Ons agentschap is geselecteerd in de top 47y Sortlist - Ontdek onze portfolio

Over


Joyning cover
Joyning logo

Joyning 

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Joyning is een change consultancy gericht op het cultiveren van een creatieve mindset in uw organisatie. We doen dit door het meten, faciliteren en trainen van creatief denken.

Assessment
Weet waar uzelf en medewerkers in uitblinken, en hoe creativiteit optimaal kan benut worden om performantie en motivatie te verhogen. Voor people en team analytics maakt Joyning gebruik van digitale tools en theoretische principes in creativiteit en psychologie.

 • Individuele assessment: Begrijp waar van nature de beste plaats is voor een individu binnen een co-creatie proces. Wanneer mensen ontdekken waar hun uitdagingen liggen, kunnen ze strategieën adopteren om hun creatieve probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.
 • Team assessment: Sterktes en cognitieve stijlen van teamleden in kaart brengen kan onderlinge tolerantie verhogen en schept duidelijkheid over individueel en collectief gedrag, verbetert de communicatie, en toont hoe elk teamlid zijn bijdrage kan optimaliseren.

Faciliteren
Mensen betrekken bij besluitvorming verhoogt hun motivatie en betrokkenheid. Maar enkel als de samenkomst gestructureerd en inspirerend verloopt. Anders wordt het voor sommigen al snel een tijdrovende en frustrerende ervaring. Collectief opvattingen, ideeën en kennis delen is dus geen garantie voor meer en betere ideeën. Een facilitator staat garant voor respect in de groep en leidt het denkproces tot resultaat.

Joyning faciliteert creatief groepsdenken en co-creatie, omzeilt voorspelbare reacties en gebruikt technieken om sneller tot een beter resultaat te komen. Joyning past Creative Problem Solving toe. CPS is een van de meest gebruikte en goed onderzochte methodes om creatief denken te stimuleren. Ontdek dit creatief denkproces waarmee individuen en teams problemen kunnen analyseren, vragen beter kunnen formuleren en ideeën efficiënter kunnen genereren en verfijnen.

Workshops & Training
Weerstand is vaak gelinkt aan verandering; verandering aan noodzaak; en noodzaak aan context of omgeving. Om sereen en efficiënt te kunnen reageren op verandering is het dan ook noodzakelijk om “anders” te leren denken.
Joyning geeft workshops in onder andere creatief leiderschap en creatief zelfvertrouwen om mensen te inspireren en te leren omgaan met creativiteit. U kan ook bij ons terecht voor sketchnoting.

 • In-The-Box denken
 • Inspirerend leiden
 • Sketchnoting

Change Management
Klimaat wordt gecreëerd door leiders. Het is een van hun belangrijkste taken. Niet alleen om succesvol te zijn, maar ook om schaars wordend talent aan te blijven trekken, te ontwikkelen en te houden. Verbeter ondernemerschap en samenwerking door een creatief klimaat de installeren. Ontdek ons CCC Programma.

Keynotes
Inspirerende keynotes over de creativiteit die schuilt in elk van ons voorgedragen door Sven Nijs.

 

Spreekt Engels, Frans, Nederlands, Nederlands, België
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2017
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

1 diensten aangeboden door Joyning

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  ASSESSMENT Mensen hebben elk hun manier van denken en een voorkeur voor verschillende mentale (creatieve) activiteiten. Daarom zullen mensen van nature in meer of minder mate deelnemen aan een creatief denkproces en er voldoening uit halen. Voor people en team analytics maakt Joyning gebruik van digitale tools en theoretische principes in creativiteit en psychologie. - individuele assessment: Begrijp waar van nature de beste plaats is voor een individu binnen een co-creatie proces. Wanneer mensen ontdekken waar hun uitdagingen liggen, kunnen ze strategieën adopteren om hun creatieve probleemoplossende vaardigheden te verbeteren. - Team Assessment: Sterktes en cognitieve stijlen van teamleden in kaart brengen kan onderlinge tolerantie verhogen en schept duidelijkheid over individueel en collectief gedrag, verbetert de communicatie, en toont hoe elk teamlid zijn bijdrage kan optimaliseren. FACILITEREN Joyning faciliteert creatief groepsdenken en co-creatie, omzeilt voorspelbare reacties en gebruikt technieken om sneller tot een beter resultaat te komen. CPS is een van de meest gebruikte en goed onderzochte methodes om creatief denken te stimuleren. Ontdek dit creatief denkproces waarmee individuen en teams problemen kunnen analyseren, vragen beter kunnen formuleren en ideeën efficiënter kunnen genereren en verfijnen. TRAINING Joyning geeft workshops in onder andere creatief leiderschap en creatief zelfvertrouwen om mensen te inspireren en te leren omgaan met creativiteit. CHANGE Promoot creativiteit, intrapreneurship en empathie in uw organisatie. Samen gaan we op zoek naar manieren om van creativiteit (terug) het kloppend hart van uw organisatie te maken en zo een duurzame inspirerende mentaliteit te installeren.
  Skills in Innovatie (11)
  Design ThinkingIdeationCo-creationInnovationCustomer Journey MappingChange ManagementValue Proposition Canvasproblem solvingcreative problem solvingteam development+1

  Meer informatie over Innovatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Joyning om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door Joyning

Heb je een soortgelijk project?

Vraag Joyning om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Joyning's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Joyning's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Joyning heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Joyning