search

Cucumber Apps

starstarstarstarstar

Nog geen recensies

Plaats de eerste

Certificaten van Cucumber Apps

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Vestiging van Cucumber Apps

placeLaat adres zienplaceGeel, Belgium
Cucumber Apps locatie

Talen gesproken door Cucumber Apps

EngelsNederlands

Diensten (2) aangeboden door Cucumber Apps

Contactgegevens voor Cucumber Apps

Cucumber Apps

BelgiëGeel

Over ons Cucumber Apps

Cucumber Apps is een multi-disciplinair team, gespecialiseerd in het ontwikkelen van business apps. We zijn gepassioneerd en gedreven in ons vak, hebben een constante focus op onderzoek naar nieuwe technologieën, en vertalen uw noden zo tot een oplossing die werkt, niet alleen voor vandaag of morgen...

Cucumber Apps is een multi-disciplinair team, gespecialiseerd in het ontwikkelen van business apps. We zijn gepassioneerd en gedreven in ons vak, hebben een constante focus op onderzoek naar nieuwe technologieën, en vertalen uw noden zo tot een oplossing die werkt, niet alleen voor vandaag of morgen, maar ook met het oog op de toekomst. We zorgen voor een betrouwbare en kwalitatieve oplossing, waardoor uw investering gegarandeerd zal renderen.

-

Mobiele applicaties vragen een andere aanpak dan mobiele websites of web- en desktop applicaties. Zo kan een mobiele applicatie gebruik maken van technologieën die op het toestel aanwezig zijn (GPS, foto/video camera, local notifications, etc.. ), wat op een standaard web- of desktop applicatie niet mogelijk is. Het voorzien van een mobiele applicatie kan de gebruiker veel extra mogelijkheden geven. Cucumber Apps helpt u doorheen het bos de bomen te zien. Samen met u als klant stellen we de behoeften op punt, en beslissen we over de best gebruikte en passende technologieën voor uw applicatie(s). Als lange-termijn partner bouwen we graag samen met u een mobiele strategie of mobiele roadmap uit, of denken we simpelweg graag met u mee.

-

We zijn experten in native iOS ontwikkeling en we kennen de mogelijkheden van zowel de operating systemen als de hardware toestellen tot in het kleinste detail. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we exact inschatten wanneer men van cross platform ontwikkeling dient over te stappen naar native ontwikkeling.

-

Door middel van een verkennend gesprek wordt er een basis gelegd van het te ontwikkelen project. Op basis van dit verkennend gesprek maken we een high-level analyse en schatten we de werken in. Als laatste onderdeel van de verkenningsfase maken we een gedetailleerde offerte op die ter goedkeuring aan u wordt verstuurd. We maken een gedetailleerd analysedocument wat ter goedkeuring naar u wordt opgestuurd samen met wireframes dewelke een mogelijk design van uw mobiele applicatie weergeven. Na goedkeuring van het gedetailleerd analysedocument en de wireframes starten we met het creëren van de uiteindelijke designs en met de ontwikkeling van de functionaliteiten. Alle functionaliteiten, van A tot Z, worden uitgebreid getest door middel van end-to-end testen. Wanneer we deze end-to-end testen kunnen afsluiten, krijgt u een eerste testversie aangeleverd. Indien er opmerkingen zijn wordt het nodige rework uitgevoerd. Bij de goedkeuring van het rework krijgt u de finale versie om de laatste testing te kunnen uitvoeren.

 

Tags: 

See more

Deze marketingbureaus zullen u ook aanspreken

Zee Group(4.8star_half)België
Website Creatie, E-commerce, SEO, Online Advertising, Digital Strategy...
Aji Creative(5star)België
E-commerce, Mobile App, Website Creatie, SEO, Web Applicatie...
Let's Clic(4.84star_half)België
Website Creatie, Online Advertising, SEO, Digital Strategy, E-commerce...

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
The Crew Communication(4.84star_half)België
Reclame, Branding & Positionering, Content Strategy, E-commerce, Digital Strategy...
Buddy Buddy(4.95star_half)België
Mobile App, Ergonomie (UX / UI), Website Creatie, Branding & Positionering, Ontwerp...
The Collective Story(4.81star_half)België
Evenement, Public Relations (PR), Social media, Reclame, Website Creatie...

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
AB4 Systems(5star)België
Mobile App, Web Applicatie, Website Creatie, Ergonomie (UX / UI), Ontwerp...
King of Hearts(4.41star_half)België
Branding & Positionering, Reclame, Social media, Website Creatie, Ontwerp...
Black Pizza(4.83star_half)België
Branding & Positionering, Website Creatie, Ergonomie (UX / UI), Social media, E-commerce...

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
Absolute Référencement(4.9star_half)België
SEO, Online Advertising, Digital Strategy, Content Strategy, Website Creatie...

Nog steeds op zoek? Wij kunnen u helpen bij het vinden van het beste marketingbureau.

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureauGuide
chevron_leftchevron_right

Projecten (4) van Cucumber Apps

Universiteit Gent - Active Coach door Cucumber Apps
Universiteit Gent - Active Coach9 juni 2016
arrow_forward
Mazars Belgium App door Cucumber Apps
Mazars Belgium App5 februari 2016
arrow_forward
St.Joris mobiele applicatie (B2B) door Cucumber Apps
St.Joris mobiele applicatie (B2B)5 februari 2016
arrow_forward
IAO mobiele applicatie door Cucumber Apps
IAO mobiele applicatie5 februari 2016
arrow_forward

Diensten (2) aangeboden door Cucumber Apps

Website Creatie

€1000 – €1000000

Software Central beschikt over een multi-disciplinair team, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webshops & op maat gemaakte web applicaties. We zijn gepassioneerd en gedreven in ons vak, hebben een constante focus op onderzoek naar nieuwe technologieën, en vertalen uw noden zo tot een oplossing die werkt, niet alleen voor vandaag of morgen, maar ook met het oog op de toekomst. We zorgen voor een betrouwbare en kwalitatieve oplossing, waardoor uw investering gegarandeerd zal renderen. - Software Central gaat uw vertrouwen vragen. Een geslaagde web-ontwikkeling vraagt immers dat er vooraf 'slimme' vragen worden gesteld zoals wat en wie wil u bereiken met de applicatie of website, wat zijn de wensen van de uiteindelijke eindgebruikers, enz... Samen met u als klant maken we een functioneel overzicht op, om zo de specifieke behoeften te begrijpen en deze te vertalen naar duidelijke richtlijnen en doelstellingen voor het project - Met 'key' personeel hier in België bespreken en bepalen we de mobiele noden van uw bedrijf of specifieke applicatie. De uitvoerende taken worden uitgevoerd door onze medewerkers in het buitenland. Door de nood aan continue afstemming met u als klant houden we de belangrijkste activiteiten hier lokaal, maar het duurdere design werk en de software ontwikkeling gebeuren door onze medewerkers in het buitenland. Zo houden we de kosten onder controle, en zijn we in staat onze klanten het beste van twee werelden te bieden.

Lees meer

Mobile App

€1000 – €1000000

Cucumber Apps is een resultaatgerichte, transparante en communicatieve organisatie. We kiezen ervoor om snel en efficiënt met onze klanten samen te werken. Door slim gebruik te maken van een 'SmartSourcing' aanpak leveren we niet alleen goede en kwalitatieve apps, maar doen we dit daar bovenop ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. We zijn experten in native iOS development en kennen de mogelijkheden van zowel de operating systemen als de hardware toestellen tot in het kleinste detail. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we exact inschatten wanneer men van cross platform development dient over te stappen naar native development. Met 'key' personeel hier in België bespreken en bepalen we de mobiele noden van uw bedrijf of specifieke applicatie. De uitvoerende taken worden uitgevoerd door onze medewerkers in het buitenland. Door de nood aan continue afstemming met u als klant houden we de belangrijkste activiteiten hier lokaal, maar het duurdere design werk en de software ontwikkeling gebeuren door onze medewerkers in het buitenland. Zo houden we de kosten onder controle, en zijn we in staat onze klanten het beste van twee werelden te bieden.

Lees meer

Recensies (0) gegeven aan Cucumber Apps

Er is nog geen review gepubliceerd

Wees de eerste om er één te posten!