Ons agentschap is geselecteerd in de top 19y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


SYLVESTER cover
SYLVESTER logo

SYLVESTER Haacht, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België. Maar we keren nog altijd met plezier de stiel binnenstebuiten. Online, op straat, via het kleine scherm of in de bioscoop. Voor honderdduizenden kijkers of tien van uw gasten.

We zijn verliefd op tv, video en events vol klein vuurwerk. Want het zijn de knetterende details die het schoonste spektakel maken. Dus denken we alles uit met oog voor het kleine – zélfs het allergrootste.

De creatives die hier elke dag de gangen onveilig maken, bewijzen dat. Jonge wolven met honger. Ervaren rotten met goesting. Zelfs het paard van Sinterklaas trekt mee voor u aan de kar. Wie kan dát zeggen?

Verhalen vertellen kan iedereen. Ze zó vertellen dat ze onvergetelijk worden, daarvoor mag u ons bellen.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door SYLVESTER

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Waarom zou u genoegen nemen met het zoveelste voorspelbare event voor uw bedrijf? Zo ’n tja-daar-kunnen-we-niet-omheen-even-praatje-maken-hapje-scoren-en-weer-naar-huis-gebeuren? Wat laat u dáar kansen liggen. Een intelligent event kan het hart van uw bedrijf immers luider doen slaan. Een springplank zijn naar een wij-tegen-de-wereld-gevoel dat het vuur bij uw teams aanwakkert. Of een wervelende ervaring opleveren die uw klanten of bezoekers een onvergetelijke herinnering bezorgt. Sylvester is geen doorsnee eventbureau voor uw personeelsfeest of personeelsevent. Wij zijn opgegroeid in een wereld vol film en televisie. En dat levert unieke taferelen en originele ideeën op voor uw personeelsfeest. Wij brengen een magistrale mix van interactieve concepten, show, audiovisuals en unieke decors. Als u dat wilt. Want een gewoon informatief congres of een sprankelend nieuwjaarsevent, dat zetten we ook voor u op poten. Een event dat blijft nazinderen – helemaal volgens úw smaak op touw gezet? ’t Zal wel zijn. Voor minder doen we het niet.
  Skills in Evenement (13)
  TeambuildingFairsConferencesEventsSeminarsRoadshowsexhibitionsincentivespublieksevenementbedrijfsevenement+3
  Projecten in Evenement (20)
  New Zealand World War Commemoration - Evenement
  De Sint bij Cronos 2017 - Evenement
  Vlaamse Klimaat- en Energietop - Evenement
  Telenet Business Summit - Evenement
  Klanten in Evenement (20)
  FednotJuridische diensten | national
  Stad AntwerpenOverheid | regional
  TelenetTelecommunicatie | national
  CronosAnderen | international

  Meer informatie over Evenement


 • Beschrijving
  Met Sylvester haalt u een roedel bruisende creatievelingen in huis die uw videostrategie intelligent in beeld brengen. Gepokt en gemazeld in de wereld van film en televisie. Met een drang naar perfectie die uw boodschap recht in de roos mikt. Sylvester creëert meer dan beeld dat niet verveelt. We vertellen wervelende verhalen die alles kunnen bepalen – groot én klein. De drive van uw werknemers. De goesting van uw klanten. Het succes van uw teams. De identiteit van uw bedrijf. Actie!? U hoeft het maar te zeggen.
  Skills in Film (14)
  Social VideobedrijsfvideoTelevisionVideographyVideo EditingVideo Production3D AnimationTV Commercialsmoviesdocumentaries+4
  Projecten in Film (35)
  Gina & Chantal - Film
  New Zealand World War Commemoration - Film
  Plan België social video - Film
  De Fiscus - Film
  Klanten in Film (35)
  FednotManagement Consulting | national
  JobortunityAnderen | national
  CeraAnderen |
  TelenetTelecommunicatie | national

  Meer informatie over Film

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag SYLVESTER om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

49 projecten uitgevoerd door SYLVESTER

Gina & Chantal
Gina & Chantal

Project gemaakt voor VTM in de Media industrie voor een publiek.In een chique villawijk kan het contrast tussen Gina (Tine Embrechts), de echtgenote van de welgestelde zakenman Mark, en haar poetsvrouw Chantal (Nathalie Meskens), niet groter zijn. Gina geniet samen met haar villawijk-vriendinnen Nicky en Eve met volle teugen van ‘het goede leven’, terwijl Chantal schulden heeft en het moeilijk heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. Achter de mooie gevels van de villawijk gaat echter een geheim schuil dat het daglicht niet mag zien. Een geheim waarvan zelfs de vrouwen niet op de hoogte zijn. Gina & Chantal is een productie van Sylvester in opdracht van VTM en kwam tot stand met de steun van Telenet en de Belgische Tax Shelter-maatregel, de Provincie Limburg en de gemeenten Lommel, Hechtel-Eksel en Pelt, die samen het grootste bosgebied in Vlaanderen vormen: BOSLAND.Regie: Thomas De Cock - Scenario: Gerrie Van Rompaey

Film
Meer lezen
New Zealand World War Commemoration
New Zealand World War Commemoration

Project gemaakt voor Ambassade van Nieuw-Zeeland in de Overheid industrie voor een B2B / B2C publiek. “From the uttermost ends of the Earth”: op woensdag 11 oktober 2017 meerde een 14 meter lange Waka bemand door Maori's aan op de Kasteelgracht van de Vestingen naast de Menenpoort. Met een 90 meter brede videoprojectie op de Vestingmuren werden de meer dan 800 Nieuw-Zeelandse soldaten herdacht die sneuvelden in de Derde Slag bij Ieper. Sylvester stond in voor de volledige organisatie van dit video-, live-, licht- en geluidsspektakel. Het werd een emotionele herdenking met een perfecte mix tussen ceremoniële, spirituele en spectaculaire elementen.

EvenementFilm
Meer lezen
De Sint bij Cronos 2017
De Sint bij Cronos 2017

Project gemaakt voor Cronos in de Anderen industrie voor een publiek. Innovatief, familiaal en authentiek. Dat zijn de drie woorden die het Cronos-event het best omschrijven. Cronos organiseert jaarlijks een sinterklaasfeest waarop alle personeelsleden van alle vestigingen samen met hun gezin worden uitgenodigd. Wat een tiental jaar geleden van start ging als een gewoon sinterklaasfeest, groeide – samen met het bedrijf – uit tot een grootschalige family day met Sinterklaas als kapstok. Het evenement wordt opgehangen aan een ruimer thema waarbinnen de sympathieke Sint zijn authentieke rol speelt. In 2017 stond het evenement volledig in het teken van een feeërieke retrokermis – een plek waar kinderen centraal staan en ouders hun kroost naar hartenlust kunnen laten spelen en dromen.

Evenement
Meer lezen
Vlaamse Klimaat- en Energietop
Vlaamse Klimaat- en Energietop

Project gemaakt voor Vlaamse Overheid in de Non-profit industrie voor een publiek.Op 1 december 2016 onderschreef de voltallige Vlaamse Regering het Klimaatakkoord van Parijs met een klinkende engagementsverklaring. 500 stakeholders kwamen samen in de Ghelamco Arena in Gent voor een boeiende top: presentaties, debatten, filmpjes en beleidsverklaringen wisselden elkaar af in een vlekkeloze regie, die door iedereen volledig online gevolgd kon worden via een livestream. Bovendien engageerden 234 bedrijven zich om jaarlijks 6 miljoen ton minder CO2 uit te stoten.Waar ministers en stakeholders een belangrijk pact sloten voor een groen en 
energiezuinig Vlaanderen, zorgde Sylvester voor de volledige crossmediale omkadering.Daarvoor werkten de eventcel en de videocel van Sylvester gedurende vijf weken intens samen met de Vlaamse kabinetten en departementen. Dat resulteerde in een boeiend programma en een mooie verzameling interessante video’s, die terug te vinden zijn www.vlaamseklimaattop.be [http://www.vlaamseklimaattop.be/]. Het event was ook niet voor niets trending op Twitter en andere sociale media.

Evenement
Meer lezen
Plan België social video
Plan België social video

Project gemaakt voor Plan België in de Non-profit industrie voor een publiek. Op de Internationale Dag van het Meisje (2015) gaf Plan België het startschot van een campagne tegen kindhuwelijken. Dat deden ze met een evenement in aanwezigheid van tientallen Plan Ouders en hun gezin. 27 meisjes, een symbolische verwijzing naar het aantal meisjes dat elke minuut ergens ter wereld wordt uitgehuwelijkt, brachten een ontroerende hulde aan hun leeftijdsgenootjes in Afrika en Azië. Ambassadeur Koen Wauters presenteerde er de aangrijpende campagnevideo, samen met zijn vrouw Valerie en dochter Zita. Sylvester mocht, naast de coördinatie van het event, ook de productie van deze sensibiliserende campagnevideo voor haar rekening nemen. Stijn Coninx stond in voor de regie. De spot liep op Vitaya, VTM, Eén en online.

Film
Meer lezen
De Fiscus
De Fiscus

Project gemaakt voor VRT in de Media industrie voor een publiek. Elk jaar betalen bijna 7 miljoen Belgen belastingen. Meer dan 22.000 ambtenaren zorgen ervoor dat het geld binnenkomt. Maar niemand betaalt graag belastingen en de fiscus kan niet op veel sympathie rekenen van de burger. Voor het eerst zet de meest gevreesde overheidsdienst van het land zijn deuren open voor een cameraploeg. Een jaar lang registreerden camera’s het doen en laten van tien ambtenaren bij de FOD Financiën. Dat levert een ongeziene blik achter de schermen op. De ambtenaren vertellen hoe zij hun functie beleven en hoe het voor hen is om een job te hebben waar iedereen een mening over heeft.

Film
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag SYLVESTER om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

25 leden in SYLVESTER's team

SYLVESTER cover
Neem gemakkelijk contact op met SYLVESTER's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

SYLVESTER heeft 2 awards gewonnen

Winnaar Belgian Corporate Video Festival 20192019-05-31Sensibilisation

Award Belgian Corporate Video Festival 20192019-05-31Motivation


Reviews

Nog geen review voor SYLVESTER


Contact

Contact gegevens van SYLVESTER


Details


 • HoofdkantoorDijkstraat 44