Red Cross Belgium Success Story - Sortlist

Red Cross Belgium Success Story

Wij stellen agentschappen voor aan Red Cross Belgium.

Lees hun verhaal.

Project: Online Advertising

Begroting:10.000

Sortlist heeft wel wat weg van Tinder maar het overtreft de app doordat er mensen werken die helpen met een voorselectie van de juiste profielen.

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Ik werk bij het Belgische Rode Kruis. Ik ben project coördinator en ik help de verschillende afdelingen bij de bewustmaking van het publiek en het bekendmaken van ons werk. Het Belgische Rode Kruis heeft als doel om de minderbedeelden te helpen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Een collega heeft mij over Sortlist verteld, zij heeft het via een zoekopdracht gevonden. We waren op zoek naar een marketingbureau. Als eigenaar van een bureau stuit je dan al snel op een probleem. Namelijk, het gebrek aan kennis van de wereld van marketingbureaus. Dankzij Sortlist ontvingen wij vier voorstellen en zijn er vier marketingbureaus naar ons toe gekomen, twee die we al kenden en twee waar we nog niet eerder van gehoord hadden. Zij namen contact met ons op en we hebben uiteindelijk besloten om samen te werken met het marketingbureau 'Bonjour'. Zij sloten perfect aan op onze filosofie. Aan het einde van het jaar werkten we aan onze eerste campagne en daarna zijn we gelijk aan een nieuw project begonnen. Als je zelf een adverteerder bent, dan ken je eigenlijk alleen de grote marketingbureaus. Dat wil zeggen, de bureaus met een echte reputatie. De marketingbureaus kennen elkaar onderling, maar wij kennen die wereld niet per se. Dankzij Sortlist vonden we marketingbureaus die wellicht niet enorm bekend stonden, maar die wel aan onze behoeften voldeden.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Als ik Sortlist aan een collega zou moeten aanbevelen, dan zou ik hem of haar vertellen dat het een erg praktisch hulpmiddel is. Dat, op basis van onze specifieke aanvraag, wij een duidelijk antwoord en een keuze hebben gekregen. Het team heeft voor een goede follow-up gezorgd. Het is erg makkelijk om te gebruiken.

Sortlist, voor alles wat je nodig hebt!

Vereenvoudig je onderzoeksproces en vind een partner die voor jou gemaakt is.