Bazookas

Agence spécialisée en Application mobile, Application web.

Profil vérifié par l'agence

Contacter Bazookas
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(10 recommandations)
Bazookas

A propos de Bazookas

Ce profil a été vérifié par l'agence

Description
 • Doorheen de laatste jaren zijn smartphones en andere mobiele toestellen steeds belangrijker geworden in ons dagelijks leven. Ze bepalen je identiteit, tonen wie of hoe je bent en de kracht van zo’n klein toestel is tegenwoordig niet meer te onderschatten. Het zijn bijna digitale identiteitskaarten geworden die in je zak passen. Het zijn impactvolle en heel persoonlijke voorwerpen geworden. Die impact komt door hun ongelooflijke ervaringen en de manier waarop ze de virtual reality voeden waar we vandaag in vertoeven.

  Bazookas is een creatief mobile agency die weet hoe je de volledige kracht van een mobile device kan loslaten om fantastische, persoonlijke ervaringen te creëren. Met de enorme ervaring die we al hebben opgebouwd in de mediawereld en de entertainmentsector, weten we als geen ander hoe we de aandacht van het doelpubliek kunnen trekken en deze te transformeren tot echte fans, in zowel de virtuele als de ‘echte’ realiteit.

  We zijn het grootste Xamarin team in België en we hebben de expertise in huis om enterprise apps te bouwen en CRM, CMS of andere backends te verbinden met mobiele apps.

  Ook onze mobile marketeers streven constant naar het beste resultaat: ze automatiseren mobiele marketingprocessen, maar ze zetten de pure data van deze processen ook om naar customer intelligence.

  We are lean, mean and mobile.  We are Bazookas.

   

   

   

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(10 recommandations)

Localisation

Afficher l'adresse

Langues

en
nl

Réseaux sociaux

Services offerts

Nous sommes actifs dans différents secteurs.

Application mobile
 • Smartphones, tablets en andere draagbare devices nemen razendsnel onze leefwereld over. Maar hoe kan een mobiele app een waarde toevoegen aan jouw business? Welke mogelijkheden bestaan er om klanten beter te bereiken of met werknemers efficiënter te communiceren? En hoe gebruiken jullie eindgebruikers hun device nu echt? Dit zijn nu net de vragen waar Bazookas een antwoord op biedt. Wij helpen bedrijven om problemen om te zetten in opportuniteiten. Samen met de klant vormen we een mobiele digitale toekomst door het bedenken en ontwikkelen van kwalitatieve mobiele en connected apps op maat.
Demander des infos
Application web
 • Als het op webprojecten aankomt, volgen we bij Bazookas de trends op de voet. We bouwen state-of-the art websites en creëren coole web apps. Front-end, design, development: we doen het allemaal en met passie. En dat met de drive om een perfect eindresultaat af te leveren. Samen met klanten zoals Plopsaland, Qmusic en Teleticketservice hebben we al mooie cases uitgewerkt.
Demander des infos

Intéressé par nos services? Contactez-nous dès maintenant!

Contacter Bazookas

Quelques chiffres à propos de l'agence

2

Services

10

Recommandations

11

Réalisations

21

Membres dans l'équipe

Réalisations précédentes

Jetez un oeil aux dernière réalisations crées pour nos clients
11 réalisation(s) ajoutée(s)
 • Dictator the game

  Dictator the game

  janvier 2016
  janvier 2016

  Dictator the game

  Ervaar zelf de regels van een dictatuur en hoe het voelt om alle controle te verliezen en volledig afhankelijk te worden van de Dictator.

  Bazookas ontwikkelde het online Dictator game waar vrouwen en het mannen het tevens tegen elkaar moesten opnemen. Strijken en koekjes bakken aan de lopende band. Wie houdt vol, scoort zoveel mogelijk punten en draagt bij aan een goede samenlevering? De hardste werkers worden beloond met een reis naar Cambodja.*

  Jeu et intéraction
  Plopsa.be website

  Plopsa.be website

  janvier 2016
  janvier 2016

  Plopsa.be website

   De gloednieuwe website van de Plopsa Group heeft een strak design gekregen te herkennen aan een eenvoudig kleurgebruik, een header waarbij evenementen, shows of attracties in de kijker staan en het gebruik van knoppen. Op elke pagina staan de openingsuren voor de huidige dag en de volgende dag duidelijk gecommuniceerd, net zoals de prijzen van het abonnement en een entreekaartje.

  De vormgeving van de website is ook geoptimaliseerd voor mobiele toestellen. Het menu en de knoppen worden in realtime aangepast bij het kantelen van het scherm, waardoor de tekst op elk soort scherm leesbaar blijft. De nieuwe website werd ontwikkeld door Bazookas.

  Application web
  InforMED

  InforMED

  janvier 2016
  janvier 2016

  InforMED

  We maken ook werk van uw gezondheidsuitgaven

  Geneesmiddelen wegen zwaar door in het gezinsbudget. Vaak is het echter mogelijk om een duur medicijn te vervangen door een generische versie. Maar wat is dat dan?

  Experts van Test Gezond ontwikkelden de InforMED app om u te helpen de juiste keuze te maken tussen de duizenden producten op de markt. Ze reiken u daarvoor een gemakkelijk hulpmiddel aan om uw huisapotheek op uw smartphone te beheren.

  Zoek vlot het goedkoopste geneesmiddel op dat van toepassing is

  De generische geneesmiddelen zijn vaak even doeltreffend als de originele medicatie waarop ze zijn gebaseerd. Alleen zijn ze een pak goedkoper.

  Met de InforMED app, scant u gewoon de barcode van een medicament en u krijgt onmiddellijk een lijst met alle mogelijke alternatieven. Zo kunt u gemakkelijk de prijzen vergelijken en de producten kiezen die de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden.
  Bron van objectieve en onafhankelijke informatie

  Een geneesmiddel kiezen is niet altijd eenvoudig. Daarom is het aangewezen om te vertrouwen op het advies van een expert.

  Met de InforMED app ontvangt u alle nodige informatie over elk product, gebaseerd op analyses uitgevoerd door onze experts. Dit in alle onafhankelijkheid en in lijn met de waarden van een organisatie die consumentenbescherming hoog in het vaandel draagt.

  Application mobile
  Nieuwe online experience voor TeleTicketService

  Nieuwe online experience voor TeleTicketService

  janvier 2016
  janvier 2016

  Nieuwe online experience voor TeleTicketService

  Deze maand bewezen Adele en Justin Bieber nog maar eens dat het succes van de muzikale business nog altijd in live experiences zit. Adele had maar 25 minuten nodig om haar twee concerten uitverkocht te krijgen en Bieber moest met zo’n 50 minuten ook niet onderdoen. Uiteraard is de echte ervaring cruciaal, maar het belang van de digitale ervaring neemt meer en meer toe. Daarom besloot TeleTicket een tandje bij te steken op digitaal vlak met hun nieuw online platform.

  TTS-tijdslijn

  TeleTicket Service stelde een digitale strategie op om zijn klanten een nieuwe, volledige online ervaring te kunnen bieden. De vernieuwde website vormt daarbij de eerste stap. Voor hun digitale strategie legde TeleTicket Service drie pijlers vast die de basis vormen: Marketing Automation, Big Data en natuurlijk Experience Management. Het project werd in dat opzicht dan ook in verschillende fases opgedeeld.
   
  In de eerste fase werd het bestaande ticketingsysteem in de website geïntegreerd. In deze fase ligt de focus dan ook volledig op de events waarvoor tickets worden verkocht. Het systeem levert content en verkoopinformatie over de events aan en content managers kunnen nu zelf extra informatie toevoegen waar nodig. Een tweede deel van deze fase had als doel om de leesbaarheid te optimaliseren voor verschillende schermen en devices.

  Customer Experience

  Bazookas kreeg de moeilijke taak om een aantrekkelijke Customer Experience te creëeren voor alle muziekliefhebbers. Daarom deden ze een volledige rebranding van het merk TeleTicket Service, met de focus op een responsive experience en ze stippelden de customer journey uit. Bazookas realiseerde zo een fantastisch visueel concept met een volledig nieuwe Customer Experience.

  Application web
  Qmusic website

  Qmusic website

  janvier 2016
  janvier 2016

  Qmusic website

  Q-music bestaat 10 jaar en wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De commerciële zender out zich vanaf 31/08/2015 met een volledig vernieuwde look-and-feel. Baseline, logo, audiovormgeving en communicatie werden grondig onder handen genomen.

  De radiozender focust al jaren op positieve radio en plaatst de luisteraar centraal in dit verhaal. De luisteraar krijgt meer en meer inspraak op de content van Q-Music. En deze interactie verloopt vlotter dan ooit dankzij de nieuwe website.

  Bazookas is trotse partner van dit project. Het nam het volledige design en front end development op zich.

  Application web
  Diddit HTML5 games

  Diddit HTML5 games

  janvier 2016
  janvier 2016

  Diddit HTML5 games

  Over Diddit

  Het nieuwe on-line systeem maakt voor het eerst differentiatie in het secundair onderwijs haalbaar: elke leerling volgt een individueel leerpad. Op diddit.be staan oefeningen die aansluiten bij de geziene leerstof en bij de leerwerkboeken van Van In voor de vakken Nederlands, Frans, wiskunde, Engels en godsdienst.  

  Automatische niveau-aanpassing

  Diddit heeft een digitale verbeterings-tool én een automatische niveau-aanpassing aan boord die de motivatie van de leerling ten goede komt. Als extra motivatie kan de leerling credits verdienen, die hem toegang tot leuke spelletjes verschaffen. 

  Diddit biedt ook leerkrachten extra ondersteuning en inspiratie op vlak van evaluatie en differentiatie. Het platform bevat alle teksten, beeld- en geluidsfragmenten uit de door de leerkracht gebruikte leerwerkboekenreeks en het interactieve Bordboek van Van In. Op die manier geniet de leerkracht van een optimale digitale ondersteuning tijdens zijn lessen. Digitale oefeningen kunnen worden aangewend als huiswerk of gewoon om vrij te oefenen.

  HTML5 Games

  Net zoals voor Bingel stond ons team ook voor Diddit  in voor het bedenken, vormgeven alsook het ontwikkelen van alle games die in het platform terug te vinden zijn. Een eerste reeks games werden reeds opgeleverd. More to come.

  Jeu et intéraction
  HiveLife - Bijzaak wordt hoofdzaak

  HiveLife - Bijzaak wordt hoofdzaak

  janvier 2016
  janvier 2016

  HiveLife - Bijzaak wordt hoofdzaak

  Samen het met team van departement Leefmilieu, Natuur en Energie ontwikkelde Bazookas het educatief 3D game "Bijzaak wordt hoofdzaak". De doelstelling van dit educatief spel is om kinderen (maar ook volwassenen) op een leuke manier het belang van bijen in onze samenleving uit te leggen.

  Door het spelen van een 20tal minigames kom je ontzettend veel te weten over bijen en hun leefwereld. Hoe kunnen wij er voor zorgen dat bijen niet uitsterven? Welke inspanningen kunnen wij leveren om zo ons steentje bij te dragen?

  Het game wordt begin 2016 voor IOS en Android tablets gratis aangeboden in de desbetreffende online stores.

  Jeu et intéraction
  Bingel HTML5 games

  Bingel HTML5 games

  janvier 2016
  janvier 2016

  Bingel HTML5 games

  80 % van de scholen actief op online leerplatform van Bazookas.

  Bingel is een programma op het internet waarmee leerlingen uit het basisonderwijs oefeningen kunnen maken over de leerstof die ze in de klas gezien hebben. Het programma wordt op dit moment gebruikt in 80% van de lagere scholen in Vlaanderen. Bingel zorgt er voor dat zo’n 280 000 leerlingen beter gaan presteren. De leerstof kan immers thuis verder ingeoefend worden. Dat doen de leerlingen ook want het is veel leuker dan op papier oefeningen maken. Bovendien krijgen ze ook meteen te zien of hun antwoord al dan niet correct is.

  Nieuw schooljaar, nieuwe Bingel.

  Uitgeverij Van In heeft samen met Bazookas de oude flash-gebaseerde Bingel omgezet naar HTML5 toepassingen. Op die manier is Bingel nu op alle toestellen, schermen en platformen te gebruiken. Maar dat is niet alles. Aan de achterkant van het leerplatform werd danig gesleuteld dat leerlingen nu individuele op maat oefeningen kunnen maken.

  Bingel weet namelijk de score van een individuele leerling voor elke vraag. Op basis van die scores krijgt het systeem inzicht in de noden van elke individuele leerling. Bingel stelt zelf een extra oefenpakket voor. De leerkracht hoeft bijgevolg enkel nog per leerling aparte oefningenbundels samen te stellen. Dat kost wel wat tijd maar door deze nieuwigheid wordt de algemene werkdruk wel naar beneden gehaald.

  Het gehele platform is bovendien doorspekt van een “game”-aspect. Zo ontwikkelde Bazookas 26 HTML5 games voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Elk spelletje duurt minimum 2 minuten, ongeacht of het kind goed of slecht speelt. De games zijn gelanceerd en de feedback is positief. Bazookas houdt rekening met alle ervaringen voor de game updates of voor nieuwe spelletjes.  

  Uitgeverij Van In over samenwerking Bazookas voor Bingel platform

  Bazookas leverde voor ons een reeks HTML5 games voor ons e-learning platform. Onze zoektocht naar een goede leverancier verliep moeizaam, maar van moment één was een klik met Bazookas. Zij leveren expertise, een professionele aanpak maar ook een pure fun factor wat een boost kan geven in een groot project. Het eindresultaat is prachtig, leuke HTML5 games die zowel via een touch interface als via keyboard en muis werken. Onze klanten zijn vol lof over de games. Wij kijken al uit naar nieuwe projecten met Bazookas!

  Jeu et intéraction
  Plopsaland theme park mobile app

  Plopsaland theme park mobile app

  janvier 2016
  janvier 2016

  Plopsaland theme park mobile app

  Wickie maakt je graag wegwijs in Plopsaland De Panne. Ontdek de attracties volgens grootte van je kinderen of selecteer op je favoriete figuur. Bovendien ontvang je als eerste de belangrijkste meldingen en superdeals tijdens je bezoek. Verder beschikt deze applicatie over een pak informatie en handige extra tools. 

  De Plopsaland app is dé tool tijdens je bezoek aan Plopsaland De Panne. Bekijk het dagprogramma boordevol shows en meet & greets. Filter attracties op type, grootte van je kind of gekregen stempel aan de ingang van het park.  Raadpleeg de wachttijden en ontdek zoveel meer...

  Application mobile
  Club Brugge fan experience app

  Club Brugge fan experience app

  janvier 2016
  janvier 2016

  Club Brugge fan experience app

  Met de Club-App krijg je als eerste al het nieuws over jouw favoriete ploeg op je smartphone! 

  We brengen een live-matchverslag van alle matchen van Blauw-zwart! Mis geen enkel doelpunt of actie via de Club-App! Via onze push-notificaties trilt jouw smartphone bij elk doelpunt!

  We brengen een live-matchverslag van alle matchen van Blauw-zwart! Mis geen enkel doelpunt of actie via de Club-App! Via onze push-notificaties trilt jouw smartphone bij elk doelpunt!

  Met de Club-App kan je niet alleen alle matchen van Club minuut per minuut volgen, maar alle matchen uit de Jupiler Pro League. Schakel de handige push-notificatie in en krijg een bericht wanneer er een doelpunt valt op de Belgische velden!

  Bekijk unieke videobeelden op onze App. Volg de persconferentie van Michel Preud'homme alsof je er zelf bij bent, of kijk hoe Victor Vazquez oefent op vrije trappen.

  Benieuwd hoeveel waarde er nog op jouw Club Card staat? Via de App kom je het direct te weten!

  Application mobile
  Ds Nieuws mobile app

  Ds Nieuws mobile app

  janvier 2016
  janvier 2016

  Ds Nieuws mobile app

  dS Nieuws is uw app op smartphone die het beste van De Standaard voor u bundelt: het is een gratis nieuwsapp, het selecteert de meest relevante betalende artikels en u leest er de volledige dS Avond, de avondeditie van De Standaard. Met ‘Nieuws’ bent u in een handomdraai mee:  de redactie heeft een vinger aan de pols van de meest relevante nieuwsfeiten.  

   In de sectie ‘Niet te missen’ is dS Ochtend een selectie van de meest opzienbarende stukken uit de krant. dS Avond verschijnt hier ook elke werkdag om 17u00. In het weekend bieden we u de interessantste long reads en human intrest stukken uit dS Weekblad.  

   Ten slotte kunt u met ‘Uw Selectie’ zelf een krant samenstellen! Door onderaan de artikels op de tag te klikken, krijgt u een gepersonaliseerd nieuwsoverzicht.

  Application mobile

Recommandations de Clients’

Parcourez les dernières recommandations envoyées par nos clients

10 recommandation(s) postée(s)

Total des évaluations

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
 • starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  Bram Fabeck  il y a 2 ans

  Project Manager at Uitgeverij VAN IN, Owner of Fabeck Consultancy

  Bazookas levert fantastische games voor bingel en diddit. De games zien er geweldig uit, zijn origineel en bovendien werken ze op zowat elke browser en device. Op onze e-learning platformen kunnen leerlingen credits verdienen door oefeningen te maken, daarmee kunnen ze de minigames spelen. Deze gamification aanpak is één van de redenen waarom zowel bingel als diddit zo'n succes heeft in de markt. In 2015 won Uitgeverij VAN IN het ICT project of the year met bingel en diddit. Dit hadden we niet kunnen verwezenlijken zonder Bazookas!

  starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  Sortlist user  il y a 2 ans

  Profession inconnue
  starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  Sortlist user  il y a 2 ans

  Profession inconnue
  starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  Sortlist user  il y a 2 ans

  Profession inconnue
  starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  Sortlist user  il y a 2 ans

  Profession inconnue
  starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  Jeroen Crevits  il y a 2 ans

  Mobile App / Game Developer at Bazookastudios chez Bazookas
  starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  Michael Van der Vloedt  il y a 2 ans

  Profession inconnue
  starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  Stefan Colins  il y a 2 ans

  Founder / Strategic partner at Bazookas chez Bazookas nv
  starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  Robbe Clerckx  il y a 2 ans

  Lead Web Developer at Bazookas
  starstarstarstarstar
  starstarstarstarstar
  5/5

  simon claeye  il y a 2 ans

  Profession inconnue
add_circle_outlineAjouter une recommandation

Laissez-nous vous guider vers la bonne agence

Du web design aux campagnes de pub, nous vous guidons vers les agences qui répondent à vos besoins et budget. Comparez-les et sélectionnez celle qui vous convient le mieux.

J'ai besoin d'une agence

100 % gratuit - Les frais sont pris en charge par les agences voulant collaborer avec vous.