Cucumber Apps, Geel | Sortlist

Cucumber Apps cover
Cucumber Apps logo

Cucumber Apps Geel, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Cucumber Apps is een multi-disciplinair team, gespecialiseerd in het ontwikkelen van business apps. We zijn gepassioneerd en gedreven in ons vak, hebben een constante focus op onderzoek naar nieuwe technologieën, en vertalen uw noden zo tot een oplossing die werkt, niet alleen voor vandaag of morgen, maar ook met het oog op de toekomst. We zorgen voor een betrouwbare en kwalitatieve oplossing, waardoor uw investering gegarandeerd zal renderen.

-

Mobiele applicaties vragen een andere aanpak dan mobiele websites of web- en desktop applicaties. Zo kan een mobiele applicatie gebruik maken van technologieën die op het toestel aanwezig zijn (GPS, foto/video camera, local notifications, etc.. ), wat op een standaard web- of desktop applicatie niet mogelijk is. Het voorzien van een mobiele applicatie kan de gebruiker veel extra mogelijkheden geven. Cucumber Apps helpt u doorheen het bos de bomen te zien. Samen met u als klant stellen we de behoeften op punt, en beslissen we over de best gebruikte en passende technologieën voor uw applicatie(s). Als lange-termijn partner bouwen we graag samen met u een mobiele strategie of mobiele roadmap uit, of denken we simpelweg graag met u mee.

-

We zijn experten in native iOS ontwikkeling en we kennen de mogelijkheden van zowel de operating systemen als de hardware toestellen tot in het kleinste detail. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we exact inschatten wanneer men van cross platform ontwikkeling dient over te stappen naar native ontwikkeling.

-

Door middel van een verkennend gesprek wordt er een basis gelegd van het te ontwikkelen project. Op basis van dit verkennend gesprek maken we een high-level analyse en schatten we de werken in. Als laatste onderdeel van de verkenningsfase maken we een gedetailleerde offerte op die ter goedkeuring aan u wordt verstuurd. We maken een gedetailleerd analysedocument wat ter goedkeuring naar u wordt opgestuurd samen met wireframes dewelke een mogelijk design van uw mobiele applicatie weergeven. Na goedkeuring van het gedetailleerd analysedocument en de wireframes starten we met het creëren van de uiteindelijke designs en met de ontwikkeling van de functionaliteiten. Alle functionaliteiten, van A tot Z, worden uitgebreid getest door middel van end-to-end testen. Wanneer we deze end-to-end testen kunnen afsluiten, krijgt u een eerste testversie aangeleverd. Indien er opmerkingen zijn wordt het nodige rework uitgevoerd. Bij de goedkeuring van het rework krijgt u de finale versie om de laatste testing te kunnen uitvoeren.

 

Tags: 

7 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
4 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2016
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Cucumber Apps

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Software Central beschikt over een multi-disciplinair team, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops & op maat gemaakte web applicaties. We zijn gepassioneerd en gedreven in ons vak, hebben een constante focus op onderzoek naar nieuwe technologieën, en vertalen uw noden zo tot een oplossing die werkt, niet alleen voor vandaag of morgen, maar ook met het oog op de toekomst. We zorgen voor een betrouwbare en kwalitatieve oplossing, waardoor uw investering gegarandeerd zal renderen. - Software Central gaat uw vertrouwen vragen. Een geslaagde web-ontwikkeling vraagt immers dat er vooraf 'slimme' vragen worden gesteld zoals wat en wie wil u bereiken met de applicatie of website, wat zijn de wensen van de uiteindelijke eindgebruikers, enz... Samen met u als klant maken we een functioneel overzicht op, om zo de specifieke behoeften te begrijpen en deze te vertalen naar duidelijke richtlijnen en doelstellingen voor het project - Met 'key' personeel hier in België bespreken en bepalen we de mobiele noden van uw bedrijf of specifieke applicatie. De uitvoerende taken worden uitgevoerd door onze medewerkers in het buitenland. Door de nood aan continue afstemming met u als klant houden we de belangrijkste activiteiten hier lokaal, maar het duurdere design werk en de software ontwikkeling gebeuren door onze medewerkers in het buitenland. Zo houden we de kosten onder controle, en zijn we in staat onze klanten het beste van twee werelden te bieden.

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Cucumber Apps is een resultaatgerichte, transparante en communicatieve organisatie. We kiezen ervoor om snel en efficiënt met onze klanten samen te werken. Door slim gebruik te maken van een 'SmartSourcing' aanpak leveren we niet alleen goede en kwalitatieve apps, maar doen we dit daar bovenop ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. We zijn experten in native iOS development en kennen de mogelijkheden van zowel de operating systemen als de hardware toestellen tot in het kleinste detail. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we exact inschatten wanneer men van cross platform development dient over te stappen naar native development. Met 'key' personeel hier in België bespreken en bepalen we de mobiele noden van uw bedrijf of specifieke applicatie. De uitvoerende taken worden uitgevoerd door onze medewerkers in het buitenland. Door de nood aan continue afstemming met u als klant houden we de belangrijkste activiteiten hier lokaal, maar het duurdere design werk en de software ontwikkeling gebeuren door onze medewerkers in het buitenland. Zo houden we de kosten onder controle, en zijn we in staat onze klanten het beste van twee werelden te bieden.
  Projecten in Mobile App (5)
  Mazars Belgium App - Mobile App
  Universiteit Gent - Active Coach - Mobile App
  Mazars Belgium App - Mobile App
  St.Joris mobiele applicatie (B2B) - Mobile App
  Klanten in Mobile App (5)
  Universiteit GentSport | national
  Industriële wasserij St-JorisIndustriële Goederen en Diensten | national
  Mazars BelgiumAccounting | international
  Mazars BelgiumAccounting | international

  Meer informatie over Mobile App

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Cucumber Apps om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door Cucumber Apps

Universiteit Gent - Active Coach
Universiteit Gent - Active Coach

Project gemaakt voor Universiteit Gent in de Sport industrie voor een B2B / B2C publiek.Innovatieve app met als doel mensen meer actief te maken: - App geeft persoonlijk en aangepast advies gebaseerd op vooraf ingevulde parameters- Gedurende dag eigen activiteiten in het oog houden- Tips en weetjes ontvangen om actief te blijven of actiever te worden- Activiteitendoel instellen en feedback verkrijgen naargelang de activiteiten - Sport & Beweging wordt opgehaald van het Fitbit-apparaat van de gebruiker- Voor Actieve verplaatsingen worden de functionaliteiten van de smartphone aangesproken, zoals de accelerometer, GPS, etc...

Mobile App
Meer lezen
Mazars Belgium App
Mazars Belgium App

Project gemaakt voor Mazars Belgium in de Accounting industrie voor een B2B publiek.Innovatieve app met : - Delen van informatie over business products/services & expertise lines- Aangeboden diensten voor specifieke sectoren- Interessante documenten & links- Surveys die dynamisch door de klant zelf kunnen aangemaakt & gepland worden- Smart-CMS tool waardoor de klant alle content in de app kan aanpassen zonder updates in de Appstore(s)- Hedendaags en stijlvol design, met focus op visibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

Mobile App
Meer lezen
St.Joris mobiele applicatie (B2B)
St.Joris mobiele applicatie (B2B)

Project gemaakt voor Industriële wasserij St-Joris in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek.Innovatieve app met : - Login & registratie in backend database - Opvragen gegevens bestellinghistoriek & wasserij historiek - Bestellen linnen en inseinen problemen gewassen goederen - Communicatie in de app tussen klant en St-Joris - Ontwikkeling REST / Web services ter communicatie met backend database - Hedendaags en stijlvol design, met focus op visibiliteit en gebruiksvriendelijkheid- Ondertussen 3 apps gemaakt voor dezelfde klant

Mobile App
Meer lezen
IAO mobiele applicatie
IAO mobiele applicatie

Project gemaakt voor IAO-Intl Academy of Osteopathy in de Onderwijs industrie voor een B2B / B2C publiek.Innovatieve app voor een congress dat meermaals per jaar doorgaat. Functionaliteiten van de app :- Hedendaags design op basis van de huidige bedrijfs huisstijl- Volledige dynamische content gebruik makende van onze op maat gemaakte 'SMART-CMS tool'. Hierdoor is alle content van de app dynamisch aanpasbaar zonder updates in de Appstore of Google Play- App in 4 talen op basis van de ingestelde device language, of manueel aanpasbaar- Chat functionaliteit- Live streaming functionaliteit- QR code generatie op dag van congress voor fysieke toelating op het congress (ook QR-scanning app voorzien !)- Advertentie-systeem voorzien in de app, zodat sponsors van het congress getoond worden

Mobile App
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Cucumber Apps om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

7 leden in Cucumber Apps's team

Neem gemakkelijk contact op met Cucumber Apps's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Cucumber Apps heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Cucumber Apps

Gewerkt met Cucumber Apps?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Cucumber Apps


Details


http://www.cucumberapps.com

 • HoofdkantoorGeel, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau