Kingsberry - Digital Agency, Herentals | Sortlist

Over


Kingsberry - Digital Agency cover
Kingsberry - Digital Agency logo

Kingsberry - Digital Agency Herentals, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Uw gids in de digitale wereld

Kingsberry is een full-service online marketingbureau dat bedrijven helpt om hun online potentieel volledig te benutten.

De strijd om de klant wordt digitaal uitgevochten. Consumenten en bedrijven zoeken, boeken en kopen op het internet. Een goede digitale zichtbaarheid is daarom essentieel. Onbekend is onbemind, ook op het internet. Onze digitale marketeers zorgen ervoor dat jouw bedrijf niet alleen aanwezig is op het web, maar ook boven het maaiveld uitsteekt en een voorsprong neemt op de concurrentie door alle mogelijke advertentiekanalen optimaal te benutten. 

 

Een marketing strategie van A tot Z

De vereisten om klanten aan te trekken in dit digitale landschap zijn niet min. Een gebruiksvriendelijke website, advertenties op o.a. Google, Facebook en regelmatig nieuwe content die toont dat je bedrijf leeft én groeit.

Dit is waar het werk van Kingsberry begint!


Totale ontzorging

Plaats jij de sleutels van je digitale marketing in onze handen, dan beloven wij om al jouw zorgen omtrent je online aanwezigheid weg te nemen. En hiervoor gaan we niet over één nacht ijs.

Beginnen doen we met een allesomvattend marketingplan. Hierbij gaan we op zoek naar de juiste marketing-fit voor jouw bedrijf. Er bestaat immers geen one-size-fits-all marketing strategie.

We maken een uitvoerige analyse van je website, doelgroep en bedrijfsdoelen. We willen weten waar jouw bedrijf naartoe wilt....en wie het daar wilt tegenkomen.

Misschien ben je op zoek naar een grotere merkbekendheid, meer traffic op je website of nieuw talent voor openstaande vacatures. Of misschien een combinatie van enkele doelen?

Op basis van die objectieven bepalen wij een strategie en gaan voor jou op jacht. 

Ons arsenaal? Mailing campagnes, social media posts of blogs,... wij beschikken over een grote waaier aan digitale vuurpijlen om de aandacht van jouw publiek te trekken. Maar we schieten niet zomaar in het wilde weg. Onze pijlen zijn gericht op de locaties waar jouw klanten of sollicitanten zich bevinden. 

 

Online marketing 24/7

Het blijft voor ons niet bij één salvo. Om een trouw publiek en kwaliteitsvolle leads te krijgen, heb je nood aan continuïteit in je online marketing. Maandelijkse blogs die bestaande volgers informeren, regelmatige retargeting mails gericht op het terugwinnen van een afdwalende doelgroep en een periodieke social media campagne die nieuwe leads genereert. Door die regelmaat in communicatie zorgen we voor een stabiele en actieve klantenbasis.

Is ons werk daarmee klaar? Nooit. Wij houden constant het rendement van jouw advertenties en website in de gaten en blijven schaven aan de optimalisatie van jouw digitale campagnes. Ook jij blijft niet in het ongewisse maar wordt regelmatig op de hoogte gebracht.

Ziet u een wijziging in website traffic? Wij hebben de verklaring en rapporteren consequent.

 

One-stop-shop

Zoals je wel vermoed, is het onderhouden van deze digitale huishouding geen one-man-job. Ons team bestaat uit copywriters, webdesigners en specialisten in advertentiebeheer. Vele diensten, één locatie. Op die manier spelen wij steeds kort op de bal en heb jij steeds één aanspreekpunt.

 

Onze klanten

Van kledingmode tot infraroodpanelen. Variatie troef wanneer je ons klantenbestand bekijkt. Stuk voor stuk kleine tot middelgrote kmo’s op zoek om hun offline succes ook online verder te zetten. Lees zeker hun verhalen zodat je weet wat Kingsberry voor jou kan betekenen.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Kingsberry - Digital Agency

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij zorgen voor een volledige digitale ontzorging. Alle online kanalen, van sociale media tot website en zoekmachine. Wij bouwen het op, adverteren en optimaliseren. In samenspraak met de klant bepalen we het verhaal dat we willen vertellen. Wij rapporteren systematisch de resultaten, op die manier hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken en kunnen ze zich focussen op hun sterktes, wij doen hetzelfde.
  Skills in Online Advertising (8)
  paid advertisingSearch Engine OptimizationSEOSocial MediaGoogle AnalyticsDisplay AdvertisingGoogle Adsbing
  Projecten in Online Advertising (3)
  Maxevent: kwalitatieve content met resultaat - Online Advertising
  Linea Raffaelli: 50% meer bezoekers. - Online Advertising
  WVT: Meer kwalitatieve leads - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (3)
  MaxeventEntertainment & Events | national
  Linea RaffaelliRetail | national
  WVTIndustriële Goederen en Diensten | international

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Er voor zorgen dat elk merk zijn online opportuniteiten ten volle benut is een eeuwige strijd. Het vergt een zekere hoeveelheid ervaring en expertise. Kingsberry kant het digitale landschap. Daarom nemen we het op ons om een waardevolle digitale strategie uiteen te zetten voor de merken waarmee we samenwerken. We definiëren kanalen, tone-of-voice, visuele identiteit, content kalenders en alle andere aspecten van een uitgebreide digitale strategie.
  Skills in Digital Strategy (15)
  ContenkalendersContentplanpositioneringStrategieBrandbookContentmarketingContent Management SystemsMerkstrategieBranded ContentBrand Identity+5
  Projecten in Digital Strategy (3)
  Maxevent: kwalitatieve content met resultaat - Digital Strategy
  Linea Raffaelli: 50% meer bezoekers. - Digital Strategy
  WVT: Meer kwalitatieve leads - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (3)
  MaxeventEntertainment & Events | national
  WVTIndustriële Goederen en Diensten | international
  Linea RaffaelliRetail | national

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Kingsberry - Digital Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door Kingsberry - Digital Agency

Maxevent: kwalitatieve content met resultaat
Maxevent: kwalitatieve content met resultaat

Project gemaakt voor Maxevent in de Entertainment & Events industrie voor een B2B publiek.https://kingsberry.be/klantencase-waarom-kiest-drukkerij-maxevent-voor-de-marketing-strategie-van-kingsberry/Waarom schakelt drukkerij Maxevent Kingsberry in voor zijn online marketing strategie? Welke voordelen biedt zo’n samenwerking? Hoe gaat een maandelijks structureel partnership concreet in zijn werk en wat geeft dit als resultaat? Zaakvoerder Wim Houtmeyers vertelt het in deze video.

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+3
Meer lezen
Linea Raffaelli: 50% meer bezoekers.
Linea Raffaelli: 50% meer bezoekers.

Project gemaakt voor Linea Raffaelli in de Retail industrie voor een B2C publiek.https://kingsberry.be/klantencase-modemerk-linea-raffaelli-zet-in-op-online-merkcampagne/

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+2
Meer lezen
WVT: Meer kwalitatieve leads
WVT: Meer kwalitatieve leads

Project gemaakt voor WVT in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek.https://kingsberry.be/wvt-industries-vergroot-internationaal-klantenbestand-dankzij-gerichte-online-marketing/WVT Industries ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve chemische reinigingsproducten. Op twintig jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een echte ‘problem solver’ voor meerdere niches: van scheepvaartindustrie, raffinaderijen tot landbouw, transport etc… WVT Industries wilt vandaag zijn internationaal klantenbestand vergroten en doet hiervoor beroep op de expertise van online agency Kingsberry.

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Kingsberry - Digital Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Kingsberry - Digital Agency's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Kingsberry - Digital Agency's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Kingsberry - Digital Agency heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Kingsberry - Digital Agency


Contact

Contact gegevens van Kingsberry - Digital Agency


Details


 • Hoofdkantoor2200 Herentals, Belgium