Monkeyproof (+ Avis clients) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Monkeyproof cover
Monkeyproof logo

Monkeyproof Belgique, Belgique

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
Neem digitale voorsprong.
Monkeyproof heeft een passie voor web en digitale marketing. Onze digitale experten ontwerpen en bouwen aantrekkelijke én functionele websites en webapplicaties . Ze formuleren en activeren digitale strategieën bij de vleet.
25 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais
8 projets dans leur portfolio
21 collaborations commencées sur Sortlist
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2018
Fondée en 2007
2 prix décernés

Services

2 services offerts par Monkeyproof

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Website blueprint Wat hebben alle goede websites met elkaar gemeen? Een tot in de kleinste details uitgekiende sitemap, of blueprint zoals wij het graag noemen. Het vormt het architecturale plan van je website. De sitemap omvat de volledige structuur van je website. In dit stadium moet je vaak nog je verbeelding gebruiken. De website is er nog niet, er is nog niets visueels buiten een schematische tekening die verschillende funnels omvat, dead-ends vermijdt en één doel voor ogen houdt; converteren, converteren, converteren. Zonder sitemap, geen website. Website wireframing en design Met de jouw website blueprint op zak, kunnen we jouw website beginnen uitbouwen. First things first, wireframing. We bepalen hoe we de verschillende onderwerpen, bepaald in de sitemap, zullen rangschikken en opbouwen. Een gedetailleerde wireframe geeft een eerste beeld van de website, zonder rekening te houden met designelementen. Deze komen pas later aan bod, wanneer de wireframe volledig uitgewerkt is. Je nieuwe website krijgt steeds meer vorm. Tijd om je website te designen. Ook hier houden onze digitale architecten rekening met de gebruiksvriendelijkheid, leesbaarheid en herkenbaarheid van je merk. Het eindresultaat? Een prototype van jouw website. Webprogrammatie In de digitale wereld waarin we vandaag leven, is een goede website onmisbaar. Het is je online uithangbord, je visitekaartje en catalogus. Iedere website heeft andere doelen en invalshoeken, afhankelijk daarvan bepalen onze developers samen met onze digitale strategen welke technologie het best bij jouw website past. Onze developers optimaliseren jouw huidige website of coderen een volledig nieuwe website op basis van de sitemap, de wireframe en het designprototype.
  Compétences en Création de site internet (11)
  wordpress developmentwebsite developmentwordpress designwebdesignresponsive designweb developmentweb designecommerce designWordpresswordpress webdesign+1
  Projets en Création de site internet (4)
  Murprotec - Création de site internet
  Corporate website Gedeon Richter - Création de site internet
  Arcoon - Création de site internet
  VAB-Rijschool - Création de site internet
  Clients en Création de site internet (4)
  ArcoonArchitecture et Urbanisme | national
  MurprotecConstruction | international
  VAB-RijschoolTransport |
  Gedeon RichterPharmaceutique et Biotech | international

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Vergen je bedrijfsprocessen veel tijd en manueel werk? We brengen ze samen in één webapplicatie of ERP-systeem met functionaliteiten op maat en automatiseren waar mogelijk. Onze webdevelopers gaan aan de slag in ons eigen framework Lighthouse. Naast functionaliteit, houden ze continu het design en de gebruiksvriendelijkheid in de gaten. Na een hele reeks tests lanceren we je digitale tool. Maar we laten je niet aan je lot over. Je mag rekenen op duidelijke demonstraties, een opleiding voor je medewerkers en ondersteuning bij vragen.
  Compétences en Application web (11)
  Business SoftwareAPI IntegrationWebsite DevelopmentWeb Application SecurityCustom Software DevelopmentSoftwareSite intranetProfessional WebsitesWeb ApplicationAutomation+1
  Projet en Application web (1)
  VAB-Rijschool - Application web
  Client en Application web (1)
  VAB-RijschoolTransport |

  En savoir plus sur Application web

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Monkeyproof et obtenez une réponse en un rien de temps.Portfolio

8 projets ajoutés par Monkeyproof

Meyland
Meyland

Projet réalisé pour Meyland dans l'industrie Biens et services industriels pour un public B2B.Digitaal het verschil maken? Dat is wat wij deden voor Meyland. Dankzij het strategisch inzetten van verschillende kanalen, elk met hun eigen specifiek doel, wisten we de naamsbekendheid van Meyland en het aantal inkomende leads te vergroten. Een geslaagde samenwerking die nog lang niet afgelopen is. Wie is Meyland? Meyland is een familiebedrijf dat sinds 1968 interne opslag- en transportsystemen voor stuk- en bulkgoederen ontwerpt, plaatst en onderhoudt. Zo creëert Meyland opportuniteiten voor elk van z’n klanten. Want geen haperingen of storingen, betekent een efficiënter productieproces.

Design & graphismePublicité en ligneRédaction et traduction+4
En savoir plus
Murprotec
Murprotec

Projet réalisé pour Murprotec dans l'industrie Construction pour un public B2C.Het voordeel van sterke digitale architecten? Dat kan de nummer 1 vochtbestrijder van Europa, ook wel gekend als Murprotec, je zo vertellen. Dagelijks versterken wij bij MonkeyProof de marktleiderspositie van Murprotec met onze digitale oplossingen en campagnes: website, webshop, social media, … om er maar enkele te noemen. Wie is Murprotec? Murprotec is dé vochtbestrijder in België en Europa. Ze zijn in maar liefst 8 landen actief en hebben meer dan 12.000 werven per jaar. Al ruim 65 jaar staan ze garant voor definitieve behandelingen van opstijgend vocht, doorslaand vocht, condensatievocht en vocht in de kelder. Hun digitale marketing en websites vertrouwen ze toe aan MonkeyProof.

Création de site internetDesign & graphismeImage de marque & branding+6
En savoir plus
Gedeon Richter - Happy at 50
Gedeon Richter - Happy at 50

Projet réalisé pour Gedeon Richter dans l'industrie Pharmaceutique et Biotech pour un public B2B / B2C.Waarom zouden we een onderwerp dat iedere vrouw op een dag treft zo vermijden? Maar liefst 8 Facebook-campagnes maakten het onderwerp een beetje bespreekbaarder. Gedeon Richter en MonkeyProof maken het verschil voor deze vrouwen.Wie is Gedeon Richter?Gedeon Richter engageert zich in voor de gezondheid van vrouwen in alle fasen van hun leven. Dat doen ze al meer dan 100 jaar én in meer dan 100 landen. Gedeon Richter focust zich op het verbeteren van de levenskwaliteit van hun patiënten en door het behandelen van hun ziekten en symptomen.

Réseaux sociauxStratégie de contenuStratégie digitale
En savoir plus
Obesity Centre Brussels
Obesity Centre Brussels

Projet réalisé pour Obesity Centre Brussels dans l'industrie Hôpitaux et Santé pour un public B2C.Obesitas treft heel wat Belgen en er heerst nog heel wat taboe rond het onderwerp. Bovendien zijn de chirurgische ingrepen niet zonder risico. Met behulp van relevante content zorgen we ervoor dat iedereen die geconfronteerd wordt met overgewicht of obesitas over de juiste informatie beschikt. Daarnaast willen we het issue ook voor zijn, daarom creëren we sensibiliserende content. En onze strategie werkt!Wie is Obesity Centre Brussels?Obesity Centre Brussels is een multidisciplinair centrum voor de behandeling van obesitas: obesitaschirurgie, voedingsadvies, psychologische bijstand … Aan het hoofd staat dr. Yannick Nijs. Samen met zijn team helpt hij mensen in hun strijd tegen obesitas.

