Digital Business Advisor, Schoten | Sortlist
Sortlist
Sortlist
Digital Business Advisor cover
Digital Business Advisor logo

Digital Business Advisor 

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
Schoten, Belgique
Digital Business Advisor is een bureau dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van je online aanwezigheid en het generen van leads. We werken niet met vaste pakketten, maar geven je  persoonlijk   advies op maat . Iedere onderneming is anders en vereist een unieke aanpak. We zien jou als een belangrijke partner, waar we graag een  langetermijnrelatie  mee opbouwen. Bij het eerste gesprek bepalen we je strategie. Je stappenplan hangt af van je verhaal en je gewenste resultaten. We verplaatsen ons in jouw schoenen en stellen onszelf de vraag hoe wij je bedrijf zouden runnen. Vervolgens kijken we vanuit helikopterzicht naar je business en potentieel. Door die combinatie zien we vaak  opportuniteiten  waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en creëren we zo snel mogelijk online zichtbaarheid en leads. Hoe klein of groot je project ook is, het krijgt evenveel  belangstelling en inzet .
10 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2019
Fondée en 2016
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

2 services offerts par Digital Business Advisor

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Digital Business Advisor bouwt niet zomaar websites. We verzorgen webdesign op maat, zodat je website uitstraalt waar je bedrijf voor staat. We houden daarbij rekening met je sector en doelgroep. Ondanks dat het gaat om custom webdesign, zetten we op korte termijn een professionele website of webshop in elkaar. Het resultaat is een responsive website/shop, die zich aanpast aan het scherm van je bezoeker. Je website is tablet- en mobielvriendelijk, waardoor je klant comfortabel kan scrollen en je boodschap duidelijk en krachtig overkomt.
  Compétences en Création de site internet (1)
  Webshop Development

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Met SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachineoptimalisatie zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent op Google. Als een potentiële klant bijvoorbeeld op zoek is naar een specifiek product of een bepaalde dienst die jij aanbiedt, dan kom je tevoorschijn in de zoekresultaten. Als SEO-specialist verhogen we je zichtbaarheid, zodat jij hoger scoort in Google. Je website zal daardoor meer bezoekers aantrekken en de kans op conversie verhoogt. We gebruiken verschillende strategieën en technieken om je website te optimaliseren:

  We voeren een zoekwoordenanalyse uit. Zo bepalen we de belangrijkste keywords waarmee potentiële klanten zoeken en integreren die in je tekst.
  We maximaliseren je ‘link building’. Daarmee zorgen we ervoor dat de link naar je website op andere relevante websites terechtkomt. Dat trekt enerzijds meer klanten aan en anderzijds wordt linkbuilding door Google beloond met een hogere plek in de zoekresultaten. Een verwijzing is namelijk waardevol.

  Soms kan je naast SEO een extra spotlight gebruiken in de zoekresultaten. Als je te maken hebt met veel concurrenten, dan is Internet Marketingonderdeel SEA (Search Engine Advertising) een nuttig hulpmiddel om op te vallen bin. Potentiële klanten zoeken op Google namelijk niet naar een specifiek bedrijf, maar geven eerder bepaalde zoektermen in. Zo gaat iemand die zijn sleutel is vergeten, bijvoorbeeld op zoek zijn naar een slotenmaker met de termen ‘buitengesloten wat nu’. Door als slotenmaker te adverteren op Google met behulp van deze keywords, verhoog je je kans om gevonden te worden én dat de zoeker op je Google-advertentie klikt. Op die manier levert Google Adwords/ Google Ads mooie resultaten op. Met online adverteren help je niet alleen anderen, maar ook je business vooruit.
  Compétences en Référencement naturel (18)
  LinkbuildingSEO Analysegoogle marketingSearch Engine AdvertisingGoogle AdvertisingSEO Consultingwebsite SEOseo marketingprofessional seowebsite traffic+8

  En savoir plus sur Référencement naturel

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Digital Business Advisor et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

10 membres dans l'équipe de Digital Business Advisor

Contactez facilement l'équipe de .

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Digital Business Advisor a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour Digital Business Advisor pour le moment

Vous avez travaillé avec Digital Business Advisor?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Digital Business Advisor

Détails


https://www.linoua.com

 • Siège socialKopstraat 50, 2900 Schoten, Belgium

 • Biezenstraat 8, 2250 Olen, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Explorez
 • Obtenir des conseils
 • Recherchez
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Je suis une agence
Ressources
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2022 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité