Keppens Design & Communication (+ 4 reviews) | Sortlist
Sortlist
Keppens Design & Communication cover
Keppens Design & Communication logo

Keppens Design & Communication

Geverifieerdcertified-flag
Gent, België
Mensen maken merken. Virtuele Realiteit, artificiële intelligentie, responsive design, smart packaging, … De digitalisering grijpt om ons heen. Indrukwekkende technologie, dat wel. Maar leidt dit middel ons niet af van ons doel, waardoor we de voeling met de essentie verliezen? Wij geloven dat branding en communicatie over mensen gaat. Zij zijn het die merken kiezen en succesvol maken. Het zijn mensen die merken maken. Wat drijft mensen naar jouw merk? Een sterk merk heeft een identiteit. Het is een persoonlijkheid die “consumensen” aanspreekt. Stemt jouw merkimago overeen met hun gedroomde zelfbeeld, dan ontstaat er spontane interactie. Dan wordt je merk een relatiedrager. Zo verbinden we mensen met merken. Elk merk heeft een sterk verhaal. Branding is alles. Een sterk merk is het hele werk. Wij draaien de woordvolgorde om: alles is branding. Alles heeft een verhaal. Wat jouw merk uniek maakt, daarover hoort het te gaan. Dat verhaal willen mensen horen. Sterke verhalen, daar houden mensen van. Wij maken jouw merk sterker. Vanuit dat standpunt luisteren we naar jouw wensen én de “consumensen”. Wij begeleiden jouw merk, organisatie, dienst of product bij het creëren van merk- en verpakkingsconcepten, cross-mediale campagnes, responsive websites en digitale activatietrajecten die een meetbare return op jouw investering opbrengen. Zo maken we jouw merk sterker. Benieuwd hoe wij jouw merk sterker maken? Contacteer ons via info@keppensdesign.be of bel +32 9 233 65 95 
11 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Frans, Nederlands
14 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 1990
Website openen

Diensten

4 diensten aangeboden door Keppens Design & Communication

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Sterke merken hebben een uniek verhaal. Wat jouw merk uniek maakt, daarover hoort het te gaan. Dat verhaal willen mensen horen. Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal. We observeren en analyseren. Zo krijgen we inzicht in de context van jouw merk. Het is de basis voor de positionering en verdere uitbouw van jouw merk. Of het nu gaat om een logo en huisstijl, een verpakking, een printadvertentie, een totale re-branding met een crossmediale activatiecampagne, een beursstand of een native app voor iOS, Android en Windows. We stroomlijnen uw merkidentiteit en creëren een beeldtaal die raak schiet. Ons doel: meerwaardecreatie voor jouw merk.
  Skills in Branding & Positionering (19)
  sound brandingGraphic DesignPackagingVisual IdentityLogo DesignStrategyCommunicatiestrategieBrand IdentityPositioningDigital Branding+9
  Projecten in Branding & Positionering (14)
  ARTEVELDE Gentse stadsbrouwerij - Branding & Positionering
  KONTAKT CHEMIE - Branding & Positionering
  VUB - Branding & Positionering
  Lutosa Belgitude - Branding & Positionering
  Reviews in Branding & Positionering (2)
  Ann Van Driessche
  Eddy Walraevens
  Klanten in Branding & Positionering (14)
  RINGtvMedia | national
  LijsterbesDranken |
  Brouwerij HuygheDranken | international
  Vrije Universiteit BrusselOnderwijs | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Elk sterk merk heeft een identiteit. Het is een persoonlijkheid die “consumensen” aanspreekt. Hoe het eruit ziet, hoe het praat, hoe het voelt en beweegt. Stemt jouw merkimago overeen met hun gedroomde zelfbeeld, dan ontstaat er spontane interactie. Dit alles vormt de merkidentiteit en brengen we samen in een brandguide.
  Skills in Reclame (19)
  Strategiegoogle adwordcommunicatiebureaugraphic advertisingmultimedia designadvertising designContentmarketinggrafisch ontwerpFotografieAdvertisement+9
  Projecten in Reclame (6)
  ARTEVELDE Gentse stadsbrouwerij - Reclame
  KONTAKT CHEMIE - Reclame
  Lutosa Belgitude - Reclame
  RINGtv branding & communication - Reclame
  Review in Reclame (1)
  Greet Claes
  Klanten in Reclame (6)
  RINGtvMedia | national
  LutosaVoedsel | international
  OttoviniWijn & Sterke Dranken | international
  JarvissSoftware & Computer Services |

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving
  We design mobile first

  De gebruiker staat altijd centraal wanneer responsive we websites bouwen. Met wire-frames en flowcharts brengen we de functionaliteiten van uw website of app in kaart. We doen dit mobile first. Zo komen we tot de essentie van functioneel design: less is more.
  Met UX-Design maken we het surf en klikgedrag intuïtief waardoor we de juiste content snel kunnen aanbieden, het CTR optimaliseren en zorgen voor meer conversie.
  Skills in Website Creatie (11)
  UX Designcontent advertisingcustom websitegoogle adwordweb brandingwebsite optimizationwebsite maintenanceweb siteweWebsite Creation+1
  Projecten in Website Creatie (8)
  ARTEVELDE Gentse stadsbrouwerij - Website Creatie
  VUB - Website Creatie
  Lutosa Belgitude - Website Creatie
  deMens.nu - Website Creatie
  Review in Website Creatie (1)
  Jan Dobbenie
  Klanten in Website Creatie (8)
  Vrije Universiteit BrusselOnderwijs | national
  FaproIndustriële Goederen en Diensten |
  LijsterbesDranken |
  Brouwerij HuygheDranken | international

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  In een interactieve wereld geeft de digitale technologie ons tools om mensen en bedrijven makkelijk te bereiken. Maar ze creëren ook nieuwe verwachtingen eens we met hen in contact staan.
  Wij combineren onze strategische ervaring en kennis van onze cultuur, taal en economie om merken en doelgroepen dichter bij elkaar te brengen. Het is een push-and-pull dialoog waarin we op zoek gaan naar wat mensen motiveert, om actie te ondernemen en voor conversie zorgt. We gaan op zoek naar de perfecte match tussen merk en gebruiker.
  In samenwerking met onze klanten helpen we bij het opzetten, het uitvoeren en het dagelijks opvolgen van lead generation trajecten, lead nurturing en online marketing concepten die ROI opleveren. Zo geven we jouw merk een imago en sales boost.


  Meten is weten

  We leven in turbulente tijden. Alles verandert snel. Het is dus belangrijk om je marketinginspanningen continu te evalueren en bij te sturen waar nodig. Want weten is weten. Onze Google-certified en Facebook blueprint-certified medewerkers volgen de ontwikkelingen op voet. Op die manier garanderen we dat de nieuwste ontwikkelingen in social en digital advertising kunnen van dat de nieuwste geïmplementeerd en gerapporteerd worden. Zo kan jouw merk, dienst of product sterk blijven communiceren en evolueren in een snel veranderende omgeving.
  Skills in Online Advertising (6)
  Lead GenerationDigital advertisingOnline MarketingDigital BrandingDigital StrategyDigital Marketing
  Project in Online Advertising (1)
  Ottovini Brand & Packaging - Online Advertising
  Klant in Online Advertising (1)
  OttoviniWijn & Sterke Dranken | international

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Keppens Design & Communication om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.




Team

11 leden in Keppens Design & Communication's team

Neem gemakkelijk contact op met Keppens Design & Communication's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Keppens Design & Communication heeft 0 awards gewonnen


Reviews

4 reviews voor Keppens Design & Communication

5/5
(4 reviews)
Greet ClaesGedelegeerd bestuurder bij RINGtv
ServiceReclame
5/5

Keppens Design & Communication: creatief, eigenzinnig bureau. Denkt mee de klok rond en altijd bereikbaar.


ServiceReclame

Jan DobbenieCEO Dobco Medical Systems bij Dobco Medical Systems
ServiceWebsite Creatie
5/5

Keppens Design & Communication heeft onze identiteit als bedrijf perfect overgebracht in ons logo. Zij konden - na verschillende voorbereidende gesprekken - zich zeer goed inleven in wat we precies nodig hadden. En wij hadden - als scale up company - ook wel wat eisen: Wij wouden een logo dat de dynamiek van onze SAAS oplossingen naar voren bracht, dat herkenbaar was en dat daarenboven kon gebruikt worden voor onze oplossingen waardoor het beperkt in vorm moest zijn. Het resultaat mag er wezen en we zijn zeer tevreden dat ons logo heeft mogen prijken op de titel van Ambassadeur Trends Gazellen 2019.


ServiceWebsite Creatie

Eddy WalraevensCEO Gudrun bij Gudrun
ServiceBranding & Positionering
5/5

Sinds ongeveer 40 jaar werken wij/ik samen met Keppens Design & Communication. Ik heb mij steeds wéér verheugd over de frisse, verrijkende en functioneel-creatieve aanpak van het bedrijf. De meeste van de logo’s en merken zijn nu nog steeds actueel in de portefeuilles van de bedrijven waar ik voor werk(te). Een bewijs van no-nonsense functionele aanpak. Keppens Design & Communication heeft zich in de loop van de tijd steeds aangepast aan de noden van de markt , de digitale intrede is al lang een feit en een must. “It’s all about people”. Fabian, Wilfried en het hele team staan garant voor de professionele continuïteit, welke zo belangrijk is in imago building, maar welke niet opgebouwd wordt aan halve prijs. Wij hebben deze continuïteit van professionalisme ook kunnen ervaren, door de jaren heen, bij medewerkers welke “agility” toonden in deze “zéér responsive environment”.


ServiceBranding & Positionering

Gewerkt met Keppens Design & Communication?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Keppens Design & Communication

Details



 • HoofdkantoorLimburgstraat 78, 9000 Gent, Belgium

Keppens Design & Communication-facebookKeppens Design & Communication-linkedin
Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid