Code d'Or, Gand | Sortlist
Sortlist
Sortlist
Code d'Or cover
Code d'Or logo

Code d'Or Gand, Belgique

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
Als webbureau ondersteunen we bedrijven in hun online transformatie op vlak van strategie, webontwikkeling, design en digitale marketing. Net zoals het digitale landschap evolueert onze expertise voortdurend. Uit het grote aanbod van digitale opportuniteiten kiezen wij de oplossingen die passen bij je organisatie, vandaag en morgen. Ons allround team bestaat uit gepassioneerde mensen die hun strategische, creatieve, technische en marketing expertise bundelen voor jouw project. Samen zorgen wij ervoor dat jouw doelstellingen worden bereikt.
25 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Néerlandais
5 projets dans leur portfolio
Membre Sortlist depuis 2018
Fondée en 2006
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

2 services offerts par Code d'Or

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  De vormgeving en de functie van onze websites, webshops en webbased applicaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze front-end developers bepalen mee de structuur van de website en brengen het ontwerp van onze webdesigners tot leven. Ze zetten het ontwerp om in code en zijn verantwoordelijk voor een gebruiksvriendelijke customer journey. Elke applicatie, webshop of website die we maken is gebouwd met een Content Management Systeem (CMS) op maat. Onze back-end developers ontwikkelen schaalbare digitale oplossingen die meegroeien met je bedrijf. Zo kun je snel inspelen op nieuwe opportuniteiten.
  Compétences en Création de site internet (25)
  Front-End and Back-End DevelopmentWebsite HerontwerpSEOCMSWebsite DevelopmentCustom PlatformsGoogle AnalyticsWebshop creatieCSSWeb Application+15
  Projets en Création de site internet (3)
  Webshop voor oenani - Création de site internet
  Website voor Tractebel - Engie - Création de site internet
  Website voor Yesplan - Création de site internet
  Clients en Création de site internet (3)
  YesplanLogiciels et services informatiques | international
  Tractebel-EngieUtilitaires | international
  OenaniVins et Spiritueux | local

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  De juiste copy bij het juiste beeld naar de juiste doelgroep in het juiste kanaal. Wij zorgen voor advertenties op sociale media die je doelgroep aanspreken en engageren. Of wil je mensen aanspreken die - onrechtstreeks - naar jou op zoek zijn? Met een AdWords campagne zorg je voor meer en relevant verkeer naar je website.
  Compétences en Publicité en ligne (16)
  Pixel TrackingEmail MarketingGoogle AdWordsGoogle Display AdsGoogle DisplayGoogle ShoppingSearch Engine AdvertisingFacebook AdvertisingTwitter AdsInstagram Ads+6
  Projets en Publicité en ligne (2)
  Twixl Media: Social media ads & Google Ads - Publicité en ligne
  Eethuis de Fobie: social media ads & Google Ads - Publicité en ligne
  Clients en Publicité en ligne (2)
  Twixl MediaLogiciels et services informatiques | international
  Eethuis de FobieRestaurants | local

  En savoir plus sur Publicité en ligne

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Code d'Or et obtenez une réponse en un rien de temps.Portfolio

5 projets ajoutés par Code d'Or

Webshop voor oenani
Webshop voor oenani

Projet réalisé pour Oenani dans l'industrie Vins et Spiritueux pour un public B2C.Wijnbar Ona in de Nederkouter is ondertussen een vaste waarde geworden onder de Gentse foodies. Na twee succesjaren zochten en vonden oprichters Ona en Arne het gat in de markt voor alle wijnliefhebbers. Met hun aanbod aan wijnabonnementen aan huis werd webshop oenani in het leven geroepen. Made by Code d’Or dus daar klinken wij op!Met dit wijnabonnement krijg je elke maand een box met drie verrassende wijnen aan huis, zorgvuldig uitgekozen door sommeliers Ona en Arne, zodat jij niet meer hoeft te staan twijfelen in de supermarkt. De combinaties kunnen bestaan uit rode, witte, rosé of schuimwijnen die elk hun eigen infofiche hebben met uitleg over herkomst, type druif, enzovoort. Thuis de wijnkenner uithangen en gasten imponeren wordt een fluitje van een cent!Inschrijven kan via de webshop en met behulp van ons CMS lopen de bestellingen en leveringen op wieltjes. Via een maandelijkse export wordt een overzicht van alle bestellingen bekomen, die eerst even langs maatwerkbedrijf Ryhove passeren voor verpakking alvorens ze netjes door Cargo Vélo (voor Gent) of Bpost (de rest van België) aan je drempel worden geleverd.

Création de site internet
En savoir plus
Website voor Tractebel - Engie
Website voor Tractebel - Engie

Projet réalisé pour Tractebel-Engie dans l'industrie Utilitaires pour un public B2B.Tractebel-Engie bestaat uit verschillende entiteiten verdeeld over verschillende landen. Hun complexe interne structuur, enkele belangrijke acquisities en hun uitgestrekte expertise moesten allemaal op een heldere manier vervat zitten in de nieuwe website. Samen met Lavagraphics gingen we de uitdaging aan om een duidelijk en visueel interessante website te bouwen.We zorgden ervoor dat alle individuele websites en regionale domeinnamen van zowel Tractebel-Engie als de overgenomen bedrijven linken naar eenzelfde hoofddomein. Daarnaast stelden we ook redirects van oude webpagina’s in zodat de bezoeker geen ‘page not found’ bericht krijgt. De website van Tractebel-Engie is gericht op een internationaal doelpubliek en is daarom beschikbaar in maar liefst 8 verschillende versies en 6 talen. Onze online marketeers stelden duidelijke regels voor de hreflang tags op zodat de bezoeker meteen naar de meest relevante url’s wordt gestuurdDaarnaast bestaan er 33 domeinen, een voor elk land, met elk variaties op de standaard ingestelde talen. Zo verschilt het Frans van België met dat van Frankrijk. Natuurlijk vroeg dit om een op maat gemaakte oplossing zodat medewerkers vlot content kunnen invoeren in de verschillende talen. Een logisch opgebouwde dropdown zorgt voor een vlotte manier van werken.

Création de site internet
En savoir plus
Twixl Media: Social media ads & Google Ads
Twixl Media: Social media ads & Google Ads

Projet réalisé pour Twixl Media dans l'industrie Logiciels et services informatiques pour un public B2B / B2C.We werkten een campagne uit op social media (Facebook, Instagram en Twitter) en het Adwords Display Network.De drie afzonderlijke campagnes stuurden geïnteresseerden naar de website, waar ze meer informatie konden raadplegen en een gratis demo downloaden.Een doelgerichte remarketingactie zal hierop volgen omdat mobiele gebruikers niet ver geraken met een download.Op de website implementeerden we Event Tracking zodat er een database ontstaat van bezoekers die de website bezochten zonder conversie.

Publicité en ligne
En savoir plus
Website voor Yesplan
Website voor Yesplan

Projet réalisé pour Yesplan dans l'industrie Logiciels et services informatiques pour un public B2B.Yesplan richt zich vooral naar de culturele sector. Diverse bedrijven zoals theaters, kunstcentra’s, cinema’s, concertzalen,... gebruiken deze software voor het plannen en organiseren van al hun evenementen. Een van de meest bekende spelers uit de regio is ongetwijfeld De Vooruit. De firma kende zijn oorsprong in België en breidde heel snel daarna uit naar andere landen. Momenteel zijn ze ook reeds actief in Nederland, Groot-Brittannië, Luxemburg en Zwitserland.

Création de site internet
En savoir plus
Eethuis de Fobie: social media ads & Google Ads
Eethuis de Fobie: social media ads & Google Ads

Projet réalisé pour Eethuis de Fobie dans l'industrie Restaurants pour un public B2C.Eethuis De Fobie is een gezellig restaurant vlakbij Gent Zuid. Eigenaars Steve en Ann houden vooral van eenvoudige ingrediënten en creatieve combinaties, en bedenken graag nieuwe gerechten. Ook vegetariërs en veganisten kunnen hier heerlijk genieten. Om hun restaurant extra in de kijker te zetten bij mensen die op zoek zijn naar een gezellig restaurant in Gent, stelden we een online marketingplan op. Het plan bestaat uit zowel advertenties op Facebook als in de Google zoekresultaten.

Publicité en ligneStratégie digitale
En savoir plus
Vous avez un projet similaire ?

Demandez un devis à Code d'Or et obtenez une réponse en un rien de temps.


Équipe

25 membres dans l'équipe de Code d'Or

Code d'Or cover
Contactez facilement l'équipe de .

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Code d'Or a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour Code d'Or pour le moment

Vous avez travaillé avec Code d'Or?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client


Contact

Coordonnées de Code d'Or

Détails


https://www.codedor.be

 • Siège socialVisserij 171, 9000 Gent, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Explorez
 • Obtenir des conseils
 • Recherchez
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Je suis une agence
Ressources
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2022 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité