T-Kila & Lemon8 (+ Avis clients) | Sortlist
T-Kila & Lemon8 cover
T-Kila & Lemon8 logo

T-Kila & Lemon8

verified-flag
Anvers, Belgique
Crystal Clear Communication
U bent op zoek naar een webdesigner die uw website kan ontwikkelen? Een website die u zelf kan aanpassen, webwinkels, dynamische websites,.. wij ontwerpen uw site volledig naar uw wensen! Bovendien kunnen we uw site voorzien van een eenvoudig en krachtig CMS. Zo heeft u de controle over de inhoud van uw website, en kan u deze makkelijk zelf aanpassen. Want hoe makkelijker het is om uw site te updaten, hoe vaker u het doet. Trouwens, door uw website regelmatig te updaten trekt hij nieuwe klanten aan en het helpt ook om beter gevonden te worden in Google En we ontwikkelen niet alleen websites, we zorgen er ook voor dat er bezoekers naartoe komen. Iedere website die wij afleveren is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw bedrijf bijvoorbeeld op google gevonden kan worden. Bovendien denken we ook aan integratie met sociale media zodat u makkelijk uw site kan koppelen aan bijvoorbeeld Facebook of twitter. U heeft een website nodig! Wist u dat uw klanten gemiddeld 4 uur per dag voor een scherm zitten en dus steeds  vaker online zoeken en hun aankopen doen. Dat wilt u toch niet missen? Wij zetten uw bedrijf op het net!  Als uw bedrijf niet op het internet aanwezig is bestaat het vandaag de dag niet! Contacteer ons nu!
2 personnes dans leur équipe
Parle Néerlandais
3 projets dans leur portefeuille
Membre Sortlist depuis 2015
Fondée en 2001
1 prix décerné

Services

4 services offerts par T-Kila & Lemon8

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  U bent op zoek naar een webdesigner die uw website kan ontwikkelen? Een website die u zelf kan aanpassen, webwinkels, dynamische websites,.. wij ontwerpen uw site volledig naar uw wensen!

  Bovendien kunnen we uw site voorzien van een eenvoudig en krachtig CMS. Zo heeft u de controle over de inhoud van uw website, en kan u deze makkelijk zelf aanpassen.

  Want hoe makkelijker het is om uw site te updaten, hoe vaker u het doet. Trouwens, door uw website regelmatig te updaten trekt hij nieuwe klanten aan en het helpt ook om beter gevonden te worden in Google

  En we ontwikkelen niet alleen websites, we zorgen er ook voor dat er bezoekers naartoe komen. Iedere website die wij afleveren is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw bedrijf bijvoorbeeld op google gevonden kan worden. Bovendien denken we ook aan integratie met sociale media zodat u makkelijk uw site kan koppelen aan bijvoorbeeld Facebook of twitter.
  Compétences en Création de site internet (17)
  Homepage OntwerpWebsite RevampingE-commerce Website OntwerpWebsite OnderhoudCMSWeb ContentCustom Websiteresponsieve websiteWebsite OptimisatieWordPress Design+7
  Projets en Création de site internet (2)
  Dam Architecten - Création de site internet
  Tom Goos - Création de site internet
  Avis client en Création de site internet (1)
  Thom Bauwens
  Clients en Création de site internet (2)
  Tom GoosArchitecture et Urbanisme | national
  Dam ArchitectenArchitecture et Urbanisme | national

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Réseaux sociaux (2)
  Publicidad TwitterTwitter Strategie

  En savoir plus sur Réseaux sociaux


 • Description
  Een logo en huisstijl zijn de basis van uw visuele identiteit. En dus ontzettend belangrijk vermits het de eerste indruk bepaalt die men van uw bedrijf heeft. Als we voor u een logo ontwerpen dan gaan we bijgevolg niet over één nacht ijs. Bij de grafische uitwerking houden we steeds rekening met uw wensen alsook de gewenste positionering van uw merk. U hebt als onze klant uiteraard het laatste woord over het imago van uw bedrijf.

  We doen ontwerpen uw logo in een aantal stappen. We zoeken inspiratie, we bekijken de concurrentie in de sector, zoeken naar nieuwe trends, experimenteren met verschillende lettertypes,… In nauw overleg met u tekenen we het logo vervolgens uit.
  Compétences en Identité Graphique (5)
  Logo RetouchingIdentiteitsontwerplogo grafisch ontwerplogo ontwikkelingLogo Grafisch Ontwerp
  Projet en Identité Graphique (1)
  Brusystems logo en huisstijl - Identité Graphique
  Client en Identité Graphique (1)
  BRU SystemsAutomobile | national

  En savoir plus sur Identité Graphique


 • Description
  Een webshop laten maken? Nu is het moment want online verkoop zit meer dan ooit in de lift. (bron)
  Bovendien bereikt u met een webshop makkelijk nieuwe potentiële klanten voor uw winkel.

  Wij bouwen webshops met diverse opensource pakketen zoals Opencart, Magento of WooCommerce. We voorzien een mooie hedendaagse layout en houden meteen rekening met de optimalisatie voor goede resultaten in Google.

  Ook kunnen we u helpen bij het uitwerken van een advertentie campagne op Google Adwords of Facebook door het bedenken van een strategisch plan om klanten naar uw webwinkel te leiden.

  Uiteraard ligt de focus allereerst op de organische zoekresultaten (onbetaald) en pas in tweede instantie op de betaalde zoekresultaten (via Google Adwords).

  Waarom zou u voor ons kiezen om uw webshop te maken? Er zijn immers heel wat softwarepakketten die sugereren dat iedereen een webshop kan maken. Maar de meeste hiervan hebben zo hun beperkingen. Voor een zeer eenvoudige webshop volstaan ze meestal wel maar als u bijvoorbeeld verschillende betaalsystemen wil integreren in uw webshop blijken de meeste al gelijk iets minder eenvoudig. Heeft u ook nagedacht over het onderhoud en beheer van uw webshop?
  Wij alvast wel! Vanuit onze jarenlange ervaring zoeken we een beheerssysteem wat het beste bij uw winkel en uw assortiment past.
  Compétences en E-commerce (21)
  E-Commerce DevelopmentOnline Storee-commerce websiteDropshippingecommerce web ontwikkelingonline e-commercee-commerce oplossingenWebshop OntwikkelingE-Commerce HostingE-Commerce Consulting+11

  En savoir plus sur E-commerce

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à T-Kila & Lemon8 et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

2 membres dans l'équipe de T-Kila & Lemon8

Contactez facilement l'équipe de T-Kila & Lemon8.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

T-Kila & Lemon8 a été récompensé 1 fois

Certified Google Cloud Partner2020-1-1Certification

Avis clients

1 Avis clients pour T-Kila & Lemon8

5/5
(1 avis clients)
TB
Thom BauwensCEO at Ultrahost
ServiceCréation de site internet
SectorE-commerce
Team1 - 10
5/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration

What was the objective behind your collaboration?Ze maakten een uitstekende website voor één van onze klanten

What did you enjoy the most during your collaboration?Ze zijn zeer proactief een aangenaam om mee samen te werken. Ze luisterden zeer goed naar wat onze verwachtingen waren

Thom Bauwens recommends this agency


ServiceCréation de site internet
SectorE-commerce
Team1 - 10
Vous avez travaillé avec T-Kila & Lemon8?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de T-Kila & Lemon8

Détails


http://www.tk8.be

 • Siège socialDe Marbaixstraat 16, 2060 Antwerpen, Belgium