Monkeyproof, Belgique | Sortlist
SortlistSortlist

Monkeyproof cover
Monkeyproof logo

Monkeyproof Belgique, Belgique

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.

Neem digitale voorsprong.

Monkeyproof heeft een passie voor web en digitale marketing. Onze digitale experten ontwerpen en bouwen aantrekkelijke én functionele websites en webapplicaties. Ze formuleren en activeren digitale strategieën bij de vleet.

25 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais, Néerlandais, Belgique
6 projets dans leur portfolio
20 collaborations commencées sur Sortlist
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2018
Fondée en 2007
2 prix décernés
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un
Ouvrir site web

Services

4 services offerts par Monkeyproof

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Website blueprint Wat hebben alle goede websites met elkaar gemeen? Een tot in de kleinste details uitgekiende sitemap, of blueprint zoals wij het graag noemen. Het vormt het architecturale plan van je website. De sitemap omvat de volledige structuur van je website. In dit stadium moet je vaak nog je verbeelding gebruiken. De website is er nog niet, er is nog niets visueels buiten een schematische tekening die verschillende funnels omvat, dead-ends vermijdt en één doel voor ogen houdt; converteren, converteren, converteren. Zonder sitemap, geen website. Website wireframing en design Met de jouw website blueprint op zak, kunnen we jouw website beginnen uitbouwen. First things first, wireframing. We bepalen hoe we de verschillende onderwerpen, bepaald in de sitemap, zullen rangschikken en opbouwen. Een gedetailleerde wireframe geeft een eerste beeld van de website, zonder rekening te houden met designelementen. Deze komen pas later aan bod, wanneer de wireframe volledig uitgewerkt is. Je nieuwe website krijgt steeds meer vorm. Tijd om je website te designen. Ook hier houden onze digitale architecten rekening met de gebruiksvriendelijkheid, leesbaarheid en herkenbaarheid van je merk. Het eindresultaat? Een prototype van jouw website. Webprogrammatie In de digitale wereld waarin we vandaag leven, is een goede website onmisbaar. Het is je online uithangbord, je visitekaartje en catalogus. Iedere website heeft andere doelen en invalshoeken, afhankelijk daarvan bepalen onze developers samen met onze digitale strategen welke technologie het best bij jouw website past. Onze developers optimaliseren jouw huidige website of coderen een volledig nieuwe website op basis van de sitemap, de wireframe en het designprototype.
  Compétences en Création de site internet (11)
  Wordpresswebsite developmentwordpress developmentecommerce web designwordpress webdesignecommerce designweb designweb developmentresponsive designwebdesign+1
  Projets en Création de site internet (3)
  Corporate website Gedeon Richter - Création de site internet
  Arcoon - Création de site internet
  Boekingsmodule VAB-Rijschool - Création de site internet
  Clients en Création de site internet (3)
  VAB-RijschoolTransport |
  ArcoonArchitecture et Urbanisme | national
  Gedeon RichterPharmaceutique et Biotech | international

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Vergen je bedrijfsprocessen veel tijd en manueel werk? We brengen ze samen in één webapplicatie of ERP-systeem met functionaliteiten op maat en automatiseren waar mogelijk. Onze webdevelopers gaan aan de slag in ons eigen framework Lighthouse. Naast functionaliteit, houden ze continu het design en de gebruiksvriendelijkheid in de gaten. Na een hele reeks tests lanceren we je digitale tool. Maar we laten je niet aan je lot over. Je mag rekenen op duidelijke demonstraties, een opleiding voor je medewerkers en ondersteuning bij vragen.
  Compétences en Application web (11)
  Web Application SecurityProfessional WebsitesAutomationWeb ApplicationPHP Website DevelopmentBusiness SoftwareWebsite DevelopmentSite intranetSoftwareCustom Software Development+1
  Projet en Application web (1)
  Boekingsmodule VAB-Rijschool - Application web
  Client en Application web (1)
  VAB-RijschoolTransport |