Rédaction et traductionRéférencement naturelRéseaux sociaux+2
En savoir plus
Corporate website Gedeon Richter
Corporate website Gedeon Richter

Projet réalisé pour Gedeon Richter dans l'industrie Pharmaceutique et Biotech pour un public B2B / B2C.Een verfrissende en informatieve website die zorgverleners als handleiding kunnen gebruiken. Dat was onze opdracht. Het werd een warme, vrouwelijke en menselijke website voor Gedeon Richter, internationale farmaspeler, zonder te vervallen in stereotypen. Wie is Gedeon Richter? Gedeon Richter engageert zich in voor de gezondheid van vrouwen in alle fasen van hun leven. Dat doen ze al meer dan 100 jaar én in meer dan 100 landen. Gedeon Richter focust zich op het verbeteren van de levenskwaliteit van hun patiënten en door het behandelen van hun ziekten en symptomen. Een make-over voor de corporate website De corporate website van Gedeon Richter had nood aan een professionele make-over. Gedeon Richter is immers een groeiend internationaal bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel draagt. Hoog tijd dat ook de corporate website dit uitstraalt.

Création de site internetDesign & graphismeRéférencement naturel
En savoir plus
Arcoon
Arcoon

Projet réalisé pour Arcoon dans l'industrie Architecture et Urbanisme pour un public B2C.MonkeyProof voorzag Arcoon van een gloednieuwe, gebruiksvriendelijke en stijlvolle website. De verwachtingen lagen hoog, maar daar laten we ons niet door afschrikken. Integendeel! De Arcoon site maakt deel uit van een groter inspiratieplatform met o.a. Facebook, Instagram, Pinterest en Google. Onze doordachte contentstrategie en goede opvolging zorgen voor een gelukkige klant.Wie is Arcoon? Arcoon, ooit gestart als badkamerspecialist, nu een collectief interieurarchitecten voor tijdloze en op maat gemaakte totaalprojecten. De binnenhuisarchitecten van Arcoon leggen de lat hoog voor elk renovatieproject: keukens, badkamers, tweede verblijven of totaalrenovaties – kwaliteit staat steevast op de eerste plaats. De interieurarchitecten van Arcoon staan bovendien in voor het totaalconcept: van pleister-, tegel- en schilderwerken tot het sanitair en de verwarming. Zo garandeert Arcoon een zorgeloze renovatie.

Création de site internetDesign & graphismePublicité en ligne+3
En savoir plus
Vous avez un projet similaire ?

Demandez un devis à Monkeyproof et obtenez une réponse en un rien de temps.


Équipe

25 membres dans l'équipe de

Monkeyproof cover
Histoire
Een mix van developers, strategen, (online) marketeers, projectmanagers en contentcreators vormen jouw digitale architecten. We leggen de fundamenten voor jouw voorsprong. Onze grondige analyses benadrukken je sterktes en leggen opportuniteiten bloot. Het is de start van ieder goed concurrentievoordeel. Samen bouwen we aan je toekomst.
Contactez facilement l'équipe de .

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Monkeyproof a été récompensé 2 fois

Google Partner2021-09-30
Trends Gazellen Nominee 20212021-02-28

Avis clients

1 Avis clients pour Monkeyproof

4/5
(1 avis clients)
Jürgen de HerckenrodeZaakvoerder chez Arcoon
ServiceStratégie digitale
SecteurArchitecture et Urbanisme
Équipe1 - 10
4/5
Het is fijn werken met een team van jonge en enthousiaste mensen. Er worden altijd voldoende opties aangeboden om de leads te maximaliseren, maar de finale keuze ligt bij ons. MonkeyProof ontwierp en ontwikkelde onze nieuwe website. Daarnaast ondersteunen ze ons met strategisch advies en online marketing. De opvolging van de resultaten is top en de aangename communicatie met 1 aanspreekpunt, onze project manager, loopt heel vlot. Kortom, onze samenwerking met MonkeyProof verloopt bijzonder aangenaam.

ServiceStratégie digitale
SecteurArchitecture et Urbanisme
Équipe1 - 10
Vous avez travaillé avec Monkeyproof?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client


Contact

Coordonnées de Monkeyproof

Détails


https://monkeyproof.be

 • Siège socialNachtegaalstraat 6, 9240 Zele, Belgium

Logo Sortlist

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • À propos de Sortlist
 • Emplois
 • Blog
 • Contacts
Pour les clients
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Témoignages
 • Explorez
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Témoignages
 • Prix
 • Je suis une agence
 • 2022 © Sortlist | 
 • Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité
 • Support
 • Pays
 • Langues