search

Wij introduceerden Blubber aan nieuwe klanten.

Lees hun verhaal

Blubber

Dienst: Branding

Budget: Ongeveer €20.000

Gesprek met Rubén

Rubén GagoCo-Founder van Blubber

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Mijn naam is Rubén, ik ben de co-founder van Blubber en het hoofd van de afdelingen commerciële en product ontwikkeling. Mijn taak omvat het vaststellen van de behoeftes van de klant, het creëren van een loyaliteitsrelatie met de klant en uiteindelijk het ontwikkelen van persoonlijk aangepaste producten voor hun merk. Blubber Estudio Creativo werd 6 jaar geleden opgericht door een groep college partners

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Eerst wouden we onze eigen audiovisuele materialen creëren, toch hebben we besloten om ze toegankelijk te maken voor het algemene publiek. Na het businessmodel te hebben veranderd, kwamen er veel projecten in onze richting waardoor we in de laatste 2 jaar sterk gegroeid zijn. Ook hebben we hierdoor een betere taal weten te ontwikkelen wat betreft creativiteit en innovatie. Gedurende de ontdekking van deze nieuwe business paden nam Sortlist contact met ons op. Wij zagen Sortlist als een excellente commerciële partner en we vonden hun platform erg interessant, dus zijn we met ze in zee gegaan. De partnership heeft een aantal maanden geduurd en in deze tijd hebben we veel opportuniteiten via Sortlist ontvangen. Op dit moment zijn we een project aan het ontwikkelen voor een grote digitale entiteit.

Sortlist is de perfecte commerciële partner, je hoeft je geen zorgen te maken over de inkomende aanbiedingen en ze sturen je projecten van kwaliteit.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Als ik Sortlist zou moeten aanbevelen aan een vriend of een partner, dan zou ik zeggen dat het een hele andere commerciële richting betekent. Met Sortlist hoef je je geen zorgen te maken over het aanbod, je kunt ervan uitgaan dat het over projecten van goede kwaliteit gaat en de enige beslissing die je hoeft te maken, is om het aanbod te accepteren of af te wijzen.

Sortlist is de perfecte commerciële partner, je hoeft je geen zorgen te maken over de inkomende aanbiedingen en ze sturen je projecten van kwaliteit.
Rubén GagoCo-Founder van Blubber

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis