Dazzle Events (+ Avis clients) | Sortlist
Dazzle Events cover
Dazzle Events logo

Dazzle Events

verified-flag
Gand, Belgique
Dazzle Events organiseert overweldigende ervaringen op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum of award show. Geen stress, wij denken aan alle stappen, nemen uw zorgen weg en maken er iets unieks van. Ons doel is om echte emoties te brengen waarover nog lang gesproken wordt! Wij ondersteunen uw marketingdoelstellingen met overweldigende events. In binnen- en buitenland bouwen we product launches, live communications, brand activations … met meetbare resultaten. Dankzij onze flexibele en snelle aanpak gaan wij samen met u de uitdaging aan!
7 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais
Membre Sortlist depuis 2020
Fondée en 2008

Services

4 services offerts par Dazzle Events

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Evenementenbureau
  Bij een evenement organiseren, komt heel wat kijken. Sommige bedrijven of organisaties kiezen ervoor om dit intern te doen, andere doen liever een beroep op een ervaren evenementenbureau dat hen alle zorgen uit handen neemt. Dazzle Events heeft alle kwaliteiten en vaardigheden in huis om van uw evenement een succesverhaal te maken, voor u en mét u.

  Bedrijfsfeest
  Een geslaagd bedrijfsevenement, dat is een mooi extraatje voor uw imago en stimuleert uw medewerkers. Het brengt uw bedrijf ook onder de aandacht bij (potentiële) klanten en creëert mooie herinneringen waarmee u uw marketingstrategie kunt voeden. Maar het brengt ook heel wat stress met zich mee en vraagt veel energie. Naast uw intern organisatiecomité is het daarom niet slecht om een externe partner zoals Dazzle Events onder de arm te nemen. Wij delen onze ervaring en creativiteit met uw bedrijf, zorgen ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien en bieden u een onvergetelijk evenement!

  Beursstand
  Een beursdeelname is meer dan een stand bouwen en aanwezig zijn tijdens de beurs. Het is immers een communicatietool die bijzonder doeltreffend kan zijn, als je het goed doet. Beurzen zijn de ideale gelegenheid om face-to-face met uw doelpubliek in contact te komen en uw bedrijf persoonlijk voor te stellen. Vaak maken bezoekers er voor het eerst kennis met uw onderneming. Zorg er dus voor dat ze met een aangenaam gevoel naar huis gaan.

  Nieuwjaarsrecepties
  Hoe zet jouw bedrijf of organisatie het nieuwe jaar in? Een nieuwjaarsreceptie is hiervoor een ideale formule en kan perfect geïntegreerd worden in de overkoepelende strategie van je bedrijf. Zo doet u niet alleen uw medewerkers, maar ook uw bedrijf een groot plezier.

  Productlancering
  Wie zijn nieuwe product wil lanceren tijdens een evenement, weet dat het alle hens aan dek is. Er mag niks fout lopen. Een productlancering is niet zomaar een zoveelste evenement in het rijtje, naast het jaarlijkse personeelsfeest of familiedag. Hier komen je belangrijkste stakeholders samen om je nieuwe product te leren kennen en, hopelijk, te onthouden. Het is dan ook een evenement dat een impact achterlaat, of niet. Een eerste indruk wis je niet zomaar uit.
  Compétences en Evénementiel (11)
  Lancement de ProduitbedrijfsevenementReceptieCorporate Event ManagementEvent MarketingEvent ManagementBeursstandBrand Activationproductlanceringpersoneelsfeest+1
  Avis client en Evénementiel (1)
  Stein Peeters

  En savoir plus sur Evénementiel


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Stratégie digitale (2)
  Fair Trade MarketingProduct Lancering

  En savoir plus sur Stratégie digitale


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Image de marque & branding (1)
  Corporate Branding

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.


  En savoir plus sur Marketing

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Dazzle Events et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

7 membres dans l'équipe de Dazzle Events

Contactez facilement l'équipe de Dazzle Events.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Dazzle Events a été récompensé 0 fois


Avis clients

1 Avis clients pour Dazzle Events

5/5
(1 avis clients)
SP
Stein PeetersCEO chez North Digital
ServiceEvénementiel
Équipe1 - 10
5/5
Budget
Qualité
Planification
Collaboration

Quel était l'objectif de votre collaboration ?We huurden dazzle events reeds in voor een productlancering en het uitwerken van een creatief concept voor een beursstand en het opzetten ervan.

Qu'avez-vous le plus apprécié pendant votre collaboration ?Het idee waar dazzle mee naar voor kwam was origineel, creatief en was perfect waar we naar op zoek waren. Alles was tot in de puntjes verzorgd, goed geregeld, communicatie was top, samenwerking heel transparant, geen verrassingen.

Stein Peeters recommande cette agence


ServiceEvénementiel
Équipe1 - 10
Vous avez travaillé avec Dazzle Events?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Dazzle Events

Détails


https://www.dazzle-events.be

 • Siège socialNijverheidskaai 14, 9040 Gent, Belgium