Hybrid, Antwerpen | Sortlist
Hybrid cover
Hybrid logo

Hybrid

verified-flag
Antwerpen, België
Your digital match - Performance marketing, Digital Project Management & Development as a service
De digitale partner die je groei ondersteunt De digitale wereld evolueert steeds sneller. Het is moeilijker dan ooit om je online marketing succesvol te runnen. Bij Hybrid willen we ervoor zorgen dat jij kunt focussen op wat écht telt: de groei van je business. We stellen je in staat om altijd kort op de bal te spelen in het digitale speelveld , binnen je middelen en mét maximum resultaat. Altijd de juiste digitale skills, synchroon met je bedrijfsnoden Net als jouw doelen continu evolueren, doet de technologie dat ook. Hybrid biedt hierop een antwoord met flexibele ondersteuning voor je digitale projecten. We bekijken samen welke competenties je nodig hebt en zorgen voor de hybride surplus . Met de ideale invulling van je digitale team als resultaat. Onze Hybrid-experts worden een volwaardig deel van je bedrijf. Team as a Service dus, oftewel TaaS . Welke rol je ook nodig hebt, je schakelt ons in op de manier die jij verkiest - strategisch of uitvoerend, als challenger of support. Ook de samenwerking is op maat: enkele dagen per maand of bijna fulltime, vanop afstand of in-house, in tandem met je eigen team of je agency. Onze expertise Performance Marketing  Een digitale strategie op maat van jouw doelstellingen, steeds met focus op resultaat. Audits | Digital roadmaps | Analytics | Datavisualisatie | Paid advertising | SEO | Email & marketing automation | CRO | Social | Content marketing | Affiliate marketing Webdesign & Development Wij bouwen websites en apps die écht werken… en dan bedoelen we niet enkel technisch. Project Analyse | UX/UI Design | Development | Support & onderhoud | Online marketing Wordpress | Woocommerce | Custom PHP/Laravel | .NET Digital Project Management as a service
25 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
2 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2015
Opgericht in 2011
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

15 diensten aangeboden door Hybrid

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Niet enkel het juiste doelpubliek aantrekken maar ze daarna ook overtuigen.
  Strategisch onderbouwd zetten we de meest effectieve digitale methodes en tools in om jouw ideale doelpubliek te verleiden en naar je website of applicatie te leiden. Vervolgens richten we onze raketten op het converteren van deze bezoekers naar leads en klanten.

  Het efficiënt inzetten van onderstaande kanalen zodat jij het maximum haalt uit jouw online budget, dat is waar wij dagelijks naar streven.
  Het behalen van jouw doelstellingen en het realiseren van groei, dat is waar wij voor gaan!

  * Paid Advertising
  Gerichte advertenties tonen wanneer consumenten op zoek zijn naar bedrijven zoals dat van jou, dat is dé kracht van paid advertising. Google, Bing, Facebook etc… Het is de snelste manier vandaag om mensen te bereiken. Verfijnde targeting, meetbare resultaten en onmetelijke controle en tegelijkertijd flexibiliteit. En bovendien interessant voor elk budget!

  * SEO
  Bovenaan verschijnen in de zoekresultaten zorgt voor een grotere zichtbaarheid bij je potentiële bezoekers en klanten, wat resulteert in meer groei. Bovendien hoef je voor organische bezoekers niet extra te betalen, mooi meegenomen. Geen push-the-button oplossing maar een lange termijn investering voor je bedrijf… en één waar we je graag bij ondersteunen.

  * Conversie Optimalisatie
  Naast het aantrekken van nieuwe relevante bezoekers moeten we minstens evenveel aandacht schenken aan het bijsturen in functie van de bezoekers die er al zijn. Gerichte optimalisaties maken een verschil in het aantal leads, het volume van verkoop en de algemene tevredenheid van je bezoekers.

  * Email & Marketing Automation
  Op het juiste moment, aan de juiste persoon de juiste info bieden om een relevante actie te triggeren. In de vorm van een periodieke nieuwsbrief of een uitgediepte marketing automation flow… email blijft het marketingkanaal met globaal de hoogste ROI. Wist je trouwens dat +60% van je mails eerst mobiel wordt geopend?

  * Social
  Social Media zijn nog nooit zo populair geweest. Met sterke content, de juiste advertenties en een spot-on community management zorgen we ervoor dat jij er bovenuit steekt. Aan de voorkant lekker spontaan en dynamisch, achter de schermen strategisch onderbouwd en gestructureerd. Social als katalysator voor jouw doelstellingen.

  * Content
  De juiste boodschap op het juiste moment, via het juiste kanaal aan de juiste persoon. Content is duidelijk meer dan tekst. We starten met een strategie en gaan van daaruit in executie. Over persona’s en customer journeys tot blog, video of facebook post. Oneindig veel mogelijkheden waarin we je graag begeleiden.

