Je suis une agenceJ'ai besoin d'une agence
Ireto logo

Ireto

starstarstarstarstar_half
(7 recommandations)Contacter Ireto

Certifications de l'agence Ireto

Badge certifié

Certifié par Sortlist

Badge vérifié

Profil vérifié par son propriétaire.

Localisation de l'agence Ireto

placeAdresseMombeekdreef 55, 3500 Hasselt, Belgiumkeyboard_arrow_right
Localisation de l'agence Ireto

Langues parlées par l'agence Ireto

AllemandAnglaisFrançaisNéerlandaisSerbeEspagnol

Services (3) offerts par Ireto

Informations de contact pour Ireto

webSite Webhttp://www.ireto.bekeyboard_arrow_right
phoneVoir le numéro de téléphonekeyboard_arrow_right
emailAfficher l'e-mail de contactkeyboard_arrow_right
Ireto

Ireto

BelgiqueHasselt

À propos Ireto

Wie is Ireto?

Ireto is een full-service webbureau dat zich bezig houdt met web development & webdesign.Een team van 5 enthousiaste mensen met een passie voor IT.

Websites & webshops bouwen is onze specialiteit. Ons team is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten en het verbeteren van bestaande. Wij bouwen gebruiksvriendelijke oplossingen op maat. Bij ons kan u terecht voor een totaalpakket. Wij verzorgen ook de SEA en de SEO van uw website. Van web ontwikkeling tot online marketing zijn we er voor jou, Ireto neemt alles zelf in handen.

Knowhow en creatief grafisch ontwerp

Dankzij onze knowhow en creatief grafisch ontwerp maakt u het verschil! Uw website wordt gemaakt vanuit klantenperspectief, zodat zij kunnen genieten van een overtuigende online ervaring. Ireto zorgt ervoor dat het totaal plaatje klopt voor jouw bedrijf.

 

Bijkomend verrichten wij als DPO ook GDPR-Audits voor bedrijven, verenigingen en overheidsinstellingen. Op die manier blijft de onderneming compliant in de privacy-wetgeving.

Réalisations (14) par Ireto

Dierenkliniek Caberg
Dierenkliniek Cabergmars 2019
keyboard_arrow_right
Nexxmarket place
Nexxmarket placemars 2019
keyboard_arrow_right
Oeral
Oeralmars 2019
keyboard_arrow_right
Le Golf
Le Golfmars 2019
keyboard_arrow_right
VZW Childlife Group
VZW Childlife Groupmars 2019
keyboard_arrow_right
Lednlux
Lednluxmars 2019
keyboard_arrow_right
Activerecruitment
Activerecruitmentmars 2019
keyboard_arrow_right
Vertelpunt
Vertelpuntmars 2019
keyboard_arrow_right
TopTop
TopTopmars 2019
keyboard_arrow_right
Az-Solutions
Az-Solutionsmars 2019
keyboard_arrow_right
Nailitproducts
Nailitproductsmars 2019
keyboard_arrow_right
Netwerkers
Netwerkersmars 2019
keyboard_arrow_right
KRSLEDCONCEPT
KRSLEDCONCEPTmars 2019
keyboard_arrow_right
NRGMAN
NRGMANaoût 2018
keyboard_arrow_right
{{ works.collapsed ? "Show more" : "Show less" }}

Services (3) offerts par Ireto

Création de site internet

Hoe uw website laten opbrengen We adviseren u welke oplossing het best bij uw organisatie past. Met een goede communicatie en projectmanagement begrijpen wij uw organisatie en tweaken we de doelstellingen piekfijn. Het nalaten van een professionele indruk en het actief werven van potentiële klanten…Daar gaan we voor! Een basis zoekmachine-optimalisatie zit in onze aanpak ingebakken. We bouwen trendy EN vindbare websites. Een extra SEO’tje? Graag! We helpen u om nog meer relevante bezoekers naar uw site te loodsen. Vraag ons zeker naar alle extra mogelijkheden..

E-commerce

Geef uw sales en omzet een boost met een op maat gemaakte e-commerce website! Onlineverkoop kent een onstuitbare groei. Pik uw graantje mee! ireto ontwikkelt webshops waar uw klanten en prospecten intuïtief de juiste producten vinden en makkelijk bestellen. Bovendien zorgen we voor de integratie van veilige online betalingssystemen zonder maandelijkse lasten. Via het gebruiksvriendelijke platform kan u moeiteloos alle informatie en producten op de webshop beheren, uw bestellingen opvolgen, verzendbonnen en facturen afdrukken/doormailen en uw klanten beheren.

Réseaux sociaux

Social Media Marketing: Hier werken wij aan het “know-like-trust” – principe, zodat je bedrijf bekender wordt, geliked wordt en waar je interactief kunt communiceren met je klanten. iReto schrijft samen met de ondernemer een plan uit en plaatst gerichte acties of hertekent de branding van je onderneming en post vervolgens op verschillende social media kanalen op verschillende tijdstippen. In overleg definiëren wij wanneer klanten zoeken naar uw product. SEO: Waar is je cliënteel naar op zoek? Welke woorden gebruikt uw doelgroep voor het vinden van uw website? Hoe snel wordt de pagina geladen en wat is de metabeschrijving? Zijn er interne links en werkt uw website mobiel? Een SEO-audit bewijst waar er moet aan gewerkt worden en ondervindt hoe uw product of dienst beter scoort in de Google ranking. Zoekmachine adverteren – SEA: Met Google Advertising (A) kunnen doelgerichte advertenties gelanceerd worden. De betalende advertentie wordt vertoond als een gebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt.

Recommandations (7) données à Ireto

starstarstarstarstar_half

4.86/5

Farouk Himeur  il y a 4 mois

Freelance

starstarstarstarstar

5/5

Efficace, rapide, disponibles et réactifs, cette excellente agence un vrai partenaire de choix qui saura vous accompagner dans tous vos projets web ! Le RGPD n'a aucun secret pour Ireto !

Pieter Commerman  il y a 5 mois

I-Commit

starstarstarstarstar

5/5

Ik ontmoette Danny van Ireto op een netwerkavond. vanaf het eerste moment was het duidelijk dat Ireto een firma was waar 'op maat' een echte betekenis had. Ondanks een heel andere achtergrond slagen Danny en Anel erin om behoeftes haarscherp te analyseren en kwalitatieve producten op te leveren. Ze staan open voor samenwerking en voeren een duidelijke communicatie met partners en klanten.

Carlo Vandekerckhove  il y a 5 mois

Gps

starstarstarstarstar

5/5

IRETO is a modern company with dynamic employees and a reliable solution!

Cynthia Priems  il y a 5 mois

Pricar automobielen

starstarstarstarstar_border

4/5

Top bedrijf. Goede service, klantvriendelijk. Prijs kwaliteit ook top

Martien Swennen  il y a 5 mois

Krantenshop Den Ouwe Post

starstarstarstarstar

5/5

Een jong, fris team dat hard werkt met veel passie en kennis van zaken. Duidelijke uitleg, duidelijke afspraken die 100 procent worden nageleefd. Ik kan Iretro echt aanbevelen.

Sven Lenaers  il y a 5 mois

Lednlux

starstarstarstarstar

5/5

Een oplossing op maat van elke vraag.

Peter Janssen  il y a 5 mois

Ceosoftware

starstarstarstarstar

5/5

Top service, top kwaliteit. Ik kan iedereen Ireto van harte aanbevelen. Je wordt heel snel geholpen, er wordt geluisterd naar je wensen en alles wordt correct en uitermate goed opgevolgd. iRETO Webdesign heeft mijn website gemaakt naar onze wensen . De communicatie liep heel vlot en snel. Bovendien was de website snel & professioneel klaar! Doe zo verder!