Buro voor de Boeg (+ 3 reviews) | Sortlist
Buro voor de Boeg cover
Buro voor de Boeg logo

Buro voor de Boeg

verified-flagcertified-flag
Rotterdam, Nederland
Creating Impact
Creating impact: voor merken, mensen en hun succes! Als ambitieus communicatiebureau in Rotterdam blinken we uit in merkontwikkeling, positionering en het creëren van doeltreffende communicatiestrategieën. Bij Buro voor de Boeg staat expertise in vastgoedcommunicatie naast een breed spectrum aan diensten voor diverse sectoren centraal. We zijn een vertrouwde partner voor het ontwikkelen van succesvolle concepten en interacties die merken laten stralen, zowel in de digitale wereld als daarbuiten. Ons arsenaal omvat geavanceerde tools en technieken voor zowel online (WordPress, websites, apps, social media, SEO, SEA) als offline succes. Van retail tot non-profit, van B2B tot boeiende consumentenmerken, wij breiden onze expertise dagelijks uit. Benieuwd naar onze successen en wat we voor u kunnen betekenen? Ontdek onze verhalen en laten we binnenkort de mogelijkheden verkennen bij een kop koffie. Impact maken begint hier.
15 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
2 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 2007
5 awards gewonnen
Website openen

Diensten

19 diensten aangeboden door Buro voor de Boeg

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  In onze aanpak van branding en positionering staat het creëren van impact centraal. Ons doel is om merken te bouwen die niet alleen resoneren met hun publiek, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Onze filosofie is dat een sterk merk gebouwd wordt op een solide merkstrategie, die duidelijk doelgericht is. "Creating impact" is de drijvende kracht achter alles wat we doen.

  Vanaf het begin werken we nauw samen met onze klanten om een ambitieuze positionering te bepalen. Dit vormt de basis van een groeipad dat zowel kwantitatieve als kwalitatieve doelen nastreeft. Door het vaststellen van nulmetingen en ijkpunten, zorgen we ervoor dat de voortgang meetbaar en zichtbaar is. Bekendheid en reputatie ontwikkelen we hand in hand, waarbij we nadruk leggen op effectiviteit en meetbaarheid om zo de meest optimale resultaten te bereiken.

  Onze strategieën zijn ontworpen om maximale impact te genereren, waarbij we gebruik maken van alle middelen die tot onze beschikking staan. We zijn gefocust op het efficiënt inzetten van het budget - "budgetwise, poundwise en penny-happy" - om te garanderen dat elke geïnvesteerde euro bijdraagt aan het bereiken van uw doelen.

  Bij ons staat het creëren van merken die echt impact maken, voorop. Door een combinatie van strategische inzichten, creativiteit en een focus op resultaten, helpen wij goede merken groeien en bloeien. Onze aanpak is gericht op het realiseren van zowel korte- als langetermijndoelstellingen, met een duidelijk pad voorwaarts, gedefinieerd door meetbare succesindicatoren. Laten we samen impact maken.
  Skills in Branding & Positionering (48)
  Architecture BrandingRetail BrandingSlogan DesignInternational BrandingBrand StorytellingTarget Group DefinitionBrand BuildingBranding MarketingCorporate Identity DesignB2B Branding+38
  Project in Branding & Positionering (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Branding & Positionering
  Klant in Branding & Positionering (1)
  WaalVastgoed | regional

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Op ons bureau richten wij ons op het leveren van topkwaliteit webdevelopment diensten, waarbij we ons onderscheiden door een breed scala aan maatwerkoplossingen en een diepgaande expertise in de technologie. Onze specialiteiten omvatten:

  Maatwerk WordPress Development: Wij creëren unieke WordPress-sites die perfect zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van onze klanten, van complexe functies tot aangepaste thema's.

  Maatwerk Applicatie Ontwikkeling: Met een focus op innovatie en prestaties ontwikkelen we op maat gemaakte applicaties die bedrijfsprocessen stroomlijnen, de gebruikerservaring verbeteren en competitieve voordelen bieden.

  Maatwerk Hosting Oplossingen: Wij bieden geoptimaliseerde hosting die zorgt voor snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid, afgestemd op de specifieke eisen van uw project.

  Snelheidsoptimalisatie: Onze experts implementeren de nieuwste technieken om de laadsnelheid van uw website te maximaliseren, wat essentieel is voor zowel de gebruikerservaring als de SEO-ranking.

  Geavanceerde Technologische Vaardigheden: Wij beheersen een breed scala aan technologieën, waaronder PHP, JavaScript, CSS, Tailwind, HTML en Twig, waardoor we flexibele en schaalbare oplossingen kunnen bieden.

  Accessibility en WCAG-naleving: Wij zorgen ervoor dat uw website toegankelijk is voor iedereen, door te voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG), en zo een inclusieve digitale ervaring te bieden.

  Security by Design: Veiligheid is geïntegreerd in elke fase van onze ontwikkelingsprocessen, wat resulteert in robuuste en veilige weboplossingen.

  Privacy by Design: Wij nemen privacy serieus door deze vanaf de ontwerpfase te integreren, zodat de bescherming van gebruikersgegevens voorop staat in onze projecten.

  Accessible by Design: Naast het voldoen aan de WCAG-richtlijnen, streven we ernaar om onze projecten vanaf het begin toegankelijk te maken, met een focus op gebruiksgemak voor alle gebruikers.

  Bij ons bureau combineren we technische expertise met een diepgaand begrip van de digitale omgeving om weboplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook toekomstbestendig zijn. Onze toewijding aan maatwerk, innovatie, en kwaliteit maakt ons een ideale partner voor uw webontwikkelingsbehoeften.
  Skills in Web Applicatie (26)
  Chat IntegrationWordpress DevelopmentWeb Application DevelopmentCI IntegrationPrototype DevelopmentDevOps ImplementationSymfony DevelopmentPlugin DevelopmentWeb App DesignEcommerce Hosting+16

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving
  Onze expertise in digitale strategie is omvangrijk en veelzijdig, gericht op het transformeren van merken en het maximaliseren van hun digitale potentieel. Wij zijn gespecialiseerd in een reeks diensten die samen een holistische benadering vormen voor digitale groei en innovatie. Dit omvat:

  Digital Transition & Transformation: Wij begeleiden bedrijven door het complexe proces van digitale transformatie, met een focus op het stroomlijnen van processen, het implementeren van geavanceerde technologieën, en het aanpassen aan de digitale economie om concurrentievoordeel te behalen.

  Traffic Acquisition & Search Engine Marketing: Onze strategieën zijn erop gericht om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten en hoogwaardig verkeer naar uw digitale platforms te leiden door middel van geoptimaliseerde SEO en doeltreffende betaalde advertentiecampagnes.

  Inbound Marketing & Digital Consulting: Met een inbound marketing aanpak trekken we kwalitatieve leads aan en converteren deze door middel van gepersonaliseerde contentstrategieën. Onze digitale consultancy diensten bieden strategische inzichten om uw digitale aanwezigheid te optimaliseren.

  Digital Innovation & Digital Process Automation: Innovatie staat centraal in onze dienstverlening. Wij helpen bedrijven met het innoveren van hun diensten en producten en het automatiseren van digitale processen om efficiëntie en effectiviteit te verhogen.

  Online Marketing & Digital Media Marketing: Onze online marketing expertise omvat alles van digitale advertenties tot sociale media strategieën, gericht op het bouwen van sterke merkrelaties en het stimuleren van engagement.

  Digital Analytics & Digitalization: Door diepgaande analyses bieden we inzichten in gebruikersgedrag en prestaties van digitale campagnes, wat essentieel is voor continue verbetering en optimalisatie.