  In één oogopslag weten hoe jouw budget rendeert.
  Online marketing is gefocust op groei en resultaat. En deze resultaten wil jij voor jouw bedrijf natuurlijk zwart op wit kunnen bekijken. Btw niet enkel het resultaat, ook de weg ernaartoe…

  Daarom is Data het fundament voor een succesvolle online marketingstrategie. Om impact te hebben op de resultaten van de toekomst moet je eerst de resultaten van het verleden kunnen interpreteren. Meten is weten. Weten doet bijsturen. Bijsturen resulteert in groei. En groei…daar doen we het voor!

  * Tracking
  Meten = weten… maar je kan dit eigenlijk evengoed omdraaien: weten = meten. Om vinger aan de juiste pols te houden is het cruciaal om op voorhand na te denken welke KPI’s je wil monitoren en daarop je meten af te stemmen. Dit meten of tracken gebeurt via de implementatie van web-analytics tools en vereist het nodige inzicht en expertise. En dat hebben wij!

  * Datavisualisatie
  Laat je vergaarde data voor jou werken. Met een dashboard op maat van jouw doelstellingen en KPI’s ben jij steeds realtime op de hoogte van de resultaten en de weg er naar toe. We gebruiken Google Data Studio om geaggregeerde visualisaties op te zetten met de data die voor jou van belang zijn. High level of complex, we visualiseren op maat.

  * Analyse
  Je meet de juiste dingen en visualiseert alles in een real-time dashboard, nu volgt het belangrijkste: interpretatie van die data! Waar zijn er verbeterpunten, wat zijn de oorzaken en oplossingen van mogelijke issues, welke operationele en strategische conclusies kunnen we trekken? Hoe sturen we bij? Hybrid constateert, adviseert en executeert.
  Skills in Online Advertising (29)
  Google AdWords CampaignOnline MarketingRetargetingGoogle AnalyticsGoogle Tag ManagerRemarketingBing AdsGoogle Display AdsGoogle ShoppingAffiliate Marketing+19
  Projecten in Online Advertising (5)
  E-commerce for retailer - Online Advertising
  Digital strategy for Haribo - Online Advertising
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Online Advertising
  New website for a Fashion retailer - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (5)
  XXimoBanken & financiële instellingen | international
  Comme çaKleding & Accessoires | international
  Sleep DesignHuishoudelijke Producten | national
  Framaco NVRetail | international

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Wij bouwen websites en apps die écht werken… en dan bedoelen we niet enkel technisch.
  Bij Hybrid houden we van mooie, functionele maar vooral converterende websites.
  We starten met een grondig intakegesprek: jouw doelstellingen, KPI’s en huidige situatie komen aan bod. Daarnaast hebben we het ook over functionaliteiten, look & feel en de beschikbare resources. Dit alles resulteert in een web-project op jouw maat!

  Om snel te schakelen met een beperkt budget is een WordPress-website een goede oplossing. Is er behoefte aan stap verder, met een website 100% op maat, dan kiezen we voor een custom ontwikkeling.

  Functionaliteit, techniek, design, content… alles staat in functie van jouw gewenste resultaat!

  * Project analyse
  Onze experts nemen met jou hele project grondig door. Wat zijn je doelstellingen? Welke zijn de gewenste functionaliteiten? Dienen we rekening te houden met in een bestaand ecosysteem? Zijn er bepaalde beperkingen (bv budget, tijd,…) om rekening mee te houden? Resultaat: een kant-en-klaar plan van aanpak inclusief timing en budget.

  * UX/UI Design
  Ons UX team zorgt voor de optimale user experience en flow zodat je website of applicatie doet wat het moet doen, op functioneel en structureel vlak. De UI designers zorgen vervolgens voor de digitale lik verf zodat het geheel er ‘Wauw’ uitziet, klopt met je branding en dat de interactie op de website goed verloopt. Van wit blad over wireframe tot top design!

  * Development
  Wij ontwikkelen websites of applicaties op maat van wat jij nodig hebt, en binnen je vooropgestelde grenzen. Zetten we een WordPress website op of gaan we voor een custom ontwikkelproject in PHP? Voldoet een eenvoudige landingspagina of is er nood aan een webshop? Is responsive voldoende of ga je voor een mobile app? Onze experts werken een plan op maat uit en zorgen voor een vlotte uitvoering.

  * Hosting
  Via onze partner Combell zorgen we voor een performante hosting van jouw website of applicatie. Combell biedt een persoonlijke en betrouwbare, 24/7 service bevestigd door meer dan 160.000 klanten. Wij zorgen voor de technische afstemming met Combell, zij zorgen voor een website die veilig online staat. Jouw web-project, en dus uw groei, in veilige handen!

  * Support & Onderhoud
  Je website staat live…en nu? Een nieuwe update, een technische vraag, een onverwachte bug, een idee om je website te verbeteren? Hybrid biedt middels gepersonaliseerde SLA’s en servicecontracten een klantvriendelijke helpdesk aan en zorgt voor onderhoud waar nodig. Zo kan jij je focussen op de essentie: groei van je bedrijf.

  * Online Marketing
  Je website functioneert. Nu gaan we voor een écht werkende website! De juiste bezoekers aantrekken, ze laten converteren, ze nadien opnieuw retargetten. Kortom, je gaat je doelstellingen waarmaken. Onze online marketing experts staan je daarvoor met raad en daad bij. Let’s perform!
  Skills in Website Creatie (14)
  webdesignui uxwordpress developmentwebsite seophp developmentlaravel developmentwordpress plugin developmentPHPSite Vitrine WordpressWebshop Development+4
  Projecten in Website Creatie (6)
  E-commerce for retailer - Website Creatie
  Digital strategy for Haribo - Website Creatie
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Website Creatie
  New website for a Fashion retailer - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (6)
  XXimoBanken & financiële instellingen | international
  Haribo Netherlands & BelgiumRetail | international
  Comme çaKleding & Accessoires | international
  IMPSAnderen | international

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Een digitale strategie op maat van jouw doelstellingen, steeds met focus op resultaat.

  * Digital Performance Audit
  Jouw huidige aanpak doorgelicht door onze experts. Klopt alles in functie van je doelen? Worden resources efficiënt ingezet? Zijn je campagnes geoptimaliseerd of laat je geld liggen? Wij nemen je online performance onder de loep!

  * Online Performance Strategie
  Na intake, analyse en in nauwe samenwerking met jouw team en partners, werken we een online strategie uit op maat! Met respect voor de realiteit en steeds met het ultieme doel voor ogen: resultaat.

  * Workshops
  We organiseren pragmatische workshops en plaatsen de juiste expertise en ervaring rond tafel, op maat van wat jij nodig hebt. Persona’s en customer journeys scherper stellen, kennis vergaren omtrent conversie optimalisatie of samen met ons je tracking op orde zetten? U vraagt, wij workshoppen…
  Skills in Digital Strategy (7)
  RetargetingMarktexpansieMarktonderzoekAffiliate MarketingMarketing StrategieSearch MarketingRemarketing
  Projecten in Digital Strategy (6)
  E-commerce for retailer - Digital Strategy
  Digital strategy for Haribo - Digital Strategy
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Digital Strategy
  New website for a Fashion retailer - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (6)
  XXimoBanken & financiële instellingen | international
  Sleep DesignHuishoudelijke Producten | national
  IMPSAnderen | international
  Comme çaKleding & Accessoires | international

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in SEO (10)
  Local SEOSEO ConsultingLinkbuildingSEO StrategySEO AuditOffpageLink BuildingOnpageSeo ConsultingSEO

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Emailmarketing is the most ROI effective channel in your marketingmix.
  Hybrid Media can help you from building a strategy towards execution. We even build our own Marketing Automation Platform : Hybrid Marketeer.
  Projecten in E-mail Marketing (4)
  E-commerce for retailer - E-mail Marketing
  Digital strategy for Haribo - E-mail Marketing
  New website for a Fashion retailer - E-mail Marketing
  Omnichannel approach for Sleep Design - E-mail Marketing
  Klanten in E-mail Marketing (4)
  Sleep DesignHuishoudelijke Producten | national
  Framaco NVRetail | international
  Haribo Netherlands & BelgiumRetail | international
  Comme çaKleding & Accessoires | international

  Meer informatie over E-mail Marketing


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in E-commerce (1)
  WooCommerce Integration
  Projecten in E-commerce (2)
  E-commerce for retailer - E-commerce
  Omnichannel approach for Sleep Design - E-commerce
  Klanten in E-commerce (2)
  Sleep DesignHuishoudelijke Producten | national
  Framaco NVRetail | international

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Web Applicatie (4)
  Wordpress OntwikkelingLaravel OntwikkelingWordpress Plugin OntwikkelingPhp Development
  Project in Web Applicatie (1)
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Web Applicatie
  Klant in Web Applicatie (1)
  XXimoBanken & financiële instellingen | international

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Social media (2)
  Facebook MarketingFacebook Advertising
  Projecten in Social media (3)
  E-commerce for retailer - Social media
  Digital strategy for Haribo - Social media
  Omnichannel approach for Sleep Design - Social media
  Klanten in Social media (3)
  Framaco NVRetail | international
  Haribo Netherlands & BelgiumRetail | international
  Sleep DesignHuishoudelijke Producten | national

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Web analytics / Big data (2)
  Google AnalyticsPerformance Marketing
  Projecten in Web analytics / Big data (3)
  Digital strategy and leadgeneration for XXimo - Web analytics / Big data
  Worldwide website for the Smurfs - Web analytics / Big data
  Omnichannel approach for Sleep Design - Web analytics / Big data
  Klanten in Web analytics / Big data (3)
  XXimoBanken & financiële instellingen | international
  IMPSAnderen | international
  Sleep DesignHuishoudelijke Producten | national

  Meer informatie over Web analytics / Big data


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Mobile App (1)
  Project Management

  Meer informatie over Mobile App

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Hybrid om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

25 leden in Hybrid's team

Hybrid cover
Neem gemakkelijk contact op met Hybrid's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Hybrid heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Hybrid

Gewerkt met Hybrid?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Hybrid

Details


http://www.hybridagency.be

 • HoofdkantoorMechelsesteenweg 203, 2018 Antwerpen, Belgium