Jansen & Janssen

Agence spécialisée en Stratégie de contenu, Réseaux sociaux.

Profil vérifié par l'agence

Contacter Jansen & Janssen
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( recommandations)

A propos de Jansen & Janssen

Ce profil a été vérifié par l'agence

Description
 • Jansen & Janssen is een contentbureau. Wij bieden klanten een structurele toelevering van creatieve verhalen in tekst en beeld, voor media in print, online en social, in het Nederlands-Frans-Engels.

  Assortiment. We maken online en print magazines, maar ook veel meer: een aantal creatieve Facebook-posts per maand, zoveel infografieken per maand, klantengetuigenissen, sales-brochures, themaboeken, een blog, enzovoort. Maar altijd in een structurele afspraak.

  Troeven. Wij leggen de klemtoon op drie dingen: hoge creativiteit, sterke service, middensegment-prijs.

  1) Creativiteit heb je nodig om op te vallen en impact te hebben. Jansen & Janssen biedt u die creativiteit.

  Kijk naar onze cases: visual storytelling, maar ook strategische storytelling, interactief waar nodig, innovatief waar mogelijk, met een duidelijk concept geënt op uw organisatiestrategie.

  Hoe waarborgen we die creativiteit? We werken enerzijds op talent en scholing van onze medewerkers, en anderzijds op samenwerking tussen tekst-vorm-beeld die bij ons structureel verankerd is.

  2) Service: we zeggen wat we gaan doen, en doen wat we gezegd hebben. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is niet bij alle leveranciers het geval.

  Kijk naar onze klanten: grote, veeleisende bedrijven die we jaren- en jarenlang houden: BASF, Jaguar Land Rover, KBC, Universiteit Gent

  Hoe waarborgen we die service? Heldere afspraken en heldere planning. Met 15 creatieven zijn we bovendien net groot en net klein genoeg om flexibel te zijn.

  3) Prijs: onze prijzen liggen in het middensegment

  Middensegment. We zijn duurder dan een gewone freelancer maar goedkoper dan veel van onze collega’s en zeker goedkoper dan reclamebureaus.

  Transparante prijzen. U krijgt op voorhand een gedetailleerde offerte en weet perfect wat u mag verwachten.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( recommandations)

Localisation

Afficher l'adresse

Langues

en
nl
fr

Réseaux sociaux

Services offerts

Nous sommes actifs dans différents secteurs.

Stratégie de contenu
 • Goede content verhoogt de conversie. Daarom baseren we onze contentstrategie altijd op de centrale verkoopsargumenten. Wat zijn de harde voordelen van uw product/bedrijf? Van daaruit maken we ook content voor de voorgaande fases van 'awareness' en 'commitment'. Alle content blijft gebaseerd op de centrale voordelen. Zo brengen we de klant sneller bij het verkoopsmoment. De distributie gaat via sociale media, een e-letter, uw site, print ... Hoe we daarbij boven het maaiveld uitsteken? Met sprankelende copy. Met beelden die blijven hangen. Met onze creativiteit, een van de sterkste troeven van Jansen & Janssen.
Demander des infos
Réseaux sociaux
 • Gelukkig voor ons wordt er op de sociale media veel onzin verteld. Dat maakt het mogelijk om met kwaliteit en creativiteit boven het maaiveld uit te steken. Opvallen doe je niet alleen met krachtige beelden en creatieve ideeën, maar ook met een doordachte strategie en een sterke focus op je doelstellingen. Ook de juiste advertenties op het juiste moment geven je merk een boost.
Demander des infos

Intéressé par nos services? Contactez-nous dès maintenant!

Contacter Jansen & Janssen

Quelques chiffres à propos de l'agence

2

Services

0

Recommandations

2

Réalisations

15

Membres dans l'équipe

Réalisations précédentes

Jetez un oeil aux dernière réalisations crées pour nos clients
2 réalisation(s) ajoutée(s)
Niko op Facebook

Niko op Facebook

août 2016
août 2016

Niko op Facebook

Storytelling is vandaag essentieel om producten tot leven te brengen. Niko, fabrikant van schakelmateriaal en elektrische installaties, deed daarvoor een beroep op JaJa. We leveren creatieve content voor hun Facebookpagina: een mix van productgebonden beeldposts of creatieve posts gelinkt aan de actualiteit, tips, wedstrijden en teasers naar longreads of naar het online inspiratiemagazine 'In Touch'. 

Een extra uitdaging zat in de heterogene doelgroepen van de communicatie: Niko mikt immers zowel op architecten en installateurs als op (ver)bouwers. Met een doordachte hiërarchie, de juiste evenwichten en afzonderlijke e-letters merkt de lezer daar amper iets van.

Check de Facebook-pagina van Niko (www.facebook.com/niko.eu) of lees meer op onze site (jaja.be/nl/klant-detail/niko).

Réseaux sociaux
Durf Denken

Durf Denken

août 2016
août 2016

Durf Denken

Soms moet je je huisstijl durven doorbreken. En laat ‘durven’ nu net het woord zijn van de Universiteit Gent. De slogan ‘Durven denken’ werd niet alleen de titel van hun inspiratiemagazine. Het werd ook de oplossing voor het bestaande magazine dat niet meer aansloot bij de strategie.

JaJa creëerde een dynamisch magazine waarmee UGent zich sterker, consistenter en herkenbaarder profileert bij de community van studenten, docenten, personeelsleden, alumni en ruimere stakeholders als bedrijven en opiniemakers. De sterke journalistiek en bepalende fotografie boeien en stimuleren de dialoog. Zeker wanneer het online ondersteund wordt, inclusief Engelstalige versie voor de groeiende groep anderstaligen.

In mei 2016 won JaJa voor Durf Denken een bronzen Cuckoo Award, in de categorie 'best content tool - print'. Om het met de woorden van de jury te zeggen: "Prikkelend concept. Prachtig uitgevoerd. Anders."

Bekijk de magazines op www.ugent.be/nl/univgent/durfdenkenmagazine en lees meer over het concept op jaja.be/nl/klant-detail/ugent. 

Stratégie de contenu

Recommandations de Clients’

Parcourez les dernières recommandations envoyées par nos clients

recommandation(s) postée(s)

Total des évaluations

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
Aucune recommandation n'a été publiée pour le moment.
Soyez le premier à en publier une !
add_circle_outlineAjouter une recommandation

Laissez-nous vous guider vers la bonne agence

Du web design aux campagnes de pub, nous vous guidons vers les agences qui répondent à vos besoins et budget. Comparez-les et sélectionnez celle qui vous convient le mieux.

Trouver mon agence

100 % gratuit - Les frais sont pris en charge par les agences voulant collaborer avec vous.