  Digital Marketing: We ontwikkelen uitgebreide digitale marketingstrategieën, ondersteund door onze uitgebreide kennis en ervaring die een reeks tools en technieken omvat voor het versterken van uw digitale aanwezigheid.

  Digital Entrepreneurship & Digital Expertise: Onze expertise in digitale ondernemerschap en brede digitale kennis stellen ons in staat om start-ups en gevestigde bedrijven te adviseren en te ondersteunen bij hun digitale groeipaden.

  Gamification Strategy: Wij integreren spelmechanismen in marketingstrategieën om gebruikersbetrokkenheid te verhogen en merkinteracties leuker en memorabeler te maken.

  Deliverables: Wij bieden concrete deliverables, waaronder websites, digitale advertenties, sociale media content, mobiele apps, en meer, allemaal ontworpen om uw digitale voetafdruk te vergroten en uw merk te versterken.

  Met een combinatie van onze specialiteiten in webdevelopment en branding & positionering, bieden we een geïntegreerde aanpak die merken niet alleen onderscheidt in de digitale wereld, maar ze ook voorziet van de strategieën en tools om te groeien, te innoveren, en een significante impact te maken.
  Skills in Digital Strategy (18)
  Online MarketingKit DigitalDigital EntrepreneurshipDigital EntertainmentDigital ExpertiseDigital Process AutomationDigitalizationTraffic AcquisitionDigital TransitionGamification Strategy+8
  Project in Digital Strategy (1)
  Tastbaar verleden, bodemvondsten uit Rotterdam - Digital Strategy
  Klant in Digital Strategy (1)
  Gemeente RotterdamOverheid | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Bij Buro voor de Boeg staat het creëren van impact centraal, ook wanneer het gaat om de creatie van websites. Wij geloven in heldere, interactieve oplossingen die zowel grote als kleine projecten naar een hoger niveau tillen. Met onze vooruitstrevende kennis in WordPress, gecombineerd met een onwrikbare focus op veiligheid, snelheid, en betrouwbaarheid, zorgen we ervoor dat uw online aanwezigheid ongeëvenaard is. Ons aanbod omvat responsive webdesign, website-optimalisatie en -ontwikkeling, inclusief back-end en front-end development, wat resulteert in websites die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook uitzonderlijk functioneel.

  We begrijpen het belang van een naadloze gebruikerservaring, en onze expertise in UX en UI getuigt hiervan. Het effectief bereiken en betrekken van uw doelgroep is onze prioriteit; wij streven ernaar om u stap voor stap te begeleiden naar de best mogelijke oplossing. Deze oplossing houdt rekening met uw unieke doelstellingen en vereisten, soms door creatief buiten de kaders te denken voor een nog betere aanpak.

  Bovendien garanderen onze dedicated servers en vakkundig beheer van webhosting een efficiënte uitvoering en snelle oplossing van eventuele storingen. Van het eerste idee tot lang na de oplevering, Buro voor de Boeg heeft alles in huis om uw online projecten tot een succes te maken. Laten we samen impact creëren, met een website die niet alleen uw merk vertegenwoordigt, maar ook uw doelgroep inspireert en betrekt.
  Skills in Website Creatie (13)
  Loading Time OptimizationWebsite DesignSitemap GenerationMicrositeBack-End DevelopmentMultilingual WebsiteFront End DevelopmentWebsite OptimizationWeb Hosting ManagementWeb Content+3
  Projecten in Website Creatie (2)
  Positionering en merkenbouw Waal - Website Creatie
  Tastbaar verleden, bodemvondsten uit Rotterdam - Website Creatie
  Reviews in Website Creatie (2)
  Peter Kalkman
  José Aufenacker
  Klanten in Website Creatie (2)
  Gemeente RotterdamOverheid | national
  WaalVastgoed | regional

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Buro voor de Boeg: Waar marketing impact creëert, vanuit het kloppend hart van Rotterdam. Geïnspireerd door ons dynamische uitzicht - van Hotel New York tot het Witte Huis en alles daartussen - brengen wij de essentie van Rotterdam in onze marketingstrategieën: direct, pragmatisch en resultaatgericht. Onze belofte? Nooit meer beloven dan we kunnen waarmaken, omdat de kwaliteit van ons werk voor zich spreekt.

