Ons agentschap is geselecteerd in de top 45y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


Focus Advertising cover
Focus Advertising logo

Focus Advertising Kortrijk, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wij zijn een onafhankelijke bende van communicatiemensen uit Kortrijk. Als lid van het internationale Confrad bureaunetwerk denken we - yes, oui, jawohl - tot ver over de grenzen heen. Wees gerust, onze voeten staan allebei stevig op de grond: we houden van scherpe ideeën gebaseerd op een juiste strategie. Online, offline, 360 … Onze klanten mogen ons alles vragen, en dat doen ze ook.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Focus Advertising

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  360°
  Projecten in Reclame (2)
  Lam. Lekker Makkelijk Fun - Reclame
  Luister naar uw rug - Reclame
  Klanten in Reclame (2)
  European UnionOverheid | international
  LattoflexHuishoudelijke Producten | international

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Focus Advertising om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door Focus Advertising

The Reference Book
The Reference Book

Project gemaakt voor Sapa Building System in de Bouw industrie voor een B2B publiek.SAPA IMPONEERT MET DUURZAME BROCHURE Om indruk te maken op architecten en bouwpromotoren, moet je vroeg opstaan. Dat deden we dan ook met plezier voor onze klant Sapa Building System. Voor de derde keer op rij slaagden we erin om een referentieboek te ontwerpen dat wereldwijd inspireert en ogen doet knipperen van bewondering.Deze keer stond de brochure in het teken van duurzaamheid. Om dat thema tastbaar te maken, drukten we het boek volledig af op gerecycleerd papier. Zo gaven we aan 1.358 kilo oud papier een nieuw leven. Door het kortere productie­proces spaarden we ook nog eens 48.085 liter water uit. Ook dat is mooi.

Ontwerp
Meer lezen
Lam. Lekker Makkelijk Fun
Lam. Lekker Makkelijk Fun

Project gemaakt voor European Union in de Overheid industrie voor een B2C publiek.MEER LAM IN DE PANVeel mensen associëren lamsvlees met feestelijke maaltijden of recepten die veel tijd vragen. Ten onrechte. Want lam is niet alleen goddelijk lekker, maar ook makkelijk en snel klaar te maken. De vraag van één miljoen: hoe overtuig je iemand daarvan? De campagne laat gewoon zien hoe lekker lamsvlees is. Met eigentijdse en sexy gerechtjes voor elke dag. Wij creëren, stylen en fotograferen 90 recepten waarmee we Europa en omstreken drie jaar lang doen watertanden. Heerlijke job! InternationaalDe Europese campagne ‘Lam, Lekker Makkelijk Fun’ ontwikkelden we in samenwerking met Frankrijk, UK, Duitsland, Denemarken en Ierland via ons internationale Confrad-netwerk. Naast lekkere affiches doen we het ook heerlijk naar lamsvlees ruiken op Facebook, Pinterest en via bannering op culinaire websites. Als toemaatje lanceren we een pr-campagne met de jonge en talentvolle chef Céderic Demey als Lambassador voor België.

Reclame
Meer lezen
Annual Report
Annual Report

Project gemaakt voor Barco in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een B2B publiek.HOE MAAK JE EEN JAARVERSLAG BOEIEND EN VERRASSEND? Jaarverslagen kunnen on-ge-loof-lijk saai zijn. Máár, het kan ook anders! Al zeven jaar op rij halen we alles uit de kast om voor Barco een verrassend jaarverslag te maken. Sterker nog, we winnen er zelfs internationale awards mee!Ons recept: focussen op de boodschap en de structuur helder houden. En alles zo aantrekkelijk mogelijk verpakken uiteraard. Pure eye candy dat een Platinum Award won, uitgereikt door The League of American Communication Professionals (LACP).

Ontwerp
Meer lezen
Luister naar uw rug
Luister naar uw rug

Project gemaakt voor Lattoflex in de Huishoudelijke Producten industrie voor een B2C publiek.LATTOFLEX KEERT TERUG NAAR DE ESSENTIE: DE RUGDruk druk. We hebben het drukker dan ooit tevoren. Onze rug krijgt het overdag hard te verduren. Een goede nachtrust is een absolute must om onze rug te laten recupereren. Maar daarvoor heb je een goed slaapsysteem nodig dat een juiste slaaphouding garandeert.In onze campagne brengen we Lattoflex terug naar de essentie: de rug. Wie goed naar zijn signalen luistert, kan rugklachten verhelpen en zelfs voorkomen.

Reclame
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Focus Advertising om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Focus Advertising's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Focus Advertising's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Focus Advertising heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Focus Advertising


Contact

Contact gegevens van Focus Advertising


Details


 • HoofdkantoorGullegemsestraat 42, 8501 Kortrijk, Belgium