KIXX, Zedelgem | Sortlist

Over


KIXX cover
KIXX logo

KIXX Zedelgem, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wij zorgen dat uw doelgroep uw klanten worden!
Kixx is toonaangevend in 360° communicatie.
We doen dit door nauwgezet de behoeftes van de klant te detecteren en in functie daarvan, op een resultaatgerichte wijze, het gepaste communicatieplan te schrijven en te implementeren. Dit resulteert in doordachte, creatieve en op maat gemaakte campagnes.

Strategie Branding Creatief Digital
 
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door KIXX

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  we create brands for smart companies
  Projecten in Branding & Positionering (2)
  Limara - Branding & Positionering
  Berlitz - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (2)
  LimaraHuisdieren | international
  BerlitzOnderwijs | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  we advise, manage and enroll digital transformation in companies. Our experts have proven skills in SEO, SEA, Social and online development of websites, webshops and apps.

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag KIXX om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door KIXX

Limara
Limara

Project gemaakt voor Limara in de Huisdieren industrie voor een B2C publiek.Limara heeft reeds 25 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van volières op maat alsook in het kweken van exotische vogels. Kixx is hun vaste online en offline communicatiepartner. TALK. Limara wil in 2016 een stap verder gaan en hun producten ook internationaal via een webshop aanbieden. Wij adviseren en begeleiden hen doorheen dit traject. THINK. KIXX werkte een strategisch plan uit om hun diensten en producten online te verkopen. Naast een gemakkelijk te navigeren site heb je immers ook een plan van aanpak nodig om traffic naar de website te genereren en conversie te bekomen. ACHIEVE. Bij Limara startten wij van bij de basis: logo, baseline en huisstijl werden onder handen genomen. Bij de webshop werd er niet enkel gelet op het grafische, maar werd er veel aandacht besteed aan de wireframe ofwel de structuur van de site.

Branding & Positionering
Meer lezen
Berlitz
Berlitz

Project gemaakt voor Berlitz in de Onderwijs industrie voor een B2C publiek.Berlitz is een internationale speler gespecialiseerd in hoogkwalitatieve taalopleidingen. Deze taalopleider is toonaangevend in meer dan 50 landen en beschikt over meer dan 350 opleidingscentra. TALK.Sinds begin 2015 staat KIXX als langetermijnpartner in voor de branding en communicatiestrategie in de Benelux. Op een markt in volle evolutie bouwen we voortdurend mee aan de positionering van het merk. Tegelijk zorgen we voor een continue instroom van cursisten. THINK. Hoe zetten we ‘Berlitz, Speak with confidence’ onomstotelijk in de markt? En hoe verzilveren we deze positie? KIXX koppelde een corporate movie en een knipogende radiocampagne aan een performante mix van consequente branding, een uitgekiende social media strategy, doorgedreven SEO en SEA-inspanningen. We pakten ook de in-house branding aan met een uniek POS-concept. ACHIEVE. Met de branding van de nieuwe Berlitz conceptschool in Brussel creëerden we een unieke benchmark voor de werking in Europa.

Branding & Positionering
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag KIXX om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in KIXX's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met KIXX's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

KIXX heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor KIXX


Contact

Contact gegevens van KIXX


Details


 • HoofdkantoorZedelgem, Belgium