  Met een breed spectrum aan marketingvaardigheden, van direct marketing tot geavanceerde data driven en multichannel strategieën, bieden we oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om B2B of B2C, affiliate marketing, marketing automation, mobile marketing, of zelfs luxury en sustainable marketing, wij zijn erop voorbereid om elk merk te laten schitteren.

  Onze specialiteiten omvatten:
  - Het ontwikkelen van uitgekiende communicatie- en marketingstrategieën.
  - Het optimaliseren van marketingkanalen voor maximale effectiviteit.
  - Leveren van meetbare resultaten met onze marketing analytics.
  - Creëren van content die resoneert en verbindt met uw doelgroep.
  - Uitvoeren van ROI-analyses om de impact van onze campagnes te verzekeren.
  Implementatie van SEO en SEA technieken voor verbeterde online zichtbaarheid.

  In Rotterdam en ver daarbuiten staat Buro voor de Boeg bekend om zijn onderscheidende aanpak, die niet alleen inspiratie biedt, maar ook concrete resultaten oplevert. Onze klanten, van gemeente Rotterdam tot internationaal erkende merken, waarderen onze no-nonsense mentaliteit en het vermogen om 'gewoon te leveren'.

  Bij Buro voor de Boeg zijn we trots op onze roots en onze prestaties. Ons doel is simpel: impact creëren voor uw merk en succes, met strategieën die getuigen van echt Rotterdams vakmanschap en creativiteit. Laten we samen het verschil maken en uw merk naar nieuwe hoogten tillen. Welkom in het hart van impactvolle marketing, welkom bij Buro voor de Boeg.
  Skills in Marketing (29)
  Affiliate MarketingDirect MarketingCommunication StrategyReputation ManagementCommunicationMarketing StrategyMarketing AutomationMobile MarketingLuxury MarketingB2B Marketing+19
  Project in Marketing (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Marketing
  Review in Marketing (1)
  Jolande Vos
  Klant in Marketing (1)
  WaalVastgoed | regional

  Meer informatie over Marketing


 • Beschrijving
  Onze specialiteit in web analytics en Big Data ligt in het leveren van diepgaande inzichten en waardevolle analyses om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren. Met expertise in Big Data Marketing, Data Visualization en Data Consulting, helpen we u bij het begrijpen van uw gegevens en het nemen van datagestuurde beslissingen. Van het opzetten van effectieve database back-up strategieën tot het volgen van bezoekers en gebruikerssessies, wij bieden uitgebreide ondersteuning op het gebied van data-analyse en rapportage. Met onze vaardigheden in conversietracking, webstrategie en data-extractie, streven we ernaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen door middel van data-gedreven inzichten en acties.
  Skills in Web analytics / Big data (16)
  Conversion TrackingBig Data MarketingData QualityData ReportingVisitor TrackingWeb StrategyData ConsultingBug TrackingDatabase Backup StrategyData Analytics+6
  Project in Web analytics / Big data (1)
  Tastbaar verleden, bodemvondsten uit Rotterdam - Web analytics / Big data
  Klant in Web analytics / Big data (1)
  Gemeente RotterdamOverheid | national

  Meer informatie over Web analytics / Big data


 • Beschrijving
  We deliver texts for all purposes!
  Skills in Copywriting (6)
  Online ContentCopywriting AdvertisingCreative WritingContent EditionDigital CopywritingTranslation Services
  Project in Copywriting (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Copywriting
  Klant in Copywriting (1)
  WaalVastgoed | regional

  Meer informatie over Copywriting


 • Beschrijving
  We are experienced in developing brand-identities and brandbooks.
  Skills in Grafische Identiteit (1)
  Identity Design
  Project in Grafische Identiteit (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Grafische Identiteit
  Klant in Grafische Identiteit (1)
  WaalVastgoed | regional

  Meer informatie over Grafische Identiteit


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Video Productie (3)
  Video EditingAudiovisual ProductionVideo Shooting
  Project in Video Productie (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Video Productie
  Klant in Video Productie (1)
  WaalVastgoed | regional

  Meer informatie over Video Productie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Reclame (7)
  Graphic Design AdvertisingSmall Business AdvertisingB2B AdvertisingDigital Media AdvertisingAdvertising ProductionAdvertising CampaignGeofencing Advertising
  Project in Reclame (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Reclame
  Klant in Reclame (1)
  WaalVastgoed | regional

  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Buro voor de Boeg om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

15 leden in Buro voor de Boeg's team

VerhaalSinds onze start in 2007, creëren we impact voor merken en mensen. Bij Buro voor de Boeg zijn we gepassioneerd over merkontwikkeling, positionering en doeltreffende communicatie. Impact maken begint bij Buro voor de Boeg, met onze 15 communicatie- en mediaprofessionals die elke dag voor je klaar staan!
Neem gemakkelijk contact op met Buro voor de Boeg's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Buro voor de Boeg heeft 5 awards gewonnen

Mailchimp Pro Partner2022-6-1Partnerships
Google Partner2020-1-1Online marketing
CookieBot CMP Professional2024-2-1Digital
LeadInfo Partner2018-1-1Online marketing
NRW Marketingprijs2018-6-1Retail

Reviews

Reviews

5/5
(3 reviews)
PK
Peter KalkmanArcheologisch depotbeheerder bij Archeologie Rotterdam (BOOR)
ServiceWebsite Creatie
5/5
Begroting
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?Het bureau heeft onze wens voor het realiseren van een website op prachtige wijze verwezenlijkt. Hun creatieve en praktische werkwijze hebben zij ingezet om, precies naar onze wens, tot een mooie en bruikbare online database te komen waar iedereen de archeologie van Rotterdam kan bewonderen.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?De originele ideeën, de flexibiliteit en het oog voor perfectie.

Buro voor de Boeg's antwoord:Bedankt voor de positieve review Peter! We hopen op nog een lange samenwerking voor de Rotterdamse Bodemvondsten!

Peter Kalkman beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie

JA
José AufenackerMarketing & Communication Manager bij AVEX B.V.
ServiceWebsite Creatie
SectorTechnology Hardware & Equipment
Team201 - 500
5/5
Begroting
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?Buro voor de Boeg heeft ons voor verschillende digitale vraagstukken bijgestaan; van creatie en support van onze webshop omgeving tot digital advertising en SEA campagnes.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?Fijne en open communicatie en het snelle handelen bij vragen of issues.

Buro voor de Boeg's antwoord:Dankjewel voor de fijne review José! We werken altijd met veel plezier samen :)!

José Aufenacker beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorTechnology Hardware & Equipment
Team201 - 500

JV
Jolande VosEigenaar bij I Love Food & Wine
ServiceMarketing
SectorMedia
Team1 - 2
5/5

Buro voor de Boeg is van alle markten thuis. Ik heb ze leren kennen als mailchimp-specialist. Maar daarnaast geven zij professioneel communicatie-advies, maken ze campagnes op maat en de korte lijnen zorgen voor snelle resultaten. Bovendien werken er zeer prettige mensen die aan een half woord genoeg hebben. Service staat bij hen hoog in het vaandel. Kortom: stabiliteit, ontzorgen, professioneel advies, constante vraagbaak. De onontbeerlijke basis voor een fijne samenwerking.


ServiceMarketing
SectorMedia
Team1 - 2
Gewerkt met Buro voor de Boeg?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Buro voor de Boeg

Details • HoofdkantoorVasteland 8-A, 3011 BK Rotterdam, Nederland

Buro voor de Boeg-facebookBuro voor de Boeg-linkedin