LKMedia - Full Service Marketing Bureau

Agence spécialisée en Création de site internet.

Profil vérifié par l'agence

Contacter LKMedia - Full Service Marketing Bureau
LKMedia - Full Service Marketing Bureau

A propos de LKMedia - Full Service Marketing Bureau

Ce profil a été vérifié par l'agence

Description
  • Als full-service internet bureau zijn wij experts in het ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van websites en webshops. Met ons team van specialisten werken wij dagelijks aan online doelstellingen. Dit doen wij op een snelle en effectieve manier tegen een aantrekkelijke prijs. U heeft een idee, wij werken dit uit.

    Persoonlijke service tegen een scherpe prijs Wij vinden niets zo belangrijk als u met open vizier tegemoet te treden. Dit betekent dat wij nooit een blad voor de mond nemen tijdens gesprekken en honderd procent transparant zijn over onze werkwijze en kosten. Simpel gezegd: wij informeren u maximaal en laten geen enkele vraag onbeantwoord. U weet bij LK Media dus altijd waar u aan toe bent. Daarnaast helpen onze business developers u mee bij het optimaal uitdenken van uw online strategie.

    LK Media levert uitsluitend maatwerk Elke website of webshop die wij ontwikkelen heeft logischerwijs een ander einddoel. Dit staat centraal bij het gehele ontwikkelingsproces. U als klant wordt betrokken in dit proces, van het uiterlijk tot de functionaliteiten ervan. Er wordt regelmatig met u overlegt. Hiernaast is er altijd ruimte voor u om input of feedback te geven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat elk van onze websites en webshops aansluit bij u als klant en de gewenste doelen.

Localisation

Afficher l'adresse

Langues

en
nl
de
fr

Réseaux sociaux

Services offerts

Nous sommes actifs dans différents secteurs.

Création de site internet
  • LK Media bestaat uit een team van designers, developers en online marketeers die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van functionele, creatieve én klantgerichte oplossingen. Als internetbureau ontwerpen en realiseren we gespecialiseerde websites, webapplicaties, zorgen voor de vindbaarheid in Google, conversie-optimalisatie en nog veel meer. Als no-nonsense online full-service internetbureau werken wij vanuit het principe van Belgische nuchterheid, waarbij u als klant in het middelpunt staat. Wij willen de uitdaging aangaan om, samen met u, uw organisatie verder te laten ontwikkelen op gebied van internet en online marketing. Niet door middel van een vaste formule, maar vanuit een persoonlijk perspectief benaderen wij nieuwe opdrachten, met als streven een langdurige relatie met onze klanten. Dat online succes altijd het resultaat is, heeft de ervaring in de afgelopen 10 jaar ons bewezen.
Demander des infos

Intéressé par nos services? Contactez-nous dès maintenant!

Contacter LKMedia - Full Service Marketing Bureau

Quelques chiffres à propos de l'agence

1

Services

0

Recommandations

0

Réalisations

4

Membres dans l'équipe

Recommandations de Clients’

Parcourez les dernières recommandations envoyées par nos clients

recommandation(s) postée(s)

Total des évaluations

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
Aucune recommandation n'a été publiée pour le moment.
Soyez le premier à en publier une !
add_circle_outlineAjouter une recommandation

Laissez-nous vous guider vers la bonne agence

Du web design aux campagnes de pub, nous vous guidons vers les agences qui répondent à vos besoins et budget. Comparez-les et sélectionnez celle qui vous convient le mieux.

Trouver mon agence

100 % gratuit - Les frais sont pris en charge par les agences voulant collaborer avec vous.