Je suis une agenceJ'ai besoin d'une agence
Cre@ctiv logo

Cre@ctiv

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContacter Cre@ctiv

Certifications of Cre@ctiv

Verified flag

Profil vérifié par son propriétaire.

Localisation of Cre@ctiv

placeAfficher l'adressekeyboard_arrow_right
Cre@ctiv location

Langues spoken by Cre@ctiv

EnglishDutch

Services (2) offered by Cre@ctiv

Informations de contact for Cre@ctiv

webAfficher le Site Webkeyboard_arrow_right
phoneVoir le numéro de téléphonekeyboard_arrow_right
emailAfficher l'e-mail de contactkeyboard_arrow_right
Cre@ctiv

Cre@ctiv

BelgiqueLouvain

À propos Cre@ctiv

Cre@ctiv is een digitaal bureau te Leuven dat je helpt jouw online imago te optimaliseren bij jouw doelgroep.

Wij richten ons op starters, zelfstandige ondernemers, vzw’s en KMO’s die de zichtbaarheid van hun bedrijf aanzienlijk willen verhogen. Bovendien bieden we je niet alleen een eigen website aan, maar hechten we ook belang aan een hele webstrategie met social media, visuele huisstijl en andere marketingtools. We zijn een team van jonge, gepassioneerde ondernemers die hun krachten bundelen om zo tot een mooi en doelgericht resultaat te komen. Dat doen we samen met jou.

Bij ons sta jij, als klant, centraal. Tijdens de projecten nemen we de nodige tijd om te luisteren naar wat jij wil realiseren met jouw aanwezigheid op het internet. Daarbij gaat onze aandacht naar jouw product of dienst, de markt en de doelgroep(en) die jij wil bereiken.

Wij zijn ontzettend enthousiast om van jouw opdracht een mooi project te maken. Wij gaan tot het uiterste en trachten steeds om op een vernieuwende manier uit de hoek te komen. Wij willen enkel het beste voor jou en je bedrijf.

Works (4) by Cre@ctiv

Opendocs
Opendocsjanvier 2016
keyboard_arrow_right
Arts of Sensing
Arts of Sensingjanvier 2016
keyboard_arrow_right
Schoonheidssalon Relax
Schoonheidssalon Relaxjanvier 2016
keyboard_arrow_right
Belgian Sanitary Company
Belgian Sanitary Companyjanvier 2016
keyboard_arrow_right

Services (2) offered by Cre@ctiv

Stratégie digitale

Online marketing is een absolute must voor elk bedrijf: het zorgt voor meer relevante bezoekers en omzet. Cre@ctiv is in staat om je online activiteiten naar een hoger niveau te brengen en te houden. Om als organisatie online succes te hebben, is het van belang dat je een concrete digitale marketingstrategie hebt. Samen met jou stellen we een plan op om zo jouw gewenste doelen te realiseren. Zo’n digitale marketing strategie kan bestaan uit het het gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO), sociale media, e-mailmarketing, website optimalisatie en alle andere marketingtools die nodig zijn om jouw aanwezigheid op het internet te verhogen. De marketingtools die worden ingezet, zijn afhankelijk van de doelstellingen en doelgroep(en) die moeten bereikt worden.

Création de site internet

Je website is je online visitekaartje, een slechte uitstraling kost je klanten. Daarom is het belangrijk dat je website consistent is met je bedrijf of product. Cre@ctiv staat garant voor webdesign op maat. Dit betekent dat we de authenticiteit van je organisatie respecteren en vertalen naar jouw online imago. Hersenspinsels worden vertaald naar een sterk concept en daar kan je bij ons op rekenen.

Reviews (0) given to Cre@ctiv

No review has been published yet.

Soyez le premier à en publier une !