Appreciate, Gent | Sortlist

Appreciate cover
Appreciate logo

Appreciate Gent, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.


Appreciate is een digitaal bureau met open data expertise. We ontwerpen en ontwikkelen jouw mobiele applicaties en websites.10 mensen in hun team
Spreekt Nederlands, Nederlands, België
3 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2016
Opgericht in 2012
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Appreciate

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bij de ontwikkeling van een digitale toepassing sta je voor veel keuzes. Jij weet welke bedrijfsdoelstellingen je digitaal wil vertalen. Vraag is, welke keuzes neem je? Appreciate is jouw partner om deze keuzes te maken. Onze praktische project aanpak helpt jou om de keuzes te maken die werken voor jouw mobiele toepassing of website.
  Projecten in Mobile App (3)
  Smart Assist - Mobile App
  Smartphoto - Mobile App
  Kind & Gezin - Mobile App
  Klanten in Mobile App (3)
  Kind & GezinMarketing & Reclame | national
  Smart AssistZorginstellingen | national
  SmartphotoE-commerce | international

  Meer informatie over Mobile App


 • Beschrijving
  Volgens de wensen van de klant ontwikkelen we web applicaties van A tot Z, API's, webshops, intranet,… Onze aanpak is pragmatisch, met als doel een gebruiksvriendelijke applicatie te bouwen zowel voor de gebruiker als de klant. Afhankelijk van de noden van de klant maken we volledige maatwerk oplossingen in Laravel.

  Meer informatie over Web Applicatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Appreciate om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door Appreciate

Smart Assist
Smart Assist

Project gemaakt voor Smart Assist in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek.Smart Assist is de perfecte hulp voor bewoners van assistentiewoningen of serviceflats. Reeds heel wat bewoners in Antwerpen kunnen al genieten van de verschillende handige functies van de applicatie. Zo kunnen bewoners heel gemakkelijk kijken of er vandaag iets gepland staat, welk weer het wordt of wat het nieuws van de dag is. Ontdek wat Smart Assist verder nog allemaal te bieden heeft.

Mobile App
Meer lezen
Smartphoto
Smartphoto

Project gemaakt voor Smartphoto in de E-commerce industrie voor een B2C publiek.De mooiste fotocadeaus in een handomdraai Je leukste en mooiste foto’s vereeuwigen op een koffietas, een klok of misschien in een mooie kalender? En dat gelijk waar je je bevindt? De Smartphoto applicatie maakt het mogelijk om in enkele klikken de mooiste fotocadeaus in elkaar te steken, waar je ook bent. Via het handige overzichtsmenu is het gemakkelijk om jouw favoriete product uit te kiezen. Kies je een kalender? Dan kun je op een eenvoudige manier verschillende foto’s in één keer selecteren en deze naar je gekozen product slepen. De weg naar het perfecte fotogeschenk kun je in slechts enkele stappen voltooien, je snijdt de foto bij of roteert hem naar jouw wensen, plaatst hem op het product hoe jij het wilt en ziezo: klaar om aan het winkelmandje toe te voegen! Smartphoto Design We kregen de vraag van Smartphoto om de Androidversie te ontwikkelen en ontwerpen aan de hand van de bestaande Smartphoto iOS-applicatie. Na het analyseren van het design en de user experience van de app, werd de lay-out wat strakker en overzichtelijker gemaakt. Ook werden enkele overbodige handelingen er uit gehaald zodat de Smartphoto applicatie nog iets gebruiksvriendelijker werd.

Mobile App
Meer lezen
Kind & Gezin
Kind & Gezin

Project gemaakt voor Kind & Gezin in de Marketing & Reclame industrie voor een B2C publiek.Beweging Kind & Gezin startte dit jaar de campagne ‘Beweging’. Met de campagne willen ze aantonen dat gezond eten en voldoende beweging cruciaal zijn voor de gezondheid van elk kind. Bewegen is geen sporten. Rollen, springen, kruipen, een kind is nooit te jong om te kunnen bewegen. Bovendien kunnen ze altijd en overal bewegen. Bij deze campagne hoort de ‘Beweeg mee - cd’ die Kind & Gezin in het najaar zal lanceren. Een cd waar jong en oud kunnen op mee dansen en zingen. Liedjes gemaakt door onder andere Frank Vander Linden van De Mens en Axl Peleman zijn al een feit, het enig wat nog ontbreekt is de cover van de cd. Pimp je eigen actie-sterretje Precies omdat die cover nog ontbreekt, lanceerde Appreciate, in samenwerking met Calibrate en LDV voor Kind & Gezin, de #Babybeweging mobiele applicatie. Ouders moeten trachten een foto te nemen van hun kleine ster en deze pimpen met de vele leuke icoontjes. Wanneer ze die foto delen met de hashtag #babybeweging maken ze kans om hun baby als coverbaby te zien op de Beweeg mee -cd.

Mobile App
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Appreciate om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

10 leden in Appreciate's team

Neem gemakkelijk contact op met Appreciate's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Appreciate heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Appreciate

Gewerkt met Appreciate?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Appreciate


Details


http://www.appreciate.be

 • HoofdkantoorGhent, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau