dazzle, Steenokkerzeel | Sortlist

Over


dazzle cover
dazzle logo

dazzle Steenokkerzeel, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Dazzle bouwt de digitale oplossing die je business blijvend doet groeien. Dat garanderen we met meetbare resultaten. 

Met ruim 250 projecten op ons palmares, vallen we terug op een uitgebreide expertise en ervaring. In onze projecten onderscheiden we ons met een klantgerichte aanpak en een constante focus op de kwaliteit en resultaten voor uw onderneming. Bij elke realisatie mag u net iets meer verwachten dan u gevraagd heeft. Webstandaarden en richtlijnen voor gebruiksvriendelijkheid leven we helemaal na. Uzelf en uw potentiële klanten verbazen en nieuwsgierig maken door efficiëntie en design, dat is Dazzle.

Onze focus: drupal, e-commerce, web design, inbound marketing, digitale strategie, marketing automation.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door dazzle

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Met inbound marketing creëert Dazzle een website die dankzij slimme content de bezoekers naar zich toe zuigt. Op een dynamische manier nog wel, want elke bezoeker is anders en daar speelt u graag op in met een aanpak op maat. Zo wordt uw website even dynamisch als uw onderneming. Voor uw marketing automation hebben we SharpSpring als partner.
  Projecten in Digital Strategy (2)
  AMP / Distriweb - Digital Strategy
  Protime - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (2)
  AMP / DistriwebLogistiek & Supply Chain | national
  ProtimeSoftware & Computer Services | international

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Met Drupal als open source content managementsysteem bouwt Dazzle performante en robuuste corporate websites op maat. Uw Drupal website groeit mee met uw behoeftes en uw bedrijf. U bent overigens in goed gezelschap, Drupal heeft zijn weg gevonden tot in het Witte Huis. Drupal? Yes, we can!
  Projecten in Website Creatie (5)
  AMP / Distriweb - Website Creatie
  Protime - Website Creatie
  SBS Belgium: Vier.be & Vijf.be - Website Creatie
  Volta - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (5)
  ProtimeSoftware & Computer Services | international
  AMP / DistriwebLogistiek & Supply Chain | national
  SBS BelgiumMedia | regional
  VoltaNon-profit | national

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag dazzle om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door dazzle

AMP / Distriweb
AMP / Distriweb

Project gemaakt voor AMP / Distriweb in de Logistiek & Supply Chain industrie voor een B2B publiek.Ontwikkeling van een mobiele webapplicatie voor beheer van bestellingen voor dagbladhandelaars: Web Development Hosting & Ondersteuning AMP, een bedrijf met 130 jaar ervaring als Belgisch marktleider in persdistributie ontwikkelde met Distriweb dé tool voor het dagelijkse beheer van de krantenwinkel. Distriweb vereenvoudigt de administratie van de dagbladhandelaar en publiceert het laatste nieuws uit de sector. Kortom, een efficiënt werkinstrument waar winkelpunten zoals krantenwinkels en tankstations dagelijks gebruik van maken voor de volledige opvolging van alle leesmateriaal.

Digital StrategyWebsite Creatie
Meer lezen
Protime
Protime

Project gemaakt voor Protime in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek.Creatie van een nieuwe, responsieve website voor lead generatie: Web Development Hosting & Ondersteuning Protime is marktleider op het gebied van tijdregistratie en personeelsplanning en levert oplossingen voor Workforce Management bij een brede waaier van klanten en sectoren. Protime heeft een sterke focus op innovatie en telt meer dan 4.000 installaties in Europa. Het bedrijf heeft vestigingen in Aartselaar, Namur, Waddinxveen (NL), Frankfurt (D), Parijs (F) en Manchester (UK).

Digital StrategyWebsite Creatie
Meer lezen
SBS Belgium: Vier.be & Vijf.be
SBS Belgium: Vier.be & Vijf.be

Project gemaakt voor SBS Belgium in de Media industrie voor een B2B / B2C publiek.Onderhoud van de digitale platformen vier.be en vijf.beSBS Belgium is het Belgisch mediabedrijf achter de commerciële televisiezenders VIER en VIJF. Twee zenders met een eigen identiteit en een eigen publiek. VIER kiest voor een jong, breed publiek. VIJF wordt vooral gesmaakt door vrouwen.De 2 zenders hebben elk een eigen digitaal platform - VIER.be en VIJF.be - met videofragmenten, previews en de mogelijkheid om volledige afleveringen te herbekijken. Bezoekers kunnen deelnemen aan wedstrijden en artikels, recepten of blogberichten raadplegen. De digitale EPG (Electronic Program Guide) bevat de tv-programmatie.

Web ApplicatieWebsite Creatie
Meer lezen
Volta
Volta

Project gemaakt voor Volta in de Non-profit industrie voor een B2B / B2C publiek.Ontwikkeling van een eenvoudig te beheren en flexibel platform met gepersonaliseerde content: Informatiearchitectuur & Wireframes Web Design Web Development Hosting & Ondersteuning Volta is dé koepelorganisatie waar 3 dienstverlenende organisaties uit de elektrotechnische sector hun krachten bundelen in 1 organisatiestructuur met vertegenwoordiging van zowel de werkgeversfederaties als de werknemersorganisaties. Het doel? Een zo een optimale dienstverlening aanbieden waaronder: Het aanbieden & ondersteunen van opleiding De organisatie van infoavonden Strategisch onderzoek Technologisch dienst- & adviesverlening Samenwerking met onderwijs & opleidingscentra voor jongeren en volwassenen Uitbetaling van aanvullende vergoeding Beheer van het sectoraal pensioen

OntwerpWebsite Creatie
Meer lezen
Brainbridge Groep
Brainbridge Groep

Project gemaakt voor Brainbridge Groep in de Personeelszaken industrie voor een B2B / B2C publiek.Ontwikkeling van een webapplicatie ter ondersteuning van alle bedrijfsprocessen: Web Design Web Development Hosting & Ondersteuning Brainbridge groep is toonaangevend in het samenbrengen van talent en de juiste projecten. Hun specialiteit? Bruggen bouwen. Niet letterlijk, neen. Brainbridge zorgt ervoor dat ze telkens opnieuw de juiste link leggen tussen de noden van hun klanten en het brein van de Brainbridge talenten. Kortom, Brainbridge levert de juiste consultants voor de juiste projecten en omgekeerd. Iedereen blij!

OntwerpWeb ApplicatieWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag dazzle om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in dazzle's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met dazzle's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

dazzle heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor dazzle


Contact

Contact gegevens van dazzle


Details


 • HoofdkantoorMulslaan, 1820 Steenokkerzeel, Belgium