  En savoir plus sur Application web


 • Description
  Jouw toekomstige digitale strategie wacht op je! Met een grondige audit (inclusief adviesrapport) op zak, bespreken we tijdens een diepgaande workshop alles wat betreft jouw digitale bedrijfsstrategie. Een speed date om ‘u’ tegen te zeggen. Voor we je digitaal vooruit helpen, is het belangrijk om mee te zijn in het verhaal. Wie? Wat? Hoe? Waarom? Waar? Voor wie? En zo gaat de lijst nog wel even door. De audit en workshop vormen samen de basis van een doorgedreven langetermijnstrategie met een concreet stappenplan. Het zijn de fundamenten waarop we de toekomst van jouw bedrijf bouwen.
  Compétences en Stratégie digitale (8)
  digitalizationmarketing campaigndigitale strategieonline marketing campaignstrategie uitvoeringstrategiedigital marketingdigital advertising
  Projets en Stratégie digitale (3)
  Gedeon Richter - Happy at 50 - Stratégie digitale
  Obesity Centre Brussels - Stratégie digitale
  Gedeon Richter - Een baby als ik er klaar voor ben - Stratégie digitale
  Clients en Stratégie digitale (3)
  Gedeon RichterPharmaceutique et Biotech | international
  Obesity Centre BrusselsHôpitaux et Santé | national
  Gedeon RichterPharmaceutique et Biotech | international

  En savoir plus sur Stratégie digitale


 • Description
  Mensen die dromen van jouw product of dienst? Die halen we binnen door gerichte adverteren met Google Ads. Onze online marketeers kennen Google op hun duimpje. Ze weten als geen ander jouw doelgroep te bereiken aan de hand van Search Ads of Display banners.
  Compétences en Publicité en ligne (9)
  google searchgoogle displaysearch engine optimisationwebsite seoseo rankingSocial mediacontent marketinggoogle advertisingprofessional seo
  Projets en Publicité en ligne (2)
  Arcoon - Publicité en ligne
  Gedeon Richter - Een baby als ik er klaar voor ben - Publicité en ligne
  Clients en Publicité en ligne (2)
  ArcoonArchitecture et Urbanisme | national
  Gedeon RichterPharmaceutique et Biotech | international

  En savoir plus sur Publicité en ligne

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Monkeyproof et obtenez une réponse en un rien de temps.Portfolio

6 projets ajoutés par Monkeyproof

Gedeon Richter - Happy at 50
Gedeon Richter - Happy at 50

Projet réalisé pour Gedeon Richter dans l'industrie Pharmaceutique et Biotech pour un public B2B / B2C.Waarom zouden we een onderwerp dat iedere vrouw op een dag treft zo vermijden? Maar liefst 8 Facebook-campagnes maakten het onderwerp een beetje bespreekbaarder. Gedeon Richter en MonkeyProof maken het verschil voor deze vrouwen.Wie is Gedeon Richter?Gedeon Richter engageert zich in voor de gezondheid van vrouwen in alle fasen van hun leven. Dat doen ze al meer dan 100 jaar én in meer dan 100 landen. Gedeon Richter focust zich op het verbeteren van de levenskwaliteit van hun patiënten en door het behandelen van hun ziekten en symptomen.

Réseaux sociauxStratégie de contenuStratégie digitale
En savoir plus
Obesity Centre Brussels
Obesity Centre Brussels

Projet réalisé pour Obesity Centre Brussels dans l'industrie Hôpitaux et Santé pour un public B2C.Obesitas treft heel wat Belgen en er heerst nog heel wat taboe rond het onderwerp. Bovendien zijn de chirurgische ingrepen niet zonder risico. Met behulp van relevante content zorgen we ervoor dat iedereen die geconfronteerd wordt met overgewicht of obesitas over de juiste informatie beschikt. Daarnaast willen we het issue ook voor zijn, daarom creëren we sensibiliserende content. En onze strategie werkt!Wie is Obesity Centre Brussels?Obesity Centre Brussels is een multidisciplinair centrum voor de behandeling van obesitas: obesitaschirurgie, voedingsadvies, psychologische bijstand … Aan het hoofd staat dr. Yannick Nijs. Samen met zijn team helpt hij mensen in hun strijd tegen obesitas.

Rédaction et traductionRéférencement naturelRéseaux sociaux+2
En savoir plus
Corporate website Gedeon Richter
Corporate website Gedeon Richter

Projet réalisé pour Gedeon Richter dans l'industrie Pharmaceutique et Biotech pour un public B2B / B2C.Een verfrissende en informatieve website die zorgverleners als handleiding kunnen gebruiken. Dat was onze opdracht. Het werd een warme, vrouwelijke en menselijke website voor Gedeon Richter, internationale farmaspeler, zonder te vervallen in stereotypen. Wie is Gedeon Richter? Gedeon Richter engageert zich in voor de gezondheid van vrouwen in alle fasen van hun leven. Dat doen ze al meer dan 100 jaar én in meer dan 100 landen. Gedeon Richter focust zich op het verbeteren van de levenskwaliteit van hun patiënten en door het behandelen van hun ziekten en symptomen. Een make-over voor de corporate website De corporate website van Gedeon Richter had nood aan een professionele make-over. Gedeon Richter is immers een groeiend internationaal bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel draagt. Hoog tijd dat ook de corporate website dit uitstraalt.

Création de site internetDesign & graphismeRéférencement naturel
En savoir plus
Arcoon
Arcoon

Projet réalisé pour Arcoon dans l'industrie Architecture et Urbanisme pour un public B2C.MonkeyProof voorzag Arcoon van een gloednieuwe, gebruiksvriendelijke en stijlvolle website. De verwachtingen lagen hoog, maar daar laten we ons niet door afschrikken. Integendeel! De Arcoon site maakt deel uit van een groter inspiratieplatform met o.a. Facebook, Instagram, Pinterest en Google. Onze doordachte contentstrategie en goede opvolging zorgen voor een gelukkige klant.Wie is Arcoon? Arcoon, ooit gestart als badkamerspecialist, nu een collectief interieurarchitecten voor tijdloze en op maat gemaakte totaalprojecten. De binnenhuisarchitecten van Arcoon leggen de lat hoog voor elk renovatieproject: keukens, badkamers, tweede verblijven of totaalrenovaties – kwaliteit staat steevast op de eerste plaats. De interieurarchitecten van Arcoon staan bovendien in voor het totaalconcept: van pleister-, tegel- en schilderwerken tot het sanitair en de verwarming. Zo garandeert Arcoon een zorgeloze renovatie.

Création de site internetDesign & graphismePublicité en ligne+3
En savoir plus
Gedeon Richter - Een baby als ik er klaar voor ben
Gedeon Richter - Een baby als ik er klaar voor ben

Projet réalisé pour Gedeon Richter dans l'industrie Pharmaceutique et Biotech pour un public B2C.Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het kan zijn om zwanger te worden. Dat is een wetenschappelijk feit, maar niets is onmogelijk. Samen met Gedeon Richter maken we het onderwerp bespreekbaar en informeren we vrouwen over de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen ze zelf kiezen wanneer ze klaar zijn voor het moederschap.Wie is Gedeon Richter?Gedeon Richter engageert zich in voor de gezondheid van vrouwen in alle fasen van hun leven. Dat doen ze al meer dan 100 jaar én in meer dan 100 landen. Gedeon Richter focust zich op het verbeteren van de levenskwaliteit van hun patiënten en door het behandelen van hun ziekten en symptomen.

Publicité en ligneRédaction et traductionRéférencement naturel+3
En savoir plus
Boekingsmodule VAB-Rijschool
Boekingsmodule VAB-Rijschool

Projet réalisé pour VAB-Rijschool dans l'industrie Transport pour un public .

Application webCréation de site internet
En savoir plus
Vous avez un projet similaire ?

Demandez un devis à Monkeyproof et obtenez une réponse en un rien de temps.


Équipe

25 membres dans l'équipe de Monkeyproof

Monkeyproof cover
Histoire
Contactez facilement l'équipe de Monkeyproof.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Monkeyproof a été récompensé 2 fois

Google Partner2021-09-30
Trends Gazellen Nominee 20212021-02-28

Avis clients

Pas de recommendation pour Monkeyproof pour le moment

Vous avez travaillé avec Monkeyproof?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Monkeyproof


Détails • Siège socialNachtegaalstraat 6, 9240 Zele, Belgium

Monkeyproof-twitterMonkeyproof-facebookMonkeyproof-linkedin
Logo Sortlist

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • À propos de Sortlist
 • Emplois
 • Contacts
Pour les clients
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Témoignages
 • Explorez
 • J'ai besoin d'une agence
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Témoignages
 • Prix
 • Je suis une agence
 • 2021 © Sortlist | 
 • Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Confidentialité
 • Support
 • Pays
 • Langues