Wij introduceerden Euros / Agency aan nieuwe klanten.

Lees hun verhaal

Euros / Agency

Dienst: Public Relations

Budget: Ongeveer €20.000

Gesprek met Mathieu

Mathieu ColletFounder & Manager van Euros / Agency

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Euros / Agency is gevestigd in Parijs en Brussel en specialiseert zich in strategisch communicatieadvies. We vormen een groep van 35 mensen en ons doel is om de volgende generatie adviseurs in de communicatie-industrie te worden. We helpen klanten - Franse klanten maar ook klanten uit andere landen - met lobbying, public relations en brand communicatie op Frans en op Europees gebied.

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

In de afgelopen 5 jaar is Euros / marketingbureau enorm gegroeid. Ons marketingbureau is bijzonder attractief omdat we heel innovatief te werk gaan op de markt. Ons waardevoorstel verschilt enorm van het aanbod van andere marketingbureaus en onze benadering is behoorlijk vernieuwend. Gedurende deze belangrijke groeiperiode, is ons marketingbureau bijna verviervoudigd. We hebben een goed gestructureerde ontwikkelingsstrategie ontworpen die gebruikmaakt van nieuwe acquisitiekanalen, zoals bijvoorbeeld Sortlist. We zijn met Sortlist begonnen als een soort van test. We hebben ze per toeval op het internet ontdekt en hadden zoiets van, "Waarom proberen we het niet gewoon?" En het heeft al snel zijn vruchten afgeworpen! Dankzij Sortlist is het ons gelukt om buitenlandse klanten aan te trekken die vrij weinig afwisten van Brusselse of Parijse marketingbureaus. Sortlist fungeert als een betrouwbare en behulpzame derde partij. Sinds een jaar hebben we Sortlist geïntegreerd als een van onze hoofdzakelijke ontwikkelingsmethodes binnen het marketingbureau. Bijvoorbeeld, een paar maanden geleden was de wereldwijd bekende marktleider voor het fietsdeelsysteem (bike-sharing) in Singapore op zoek naar een marketingbureau om zijn dienst en merk op de Franse markt te brengen. We hebben snel een meeting georganiseerd en hen uitgelegd wat de nuances van de Franse markt zijn, daarna hebben we het een stap verder gebracht door over persrelaties en communicatie te praten. Het is ons gelukt om een aanbod te creëren dat openbare aangelegenheden en communicatie combineert. Onze samenwerking gaat heel goed en de klant lijkt erg tevreden met onze dienst.

Sortlist is Tinder voor bureaus, maar met Sortlist resulteren de matches wel in duurzame relaties!

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Natuurlijk zou ik Sortlist aanraden! Vandaag de dag is de wereld van bureaus aan het groeien en Sortlist is een hele goede manier om vertrouwen tussen bureaus en potentiële klanten te creëren.

Met welke tagline zou u Sortlist het beste beschrijven?

Mijn tagline zou als volgt luiden: "Sortlist is Tinder voor bureaus, maar met Sortlist resulteren de matches wel in duurzame relaties!".

Mathieu ColletFounder & CEO at Euros / Agency

Sortlist is like a Tinder for agencies, except that it results with sustainable relationships.

Lees meer
Mathieu Collet bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis