Reputations, Antwerpen | Sortlist

Over


Reputations cover
Reputations logo

Reputations Antwerpen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Reputations is een marketing- & communicatiebureau dat de reputatie van bedrijven en organisaties opbouwt, uitdraagt en beschermt. Door in te zetten op marketingstrategie & advies, content marketing, persstrategie en opleidingen biedt Reputations een wezenlijke meerwaarde voor bedrijven die belang hechten aan de reputatie van hun merk, hun diensten of producten.

Maatschappelijke waardering creëren is de meest duurzame vorm van reputatiemanagement. Reputations wil een betrokken partner van organisaties zijn in reputatieopbouw, -versterking en -bescherming. We bouwen reputaties op vanuit een sterk waardenverhaal. Deze verhalen zijn maatschappelijk relevant en geloofwaardig en dragen bij tot het duurzaam uitbouwen van een merk. We gaan grondig te werk: we luisteren, vragen door en doen dat in alle openheid. Vertrouwen is daarbij essentieel. We bieden klanten een houvast en begeleiden ze daar waar we een meerwaarde kunnen betekenen om hun reputatie te versterken.

Reputations werkt op maat van de vraag van elke klant. Die kan zeer divers zijn. Sommige bedrijven hebben enkel nood aan marketingondersteuning, andere vragen ons hun volledige marketing- en communicatiestrategie uit te werken, inclusief on- en offline dragers in alle vormen die je kan bedenken. Onder onze klanten mogen we een hele reeks diverse kmo's rekenen, maar ook internationale spelers zoals Delhaize, LensOnline, Belfius en Johnson & Johnson doen beroep op ons bureau. 

Reputations is erkend dienstverlener van de Vlaamse overheid voor kmo’s. Via de kmo-portefeuille kunnen kmo’s tot 40% van de kosten voor adviesverlening en opleidingen bij Reputations laten subsidiëren.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Reputations

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wie vandaag succesvol wil ondernemen, moet van alle markten thuis zijn, zeker digital marketing. Online aanwezigheid is niet langer een nice to have. Elk bedrijf of elke organisatie moet zich ook digitaal profileren. Maar hoe doe je dat? Wat moet je allemaal doen om je online ook te kunnen manifesteren? Op welke kanalen zet je best in en hoe haal je het meeste rendement uit je tijdsinvestering? Wij starten met een uitgebreide basisanalyse van je bestaande digitale kanalen, doen een benchmarking, stellen buyer personas op en stellen een digitaal marketingplan op. Wil je inzetten op content marketing, dan werken we een contentkalender uit die je als leidraad kan gebruiken voor je acties.
  Skills in Digital Strategy (4)
  Email MarketingDigital MarketingMarketing PlanSocial Media Marketing

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Elke organisatie met een stevige reputatie baseert zijn profilering op een heldere positionering. Daarom is een goed doordachte marketingstrategie zo essentieel: het stelt alles scherp en geeft sturing voor de toekomst. Aan de hand van een in huis ontwikkelde methodiek (PMP-model: positionering, merkvertaling, profilering) werken we voor bedrijven een reputatiewijzer en bijhorend marketing- en communicatieplan uit. Zo krijg je op één A3 - de reputatiewijzer - een overzicht van de marketing- en communicatiestrategie voor je merk, product of dienst, wat in een uitgebreid marketing- en communicatieplan verder wordt uitgediept. Vlaamse kmo's krijgen voor dit traject 40% terug via de kmo-portefeuille.
  Skills in Branding & Positionering (9)
  MerkpositioneringStrategic PlanningMarktonderzoekMerkstrategieMerkidentiteitCommunicatiestrategieMarketingcommunicatiestrategieMarketing PlanMarketing Strategy
  Project in Branding & Positionering (1)
  Campus Excellence Awards | Spots - Branding & Positionering
  Klant in Branding & Positionering (1)
  Janssen PharmaceuticaFarmaceuten & Biotech | international

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Reputations om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

1 project uitgevoerd door Reputations

Campus Excellence Awards | Spots
Campus Excellence Awards | Spots

Project gemaakt voor Janssen Pharmaceutica in de Farmaceuten & Biotech industrie voor een B2B publiek in 2017.Om de 4000 medewerkers van Janssen Pharmaceutica actiever te laten werken rond de campuswaarden van Dr. Paul Janssen, werkten we een concept uit rond de uitreiking van de Campus Excellence Awards. In een traject van een half jaar brachten we de waarden onder de aandacht aan de hand van een reeks acties.We interviewden de medewerkers over wat hen drijft om voor Janssen te werken. We maakten fotoshoots van de teams en lieten hen met een uitgewerkt project dat aansloot bij een van de campuswaarden deelnemen aan de Campus Excellence Awards. Dat mondde finaal uit in een groot evenement met uitreiking op de campus in Beerse.

Branding & Positionering
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Reputations om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

4 leden in Reputations's team

Reputations cover
Neem gemakkelijk contact op met Reputations's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Reputations heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Reputations


Contact

Contact gegevens van Reputations


Details


 • HoofdkantoorKerkstraat 19, 2060 Antwerpen, Belgium