Bright Square, Antwerpen | Sortlist

Bright Square cover
Bright Square logo

Bright Square Antwerpen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

In ons kantoor in Brasschaat vindt er elke dag een explosie aan ideeën plaats.  Na het opruimen hiervan is wat overblijft een creatief totaalconcept.  Op maat van uw organisatie of bedrijf.

Full-service communicatie is helemaal ons ding.  Van de creatieve strategie vooraf tot de uitwerking en resultaatmeting achteraf.  Online, offline of helemaal outside the box.  Bright Square ligt altijd op één lijn met jouw ambities.

 

 
Van branding tot marketing: het volledige pakket. Het creëren van marketing strategieën, ontwerpen van een uniek logo of brochure, website optimalisatie om hoog te scoren in Google. Er zijn genoeg taken die een bedrijf’s aandacht wegnemen van het effectief besturen van zijn bedrijf. Maar zo hoeft het niet te zijn. Bright Square is een full-service communicatiebureau dat voor dit alles zorgt. Bedrijven verliezen vandaag veel tijd om verschillende bureaus te contacteren voor verschillende aspecten van hun marketing. Bright Square heeft zijn eigen marketeer, grafisch ontwerpers, programmeur, fotograaf, videograaf en social media expert. Wij assisteren onze klanten van begin tot einde bij doeltreffende branding en marketing processen. Omdat iedereen binnen ons team een eigen specialiteit heeft, geeft ons dit de mogelijkheid om onze klanten de best mogelijke service aan te bieden voor al zijn communicatie strategieën onder hetzelfde dak. Dankzij deze combinatie van expertises heeft Bright Square een indrukwekkend portfolio van klanten opgebouwd: energiedrank producent Red Bull, Stad Antwerpen, G4S, Traxio, BMW, GlasGarage en meer zijn daar een mooi voorbeeld van.
 
Zowel online als offline, staan wij onze klanten 24/7 bij. Bright Square is niet zomaar een 9 to 5 bureau. Ook wanneer een product en/of dienst werd geleverd stopt onze service niet. Of het nu gaat om campagnes, advertising, of een volledig nieuwe website - Bright Square behoud een relatie met zijn klant en rijkt uit telkens wanneer wij een kans zien naar verbetering. Hierbovenop volgt Bright Square veranderingen in de marketing en technologie wereld van dichtbij op om deze direct te implementeren. Niet alleen hebben wij een in huis fotograaf, ook creëren wij video en beschikken wij over een ultra moderne drone voor indrukwekkende luchtopnames. Al deze tools en skills zijn onderdelen waarover Bright Square beschikt om het beste aan te bieden: het communiceren van een bedrijfsaanbod naar zijn klanten door hun visie te vertalen in een merkbaar, altijd aanwezig, online en offline merk.
 
 
Van een toonaangevend logo tot indrukwekkend campagnebeeld, 

Bright Square vertaalt uw visie in een merkbaar, altijd aanwezig, online en offline merk.

 

4 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
14 projecten in hun portfolio
2 samenwerkingen gestart via Sortlist
Sortlist lid sinds 2016
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Bright Square

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Succes start met een ijzersterk imago. Wij creëren samen met u een visuele identiteit die u laat opvallen en uw bedrijf het juiste imago geeft!
  Projecten in Ontwerp (6)
  Branding & Identity - Ontwerp
  Product Design - Ontwerp
  Creativity & Innovation - Ontwerp
  Advertising Campaign - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (6)
  Stad AntwerpenAnderen | local
  Universitas Digital PrintingAnderen | regional
  Body2WinAnderen | regional
  WcupSport | international

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Wij zijn Bright Square Uw officiële Google Partner Adverteren via Google AdWords Google AdWords is het systeem om online te adverteren via de zoekmachine van Google. Dit noemt men Search Engine Advertising of SEA. Tegenwoordig leeft iedereen op het internet. Als we iets zoeken doen we dit in de meeste gevallen via Google. Dit maakt dat Google de nr.1 plaats is om te adverteren en om klanten op uw website te krijgen. Want wanneer u bovenaan staat in Google is de kans het grootst dat men uw website eerst aanblikt. Specialist in Google AdWords Bright Square is specialist in het adverteren via Google AdWords. Door onze specialisatie zorgen wij dat u bij het zoeken op de juiste woorden bovenaan staat en dat u enkel betaald voor relevante clicks. Enkel wanneer potentiële klanten op uw website klikken betaald u Google. U kan in samenspraak met ons gaan bepalen wat uw belangrijkste zoekwoorden en momenten van de dag zijn en welke regio u het best aanspreekt. Wij helpen u hier graag in verder! Officiële Google Partner Wij zijn, door het slagen van de door Google opgelegde examens, een officiële Google Partner. Doordat wij een officiële partner zijn van Google zijn wij steeds als eerste op de hoogte van de nieuwste AdWords ontwikkelingen.
  Project in Online Advertising (1)
  Google Adwords campagne GlasGarage Nederland - Online Advertising
  Klant in Online Advertising (1)
  GlasGarageAuto | international

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Bright Square om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

14 projecten uitgevoerd door Bright Square

Branding Photography (Drone)
Branding Photography (Drone)

Project gemaakt voor Atmosafe in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek.Huisstijl met een sterke focus op beeld. o.a Drone fotografie

Fotografie
Meer lezen
Branding & Identity
Branding & Identity

Project gemaakt voor NOMAD Foodbar in de Voedsel industrie voor een B2C publiek.Het uitwerken van een volledige huisstijl voor NOMAD Foodbar namen wij graag in handen. Startend met een indrukwekkend logo tot de raambelettering op hun zaak. Wij verzorgen de volledige communicatie voor NOMAD!

Ontwerp
Meer lezen
Product Design
Product Design

Project gemaakt voor Wcup in de Sport industrie voor een B2C publiek.Package Design voor Wcup WCUP is een Belgische sportvoedingsproducent.

Ontwerp
Meer lezen
Creativity & Innovation
Creativity & Innovation

Project gemaakt voor Stad Antwerpen in de Anderen industrie voor een B2C publiek.Voor Stad Antwerpen verzorgden wij bovenstaande Roll-up's! Opvallen zullen ze zeker! Creativiteit en innovatie is belangrijk daar kunnen wij over meespreken!

Ontwerp
Meer lezen
High End Product Photography
High End Product Photography

Project gemaakt voor Dominion Diamonds in de Luxe Goederen en Juwelen industrie voor een B2C publiek.Fotografie van een hele reeks ruwe diamanten. 10,7 caraat.Meer op www.tolleneer.be

Fotografie
Meer lezen
Product Photography
Product Photography

Project gemaakt voor Tec7 in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek.Productfotografie van alle Tec7 en Green7 producten alsook toepassingsvideo's.Meer op www.tolleneer.be

Fotografie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Bright Square om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

4 leden in Bright Square's team

Neem gemakkelijk contact op met Bright Square's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Bright Square heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Bright Square

Gewerkt met Bright Square?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Bright Square


Details


http://www.brightsquare.be

 • HoofdkantoorBredabaan 124, 2930 Brasschaat, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau