code-on (+ 4 reviews) | Sortlist
code-on cover
code-on logo

code-on

verified-flagcertified-flag
Aalst, België
Webdesign bureau dat sterk is in web development.
Code-on is meer dan alleen een webdevelopment bureau. Het is een team van gepassioneerde professionals die zich inzetten voor het leveren van uitzonderlijk maatwerk. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, met haar eigen realiteit, behoeften en wensen. We luisteren intensief en aandachtig naar onze klanten, stellen gerichte vragen en komen met voorstellen die aansluiten bij elke unieke situatie. We zijn niet bang voor een uitdaging en streven ernaar om voor elk probleem een geschikte oplossing te bieden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten hun doelstellingen bereiken. Onze visie gaat verder dan alleen onze kijk op internet en webdevelopment. We zijn echt geïnteresseerd in de visies van onze klanten. We zien onszelf niet alleen als programmeurs van websites of apps, maar als partners die samenwerken met onze klanten. We verdiepen ons in de visie en doelen van hun bedrijf en nemen hun belangen ter harte. Technologie is een snel veranderend veld, en bij Code-on zitten we zeker niet stil. Ons team bestaat uit een groep van experts, variërend van programmeurs tot projectmanagers. Onze gepassioneerde medewerkers blijven hun kennis voortdurend bijschaven en blijven op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. We werken met Python, Django, Vue.js, Nuxt, Django-ninja, Rest-framework en Wagtail CMS, zodat we onze klanten kunnen begeleiden in dit moderne tijdperk vol steeds veranderende uitdagingen. Bij Code-on zijn we klaar om elke web development uitdaging aan te gaan! We zorgen altijd voor een op maat gemaakte softwareoplossing die perfect aansluit bij de behoeften van de klant.
6 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
12 projecten in hun portfolio
2 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2015
Opgericht in 2010
4.95/5
Website openen

Diensten

5 diensten aangeboden door code-on

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Code-on: Uw partner voor veelzijdige en robuuste webapplicaties

  Bent u op zoek naar een ervaren en toegewijd team om uw webapplicatieproject tot een succes te maken? Code-on is de partner die u zoekt. Wij hebben de expertise en vaardigheden om een breed scala aan webapplicaties te ontwikkelen, van bedrijfslogistieke automatisering tot commerciële apps en SAAS-systemen op maat.

  Ons team maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals Django, Django-ninja en FastAPI om krachtige en schaalbare oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Wij zorgen niet alleen voor de ontwikkeling van uw webapplicatie, maar ook voor langdurige ondersteuning, uitbreidingen en onderhoud, zodat uw bedrijf kan blijven groeien en evolueren.

  Indien nodig, kunnen we ook de frontend van uw website verzorgen, zodat uw online aanwezigheid naadloos aansluit op uw webapplicatie. Bij Code-on passen we onze ontwikkelingsmethoden aan uw behoeften aan, of het nu gaat om iteratief waterval- of agile ontwikkeling.

  We hebben uiteenlopende projecten gerealiseerd, zoals SAAS-systemen, e-commerce-oplossingen geïntegreerd met ERP, groothandel-ERP-systemen met scanning- en leveringsmodules gekoppeld aan boekhoudsoftware, en gidsenbeheersystemen die 1000+ boekingen en honderden gidsen beheren met geautomatiseerde facturatie. Met andere woorden, bij Code-on kunt u terecht voor het ontwikkelen van uw webapplicatieproject.

  Heeft u verouderde software die vernieuwd moet worden? Ook daarvoor kunt u bij Code-on terecht. Wij helpen u graag met het moderniseren en optimaliseren van uw bestaande systemen, zodat u klaar bent voor de toekomst en uw bedrijf efficiënter en effectiever kan functioneren.

  Neem vandaag nog contact op met Code-on om te ontdekken hoe we uw webapplicatieproject samen tot een succes kunnen maken.
  Skills in Web Applicatie (67)
  Digitaldjango-ninjaoctupus boekhoudingexact boekhoudingsaasDevOps AutomatieexactDevOps ImplementatiejQuery OntwikkelingCI Integratie+57
  Projecten in Web Applicatie (7)
  Eguide, gidsen software voor de gids organizatie - Web Applicatie
  Sp.a social network - Web Applicatie
  Roeland taalkampen - Web Applicatie
  Gentse Gidsen een gidsen systeem - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (7)
  wintersport.comReizen & Vrije tijd | national
  Gentse GidsenE-commerce | international
  eguide.appReizen & Vrije tijd | international
  roelandReizen & Vrije tijd | national

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving
  Code-on: Samen bouwen aan unieke en op maat gemaakte websites

  Zoekt u een betrokken en ervaren team om uw websiteproject te realiseren? Code-on staat voor u klaar. Wij focussen op het creëren van websites die op maat zijn gemaakt en de unieke aspecten van uw bedrijf weerspiegelen, zonder een al te commerciële uitstraling.

  Met Wagtail als CMS en technologieën zoals Python, Django, VUE en Nuxt, bieden wij flexibiliteit en schaalbaarheid om aan uiteenlopende eisen te voldoen. Onze aanpak stelt ons in staat om complexe applicaties naadloos te integreren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die precies passen bij wat uw bedrijf nodig heeft.

  Bij Code-on zijn we bedreven in zowel Single Page Application (SPA) frontend-ontwikkeling met VUE en Nuxt als in de nieuwere Multi-Page Application (MPA) AJAX-techniek met HTMX. Beide benaderingen bieden een vlotte en interactieve gebruikerservaring. Dankzij onze veelzijdigheid kunt u bij ons terecht voor een full-service oplossing die het beste past bij uw specifieke behoeften en doelstellingen.

  We gaan verder dan alleen het ontwikkelen van een website. We streven ernaar om een succesvolle marketingtool te creëren die uw bedrijf helpt groeien en uw doelen te bereiken. Van het ontwerp tot de ontwikkeling en implementatie, ons team staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden op de weg naar online succes.

  Ontdek hoe Code-on uw visie kan omzetten in een unieke, op maat gemaakte website die uw bedrijf doet schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op om samen aan uw online aanwezigheid te werken.
  Skills in Website Creatie (70)
  HTML5 IntegratieContentmanagement SysteemPostgreSQL OntwikkelingFlaskWordPressDigitalWeb DesignCMSJavascriptDesign+60
  Projecten in Website Creatie (9)
  Sp.a social network - Website Creatie
  Octave Energy - Website Creatie
  Nextensa - Website Creatie
  sreenflanders.be - Website Creatie
  Review in Website Creatie (1)
  Katrien Maes
  Klanten in Website Creatie (9)
  wintersport.comReizen & Vrije tijd | national
  VizitReizen & Vrije tijd | international
  Gentse GidsenE-commerce | international
  roelandReizen & Vrije tijd | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Code-on: Expertise in op maat gemaakte e-commerce oplossingen met API- en ERP-integratie

  Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken team om uw e-commerce project te realiseren? Code-on is uw ideale partner. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte e-commerce systemen met behulp van geavanceerde technologieën zoals Django, Wagtail, Vue en Nuxt.

  Onze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat uw webshop uniek is en perfect aansluit bij de wensen en behoeften van uw bedrijf. We kunnen uw webshop integreren met diverse boekhoudsystemen zoals Exact, Octopus, Yukisoftware en anderen, zodat uw bedrijfsprocessen naadloos verlopen en u zich kunt concentreren op de groei van uw onderneming.

  Bij Code-on hebben we uitgebreide ervaring met het aansluiten van diverse API's en het koppelen van e-commerce systemen aan ERP-systemen. Dit stelt ons in staat om een volledig geïntegreerde oplossing te bieden die de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen verbetert en zorgt voor een soepele samenwerking tussen uw webshop en interne systemen.

  We bieden flexibiliteit in de keuze van betalingssystemen. Of u nu kiest voor Mollie of een andere betalingsdienstverlener, wij zorgen ervoor dat het betalingsproces in uw webshop soepel en veilig verloopt. Onze uitgebreide Python-vaardigheden stellen ons in staat om u de best mogelijke e-commerce oplossing te bieden.

  We gaan verder dan alleen het ontwikkelen van uw webshop. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van het proces, van ontwerp tot implementatie en onderhoud. Onze op maat gemaakte e-commerce oplossingen zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen groeien en uw doelen te bereiken.

  Ontdek hoe Code-on uw visie kan omzetten in een unieke, op maat gemaakte webshop met naadloze API- en ERP-integratie. Neem vandaag nog contact met ons op om samen aan uw e-commerce project te werken en uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.
  Skills in E-commerce (47)
  online shopnuxtvuegoogle datastudiointerwinkelapi integratiewebapplicatiewagtailuser experiences+37
  Projecten in E-commerce (7)
  Dessomville.be - E-commerce
  Sp.a social network - E-commerce
  Roeland taalkampen - E-commerce
  Gentse Gidsen een gidsen systeem - E-commerce
  Klanten in E-commerce (7)
  sp.aPolitieke organisatie | national
  Desmyttere marketingadviesMarketing & Reclame | international
  wintersport.comReizen & Vrije tijd | national
  Gentse GidsenE-commerce | international

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Softwareontwikkeling met Python en Django omvat het creëren en implementeren van krachtige, op maat gemaakte webapplicaties en -systemen. Python is een veelgebruikte programmeertaal die bekend staat om zijn eenvoudige syntaxis, leesbaarheid en brede reeks bibliotheken, terwijl Django een robuust webframework is dat helpt bij het versnellen van de ontwikkeling en het leveren van schaalbare en veilige webapplicaties.

  Als softwareontwikkelaars gebruiken we Python en Django om innovatieve oplossingen te bouwen voor verschillende zakelijke behoeften. Hier zijn enkele kenmerken en aspecten van onze softwareontwikkeling met Python en Django:

  Webontwikkeling: We gebruiken Django om krachtige en dynamische webapplicaties te bouwen. Django biedt een gestructureerde ontwikkelingsomgeving, inclusief een object-relationele mapper (ORM) voor gegevensbeheer, een sjabloonengine voor het genereren van dynamische webpagina's en een routingmechanisme voor het beheren van URL's.

  Schaalbaarheid: Python en Django stellen ons in staat om schaalbare applicaties te bouwen die kunnen omgaan met groeiende gebruikersaantallen en toenemende datavolumes. Door gebruik te maken van de modulaire architectuur van Django en het efficiënte ontwerp van Python kunnen we de prestaties van de applicaties optimaliseren en gemakkelijk schalen.

  Database-integratie: Met Django kunnen we naadloos integreren met verschillende databasesystemen, waaronder populaire opties zoals PostgreSQL, MySQL en SQLite. We kunnen complexe gegevensmodellen ontwerpen en beheren met behulp van de ORM van Django, wat het ontwikkelproces versnelt en onderhoud vereenvoudigt.

  Beveiliging: Beveiliging is een essentieel aspect van elke softwaretoepassing. Met Django kunnen we ingebouwde beveiligingsmaatregelen implementeren, zoals authenticatie, autorisatie en bescherming tegen veelvoorkomende beveiligingsproblemen zoals cross-site scripting (XSS) en SQL-injectie.

  Integraties en API's: We kunnen Python en Django gebruiken om te integreren met externe systemen en API's. Hierdoor kunnen we gegevens uitwisselen met andere platforms, services of applicaties, waardoor uw applicatie een naadloze ervaring kan bieden aan gebruikers.

  Testen en kwaliteitsborging: We hechten veel belang aan het testen van de software om de functionaliteit, betrouwbaarheid en prestaties te waarborgen. Python en Django bieden uitgebreide testframeworks en tools waarmee we automatische tests kunnen schrijven en uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw applicatie consistent en bugvrij blijft werken.

  Kortom, met softwareontwikkeling met Python en Django kunnen we op maat gemaakte webapplicaties bouwen die schaalbaar, veilig en betrouwbaar zijn. We passen bewezen ontwikkelingspraktijken toe om kwalitatieve oplossingen te leveren die voldoen aan uw specifieke zakelijke vereisten.
  Skills in Software Ontwikkeling (7)
  Custom Software OntwikkelingObjectgeoriënteerdeProgrammatischePythonSoftware EngineeringSoftware ArchitectuurPython Ontwikkeling
  Project in Software Ontwikkeling (1)
  Eguide, gidsen software voor de gids organizatie - Software Ontwikkeling
  Review in Software Ontwikkeling (1)
  H. Keymeulen
  Klant in Software Ontwikkeling (1)
  eguide.appReizen & Vrije tijd | international

  Meer informatie over Software Ontwikkeling


 • Beschrijving
  Wij zijn een enthousiast team dat zich graag wil uitbreiden naar het ontwikkelen van games met behulp van Godot. Hoewel we nog niet veel ervaring hebben op dit specifieke gebied, zijn we vastbesloten om onze vaardigheden en kennis te vergroten om uw gameproject tot een succes te maken.

  Met onze brede achtergrond in softwareontwikkeling en passie voor games, zijn we enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan en ons aan te passen aan nieuwe technologieën. We begrijpen dat u op zoek bent naar een game-ontwikkelaar die ervaring heeft met Godot, en we willen graag de mogelijkheid krijgen om te laten zien wat we kunnen bereiken.

  Hoewel we momenteel beperkte ervaring hebben in het ontwikkelen van games met Godot, kunnen we u verzekeren dat we ons volledig zullen inzetten om uw visie tot leven te brengen. We zullen grondig onderzoek doen, leren en ons verdiepen in het gebruik van Godot om uw game online speelbaar te maken binnen een webproject.

  Wij geloven dat ons vermogen om snel te leren, onze sterke technische achtergrond en onze toewijding aan klanttevredenheid ons in staat zullen stellen om uw project tot een succes te maken. We staan open voor een nauwe samenwerking, waarbij we regelmatig communiceren en feedback uitwisselen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen.

  Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden van het ontwikkelen van games met Godot, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe we uw ideeën kunnen omzetten in een boeiende en speelbare game binnen een webproject, zelfs met onze beperkte ervaring in het gebruik van Godot.
  Skills in Game Ontwikkeling (5)
  2D Game Developmentonline game ontwikkelingVideo Game Ontwikkelinggodotpixelart

  Meer informatie over Game Ontwikkeling

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag code-on om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

6 leden in code-on's team

code-on cover
VerhaalIn 2005, in een bescheiden thuiskantoor, begon de reis van Code-on. De oprichter, een fervent freelancer, had een visie. Een visie om te bouwen, te creëren en te innoveren. Zo begon Code-on, een eenmanszaak die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een BV.
Neem gemakkelijk contact op met code-on's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

code-on heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Reviews

4.95/5
(4 reviews)
HK
H. Keymeulenmarketing bij eguide.app
ServiceSoftware Ontwikkeling
SectorEntertainment & Events
Team1 - 10
4.75/5
Begroting
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?The main objective behind our collaboration with Code-on was to create a robust, SaaS-based ERP system for guide organizations. We sought to harness Code-on's software development proficiency and their grasp of SaaS solutions to craft a platform that could streamline and simplify the management processes within guide organizations.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?What we enjoyed most during our collaboration was witnessing our ideas transform into a fully functional SaaS platform. The experience of seeing our envisioned ERP system for guide organizations taking shape, facilitated by the adept team at Code-on, was both exciting and rewarding. Their understanding of our needs and their ability to deliver a top-notch SaaS product surpassed our expectations.

H. Keymeulen beveelt dit bureau aan


ServiceSoftware Ontwikkeling
SectorEntertainment & Events
Team1 - 10

KM
Katrien MaesScreen Flanders Economisch Fonds & Filmloket bij Vlaams Audiovisueel Fonds vzw
ServiceWebsite Creatie
SectorMedia
Team11 - 50
5/5
Begroting
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?Aanmaak van een nieuwe website toegespitst op de noden van de onze diverse users.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?Brainstorm over de structuur van de website met de eindgebruiker centraal.

Katrien Maes beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorMedia
Team11 - 50

TB
Tom BogmanWebmaster bij sp.a
5/5

Code-On levert prima werk volgens de gemaakte afspraken en denkt actief mee over onze projecten. Uitstekende samenwerking.Gewerkt met code-on?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van code-on

Details • HoofdkantoorSint Jobstraat 155 A, 9300 Aalst, Belgium

code-on-twittercode-on-linkedin