Lidito (+ reviews) | Sortlist

Over


Lidito cover
Lidito logo

Lidito Gent, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Hi, we are a digital agency. How may we improve your online presence?

Je bent op zoek naar nieuwe klanten, maar ziet door het bos de bomen even niet meer staan? Geen probleem. Als ervaren boswachters gaan wij voor jou op zoek en brengen zo heel wat mensen in contact met jouw producten of diensten.

Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Lidito

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Met gerichte advertenties, niet te negeren titels en een sterke boodschap geven we je toekomstige klanten een duwtje richting jouw salesteam. Bovendien zorgt ons in-house callcenter ervoor dat iedereen die we naar je doorsturen ook effectief de intentie heeft om klant te worden van jouw bedrijf.
  Skills in Online Advertising (3)
  Lead Acquisition & Direct MarketingLead GenerationDigital Advertising
  Project in Online Advertising (1)
  Marketing campagne over e-bikes - Online Advertising
  Klant in Online Advertising (1)
  GroepaankoopE-commerce | national

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Facebook en Instagram spelen een grote rol in ons leven, ook voor bedrijven. Wij voorzien niet enkel interessante content, maar creëren een ware community van trouwe volgers door jouw profiel dagelijks op te volgen en bedrijvig op zoek te gaan naar jouw doelpubliek.
  Skills in Social media (3)
  Social Media ManagementFacebook AdvertisingFacebook Marketing
  Project in Social media (1)
  Frisse website voor restaurant - Social media
  Klant in Social media (1)
  DomesticaRestaurants | local

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Lidito om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door Lidito

Marketing campagne over e-bikes
Marketing campagne over e-bikes

Project gemaakt voor Groepaankoop in de E-commerce industrie voor een B2C publiek.Voor onze klant Groepaankoop.be zetten we een veelzijdige marketing campagne op voor de lancering van hun nieuwste actie: de aankoop van elektrische fietsen met kortingen tot 800 euro.Groepaankoop.be is een platform dat groepaankopen onderhandelt met diverse leveranciers om een interessante deal te sluiten voor de deelnemers aan de actie. Door de leverancier een grote afname te garanderen ontstaat de mogelijkheid om de prijzen te doen zakken, wat voordelig is voor zowel de leverancier (lagere import / constructie), maar uiteraard ook voor de consument (honderden euro's korting op specifieke producten). Groepaankoop.be is pionier in de markt door de kortingen reeds op voorhand te onderhandelen, wat een extra transparantie toelaat naar de eindconsument.Voor hun nieuwe actie werkten we een online marketing campagne uit, inclusief 'bestel je fiets online' webshop die rechtstreeks integreert met de backoffice van Minerva, de leverancier van de fietsen. Daarnaast werden over heel Vlaanderen demodagen georganiseerd, waarbij geïnteresseerde kopers de fiets ter plekke konden uittesten voor ze hem via de website bestelden. Dit ging dan weer gepaard met een uitgebreide printmedia campagne door middel van advertenties en het bussen van flyers.Toen het coronavirus roet in het eten gooide van de rest van de geplande demodagen schakelden we van strategie en gingen we over naar 100% corona-proof demo's aan huis.Het resultaat was verbluffend, met honderden bestellingen die binnenkwamen.

E-mailOnline AdvertisingWebsite Creatie
Meer lezen
One-pager voor nieuwe technologie
One-pager voor nieuwe technologie

Project gemaakt voor Scanned in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een B2B publiek.3D scanning made mobile - de nieuwe uitdaging voor onze klant Scanned. Met een revolutionaire en extreem handige 3D-scanner digitaliseren zij op locatie objecten via nauwkeurige 3D-mapping. Het finale model kan dan gebruikt worden voor analyse en/of geprint worden door een 3D-printer. Ideaal voor wie grote objecten of machines wil laten scannen die anders gedemonteerd moeten worden en dagenlang uit productie zijn.Daarnaast gaat hun service nog verder en focussen ze ook op specifieke niches, zoals het maken van replica's van waardevolle kunstobjecten en de oldtimer markt waar vervangstukken soms moeilijk te verkrijgen zijn.Met deze uitdaging in het achterhoofd werkten we een sterk logo met bijhorende huisstijl uit. De aanvullende e-mail campagne zorgde voor een toestroom aan geïnteresseerden én opdrachten.

Website Creatie
Meer lezen
Frisse website voor restaurant
Frisse website voor restaurant

Project gemaakt voor Domestica in de Restaurants industrie voor een B2B / B2C publiek.Domestica is een bekend upscale restaurant in het hartje van Gent. Om hun online aanwezigheid te verstevigen gaven we hun huisstijl en website een grondige opfrisbeurt. Daarnaast zetten we hen stevig op de digitale kaart door middel van reputatiemanagement in Tripadvisor en een doordachte Facebook Ads campaign.Door de juiste keuzes te maken is het op die manier mogelijk voor kleine zelfstandigen of iets grotere KMO's om met kleine budgetten toch grote resultaten te halen. Zo wordt investeren in online alsnog rendabel, met een meetbaar resultaat.Tijdens de coronacrisis lanceerde Domestica met de hulp van Lidito bovendien een ondertussen erg succesvol takeaway concept.

Social mediaWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Lidito om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Lidito's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Lidito's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Lidito heeft 0 awards gewonnen


Reviews

2 reviews voor Lidito

5/5
(2 reviews)
Stephanie VD Sypezaakvoerder bij Domestica
ServiceWebsite Creatie
SectorDranken
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Wij zijn een restaurant en hebben het heel moeilijk gehad tijdens de Lockdown. We toen een take away service opgezet en gevraagd aan Lidito om een nieuwe website te maken en de take away via een social media campagne kenbaar te maken in Oost-Vlaanderen, gecombineerd met een Emailcampagne.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het inlevingsvermogen van de zaakvoerder. Geen megalomane ideeën/strategieën, maar concrete acties in mensentaal, waarvan je kon zien of ze opbrengen

Stephanie VD Sype beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorDranken
Team1 - 10

Claudia RoelantZaakvoerder bij Matratex
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Het opstellen van een Facebook campagne
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Er wordt goed geluisterd naar wat we willen en samen zoeken naar nog betere oplossingen

Claudia Roelant beveelt dit bureau aanContact

Contact gegevens van Lidito


Details


 • HoofdkantoorFranklin Rooseveltlaan, 9000 Gent, Belgium

 • Heidelbergstraat, 8200 Brugge, Belgium