Creatic Digital Agency, Pelt | Sortlist

Creatic Digital Agency cover
Creatic Digital Agency logo

Creatic Digital Agency Pelt, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wij zetten het internet strategisch in & genereren zo voor je KMO meer omzet en nieuwe klanten.

Wij zijn een creatief digitaal bureau ,gelegen in Pelt, dat voluit inzet op een klantgerichte aanpak waarin jouw doelstellingen & onze betrokkenheid centraal staan. We zien dagelijks dat de meeste KMO’s nu pas hun eerste stappen zetten in hun digitale transformatie. Net dan heb je nood aan een partner die heel duidelijk de mogelijkheden aangeeft en vooral de juiste verwachtingen schept. Hier gaat het helaas vaak fout en net daarom hebben we hier onze missie van gemaakt. Wij streven altijd naar een TOP klantervaring waarin 100% klanttevredenheid, ontzorging en betrokkenheid centraal staan. Achter alle codes en technische processen staat er bij ons vooral een enthousiast team klaar. Een enthousiast team bestaande uit creatieve koppen & vakfanaten die elke dag het beste van zichzelf geven.

Wij helpen KMO's met hun digitale strategie, het ontwikkelen van een brand, website, webwinkel of webapplicatie en maken ze online succesvol met digitale marketing. Meer dan 500 KMO's gingen je voor! 

Jouw doelen worden onze doelen. We gaan zo voor een gemeenschappelijke groei.

Wij helpen bedrijven zich te onderscheiden van hun concurrentie. Alles begint bij een goede strategie en een creatieve insteek. Net daarom heb jij nood aan een sterk en gedreven team dat achter jou staat. Een team dat continu met je meedenkt, kritisch evalueert en steeds het beste resultaat wil bereiken.

Met onze strategische, digitale oplossingen laten we ondernemingen online opvallen & genereren zo resultaat voor onze klanten. Wij gaan voor digitale groei met een persoonlijke aanpak. Pas als jij dit zo ervaart, vinden we de samenwerking geslaagd!

Digitaal in mensentaal

Geen vakjargon of dure woorden om indruk te maken ;-) Het is onze taak om je alle mogelijkheden klaar en duidelijk voor te stellen en de juiste verwachtingen te scheppen.

Luisteren: Interesse in ondernemerschap
We zijn oprecht geïnteresseerd in ondernemerschap en houden van continue afwisseling van sectoren, doelgroepen, visies en doelstellingen. Dit maakt onze job zo boeiend en we halen er veel inspiratie uit. Met een open blik kunnen we onze klanten succesvol maken.

Ontzorgen: Van A tot Z
In functie van jouw bedrijfscultuur en doelstellingen gaan we de juiste tools inzetten. De meeste activiteiten voeren we volledig in-house uit. Van ontwerp tot fotoshoot of het registreren van de domeinnaam, wij regelen alles voor jou!

Persoonlijk: Een betrokken team
Geen lange wachtmuziekjes. We staan voor je klaar. Je kan bij ons rekenen op een rechtstreeks contactpersoon, die altijd vlot telefonisch of per mail bereikbaar is. We gaan voor een top klantenervaring en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Voor meer informatie, bezoek onze website www.creatic.com

7 mensen in hun team
Spreekt Nederlands, Nederlands, België
6 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2009
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Creatic Digital Agency

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  We maken je KMO succesvol met een digitale strategie. We zien het dagelijks: de meeste KMO’s zijn ooit gestart vanuit hun passie en zijn de afgelopen jaren op een organische manier uitgegroeid tot het bedrijf dat ze nu zijn. Helemaal niet gek, want dit blijft nog altijd de basis. Maar de meeste ondernemers merken dat marketing steeds belangrijker wordt om de dag van vandaag in business te blijven of om de verdere groei te ondersteunen. Hierin speelt je marketing/merkstrategie de belangrijkste rol. Welke doelgroep wil jij met je bedrijf bereiken? Wie is jouw ideale klant? Waarom moet deze klant voor jou kiezen, of beter: wat heb je hem te bieden? We denken businessminded met je mee en brengen dit alles samen in beeld. Hierna ontwikkelen we een marketingstrategie om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Tot 40% subsidie door de overheid. Met een strategische aanpak maak je het verschil en genereer je resultaat. Ook de overheid is dit niet ontgaan. Om KMO’s aan te zetten strategischer met hun bedrijfsvoering aan de slag te gaan is de KMO-Portefeuille op adviesverlenende activiteiten in het leven geroepen. Zo krijg jij als KMO tot 40% subsidie op onze adviesverlenende activiteiten, daar we als gecertificeerd dienstverlener erkend zijn door de overheid. Vertel een ander verhaal, val op & overtuig jouw klant. Welk verhaal vertelt jouw bedrijf? Het zal je wellicht ook wel opvallen dat de meeste aanbieders hetzelfde vertellen: goede service, beste prijs- kwaliteitverhouding, goede kwaliteit... maar waar is jouw bedrijf nu echt anders? Hoe duidelijker je jouw bedrijf weet te onderscheiden in de markt, hoe sneller er voor jou gekozen zal worden. En ook al verschil je niet heel veel van je concurrenten, door je verhaal gewoon op een andere manier te vertellen, zul je al opvallen in je markt en zul je klanten verleiden om voor jou te kiezen. Hoe zet jouw KMO optimaal in op digitale marketing? Steeds meer KMO’s zien het belang in van hun digitale zichtbaarheid, maar hebben geen idee waar te beginnen en willen het meteen goed aanpakken om zo geen marketingbudget te verkwisten en dit meteen zo optimaal mogelijk in te zetten. In een inspirerende brainstormsessie bij ons op kantoor leren we jouw bedrijf kennen en bepalen we een doeltreffende strategie op maat van jouw doelstellingen. Met onze ervaring binnen tientallen sectoren en meer dan 500 KMO’s, zijn we in staat om snel businessminded met je mee te denken en een strategie te bepalen. We brengen in beeld hoe jij jouw bedrijf moet profileren in de markt en welke digitale kanalen je het beste inzet en op welke manier je dit dan best doet.
  Skills in Branding & Positionering (8)
  MerkstrategieMerkidentiteitStrategieidentiteitpropositiecommunicatieplanmarketingplanuitvoering
  Projecten in Branding & Positionering (3)
  Kempische Interieurbouw - Branding & Positionering
  RS Badkamers - Branding & Positionering
  Body Dedication - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (3)
  Body DedicationSport | regional
  Kempische InterieurbouwAnderen | regional
  RS BadkamersHuishoudelijke Diensten | regional

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Jij hebt nood aan een website die nieuwe klanten oplevert. Wij ontwerpen en ontwikkelen unieke websites en werken niet met standaardtemplates, maar op maat! Hierdoor zijn onze websites strategisch opgebouwd, creatief onderscheidend en passend bij jouw sector en doelstellingen. Wist je dat je slechts 6 seconden hebt om je bezoeker en potentiële klant te overtuigen? Zorg dus voor een aantrekkelijke, maar vooral duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Als bezoekers niet meteen vinden wat ze zoeken, loop je aanvragen mis. Levert jouw website momenteel ook écht iets op? Wij zorgen voor meetbare resultaten. Heb je genoeg van contracten en extra kosten? Wij ook! De site blijft jouw eigendom en je kan alles zelf beheren, indien je dit wenst. Ons team ontzorgt je volledig & gaat voor een topresultaat! Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Ons team bestaat uit creatieve enthousiastelingen die alles uit de kast halen. We volgen alle projecten van bij het begin nauw op en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Van ontwerp tot fotoshoot of het registreren van de domeinnaam, wij regelen alles voor jou. Je webproject is bij ons in goede handen. Wij garanderen een persoonlijke en transparante aanpak. Graag nog een aanpassing? Geen probleem! Tot 2 maanden na oplevering zijn aanpassingen aan je website zelfs kosteloos. Een webshop die klanten overtuigt en verkoopt! De tijd dat je gewoon producten op je webwinkel kon zetten en succesvol was, ligt definitief achter ons. Een kleine groep van grote spelers is verantwoordelijk voor het grootste deel van de e-commerce omzet. Zo staat minder dan 4% van de Belgische online handelaren in voor 89% van de omzet. Het komt er dus op aan om strategisch te werk te gaan en je webwinkel heel onderscheidend op te bouwen. Hierin spelen je aanbod, je brand en de klantbeleving een cruciale rol. Zo ontwikkelen we steeds vaker webwinkels volledig op maat. Door met een configurator te werken, creëer je bijvoorbeeld een unieke user experience die de potentiële klant nog niet eerder zag en geef je deze meer het gevoel zijn eigen product samen te stellen, waardoor jouw webwinkel al snel als uniek gezien wordt.
  Skills in Website Creatie (5)
  WebdesignWebshopmaatwerkwebwinkelwebapplicatie
  Projecten in Website Creatie (6)
  Velektro - Website Creatie
  Kempische Interieurbouw - Website Creatie
  RS Badkamers - Website Creatie
  Dilissen Logistics - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (6)
  VanheesHuishoudelijke Diensten | regional
  RS BadkamersHuishoudelijke Diensten | regional
  Dilissen LogisticsLogistiek & Supply Chain |
  VelektroVervoer | regional

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Creatic Digital Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Creatic Digital Agency

Velektro
Velektro

Project gemaakt voor Velektro in de Vervoer industrie voor een B2C publiek.

Website Creatie
Meer lezen
Kempische Interieurbouw
Kempische Interieurbouw

Project gemaakt voor Kempische Interieurbouw in de Anderen industrie voor een B2B / B2C publiek.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Meer lezen
RS Badkamers
RS Badkamers

Project gemaakt voor RS Badkamers in de Huishoudelijke Diensten industrie voor een B2C publiek.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Meer lezen
Dilissen Logistics
Dilissen Logistics

Project gemaakt voor Dilissen Logistics in de Logistiek & Supply Chain industrie voor een B2B publiek.

Website Creatie
Meer lezen
Vanhees Sanitair/Verwarming
Vanhees Sanitair/Verwarming

Project gemaakt voor Vanhees in de Huishoudelijke Diensten industrie voor een B2C publiek.

Website Creatie
Meer lezen
Body Dedication
Body Dedication

Project gemaakt voor Body Dedication in de Sport industrie voor een B2C publiek.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Creatic Digital Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

7 leden in Creatic Digital Agency's team

Creatic Digital Agency cover
Neem gemakkelijk contact op met Creatic Digital Agency's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Creatic Digital Agency heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Creatic Digital Agency

Gewerkt met Creatic Digital Agency?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Creatic Digital Agency


Details


http://www.creatic.com

 • HoofdkantoorStationsstraat 51, 3910 Pelt, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau