Comma, merkenmarketeers, Zedelgem | Sortlist

Comma, merkenmarketeers cover
Comma, merkenmarketeers logo

Comma, merkenmarketeers Zedelgem, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

comma, merkenmarketeers is een dienstverlenend marketing & communicatiebureau gespecialiseerd in Brand Strategy, Brand Design en Digital Branding. We bezorgen bedrijfsleiders en marketeers een rustpunt voor hun marketing- en communicatienoden. Sterke merken bouwen, ze beheren en implementeren, is wat ons drijft. Zowel voor producten, diensten als mensen. Onze focus ligt op groeibedrijven met internationale activiteiten. Maar ook als brandbuildingsbureau voor openbare instanties komen we sterk uit de hoek. We hebben een uitgesproken affiniteit met B-2-B en beschikken eveneens over een solide kennis van de B-2-C markt. We zijn erkend dienstverlener ‘kmo-portefeuille’ en ‘Flanders Invest & Trade’. Bij comma zit je goed!

13 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
4 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Sortlist lid sinds 2016
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Comma, merkenmarketeers

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  'Branding' is meer dan een juiste naam, een aantrekkelijk logo of een pakkende slogan. Al deze componenten moeten samenwerken om een onderscheidende persoonlijkheid t.o.v. het merk te verkrijgen. Op die manier verhogen we de herkenbaarheid en werken we merkenvoorkeur en merkentrouwheid in de hand. - Merk wordt vorm gegeven door het team. - Merk vraagt om een glasheldere identiteit. - Merk vraagt om customer insights. - Merk is meer dan adverteren alleen. - Een sterk merk vraagt om innovatieve producten. - Een sterk merk is meer dan een product alleen. - Een sterk merk vraagt om een consistent verhaal. - Merken vragen om brand activation. - Merk vraagt om een “living the brand” programma. - Een merk vraagt om segmentering.
  Projecten in Branding & Positionering (2)
  The gates are open - Branding & Positionering
  Qubo - In memoriam Willem Huylebroeck - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (2)
  QuboBouw | national
  Franco BelgeRestaurants | regional

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Ben je actief op het web, maar zijn de resultaten niet naar wens? Wil je méér uit jouw website halen als het gaat om bezoekers en leads? Wij helpen je graag verder op weg met onder andere SEO, SEA en Adwords. Onder het motto 'Content is king, but context is queen' geven we ondersteuning bij het schrijven van teksten voor je website, en contentcreatie.
  Projecten in Digital Strategy (2)
  Hydro-pneumatics - Digital Strategy
  Coro Driftwood - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (2)
  Coro DriftwoordHuishoudelijke Producten | national
  SISA NVIndustriële Goederen en Diensten | international

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Comma, merkenmarketeers om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door Comma, merkenmarketeers

Hydro-pneumatics
Hydro-pneumatics

Project gemaakt voor SISA NV in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek.SISA NV werd in 1955 in Brugge opgericht. SISA is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling, distributie en assemblage van hoge- en lage druk hydraulische slangen en koppelingen. Centraal staat de één contactpunt filosofie. SISA heeft alles in huis om elke wens en elke uitdaging van de klant oplossingsgericht te benaderen. comma realiseerde zopas de nieuwe SISA-website.SISA NV, met hoofdzetel in Zedelgem en een site in Polen, heeft een splinternieuwe website (www.sisa.be). Dankzij drupal CMS kan SISA volledig zelf zijn content beheren.Er werd gestreefd naar een overzichtelijke ‘no nonsense’ B2B-webstek. Één van de belangrijkste onderdelen van de site is het vlot navigeerbare overzicht van de producten.De site is responsive en past zich hierdoor aan, aan diverse devices. Nu steeds meer mensen surfen op tablets en smartphones is het stilaan een must dat elke site responsive is. Sites die nu ontwikkeld worden in drupal zijn standaard responsive.Dateert je site van voor 2015 en is je site niet responsive? comma zorgt voor een voordelige update! Contacteer wouter@merkenmarketeers.be

Digital Strategy
Meer lezen
The gates are open
The gates are open

Project gemaakt voor Franco Belge in de Restaurants industrie voor een B2C publiek.Restaurant Franco Belge is the place to be voor de liefhebbers van de traditionele Frans-Belgische keuken met een hedendaagse toets. Dat heeft zich ook vertaald in het unieke kader van het restaurant, dat de authenticiteit van het Oude Brugge elegant verweeft met een smaakvolle, trendy strakheid.comma, merkenmarketeers ontwikkelde het logo en de huisstijl van Franco Belge, net als de menukaarten. Ook de website - www.restaurantfrancobelge.be - werd in dezelfde trendy, strakke stijl ontworpen. Watertanden bij het bekijken van de foto's is toegestaan! Ook net het businessplan voor je nieuwe zaak geschreven? Contacteer dan greetje@merkenmarketeers.be en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!

Branding & Positionering
Meer lezen
Coro Driftwood
Coro Driftwood

Project gemaakt voor Coro Driftwoord in de Huishoudelijke Producten industrie voor een B2B / B2C publiek.Coro Driftwood, een authentiek bedrijf dat verlichtingscreaties, tafels, accessoires en outdoor design gemaakt met drijfhout van de Camargue stranden in Frankrijk verkoopt, vroeg ons hun digitale strategie en branding te verzorgen. Net om die authenticiteit vast te leggen, hebben we alles uit de kan gehaald om hun website te maken tot wat het vandaag is. We zijn dan ook uitermate trots op het resultaat!

Digital Strategy
Meer lezen
Qubo - In memoriam Willem Huylebroeck
Qubo - In memoriam Willem Huylebroeck

Project gemaakt voor Qubo in de Bouw industrie voor een B2C publiek.Medio juni vond de 31ste editie van de Watermolentriatlon in Hamme plaats. Bouwbedrijf QUBO doet al jaren mee aan de bedrijventriatlon op zaterdag. Werfleider Willem Huylebroeck organiseerde steeds de deelname van de QUBO-ploeg. In de zomer van 2014 overleed Willem echter na een tragisch verkeersongeval. Ter eer en nagedachtenis van Willem verschenen de Qubo-deelnemers in een ‘Team Willem T-shirt’. comma zorgde voor het ontwerp.

Branding & Positionering
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Comma, merkenmarketeers om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

13 leden in Comma, merkenmarketeers's team

Neem gemakkelijk contact op met Comma, merkenmarketeers's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Comma, merkenmarketeers heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Comma, merkenmarketeers

Gewerkt met Comma, merkenmarketeers?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Comma, merkenmarketeers


Details


http://www.merkenmarketeers.be

 • HoofdkantoorTorhoutsesteenweg 411, 8210 Zedelgem, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau