GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign, Termonde | Sortlist
GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign cover
GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign logo

GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign

verified-flag
Termonde, Belgique
Smaakvolle merken. Straffe verhalen.
GewoonBen is een marketingbureau gespecialiseerd in het creëren van pittige , smaakvolle en gekruide verhalen die jouw merk op smaak brengen. We zijn meesterkoks in het combineren van de juiste ingrediënten om een smaakexplosie te creëren die je doelgroep niet kan weerstaan. Onze menukaart: merkidentiteit, marktonderzoek, huisstijl & logo ontwerp, copywriting, grafisch ontwerp, ecologisch webdesign, e-commerce & webshops, SEO & SEA, ... Ontwerp, print & distributie van magazines, boeken, catalogi, brochures en nieuwsbrieven, flyers en nog zoveel meer. We leren je onderneming of merk kennen en helpen je om online te groeien.
1 personne dans leur équipe
Parle Anglais, Néerlandais
2 projets dans leur portefeuille
Membre Sortlist depuis 2023
Fondée en 2021
1 prix décerné
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

7 services offerts par GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Welkom in de smaakvolle keuken van website creatie, waar we geen code kraken, maar smaakpapillen! Bij GewoonBen koken we geen gewone websites, we creëren digitale feesten voor de ogen die smaken als een drie-sterren maaltijd. Onze webdesign chefs roeren in de kleurenpaletten, bakken animaties tot in perfectie en serveren navigatie zo soepel als een rijke chocoladesaus.

  Net zoals een topkok de beste ingrediënten kiest, selecteren wij de juiste elementen om jouw online aanwezigheid te kruiden. Van de appetijtelijke homepage tot de verrukkelijke contactpagina, elke klik is als een hapje van een hemelse lekkernij. Onze websites zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ze werken ook zo vlot als een goed gesmeerde keukenmachine.

  Of je nu een piepkleine foodtruck bent of een gastronomisch imperium leidt, onze website creatie vaardigheden zorgen ervoor dat je online indruk even groot is als een overdadige smaakexplosie. Dus, waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan en laat je concurrenten zien dat jouw website net zo smakelijk is als jouw meest geliefde gerecht. Met ons aan de knoppen wordt jouw online aanwezigheid een culinaire triomf waar iedereen van zal genieten!
  Compétences en Création de site internet (5)
  ecologisch webdesignSEO AdviesWebsite DesignWeb Hostingseo kennis
  Projet en Création de site internet (1)
  Ben Koopt | Branding & Website - Création de site internet
  Client en Création de site internet (1)
  BenKooptImmobilier |

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Stap binnen in de smaakvolle wereld van e-commerce met onze dienst die je zeker doet watertanden! Bij GewoonBen zijn we net zo gepassioneerd over online winkelen als een chef-kok over zijn geheime ingrediënten. Onze e-commerce magie mixt de finesse van een flambé met de snelheid van een bezorgdienst, en levert jouw culinaire creaties rechtstreeks in de virtuele mandjes van hongerige klanten.

  Of je nu de meest verfijnde truffelolie verkoopt of de meest verrukkelijke veganistische lekkernijen, wij zijn jouw digitale souschef in de wereld van online verkoop. We kruiden je webshop met de juiste SEO-kruiden, serveren een gebruiksvriendelijke interface en zorgen ervoor dat je klanten met een glimlach van hun virtuele bordjes kunnen smullen.

  Waarom genoegen nemen met een gewone online winkelervaring als je een e-commercefeestmaal kunt serveren? Sluit je bij ons aan en laat je concurrenten zien dat jij de sterrenchef bent in de online culinaire arena. We beloven je, met ons aan je zijde, zal je e-commerce avontuur zo smaakvol zijn dat zelfs een food critic er jaloers op zou zijn!
  Compétences en E-commerce (5)
  ecommerce web ontwikkelingonline e-commerceWebshop OntwikkelingE-commerceWooCommerce

  En savoir plus sur E-commerce


 • Description
  Betreed de smaakvolle wereld van branding en positionering, waar we jouw merk kruiden met een vleugje uniciteit en een snufje onweerstaanbaarheid! Bij GewoonBen zijn we net zo bedreven in het mengen van merkidentiteit als een chef-kok die een meesterlijk gerecht creëert. Onze brandingexperts zijn de culinaire kunstenaars van de marketingwereld, en ze zijn vastbesloten om jouw merk te laten stralen als een fonkelende ster aan de culinaire hemel.

  Van het sappige verhaal achter jouw merk tot de knapperige visuele elementen die het doen opvallen, we smeden een meesterwerk dat de zintuigen prikkelt en de harten van jouw doelgroep verovert. We nemen de ingrediënten van jouw bedrijf, mixen ze met strategische flair en serveren een merkidentiteit die zo heerlijk is dat het water in de mond van jouw concurrenten zal doen lopen.

  Of je nu een smaakvolle start-up bent of een gevestigde speler in de culinaire arena, onze branding en positioneringssaus zal jouw merk naar nieuwe hoogten tillen. Laat je concurrenten verbluft achter terwijl jouw merk triomfantelijk oprijst, net als het perfect gerezen deeg in een meesterlijke soufflé. Met ons aan jouw zijde, wordt jouw merk het meesterwerk waar de wereld van zal watertanden!
  Compétences en Image de marque & branding (4)
  MessagingStrategieMerk IdentiteitCorporate Identiteit Ontwerp
  Projets en Image de marque & branding (2)
  Ben Koopt | Branding & Website - Image de marque & branding
  Uitpas Dender - logo Ontwerp - Image de marque & branding
  Clients en Image de marque & branding (2)
  Stad DendermondeGouvernement et administration |
  BenKooptImmobilier |

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description
  Stap binnen in de wereld van woorden en smaken met onze copywriting service die teksten serveert zo sappig als een perfect gegrilde biefstuk! Bij GewoonBen zijn we geen gewone tekstschrijvers, we zijn de culinaire dichters van de digitale wereld. Onze woorden worden gekruid met creativiteit, geroerd met overtuiging en geserveerd met een vleugje humor - net als een meesterlijk gerecht.

  Net zoals een chef-kok de juiste kruiden kiest, selecteren wij de perfecte woorden om jouw boodschap op smakelijke wijze over te brengen. Van pakkende slagzinnen die smaken als een frisse salade tot overtuigende paragrafen die resoneren als een goed gebakken taart, onze copywriting vaardigheden brengen de juiste sfeer op jouw bord.

  Of je nu een startende onderneming bent of een gevestigde naam in de culinaire scene, onze woorden zullen jouw verhaal opdienen zoals een chef zijn handtekeninggerecht. Laat je concurrenten verbijsterd achter terwijl jouw boodschap klinkt als een perfecte symfonie van smaken. Met ons in de pen wordt jouw copywriting avontuur een culinaire triomf waar iedereen over zal praten!
  Compétences en Rédaction et traduction (3)
  Creatief SchrijvenTekstschrijvenWebsite Copywriting

  En savoir plus sur Rédaction et traduction


 • Description
  Welkom in de keuken van visuele verfijning, waar we geen ontwerpen maken, maar ware visuele gastronomie creëren! Bij GewoonBen zijn we geen gewone grafische ontwerpers, we zijn de culinaire kunstenaars van de designwereld. Onze grafische meesterwerken zijn op smaak gebracht met kleurrijke flair, opgediend met harmonieuze typografie en besprenkeld met een vleugje eigenzinnigheid - net als een heerlijk gerecht.

  Net zoals een topchef de beste ingrediënten combineert, mengen wij visuele elementen tot een ware visuele lekkernij. Van logo's die smaken als een zeldzame wijn tot verpakkingen die eruit springen als een sprankelend aperitief, onze grafische identiteit voegt een vleugje klasse toe aan jouw merk.

  Of je nu een startende ambachtelijke producent bent of een gevestigde naam in de culinaire wereld, onze grafische ontwerpen geven jouw merk de uitstraling van een haute cuisine gerecht. Dus waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan en laat je concurrenten watertanden van jaloezie terwijl jouw merk straalt als een culinair meesterwerk. Met ons in de studio wordt jouw grafische identiteit een visueel banket waar iedereen van zal genieten!
  Compétences en Identité Graphique (4)
  logo laten makenCity BrandingVisuele Identiteithuisstijl

  En savoir plus sur Identité Graphique


 • Description
  Betreed de smaakvolle wereld van e-mailmarketing, waar we geen gewone berichten verzenden, maar digitale smaakexplosies creëren! Bij GewoonBen zijn we geen doorsnee e-mailmarketeers, we zijn de culinaire meesters van de digitale communicatie. Onze e-mails worden op smaak gebracht met verleidelijke onderwerpregels, opgediend met pakkende inhoud en besprenkeld met een vleugje humor - net als een meesterlijk gerecht.

  Net zoals een chef-kok de juiste ingrediënten kiest, selecteren wij de meest verleidelijke woorden en afbeeldingen om jouw boodschap te presenteren. Van e-mails die smaken als een verfijnd aperitief tot nieuwsbrieven die zo fris zijn als een zomerse salade, onze e-mailmarketing is de smakelijke route naar betrokkenheid.

  Of je nu een kleine start-up bent of een gevestigde naam in de culinaire wereld, onze e-mailmarketingstrategieën zullen jouw publiek hongerig maken naar meer. Laat je concurrenten versteld staan terwijl jouw e-mails zo onweerstaanbaar zijn als een decadent dessert. Met ons in de digitale keuken wordt jouw e-mailmarketing een culinair festijn waar iedereen van zal genieten!
  Compétences en Email Marketing (5)
  E-mail Sjabloon OntwerpRemarketingNewsletterEmail CopywritingDirect Mail

  En savoir plus sur Email Marketing


 • Description
  Stap binnen in de wereld van drukwerk, waar we geen gewoon papier bedrukken, maar smaakvolle visuele meesterwerken bakken! Bij GewoonBen, zijn we niet zomaar drukwerkmakelaars; we zijn de culinaire architecten van de printwereld. Onze drukwerkcreaties worden op smaak gebracht met levendige kleuren, opgediend met perfecte afwerkingen en besprenkeld met een vleugje creatieve saus - net als een delicaat gerecht.

  Net zoals een topchef de beste ingrediënten combineert, kiezen wij het juiste papier, de juiste kleuren en de perfecte afdruktechnieken om jouw boodschap te laten opvallen. Van brochures die smaken als een verrukkelijk aperitief tot visitekaartjes die zo knapperig zijn als een versgebakken croissant, onze drukwerkexpertise zorgt ervoor dat jouw visuele uitingen een ware traktatie zijn.

  Of je nu een kleine onderneming runt of een gevestigde naam in de culinaire wereld bent, onze drukwerkmakelaars zorgen ervoor dat jouw printmaterialen smaken naar succes. Laat je concurrenten sprakeloos achter terwijl jouw drukwerk schittert als een Michelin-ster gerecht. Met ons als jouw drukwerkmakelaar wordt elk printproject een culinaire ervaring om van te watertanden!
  Compétences en Print (5)
  Aangepast drukwerkCatalogus- en brochure-drukRaamstickersDrukken van promotionele productenGedrukte Reclame

  En savoir plus sur Print

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

1 membre dans l'équipe de GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign.

GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign cover
HistoireGewoonBen is een marketingbureau gespecialiseerd in het creëren van pittige , smaakvolle en gekruide verhalen die jouw merk op smaak brengen.
Contactez facilement l'équipe de GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign a été récompensé 1 fois

Starter van de week: GewoonIetsBeter (GewoonBen)2022-03-31Made-In

Avis clients

Pas de recommendation pour GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign pour le moment

Vous avez travaillé avec GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de GewoonBen - Marketing, Grafisch Ontwerp & Webdesign

Détails


https://gewoonben.be

 • Siège socialLeopoldlaan 5, 9200 Dendermonde, België