Digital Talents, Hasselt | Sortlist

Digital Talents cover
Digital Talents logo

Digital Talents Hasselt, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Als uw onderneming groeit, doet dat vaak pijn. Deze groeipijnen kunnen uw organisatie afremmen en zorgen voor een hoop kopzorgen, frustraties en financiële verliezen.Door de verschillende bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te optimaliseren, merk je dat software een cruciale rol speelt in de schaalbaarheid van vele organisaties. Een Access databank die niet meer voldoet, flirten met de grenzen van Excel, veel handmatig werk van papier naar digitaal, het niet samenwerken van verschillende softwarepakketten,….

Om uw organisatie te laten groeien, en dus schaalbaar te maken, zijn er oplossingen nodig die de efficiëntie verhogen, die vooral eenvoudig zijn èn op maat van uw KMO werken. Onze Digital Talents zijn een mix van oude rotten en jonge wolven in het vak die zich in eerste instantie trachten te verplaatsen in de dagdagelijkse problemen die bestaan binnen KMO’s. Door ons grondig te verdiepen in uw probleemstelling komen wij tot gerichte oplossingen. Voor dit advies zijn wij erkend door de Kmo-Portefeuille.

Na de analyse en het bijhorende advies gaan wij aan de slag om dynamische webapps en slimme bedrijfssoftware te implementeren in uw werkomgeving.

18 mensen in hun team
Spreekt Nederlands, Nederlands, België
1 project in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2013
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Digital Talents

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Knap design. Straffe prestaties. We ontwerpen en ontwikkelen een passende website voor uw bedrijf en doelstellingen. Van one-pager tot rijk gevulde database aan informatie. Via onze beheersystemen behoudt u zelf volledige autonomie over de website. Samen meer dan 100 jaar ervaring in web development. De Digital Talents zijn doorwinterde professionals die u gidsen en begeleiden in het uitwerken van een gepaste website. Met behulp van een intensief samenwerkingstraject bereiken we samen onze gemeenschappelijke doelstelling: een website met straffe prestaties. Wij ondersteunen u tijdens het gehele traject. Advies nodig over hoe u die afbeelding in het juiste formaat op uw website plaatst? Graag meer bezoekers naar uw website leiden? We hanteren een proactieve aanpak waarbij uw project ook na oplevering steeds de vereiste aandacht krijgt. We staan steeds voor u klaar!
  Skills in Website Creatie (9)
  Graphic DesignSearch Engine OptimizationSEOWeb DesignDesignWeb DevelopmentContent WritingStrategySearch Engine Optimisation
  Project in Website Creatie (1)
  Vivantas - Website Creatie
  Klant in Website Creatie (1)
  VivantasInternet | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  WEBAPPLICATIE OP MAAT. Meedenkend. Zelfs voordenkend. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tool voor uw mature organisatie of aan de wieg staat van een nieuw product of innovatieve toepassing… We analyseren samen het groter kader en brengen de bedrijfsprocessen in kaart. Vervolgens zetten we dit om naar een efficiënte, gebruiksvriendelijk en performante tool op maat. Altijd efficiënt. Zo veel mogelijk geautomatiseerd. Designed to perform. Growth by performance. Bent u een start-up met een innovatief concept? Of bent u een gevestigde waarde die een tool wenst op maat van de uitdaging van uw onderneming? Wij houden ervan om, op basis van onze expertise en ervaring, uw innovatieve ideeën vorm te geven in een digitale tool op maat.
  Skills in Web Applicatie (13)
  Application DevelopmentContent Management SystemsWeb Designmobile appsweb applicationsDesignWeb DevelopmentMobile Application DevelopmentMobile App DevelopmentSoftware Development+3
  Project in Web Applicatie (1)
  Vivantas - Web Applicatie
  Klant in Web Applicatie (1)
  VivantasInternet | national

  Meer informatie over Web Applicatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Digital Talents om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

1 project uitgevoerd door Digital Talents

Vivantas
Vivantas

Project gemaakt voor Vivantas in de Internet industrie voor een B2C publiek.

Digital StrategyWeb ApplicatieWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Digital Talents om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

18 leden in Digital Talents's team

Neem gemakkelijk contact op met Digital Talents's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Digital Talents heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Digital Talents

Gewerkt met Digital Talents?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Digital Talents


Details


http://www.digitaltalents.be

 • HoofdkantoorKuringersteenweg, Hasselt, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau