1001 belges Success Story - Sortlist

1001 Belges Success Story

Wij stellen agentschappen voor aan 1001 belges.

Lees hun verhaal.

Project: Online Advertising

Begroting:10.000

Sortlist is een enorme steun voor marketing managers die gelijktijdig verschillende taken moeten beheren.

Kunt u uw bedrijf omschrijven?

1001 Belges is een samenwerkingsplatform waar liefhebbers van naaien, koken, meditatie, natuurlijke cosmetica, enz. in contact kunnen komen met mensen die hun passie met hen willen delen via workshops of opleidingen. Mijn rol is het beheren van de klassieke en de digitale marketing.

Op welke manier zocht u naar bureaus voordat u Sortlist ontdekte?

Als ik een marketingbureau nodig had dan vroeg ik mijn collega's of mijn directe netwerk.

Hoe heeft u Sortlist gevonden?

Via Google! Jullie zijn bovenaan de resultaten verschenen.

Hoe heeft deze ervaring 1001 belges geholpen?

Wanneer ik voor het eerst in contact kwam met Thibaut was ik vooral op zoek naar hulp met onze SEA. Thibaut heeft me aangeraden om globaler naar onze behoeften te kijken en heeft me zeer goed geholpen in het bepalen ervan - voordien hadden we daar niet goed genoeg over nagedacht. Hij stelde me vragen over welke eigenschappen ik relevant vind in een bureau, aan de hand daarvan heeft hij ongeveer tien bureaus geselecteerd die het beste bij ons project én onze voorkeuren zouden moeten passen. Ik moet zeggen dat hij mijn werk daarmee veel makkelijker heeft gemaakt: ik zou anders uren gespendeerd hebben aan zoeken op het internet of het raadplegen van mijn netwerk.

Als een vriend u vraagt 'Waarom zou ik Sortlist gebruiken?'

Sortlist is een enorme steun voor marketing managers die gelijktijdig verschillende taken moeten beheren. Het bespaart echt tijd! Het helpt je je behoeften duidelijker te definiëren en objectievere zoekcriteria te gebruiken als 'Ik heb van zus of zo gehoord'. Bovendien wordt je tijdens het proces begeleid door mensen die zelf in de branche werken en een diepgaande kennis van bureaus hebben.

Beschrijf Sortlist in drie woorden

Ik zou zeggen: tijdsbesparend, efficiënt en gratis.

Sortlist, voor alles wat je nodig hebt!

Vereenvoudig je onderzoeksproces en vind een partner die voor jou gemaakt is.