Wij introduceerden aan Solvay

Lees hun verhaal

Solvay's project

Dienst: Marketing

Budget: Ongeveer €40.000

Gesprek met Alice

Alice TranchantDigital Studio Manager Europe bij Solvay

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Ik ben Alice Tranchant en ik ben het hoofd van de Digitale studio waar we ons nu in bevinden. Het was mijn taak om dit digitale lab te beginnen, en dat zonder kennis of contacten. Het digitale team waarmee ik begonnen ben, was gevestigd in Parijs. Met andere woorden, ik had eigenlijk helemaal niets en toch moest ik deze studio oprichten.

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Het inrichten van de eigenlijke ruimte was natuurlijk een uitdaging, maar bovenal het vinden van de juiste partner vond ik moeilijk. Ik had echt helemaal niets! Toen heb ik maar contact opgenomen met mijn goede vriend, Google. Ik heb "UX Marketingbureau" ingetypt en Sortlist was één van de resultaten. Mijn eerste gedachten waren, "Maar zien wat dit oplevert, waarschijnlijk krijg ik hier later negatieve reacties op maar laten we het proberen. Op dit moment heb ik geen andere keuze". Ik heb het formulier ingevuld en Sortlist heeft de rest gedaan. Er namen bijna onmiddellijk marketingbureaus contact met me op, ook via telefoongesprekken omdat ik mijn contactgegevens had weergegeven. Toen is er echt vaart in gekomen, dat had ik zelfs in mijn wildste dromen niet verwacht! Er is nog een follow-up geweest en dat was eigenlijk precies wat ik nodig had, een briefing per telefoon en een uitwisseling van persoon tot persoon. Daarna heb ik alles gewoon zelf met de marketingbureaus afgehandeld. Ik had helemaal geen negatieve reacties of een gevoel van commerciële afhankelijkheid. Het was een heel eenvoudig proces. Je hebt dus geen jarenlange ervaring nodig en een solide netwerk om de juiste partner te vinden, Sortlist heeft mij daarbij geholpen. Het was gratis en eenvoudig, ik heb mijn briefing in 10 minuten kunnen schrijven. Eigenlijk heb ik op alle fronten gewonnen. Ik had weinig tijd, geen netwerk, en binnen een paar weken hadden er vijf marketingbureaus contact met me opgenomen. Ieder bureau had zijn eigen specifieke profiel, maar ze voldeden eigenlijk allemaal aan mijn behoeften.

Sortlist neemt uw wensen in acht, daardoor is het een van de de beste manieren om in contact te komen met gekwalificeerde bureaus.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Als ik Sortlist aan een professioneel contact zou moeten aanbevelen, dan zou ik zeggen dat de briefing tool een grote toegevoegde waarde aanbiedt - bureaus hebben een duidelijk gestructureerd project om te bekijken. Wat ook interessant is, is dat Sortlist een geweldige following heeft met betrekking tot de selectie van bureaus. Dit zijn een paar redenen waarom ik Sortlist aan een professioneel contact zou aanbevelen.

Met welke tagline zou u Sortlist het beste beschrijven?

Als ik Sortlist in een paar woorden zou moeten samenvatten, dan zou ik zeggen dat het de beste manier is om in contact te komen met de meest gekwalificeerde bureaus in het land. Sortlist maakt dit mogelijk door acht te nemen op de benodigdheden die je beschrijft.

Alice TranchantDigital Studio Manager Europe at Solvay

Sortlist helps you create your network and puts you in touch with the best experts.

Lees meer
Alice Tranchant bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis