BOX, Aartselaar | Sortlist
Sortlist


Sortlist
BOX cover
BOX logo

BOX Aartselaar, Belgique

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.
BOX Internet Services - Web Design
Een professionele website laten maken, of heeft u nood aan een online toepassing? Of het nu om een basiswebsite, een webshop of een webtoepassing gaat, bij BOX bieden wij betaalbare oplossingen. Zoals het thema van onze website al aangeeft, zijn wij een ‘renaissance’ onderneming; wij zijn vertrouwd met heel wat facetten van het internet, net zoals Da Vinci, Michelangelo, Machiavelli en Galileo ook meesters waren op vele gebieden. Dankzij onze internet-ervaring sinds 1993, bieden we naast het bouwen van websites ook andere diensten aan zoals online toepassingen, online video en live streaming, het faciliteren van webinars, ondersteuning in online marketing, webhosting, … Bekijk ons aanbod, neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen welke oplossingen we u kunnen aanbieden.
3 personnes dans leur équipe
Parle Anglais, Néerlandais
8 projets dans leur portfolio
Membre Sortlist depuis 2022
Fondée en 1998
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

2 services offerts par BOX

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Heeft u nood aan een software-toepassing die eenvoudig via elke internetbrowser te beheren is? Wij bouwen de toepassing voor u, gekoppeld aan de gewenste databases en met de nodige technologische tools zoals beeldbewerking, uitwisseling met externe bronnen of export van bruikbare documenten in PDF of een ander formaat.

  Leg vrijblijvend uw wensen aan ons voor en we bekijken samen of BOX voor u een oplossing kan ontwikkelen. Omdat wij vertrouwd zijn met diverse technologiën, zijn we ook flexibel in het vinden van een voor u gepaste uitwerking.
  Compétences en Application web (9)
  web site ontwerpwebsite ontwerpwebwinkel ontwerpweb ontwikkelaarwebdesignwebshop ontwikkelingwebapplicatie ontwikkelaarwebdesign ontwerpFull Stack Development
  Projets en Application web (7)
  A12 Business Club - Application web
  European Baseball Coaches Association (EBCA) - Application web
  ESPA Maritiem & Logistiek - Application web
  Harpo - Application web
  Clients en Application web (7)
  Fietsen PhilipVente au détail | regional
  ESPA vzwMédias | national
  HarpoÉvénements et Spectacles | international
  L. E. SystemBiens et services industriels | national

  En savoir plus sur Application web


 • Description
  BOX is full stack web development onderneming, die van A to Z bijdraagt aan uw webprojecten. Wij bieden de complete oplossing die uw ambitie waar maakt!

  Niet alleen krijgt u bij BOX een unieke website op maat, maar bent u ook zeker van correcte functionaliteit, geoptimaliseerde laadtijden en gebruik van abonnementsvrije toepassingen. Geen standaard sjablonen en eindeloze beveiligingsupdates van uw website-platform.

  Een zorgeloze website, standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines, en tegen gunstige tarieven. Wij kunnen naast het ontwerp ook voor inhoud zorgen (teksten, afbeeldingen,...), of doen dat graag in samenwerking met u.
  Compétences en Design & graphisme (7)
  VR-AR OntwikkelingRealidad aumentadaLanding Page Designwebsite ontwerpwebwinkel ontwerpwebdesign ontwerpweb site ontwerp
  Projets en Design & graphisme (7)
  A12 Business Club - Design & graphisme
  European Baseball Coaches Association (EBCA) - Design & graphisme
  ESPA Maritiem & Logistiek - Design & graphisme
  Harpo - Design & graphisme
  Clients en Design & graphisme (7)
  ESPA vzwMédias | national
  Fietsen PhilipVente au détail | regional
  EBCASport | international
  A12 Business ClubÉvénements et Spectacles | regional

  En savoir plus sur Design & graphisme

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à BOX et obtenez une réponse en un rien de temps.Portfolio

8 projets ajoutés par BOX

A12 Business Club
A12 Business Club

Collaboration en cours avec A12 Business Club dans l'industrie Événements et Spectacles pour un public B2B depuis 2000.Deze business club heeft netwerken als belangrijkste doel. Voor dit netwerken zijn er een paar belangrijke tools online; er is een ledenlijst die doorzoekbaar is op elke willekeurige term, leden kunnen bepaalde contactgegevens afschermen van niet-leden, hun (bedrijfs-) nieuws publiceren, hun (bedrijfs-) evenementen publiceren en eenvoudig inschrijven op evenementen van de club.Het ledengedeelte is beveiligd met een persoonlijk wachtwoord. Op de hoofdpagina worden automatisch de eerstkomende evenementen getoond, alsook nieuwe leden en het laatste nieuws.De inhoud wordt volledig online beheerd door het clubmedewerkers. Naast een volledig ledenbeheer en nieuwsbeheer, kan men ook evenementen beheren. Dit evenementenbeheer omvat ook het uitnodigen van leden en niet-leden, en de inschrijvingen. Er is per evenement een fotoalbum dat meestal achteraf aangevuld wordt. Bij de upload (zowel individueel of in bulk) worden alle afbeeldingen geoptimaliseerd voor web-display, zoals bij alle websites van BOX. Ook is het mogelijk om direct een tekst onderaan de foto toe te voegen (b.v. copyright).Als introductie voor het ledengedeelte, maakte BOX ook een korte video.

Application webCréation de site internetDesign & graphisme+2
En savoir plus
European Baseball Coaches Association (EBCA)
European Baseball Coaches Association (EBCA)

Collaboration en cours avec EBCA dans l'industrie Sport pour un public B2B / B2C depuis 2015.Deze Engelstalige website biedt informatie over de European Baseball Coaches Association en hun activiteiten. Vooral de jaarlijkse conventie is een belangrijk deel van de website.De ledenlijst is doorzoekbaar op elke willekeurige term, leden kunnen bepaalde contactgegevens afschermen van niet-leden, hun (team-) nieuws publiceren, hun (team-) evenementen publiceren en eenvoudig inschrijven op evenementen van de organisatie.Het ledengedeelte is beveiligd met een persoonlijk wachtwoord. Inschrijven en/of lid worden is gekoppeld met het betalingsplatvorm van Mollie.Naast een volledig ledenbeheer en nieuwsbeheer, kan men ook evenementen beheren. Dit evenementenbeheer omvat ook het uitnodigen van leden en niet-leden, en de inschrijvingen. Alle andere informatie en design wordt beheerd door BOX.

Application webCréation de site internetDesign & graphisme+3
En savoir plus
ESPA Maritiem & Logistiek
ESPA Maritiem & Logistiek

Collaboration en cours avec ESPA vzw dans l'industrie Médias pour un public B2B / B2C depuis 2019.De website van ESPA vzw biedt vooral informatie over haar activiteiten en leden. Nieuws en publicaties in verband met maritieme journalistiek zijn in diverse rubrieken terug te vinden, allemaal beheert door de klant zelf via een beveiligde beheerpagina's. De nadruk ligt dan ook eerder op het bieden van (tekstuele) informatie.Alle dynamische informatie (nieuws, ledenlijst, etc.) wordt beheert via een database. Bij de nieuwsitems kan de bijbehorende afbeelding vergroot worden. De publicaties/downloads worden aan de kant van het beheer automatisch herkend que type en grootte. Bij grotere bestanden worden deze automatisch in zip-formaat opgeslagen en op de website aan geboden.Er is een zeer uitgebreid aanvraagformulier voor lidmaatschap. Daarbij vult de kandidaat niet alleen tekstgegevens in, maar kan ook direct een pasfoto geupload worden, alsook de gevraagde artikelen. Dit laatste gebeurt in een overzichtelijke uploadpagina, waar de kandidaat eenvoudig kan zien welke bestanden er zijn/worden geupload. Via een tijdbalk is de voortgang van elke upload te zien. Ook kan de kandidaat bestanden nog verwijderen, voor een definitieve aanvraag in te sturen. Vanzelfsprekend worden de bestanden op een beveiligde plaats opgeslagen en zijn ze eenvoudig op te vragen door de beheerder van de website.

Application webCréation de site internetDesign & graphisme
En savoir plus
Harpo
Harpo

Collaboration en cours avec Harpo dans l'industrie Événements et Spectacles pour un public B2B / B2C depuis 2020.Harpo is het aanspreekpunt voor presentators/presentatrices, sprekers en coaching in communicatie.Personen zijn eenvoudig te vinden via de zoekfunctie met relevantie-score, die ook zoekt in onderwerpen en het blog. Elke persoon kan een uitgebreid profiel hebben, incl. gelinkte video's. Hetzelfde geldt ook voor het blog.De klant heeft volledig beheer over de profielinhoud m.b.v. een uitgebreide teksteditor waarin ook opmaak (tekstopmaak, kleur) kan worden aangepast.

Application webCréation de site internetDesign & graphisme
En savoir plus
L.E. System - Klantenportaal
L.E. System - Klantenportaal

Collaboration en cours avec L. E. System dans l'industrie Biens et services industriels pour un public depuis 2021.Als koelinstallatiebedrijf moet L.E. System bij elke installatie de nodige documenten leveren. Om dit gemakkelijk en overzichtelijk te houden, en direct beschikbaar te maken voor hun klanten, bieden zij een klantenportaal aan.Klanten kunnen, naast hun installatiegegevens, eenvoudig de laatste keurings- en andere documenten raadplegen. Er is ook een taakplanning opgenomen in het systeem, zodat ook de klant zowel historiek als toekomstige interventies/onderhoud kan zien.Het systeem voorziet gebruikers met verschillende niveau's van toegang, zoals beheerders, techniekers en klanten. Zo zijn er gebruikers, klanten, locaties en installaties, die onderling gelinkt zijn waar nodig.Beheerder en techniekers kunnen eenvoudig documenten uploaden of online in PDF genereren en linken aan een installatie. Daarnaast is er een uitgebreide taakplanner, waarmee taken worden toegewezen aan techiekers en installaties. De klant wordt automatisch op de hoogte gebracht via e-mail.

Application webCréation de site internetDesign & graphisme
En savoir plus
Fietsen Philip Aartselaar Webshop
Fietsen Philip Aartselaar Webshop

Collaboration en cours avec Fietsen Philip dans l'industrie Vente au détail pour un public B2C depuis 2020.In aanvulling op de bestaande website, ontwikkelde BOX een webshop op maat. Hierbij werd vooral aandacht besteed aan een gemakkelijke filter om snel een gewenste selectie te maken.In de database is er, naast algemene informatie en voorraad, de mogelijkheid om diverse eigenschappen te koppelen, alsook bepaalde accessoires. Hierdoor kan de klant direct welke versies beschikbaar zijn.

Application webCréation de site internetDesign & graphisme+1
En savoir plus
Vous avez un projet similaire ?

Demandez un devis à BOX et obtenez une réponse en un rien de temps.


Équipe

3 membres dans l'équipe de

Contactez facilement l'équipe de .

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

BOX a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour BOX pour le moment

Vous avez travaillé avec BOX?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client


Contact

Coordonnées de BOX

Détails


https://www.box.be

 • Siège socialEdgard Tinellaan 7, Aartselaar, België

Logo Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Explorez
 • Obtenir des conseils
 • Recherchez
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Je suis une agence
Ressources
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2022 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité