Mister Jekyll Success Story - Sortlist

Mister Jekyll Success Story

Wij stellen agentschappen voor aan Mister Jekyll.

Lees hun verhaal.

Project: Website Creation

Begroting:20.000

De grootste toegevoegde waarde van Sortlist is dat we, zonder enige inspanning, regelmatig leads ontvangen.

Wat overtuigde je om Sortlist te gebruiken?

Jullie overtuigden ons om Sortlist te gebruiken! Op een gegeven moment namen jullie contact met ons op om te vertellen dat we een van de eersten waren die deelnamen aan het avontuur. We merkten al snel dat we hele interessante opportunities ontvingen en dat er steeds meer binnenkwamen. Soms kregen we er twee, drie, vier per dag! Hierdoor wilden we zonder twijfel doorgaan.

Beschrijf Sortlist's grootste toegevoegde waarde

Als Sorlist niet zou bestaan, zouden we harder moeten vechten om nieuwe leads te vinden. De grootste toegevoegde waarde van Sortlist is dat we, zonder enige inspanning, regelmatig leads ontvangen.

Beschrijf een van uw ervaringen op Sortlist

De meest positieve en gestructureerde ervaring hadden we met een klant genaamd Agilytic. We namen via het platform contact op met de klant om te laten weten dat we niet alleen over de nodige vaardigheden beschikten, maar dat we ook net aan een soortgelijk project gewerkt hadden én dat we ze graag wilden ontmoeten. Agilytic reageerde onmiddellijk met: 'We gaan ervoor, we zijn dichtbij'. We hadden een heel open en eerlijke vergadering en het werd gelijk een heel vanzelfsprekende relatie. Aan het einde van het project kwamen ze naar ons toe, we maakten een korte analyse en ze zeiden dat ze zeer tevreden waren over de samenwerking. Ze vroegen ons ook om partners te worden voor andere klantgerichte projecten.

Dus het werd een langetermijnrelatie?

Wij streven naar langetermijnrelaties. We willen partners worden en langdurig samenwerken. Met Agilytic wisten we meteen dat dit zou gebeuren, omdat de webapplicatie die we voor hen gemaakt hadden op een lange termijn gedoeld was.

Beschrijf Sortlist in drie woorden

Sortlist in drie woorden. Ik zou zeggen ... matching, gestructureerd en partnerverband.

Sortlist, voor alles wat je nodig hebt!

Vereenvoudig je onderzoeksproces en vind een partner die voor jou gemaakt is.