Buro voor de Boeg (+ 3 Avis clients) | Sortlist
Buro voor de Boeg cover
Buro voor de Boeg logo

Buro voor de Boeg

verified-flagcertified-flag
Rotterdam, Pays-Bas
Creating Impact
Creating impact: voor merken, mensen en hun succes! Als ambitieus communicatiebureau in Rotterdam blinken we uit in merkontwikkeling, positionering en het creëren van doeltreffende communicatiestrategieën. Bij Buro voor de Boeg staat expertise in vastgoedcommunicatie naast een breed spectrum aan diensten voor diverse sectoren centraal. We zijn een vertrouwde partner voor het ontwikkelen van succesvolle concepten en interacties die merken laten stralen, zowel in de digitale wereld als daarbuiten. Ons arsenaal omvat geavanceerde tools en technieken voor zowel online (WordPress, websites, apps, social media, SEO, SEA) als offline succes. Van retail tot non-profit, van B2B tot boeiende consumentenmerken, wij breiden onze expertise dagelijks uit. Benieuwd naar onze successen en wat we voor u kunnen betekenen? Ontdek onze verhalen en laten we binnenkort de mogelijkheden verkennen bij een kop koffie. Impact maken begint hier.
15 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Néerlandais
2 projets dans leur portefeuille
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2017
Fondée en 2007
5 prix décernés
Ouvrir site web

Services

19 services offerts par Buro voor de Boeg

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  In onze aanpak van branding en positionering staat het creëren van impact centraal. Ons doel is om merken te bouwen die niet alleen resoneren met hun publiek, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Onze filosofie is dat een sterk merk gebouwd wordt op een solide merkstrategie, die duidelijk doelgericht is. "Creating impact" is de drijvende kracht achter alles wat we doen.

  Vanaf het begin werken we nauw samen met onze klanten om een ambitieuze positionering te bepalen. Dit vormt de basis van een groeipad dat zowel kwantitatieve als kwalitatieve doelen nastreeft. Door het vaststellen van nulmetingen en ijkpunten, zorgen we ervoor dat de voortgang meetbaar en zichtbaar is. Bekendheid en reputatie ontwikkelen we hand in hand, waarbij we nadruk leggen op effectiviteit en meetbaarheid om zo de meest optimale resultaten te bereiken.

  Onze strategieën zijn ontworpen om maximale impact te genereren, waarbij we gebruik maken van alle middelen die tot onze beschikking staan. We zijn gefocust op het efficiënt inzetten van het budget - "budgetwise, poundwise en penny-happy" - om te garanderen dat elke geïnvesteerde euro bijdraagt aan het bereiken van uw doelen.

  Bij ons staat het creëren van merken die echt impact maken, voorop. Door een combinatie van strategische inzichten, creativiteit en een focus op resultaten, helpen wij goede merken groeien en bloeien. Onze aanpak is gericht op het realiseren van zowel korte- als langetermijndoelstellingen, met een duidelijk pad voorwaarts, gedefinieerd door meetbare succesindicatoren. Laten we samen impact maken.
  Compétences en Image de marque & branding (48)
  Architecture BrandingRetail BrandingSlogan DesignInternational BrandingBrand StorytellingTarget Group DefinitionBrand BuildingBranding MarketingCorporate Identity DesignB2B Branding+38
  Projet en Image de marque & branding (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Image de marque & branding
  Client en Image de marque & branding (1)
  WaalImmobilier | regional

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description
  Op ons bureau richten wij ons op het leveren van topkwaliteit webdevelopment diensten, waarbij we ons onderscheiden door een breed scala aan maatwerkoplossingen en een diepgaande expertise in de technologie. Onze specialiteiten omvatten:

  Maatwerk WordPress Development: Wij creëren unieke WordPress-sites die perfect zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van onze klanten, van complexe functies tot aangepaste thema's.

  Maatwerk Applicatie Ontwikkeling: Met een focus op innovatie en prestaties ontwikkelen we op maat gemaakte applicaties die bedrijfsprocessen stroomlijnen, de gebruikerservaring verbeteren en competitieve voordelen bieden.

  Maatwerk Hosting Oplossingen: Wij bieden geoptimaliseerde hosting die zorgt voor snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid, afgestemd op de specifieke eisen van uw project.

  Snelheidsoptimalisatie: Onze experts implementeren de nieuwste technieken om de laadsnelheid van uw website te maximaliseren, wat essentieel is voor zowel de gebruikerservaring als de SEO-ranking.

  Geavanceerde Technologische Vaardigheden: Wij beheersen een breed scala aan technologieën, waaronder PHP, JavaScript, CSS, Tailwind, HTML en Twig, waardoor we flexibele en schaalbare oplossingen kunnen bieden.

  Accessibility en WCAG-naleving: Wij zorgen ervoor dat uw website toegankelijk is voor iedereen, door te voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG), en zo een inclusieve digitale ervaring te bieden.

  Security by Design: Veiligheid is geïntegreerd in elke fase van onze ontwikkelingsprocessen, wat resulteert in robuuste en veilige weboplossingen.

  Privacy by Design: Wij nemen privacy serieus door deze vanaf de ontwerpfase te integreren, zodat de bescherming van gebruikersgegevens voorop staat in onze projecten.

  Accessible by Design: Naast het voldoen aan de WCAG-richtlijnen, streven we ernaar om onze projecten vanaf het begin toegankelijk te maken, met een focus op gebruiksgemak voor alle gebruikers.

  Bij ons bureau combineren we technische expertise met een diepgaand begrip van de digitale omgeving om weboplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook toekomstbestendig zijn. Onze toewijding aan maatwerk, innovatie, en kwaliteit maakt ons een ideale partner voor uw webontwikkelingsbehoeften.
  Compétences en Application web (26)
  Chat IntegrationWordpress DevelopmentWeb Application DevelopmentCI IntegrationPrototype DevelopmentDevOps ImplementationSymfony DevelopmentPlugin DevelopmentWeb App DesignEcommerce Hosting+16

  En savoir plus sur Application web


 • Description
  Onze expertise in digitale strategie is omvangrijk en veelzijdig, gericht op het transformeren van merken en het maximaliseren van hun digitale potentieel. Wij zijn gespecialiseerd in een reeks diensten die samen een holistische benadering vormen voor digitale groei en innovatie. Dit omvat:

  Digital Transition & Transformation: Wij begeleiden bedrijven door het complexe proces van digitale transformatie, met een focus op het stroomlijnen van processen, het implementeren van geavanceerde technologieën, en het aanpassen aan de digitale economie om concurrentievoordeel te behalen.

  Traffic Acquisition & Search Engine Marketing: Onze strategieën zijn erop gericht om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten en hoogwaardig verkeer naar uw digitale platforms te leiden door middel van geoptimaliseerde SEO en doeltreffende betaalde advertentiecampagnes.

  Inbound Marketing & Digital Consulting: Met een inbound marketing aanpak trekken we kwalitatieve leads aan en converteren deze door middel van gepersonaliseerde contentstrategieën. Onze digitale consultancy diensten bieden strategische inzichten om uw digitale aanwezigheid te optimaliseren.

  Digital Innovation & Digital Process Automation: Innovatie staat centraal in onze dienstverlening. Wij helpen bedrijven met het innoveren van hun diensten en producten en het automatiseren van digitale processen om efficiëntie en effectiviteit te verhogen.

  Online Marketing & Digital Media Marketing: Onze online marketing expertise omvat alles van digitale advertenties tot sociale media strategieën, gericht op het bouwen van sterke merkrelaties en het stimuleren van engagement.

  Digital Analytics & Digitalization: Door diepgaande analyses bieden we inzichten in gebruikersgedrag en prestaties van digitale campagnes, wat essentieel is voor continue verbetering en optimalisatie.

  Digital Marketing: We ontwikkelen uitgebreide digitale marketingstrategieën, ondersteund door onze uitgebreide kennis en ervaring die een reeks tools en technieken omvat voor het versterken van uw digitale aanwezigheid.

  Digital Entrepreneurship & Digital Expertise: Onze expertise in digitale ondernemerschap en brede digitale kennis stellen ons in staat om start-ups en gevestigde bedrijven te adviseren en te ondersteunen bij hun digitale groeipaden.

  Gamification Strategy: Wij integreren spelmechanismen in marketingstrategieën om gebruikersbetrokkenheid te verhogen en merkinteracties leuker en memorabeler te maken.

  Deliverables: Wij bieden concrete deliverables, waaronder websites, digitale advertenties, sociale media content, mobiele apps, en meer, allemaal ontworpen om uw digitale voetafdruk te vergroten en uw merk te versterken.

  Met een combinatie van onze specialiteiten in webdevelopment en branding & positionering, bieden we een geïntegreerde aanpak die merken niet alleen onderscheidt in de digitale wereld, maar ze ook voorziet van de strategieën en tools om te groeien, te innoveren, en een significante impact te maken.
  Compétences en Stratégie digitale (18)
  Online MarketingKit DigitalDigital EntrepreneurshipDigital EntertainmentDigital ExpertiseDigital Process AutomationDigitalizationTraffic AcquisitionDigital TransitionGamification Strategy+8
  Projet en Stratégie digitale (1)
  Tastbaar verleden, bodemvondsten uit Rotterdam - Stratégie digitale
  Client en Stratégie digitale (1)
  Gemeente RotterdamGouvernement et administration | national

  En savoir plus sur Stratégie digitale


 • Description
  Bij Buro voor de Boeg staat het creëren van impact centraal, ook wanneer het gaat om de creatie van websites. Wij geloven in heldere, interactieve oplossingen die zowel grote als kleine projecten naar een hoger niveau tillen. Met onze vooruitstrevende kennis in WordPress, gecombineerd met een onwrikbare focus op veiligheid, snelheid, en betrouwbaarheid, zorgen we ervoor dat uw online aanwezigheid ongeëvenaard is. Ons aanbod omvat responsive webdesign, website-optimalisatie en -ontwikkeling, inclusief back-end en front-end development, wat resulteert in websites die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook uitzonderlijk functioneel.

  We begrijpen het belang van een naadloze gebruikerservaring, en onze expertise in UX en UI getuigt hiervan. Het effectief bereiken en betrekken van uw doelgroep is onze prioriteit; wij streven ernaar om u stap voor stap te begeleiden naar de best mogelijke oplossing. Deze oplossing houdt rekening met uw unieke doelstellingen en vereisten, soms door creatief buiten de kaders te denken voor een nog betere aanpak.

  Bovendien garanderen onze dedicated servers en vakkundig beheer van webhosting een efficiënte uitvoering en snelle oplossing van eventuele storingen. Van het eerste idee tot lang na de oplevering, Buro voor de Boeg heeft alles in huis om uw online projecten tot een succes te maken. Laten we samen impact creëren, met een website die niet alleen uw merk vertegenwoordigt, maar ook uw doelgroep inspireert en betrekt.
  Compétences en Création de site internet (13)
  Loading Time OptimizationWebsite DesignSitemap GenerationMicrositeBack-End DevelopmentMultilingual WebsiteFront End DevelopmentWebsite OptimizationWeb Hosting ManagementWeb Content+3
  Projets en Création de site internet (2)
  Positionering en merkenbouw Waal - Création de site internet
  Tastbaar verleden, bodemvondsten uit Rotterdam - Création de site internet
  Avis clients en Création de site internet (2)
  Peter Kalkman
  José Aufenacker
  Clients en Création de site internet (2)
  Gemeente RotterdamGouvernement et administration | national
  WaalImmobilier | regional

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  Buro voor de Boeg: Waar marketing impact creëert, vanuit het kloppend hart van Rotterdam. Geïnspireerd door ons dynamische uitzicht - van Hotel New York tot het Witte Huis en alles daartussen - brengen wij de essentie van Rotterdam in onze marketingstrategieën: direct, pragmatisch en resultaatgericht. Onze belofte? Nooit meer beloven dan we kunnen waarmaken, omdat de kwaliteit van ons werk voor zich spreekt.

  Met een breed spectrum aan marketingvaardigheden, van direct marketing tot geavanceerde data driven en multichannel strategieën, bieden we oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om B2B of B2C, affiliate marketing, marketing automation, mobile marketing, of zelfs luxury en sustainable marketing, wij zijn erop voorbereid om elk merk te laten schitteren.

  Onze specialiteiten omvatten:
  - Het ontwikkelen van uitgekiende communicatie- en marketingstrategieën.
  - Het optimaliseren van marketingkanalen voor maximale effectiviteit.
  - Leveren van meetbare resultaten met onze marketing analytics.
  - Creëren van content die resoneert en verbindt met uw doelgroep.
  - Uitvoeren van ROI-analyses om de impact van onze campagnes te verzekeren.
  Implementatie van SEO en SEA technieken voor verbeterde online zichtbaarheid.

  In Rotterdam en ver daarbuiten staat Buro voor de Boeg bekend om zijn onderscheidende aanpak, die niet alleen inspiratie biedt, maar ook concrete resultaten oplevert. Onze klanten, van gemeente Rotterdam tot internationaal erkende merken, waarderen onze no-nonsense mentaliteit en het vermogen om 'gewoon te leveren'.

  Bij Buro voor de Boeg zijn we trots op onze roots en onze prestaties. Ons doel is simpel: impact creëren voor uw merk en succes, met strategieën die getuigen van echt Rotterdams vakmanschap en creativiteit. Laten we samen het verschil maken en uw merk naar nieuwe hoogten tillen. Welkom in het hart van impactvolle marketing, welkom bij Buro voor de Boeg.
  Compétences en Marketing (29)
  Affiliate MarketingDirect MarketingCommunication StrategyReputation ManagementCommunicationMarketing StrategyMarketing AutomationMobile MarketingLuxury MarketingB2B Marketing+19
  Projet en Marketing (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Marketing
  Avis client en Marketing (1)
  Jolande Vos
  Client en Marketing (1)
  WaalImmobilier | regional

  En savoir plus sur Marketing


 • Description
  Onze specialiteit in web analytics en Big Data ligt in het leveren van diepgaande inzichten en waardevolle analyses om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren. Met expertise in Big Data Marketing, Data Visualization en Data Consulting, helpen we u bij het begrijpen van uw gegevens en het nemen van datagestuurde beslissingen. Van het opzetten van effectieve database back-up strategieën tot het volgen van bezoekers en gebruikerssessies, wij bieden uitgebreide ondersteuning op het gebied van data-analyse en rapportage. Met onze vaardigheden in conversietracking, webstrategie en data-extractie, streven we ernaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen door middel van data-gedreven inzichten en acties.
  Compétences en Web analytique/Big data (16)
  Data QualityData ReportingData ConsultingWeb StrategyData VisualizationVisitor TrackingData AnalyticsBug TrackingDatabase Backup StrategyUser Session Tracking+6
  Projet en Web analytique/Big data (1)
  Tastbaar verleden, bodemvondsten uit Rotterdam - Web analytique/Big data
  Client en Web analytique/Big data (1)
  Gemeente RotterdamGouvernement et administration | national

  En savoir plus sur Web analytique/Big data


 • Description
  We deliver texts for all purposes!
  Compétences en Rédaction et traduction (6)
  Online ContentCopywriting AdvertisingCreative WritingContent EditionDigital CopywritingTranslation Services
  Projet en Rédaction et traduction (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Rédaction et traduction
  Client en Rédaction et traduction (1)
  WaalImmobilier | regional

  En savoir plus sur Rédaction et traduction


 • Description
  We are experienced in developing brand-identities and brandbooks.
  Compétences en Identité Graphique (1)
  Identity Design
  Projet en Identité Graphique (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Identité Graphique
  Client en Identité Graphique (1)
  WaalImmobilier | regional

  En savoir plus sur Identité Graphique


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Production Vidéo (3)
  Video ShootingAudiovisual ProductionVideo Editing
  Projet en Production Vidéo (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Production Vidéo
  Client en Production Vidéo (1)
  WaalImmobilier | regional

  En savoir plus sur Production Vidéo


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Publicité (7)
  Geofencing AdvertisingGraphic Design AdvertisingSmall Business AdvertisingB2B AdvertisingDigital Media AdvertisingAdvertising ProductionAdvertising Campaign
  Projet en Publicité (1)
  Positionering en merkenbouw Waal - Publicité
  Client en Publicité (1)
  WaalImmobilier | regional

  En savoir plus sur Publicité

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Buro voor de Boeg et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

15 membres dans l'équipe de Buro voor de Boeg

HistoireSinds onze start in 2007, creëren we impact voor merken en mensen. Bij Buro voor de Boeg zijn we gepassioneerd over merkontwikkeling, positionering en doeltreffende communicatie. Impact maken begint bij Buro voor de Boeg, met onze 15 communicatie- en mediaprofessionals die elke dag voor je klaar staan!
Contactez facilement l'équipe de Buro voor de Boeg.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Buro voor de Boeg a été récompensé 5 fois

Mailchimp Pro Partner2022-6-1Partnerships
Google Partner2020-1-1Online marketing
CookieBot CMP Professional2024-2-1Digital
LeadInfo Partner2018-1-1Online marketing
NRW Marketingprijs2018-6-1Retail

Avis clients

3 Avis clients pour Buro voor de Boeg

5/5
(3 avis clients)
PK
Peter KalkmanArcheologisch depotbeheerder chez Archeologie Rotterdam (BOOR)
ServiceCréation de site internet
5/5
Budget
Qualité
Planification
Collaboration

Quel était l'objectif de votre collaboration ?Het bureau heeft onze wens voor het realiseren van een website op prachtige wijze verwezenlijkt. Hun creatieve en praktische werkwijze hebben zij ingezet om, precies naar onze wens, tot een mooie en bruikbare online database te komen waar iedereen de archeologie van Rotterdam kan bewonderen.

Qu'avez-vous le plus apprécié pendant votre collaboration ?De originele ideeën, de flexibiliteit en het oog voor perfectie.

Buro voor de Boeg réponse :Bedankt voor de positieve review Peter! We hopen op nog een lange samenwerking voor de Rotterdamse Bodemvondsten!

Peter Kalkman


ServiceCréation de site internet

JA
José AufenackerMarketing & Communication Manager chez AVEX B.V.
ServiceCréation de site internet
SecteurMatériel et Equipement IT
Équipe201 - 500
5/5
Budget
Qualité
Planification
Collaboration

Quel était l'objectif de votre collaboration ?Buro voor de Boeg heeft ons voor verschillende digitale vraagstukken bijgestaan; van creatie en support van onze webshop omgeving tot digital advertising en SEA campagnes.

Qu'avez-vous le plus apprécié pendant votre collaboration ?Fijne en open communicatie en het snelle handelen bij vragen of issues.

Buro voor de Boeg réponse :Dankjewel voor de fijne review José! We werken altijd met veel plezier samen :)!

José Aufenacker


ServiceCréation de site internet
SecteurMatériel et Equipement IT
Équipe201 - 500

JV
Jolande VosEigenaar chez I Love Food & Wine
ServiceMarketing
SecteurMédias
Équipe1 - 2
5/5

Buro voor de Boeg is van alle markten thuis. Ik heb ze leren kennen als mailchimp-specialist. Maar daarnaast geven zij professioneel communicatie-advies, maken ze campagnes op maat en de korte lijnen zorgen voor snelle resultaten. Bovendien werken er zeer prettige mensen die aan een half woord genoeg hebben. Service staat bij hen hoog in het vaandel. Kortom: stabiliteit, ontzorgen, professioneel advies, constante vraagbaak. De onontbeerlijke basis voor een fijne samenwerking.


ServiceMarketing
SecteurMédias
Équipe1 - 2
Vous avez travaillé avec Buro voor de Boeg?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Buro voor de Boeg

Détails • Siège socialVasteland 8-A, 3011 BK Rotterdam, Nederland

Buro voor de Boeg-facebookBuro voor de Boeg-linkedin