Everest Marketing, Gent | Sortlist

Everest Marketing cover
Everest Marketing logo

Everest Marketing Gent, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Everest Marketing is gespecialiseerd in meerdere marketing diensten om zo een full service voor de klant te kunnen aanbieden. Wij geven advies hoe u jouw marketing kan verbeteren of misschien weet u reeds wat u wilt. Kies uit ons menu welke diensten je wenst en wij leveren ze.

Met een passie voor marketing helpen we ondernemingen groeien. We bieden steeds een one-stop-shop oplossing om zo frustraties te vermijden van met verschillende partners te werken.

Dankzij onze diverse teamleden die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald marketing aspect heeft u steeds de meest kwalitatieve oplossing voor een prijs die u moeiteloos terugverdient.

5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
6 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2016
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Everest Marketing

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  We creëren een prachtige website volledig in jouw huisstijl. De website wordt op elke schermgrootte perfect weergegeven voor een optimale gebruikerservaring. Bovendien zorgen we ervoor dat uw website hoog gerangschikt staat in Google.
  Projecten in Website Creatie (6)
  Website design voor Taxi bedrijf - Website Creatie
  Webshop voor Champagne leverancier - Website Creatie
  Website voor Outlet Stoffen/gordijnen - Website Creatie
  Website voor vloer fabrikant - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (6)
  A-LivingArchitectuur & Planning | national
  DanswijzerEntertainment & Events | local
  Cobby'sKleding & Accessoires | regional
  Sofa CoverHuishoudelijke Producten | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Het ontwikkelen van allerhande web applicaties. Wij creëren een op maat oplossing die feilloos werkt. We gaan steevast voor 100% customer support.

  Meer informatie over Web Applicatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Everest Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Everest Marketing

Website design voor Taxi bedrijf
Website design voor Taxi bedrijf

Project gemaakt voor Arti-driving in de Vervoer industrie voor een B2C publiek.Arti-driving is een taxi bedrijf dat luchthavenvervoer uitvoert naar verschillende luchthavens in België. Zijn klantenbestand hangt sterk af van een goede service en stiptheid. Echter nieuwe klanten maken is niet zo éénvoudig. Daarom wou Arti-driving een website die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten. De website werd geoptimaliseerd rond volgende zoekwoorden “luchthavenvervoer Gent/Aalst/Brugge/Kortrijk”. Op deze manier focust hij zich per regio en kan hij hier een maximaal klantenbestand genereren. Bovendien kunnen klanten direct de prijzen zien en boeken online via een boekingsformulier.

Website Creatie
Meer lezen
Webshop voor Champagne leverancier
Webshop voor Champagne leverancier

Project gemaakt voor Le Gout Des Perles in de Dranken industrie voor een B2C publiek.Le Goût des Perles is de nevenactiviteit van Arti-driving luchthavenvervoer waarvoor we ook de marketing mogen uitvoeren hebben. Le Goût des Perles is ontstaan uit een hobby van het vakkundig proeven van wijnen en champagnes. Uit de hobby is een business voortgevloeid en is onze klant begonnen met het importeren van wijnen en Champagnes. Daarnaast heeft hij ook een mobiele champagnebar die mensen kunnen boeken voor hun feesten thuis of op bedrijven. Naast een visitekaartje was er voorheen geen mogelijkheid tot het voorstellen van zijn bedrijf. Daarom kwam de vraag om een mooie website te maken waar hij zijn producten niet alleen voorstel maar ook kan verkopen aan de hand van de volledige webshop.

Website Creatie
Meer lezen
Website voor Outlet Stoffen/gordijnen
Website voor Outlet Stoffen/gordijnen

Project gemaakt voor Cobby's in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek.Cobby’s is een outlet stoffen en gordijnen winkel. Klanten kunnen hier terecht voor stoffen per meter te kopen of hun volledig interieur te bekleden met gordijnen op maat. De vorige website van Cobby’s was verouderd en niet gebruiksvriendelijk voor de klant. Dit optimaliseren was dus de hoofdprioriteit. Bij nader onderzoek bleek dat Cobby’s bijna niet gevonden werd via de zoekmachines. Een hoge focus is hier ook op gelegd geweest. Het verzamelen van klantengegevens is nu ook mogelijk dankzij een compleet CRM systeem gekoppeld met mailchimp om nieuwsbrieven te sturen.

Website Creatie
Meer lezen
Website voor vloer fabrikant
Website voor vloer fabrikant

Project gemaakt voor A-Living in de Architectuur & Planning industrie voor een B2B / B2C publiek.A.Living is een bedrijf die zich specialiseert in het verkopen van verouderde eiken vloeren en houten meubels. Uniek en kwalitatief in zijn nichebranche wil A.living zich focussen in het hoger segment binnenin de houten vloeren. Men verkoopt aan toparchitecten en particulieren die de charme van een verouderde eiken vloer willen laten weerspiegelen in een prachtig interieur. Gespecialiseerd in het hoger segment moet A.living de kwaliteit van haar product online laten weerspiegelen. Daarvoor koos ze voor een stijlvolle en tijdeloze website waar ze haar catalogus en projecten kan tonen.

Website Creatie
Meer lezen
Website design voor Sofa Cover
Website design voor Sofa Cover

Project gemaakt voor Sofa Cover in de Huishoudelijke Producten industrie voor een B2C publiek.Sofa Cover is een Familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en ontwerpen van unieke hoogwaardige meubelstoffen. De branche is zodanig specifiek en niche dat klanten vinden enorm moeilijk is. Klanten worden voornamelijk behaald via beurzen en persoonlijk contact. Echter was het voor Sofa Cover enorm belangrijk dat de opvolging van klanten professioneel gebeurd. Daarom begint het met een professionele website die vertrouwen uitstraalt. Bovendien is er een inlogpagina met paswoord voor agenten waar ze de laatste collecties kunnen bekijken.

Website Creatie
Meer lezen
Website design voor een danschool
Website design voor een danschool

Project gemaakt voor Danswijzer in de Entertainment & Events industrie voor een B2C publiek.Danswijzer is een Gentse balletschool met ambitie. Met de uitbreiding naar 4 extra danszalen wouden ze graag dat hun website vernieuwd werd. Door de lessen gestructureerd voor te stellen en de inschrijvingen te automatiseren konden de zaakvoerders zich focussen op wat ze graag deden: dansen! Na het webdesign ontwikkelden we ook advertentiecampagnes en implementeerden we een CRM systeem en automatisch boekingssysteem.

Website Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Everest Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

5 leden in Everest Marketing's team

Neem gemakkelijk contact op met Everest Marketing's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Everest Marketing heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Everest Marketing

Gewerkt met Everest Marketing?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Everest Marketing


Details


http://www.everestmarketing.be

 • HoofdkantoorIndustriepark-Drongen, 9031 Gent, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau