JDI - Grow Impact (+ 12 Avis clients) | Sortlist
JDI - Grow Impact cover
JDI - Grow Impact logo

JDI - Grow Impact

verified-flagcertified-flag
Huldenberg, Belgique
Meer impact met je bedrijf dankzij een sterke strategie, gemotiveerde medewerkers en trouwe klanten
Je groeiambities waarmaken, dat is waar wij je mee helpen. Vanuit strategisch, tactisch en/of operationeel oogpunt krijg je precies de ondersteuning die jij nodig hebt om te groeien. En dat met zo min mogelijk groeipijn. Want aan groei moet je werken. En laat JDI nu juist die aanvullende hersens, die bijkomende ervaring en die extra handjes leveren die je daarvoor nodig hebt. Of je nu groot bent of nog klein, je ambitie om te groeien en je bereidheid om in alle openheid samen te werken zullen bepalen of we de juiste match zijn. JDI gooit namelijk al zijn expertise en gedrevenheid in de strijd om ook jouw ambitie waar te maken. Vanuit ons groei-DNA, maar ook omdat wij gepassioneerd samen mooie groeiverhalen willen schrijven. Wij bieden ondersteuning bij groei met de volgende hefbomen: Strategie: https://www.jdi.be/home/groeien-door-strategie/ Medewerkers: https://www.jdi.be/home/groeien-door-medewerkers/ Klanten: https://www.jdi.be/home/groeien-door-klanten/ Aarzel niet om ons hierover meer informatie te vragen! Dit kan door een mailtje te sturen naar Quinten@jdi.be of ons te bellen op +3216 88 37 55.
25 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais
5 projets dans leur portefeuille
1 collaborations commencées sur Sortlist
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2020
Fondée en 2017
2 prix décernés
Ouvrir site web

Services

26 services offerts par JDI - Grow Impact

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Bedrijfsevenementen bieden een unieke kans om direct contact te leggen met klanten, partners en medewerkers, waardoor relaties worden versterkt en nieuwe connecties worden gevormd. Ze stellen bedrijven in staat om hun merkidentiteit en waarden op een tastbare manier te presenteren, waardoor ze zich kunnen onderscheiden van de concurrentie. Door het organiseren van evenementen kunnen bedrijven hun expertise en autoriteit in hun vakgebied demonstreren, wat het vertrouwen van klanten vergroot.

  Bedrijfsevenementen zijn tevens waardevolle platforms voor kennisuitwisseling, waarbij educatieve sessies en workshops kunnen worden aangeboden om deelnemers te informeren en te inspireren.

  Tot slot bieden ze een gelegenheid om successen te vieren, mijlpalen te markeren en teamspirit te bevorderen, wat de algehele motivatie en betrokkenheid binnen de organisatie ten goede komt.
  Compétences en Evénementiel (31)
  Conference OrganisationInternal Company EventEvent ConceptualizationGrand Opening OrganizationCeremony OrganisationTradeshow OrganizationMusicians BookingGuest Star BookingTheatre LightingWebinar Organization+21
  Projet en Evénementiel (1)
  Proximus ThinkNXT, All Hands & Strategy Cascade - Evénementiel
  Avis client en Evénementiel (1)
  Peter Dewever
  Client en Evénementiel (1)
  ProximusTélécommunications | international

  En savoir plus sur Evénementiel


 • Description
  Geweldig product maar toch niet zo onderscheidend? Met een goed verhaal en de juiste ‘verpakking’ kiezen klanten spontaan voor jou.
  In tijden van digitalisering is je online beeldvorming superbelangrijk voor groei. Content, inbound, SEA en social media – stap voor stap komen nieuwe leads binnen.
  Waar jij naartoe wilt is duidelijk. Voor jou tenminste. 59% van alle werknemers weet nochtans niet waar hun organisatie heen gaat. Terwijl zij elke dag belangrijk werk doen!

  De visuele identiteit is de emotionele uitstraling van je bedrijf: wie je bent, waar je voor staat, je persoonlijkheid, waarden, cultuur en mindset. Met de juiste branding creëer je een sterk merk en hogere naamsbekendheid. Je trekt direct en indirect klanten aan die zich emotioneel associëren met jouw branding. Alles wat je zegt en doet moet ervan doordrongen zijn. Trek de lijn door in elke vorm van communicatie, zowel online als offline, en je zal zien dat een sterke visuele identiteit bijdraagt tot:
  - Het vertrouwen van je klanten en prospects
  - Differentiatie ten opzichte van andere spelers
  - Geïnspireerde medewerkers
  - Een sterke employer value proposition (EVP)

  Voor alle Marketing, Sales, HR, Strategie, Digitale... noden van jouw bedrijf kan je bij JDI terecht. Bekijk onze website op www.jdi.be
  Compétences en Image de marque & branding (164)
  Offline marketingworkflowsreclamephotoshoptagsgoogle partnerprestationstiktokBrandbooksurveys+154
  Projets en Image de marque & branding (5)
  Proximus ThinkNXT, All Hands & Strategy Cascade - Image de marque & branding
  Radiospot voor lancering 4411 in Gent - Image de marque & branding
  Branding & positioneren sector vernieuwend bedrijf - Image de marque & branding
  VITO-Securitas Event 2019 - Image de marque & branding
  Avis clients en Image de marque & branding (2)
  Johan De Rooster
  Inge Van Noppen
  Clients en Image de marque & branding (5)
  4411Transport | national
  The Compost Bag CompanyAutres | international
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description
  Een digitale strategie stelt bedrijven in staat om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt, zoals het bereiken van een breder publiek en het vergroten van de online zichtbaarheid. Door een goed doordachte digitale strategie kunnen bedrijven effectiever communiceren met hun doelgroepen en klanten, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en merkloyaliteit. Het biedt de mogelijkheid om data-gedreven beslissingen te nemen door het verzamelen en analyseren van waardevolle informatie over het gedrag en de voorkeuren van gebruikers.

  Een digitale strategie biedt ook flexibiliteit en aanpasbaarheid in een snel veranderende digitale omgeving, waardoor bedrijven kunnen inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen.

  Tot slot kan een goed uitgevoerde digitale strategie leiden tot een verbeterde concurrentiepositie en groei van het bedrijf op lange termijn.
  Compétences en Stratégie digitale (33)
  Online MarketingInbound MarketingMarketing AutomationSearch Engine MarketingDigital AnalyticsGrowth HackingDigital Media MarketingOffline MarketingDigital Marketing StrategyB2B Lead Generation+23
  Projets en Stratégie digitale (5)
  Proximus ThinkNXT, All Hands & Strategy Cascade - Stratégie digitale
  Radiospot voor lancering 4411 in Gent - Stratégie digitale
  Branding & positioneren sector vernieuwend bedrijf - Stratégie digitale
  VITO-Securitas Event 2019 - Stratégie digitale
  Avis clients en Stratégie digitale (3)
  Sven Machielsen & Ann Van Oirschot
  Sven Machielsen
  Sven Machielsen
  Clients en Stratégie digitale (5)
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national
  ProximusTélécommunications | international
  4411Transport | national
  The Compost Bag CompanyAutres | international

  En savoir plus sur Stratégie digitale


 • Description
  E-mailmarketing biedt een directe en gepersonaliseerde manier om in contact te komen met je doelgroep, waardoor je de kans hebt om waardevolle relaties op te bouwen. Bovendien is e-mailmarketing een kosteneffectieve manier om je boodschap te verspreiden en je merk te promoten.
  Compétences en Email Marketing (17)
  Opt In EmailEmail Template DesignSendGridRemarketingSendinblueHubSpot EmailMailchimpActiveCampaignEmailingNewsletter+7
  Projet en Email Marketing (1)
  Proximus ThinkNXT, All Hands & Strategy Cascade - Email Marketing
  Client en Email Marketing (1)
  ProximusTélécommunications | international

  En savoir plus sur Email Marketing


 • Description
  Een sterke grafische identiteit helpt bedrijven om een herkenbaar en consistent visueel merkbeeld te creëren, waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.

  Het zorgt voor een samenhangende uitstraling in alle marketingmaterialen, van logo’s en visitekaartjes, tot websites en sociale media, wat bijdraagt aan een professionele en betrouwbare indruk.

  Een goed ontworpen grafische identiteit versterkt de merkloyaliteit en klantbetrokkenheid, doordat klanten het merk gemakkelijk kunnen herkennen en onthouden.

  Tot slot kan een unieke en creatieve grafische identiteit bedrijven helpen om een blijvende indruk te maken, wat leidt tot een verhoogde merkvoorkeur en concurrentievoordeel.
  Compétences en Identité Graphique (1)
  Identity Design
  Projet en Identité Graphique (1)
  Proximus ThinkNXT, All Hands & Strategy Cascade - Identité Graphique
  Client en Identité Graphique (1)
  ProximusTélécommunications | international

  En savoir plus sur Identité Graphique


 • Description
  Reclame biedt bedrijven de mogelijkheid om hun producten, diensten en merken onder de aandacht te brengen van een breed publiek, waardoor naamsbekendheid wordt vergroot en potentiële klanten worden bereikt. Het stelt bedrijven in staat om hun unieke verkoopargumenten te communiceren en consumenten te overtuigen van de voordelen van hun aanbod, wat kan leiden tot verhoogde verkoop en omzetgroei.

  Door strategisch reclame te maken, kunnen bedrijven zich onderscheiden van concurrenten en een positieve associatie creëren met hun merk, wat loyaliteit en vertrouwen opbouwt bij consumenten.

  Reclame is een krachtig middel om nieuwe markten te betreden of niches aan te boren, waardoor bedrijven hun groeipotentieel vergroten.

  Tot slot kan effectieve reclame een blijvende impact hebben op consumentengedrag en attitudes, waardoor het een essentieel onderdeel is van een succesvolle marketingstrategie.
  Compétences en Publicité (30)
  Display MarketingGraphic AdvertisingLocation Based AdvertisingPostcard AdvertisingEthical AdvertisingEthic AdvertisingGeofencing AdvertisingPolitical AdvertisingOTT AdvertisingAdvertising Pitch+20
  Projets en Publicité (4)
  Proximus ThinkNXT, All Hands & Strategy Cascade - Publicité
  Branding & positioneren sector vernieuwend bedrijf - Publicité
  VITO-Securitas Event 2019 - Publicité
  VITO-Securitas Event 2018 - Publicité
  Clients en Publicité (4)
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national
  The Compost Bag CompanyAutres | international
  ProximusTélécommunications | international
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national

  En savoir plus sur Publicité


 • Description
  Video productie biedt bedrijven een krachtig medium om hun verhaal te vertellen en complexe boodschappen op een boeiende en toegankelijke manier over te brengen aan hun doelgroep.

  Met video's kunnen bedrijven emoties opwekken en een sterke band opbouwen met kijkers, wat leidt tot een verhoogde merkbetrokkenheid en loyaliteit.

  Video's hebben het potentieel om viraal te gaan op sociale media en een breed publiek te bereiken, waardoor bedrijven hun bereik kunnen vergroten en nieuwe klanten kunnen aantrekken.

  Dankzij de visuele aantrekkingskracht en het vermogen om informatie snel en effectief over te brengen, kunnen video's de betrokkenheid van gebruikers vergroten en de conversieratio's verhogen.

  Bovendien bieden video's meetbare resultaten en analyses, waardoor bedrijven inzicht krijgen in de prestaties van hun content en deze kunnen optimaliseren voor betere resultaten.
  Compétences en Production Vidéo (22)
  Educational Video ProductionLive ActionMovie ClipStory TellingShow ReelSound EffectsDirectingFilmingInteractive Video ProductionCasting+12
  Projet en Production Vidéo (1)
  Proximus ThinkNXT, All Hands & Strategy Cascade - Production Vidéo
  Client en Production Vidéo (1)
  ProximusTélécommunications | international

  En savoir plus sur Production Vidéo


 • Description
  Een website fungeert als het digitale visitekaartje van een bedrijf, waardoor het wereldwijd toegankelijk is voor potentiële klanten, 24/7. Het biedt een centrale hub waar bedrijven informatie kunnen delen over hun producten, diensten, en missie, waardoor het merkimago wordt versterkt en vertrouwen wordt opgebouwd.

  Dankzij functionaliteiten zoals e-commerce kunnen websites directe verkoopkanalen worden, waardoor bedrijven hun bereik kunnen vergroten en omzet kunnen genereren.

  Met analyse tools kunnen bedrijven het gedrag van bezoekers volgen en de prestaties van hun website meten, waardoor ze inzichten kunnen verwerven om de gebruikerservaring te verbeteren en conversies te optimaliseren.

  Tot slot kan een goed ontworpen en geoptimaliseerde website bedrijven helpen om hun concurrentiepositie te versterken en zich te onderscheiden in de digitale markt.
  Compétences en Création de site internet (19)
  MicrositeWebsite HerontwerpBack-End DevelopmentMultilingual WebsiteFront End DevelopmentWebsite OptimizationWeb Hosting ManagementSmall Business Web DesignInternetWeb Content+9
  Projets en Création de site internet (4)
  Proximus ThinkNXT, All Hands & Strategy Cascade - Création de site internet
  Branding & positioneren sector vernieuwend bedrijf - Création de site internet
  VITO-Securitas Event 2019 - Création de site internet
  VITO-Securitas Event 2018 - Création de site internet
  Clients en Création de site internet (4)
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national
  The Compost Bag CompanyAutres | international
  ProximusTélécommunications | international

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Online advertising biedt bedrijven een gerichte manier om hun doelgroep te bereiken op platforms die zij regelmatig gebruiken, waardoor de kans op het aantrekken van relevante leads en klanten wordt vergroot.

  Dankzij de mogelijkheid om advertenties te targeten op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag, kunnen bedrijven hun marketingbudget efficiënter inzetten en een beter rendement op investeringen behalen.

  Met meetbare resultaten en analytics tools kunnen adverteerders nauwkeurig het succes van hun campagnes volgen, waardoor ze inzicht krijgen in de prestaties en deze indien nodig kunnen optimaliseren.

  Online advertising biedt flexibiliteit in termen van budgetten, advertentieformaten en doelstellingen, waardoor bedrijven snel kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden en campagnes kunnen aanpassen aan hun doelen.

  Tot slot kan online advertising een wereldwijd bereik bieden, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om hun merk te promoten en potentiële klanten te bereiken op een schaal die voorheen niet mogelijk was.
  Compétences en Publicité en ligne (23)
  Digital AdvertisingBlog AdvertisingBaidu PPCSocial Media AdvertisingWebsite AdvertisingSEO AdvertisingApp AdvertisingPpc MarketingPpcReal-Time Advertising+13
  Projets en Publicité en ligne (2)
  VITO-Securitas Event 2019 - Publicité en ligne
  VITO-Securitas Event 2018 - Publicité en ligne
  Clients en Publicité en ligne (2)
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national

  En savoir plus sur Publicité en ligne


 • Description
  SEO (Search Engine Optimization) biedt bedrijven de mogelijkheid om hun online zichtbaarheid te vergroten door hun website hoger te laten rangschikken in de zoekresultaten van zoekmachines, wat resulteert in meer organisch verkeer en potentiële klanten.

  Door het optimaliseren van website-inhoud, metadata en technische aspecten, kunnen bedrijven hun relevantie voor zoekopdrachten verbeteren en hun autoriteit binnen hun branche versterken.

  Een effectieve SEO-strategie kan leiden tot langdurige resultaten, aangezien hoge rankings in zoekmachines leiden tot voortdurende exposure en een constante stroom van gekwalificeerd verkeer naar de website.

  SEO is ook kosteneffectief op lange termijn, aangezien organisch verkeer geen directe kosten met zich meebrengt in tegenstelling tot betaalde advertenties.

  Tot slot stelt SEO bedrijven in staat om te concurreren met grotere spelers binnen hun branche, ongeacht de grootte van hun marketingbudget, door zich te richten op relevante zoekwoorden en waardevolle inhoud te leveren aan hun doelgroep.
  Compétences en Référencement naturel (29)
  SEO Web DesignSEO ManagementProfessional SEOSearch Engine RankingOrganic TrafficMeta Data OptimizationSEO MarketingMultilingual SEOSEO OptimizationSmall Business SEO+19
  Projets en Référencement naturel (3)
  Branding & positioneren sector vernieuwend bedrijf - Référencement naturel
  VITO-Securitas Event 2019 - Référencement naturel
  VITO-Securitas Event 2018 - Référencement naturel
  Clients en Référencement naturel (3)
  The Compost Bag CompanyAutres | international
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national
  SecuritasLogistique & Supply Chain | national

  En savoir plus sur Référencement naturel

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à JDI - Grow Impact et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

25 membres dans l'équipe de JDI - Grow Impact

JDI - Grow Impact cover
HistoireKMO’s zijn de motor van onze economie. En om die motor optimaal te laten draaien zijn wij er met onze “just do it”-mentaliteit. Onze pragmatische en resultaatgerichte aanpak is gaandeweg meer en meer grotere internationale bedrijven gaan charmeren zoals Proximus, Computacenter, Securitas, Worldline...
Contactez facilement l'équipe de JDI - Grow Impact.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

JDI - Grow Impact a été récompensé 2 fois

Best in Class - Sortlist2023-12-1
Top Rated Agency - Sortlist2020-6-1

Avis clients

12 Avis clients pour JDI - Grow Impact

5/5
(12 avis clients)
IV
Inge Van NoppenCEO chez D/SYN
ServiceImage de marque & branding
SecteurConseil en management
Équipe1 - 10
5/5

JDI heeft heel pragmatisch, binnen de vooropgezette timing en budget, een heldere positionering ontwikkeld met een sterk complementair team. De samenwerking was heel aangenaam en van enorme meerwaarde voor mij en mijn bedrijf.


ServiceImage de marque & branding
SecteurConseil en management
Équipe1 - 10

SM
Sven MachielsenGert Trekels chez Sentigrate
ServiceStratégie digitale
SecteurLogiciels et services informatiques
Équipe1 - 10
5/5

We zijn een strategisch en marketing/communicatie traject gestart met JDI nadat ze aanbevolen werden door een van onze contacten. We hadden zelf niet de bandbreedte en resources om dit in house te kunnen bolwerken. Tijdens het traject werd er regelmatig gespard zodat we op het juiste pad bleven.


ServiceStratégie digitale
SecteurLogiciels et services informatiques
Équipe1 - 10

SM
Sven MachielsenCEO chez Van Oirschot
ServiceStratégie digitale
SecteurLogistique & Supply Chain
Équipe51 - 200
5/5

JDI heeft ons geholpen bij het aanpassen van mijn organisatie aan de veranderende marktomstandigheden en bood ondersteuning aan mijn management team. We hadden nood aan een extern klankbord dat niet enkel uitvoerend werk doet maar ook strategisch mee kan denken. We hebben voor de pragmatische aanpak van JDI gekozen of zoals zij het noemen de 'just do it'-aanpak.


ServiceStratégie digitale
SecteurLogistique & Supply Chain
Équipe51 - 200

Vous avez travaillé avec JDI - Grow Impact?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de JDI - Grow Impact

Détails • Siège socialWolfshaegen 196, 3040 Huldenberg, België

JDI - Grow Impact-twitterJDI - Grow Impact-facebookJDI - Grow Impact-linkedin