Over


Het Bataljon cover
Het Bataljon logo

Het Bataljon Gent, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Frans, Nederlands, Nederlands, België
16 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2016
2 awards gewonnen
4.84/5

Diensten

2 diensten aangeboden door Het Bataljon

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  NL Bij Het Bataljon realiseren wij creatieve videoprojecten die impact hebben, op maat van de klant. Een impactvolle video roept verlangens en emoties op bij jouw publiek en blijft nazinderen in hun gedachten. Elk bedrijf is anders. Daarom gaan wij graag met onze partners in gesprek om hun noden t...

  Skills in Film (33)
  Creative ConceptContent StrategyOnline VideoVideo & Film ProductionCorporate VideoSocial & Viral VideosDesignAnimationVideoContent+23
  Projecten in Film (16)
  Pelckmans Uitgevers I 24 Infosessies - Film
  Kadonation I Commercial - Film
  NORDIC I Veilig reizen, het kan! - Film
  Smartphoto - Film
  Reviews in Film (3)
  Mira De Moor
  Alessandra De Praetere
  Kristof Blancke
  Klanten in Film (16)
  Pelckmans UitgeversUitgeverij | national
  YevgueniMuziek | national
  ITZUPersoneelszaken | national
  DucoBouw | international

  Meer informatie over Film


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Project in Evenement (1)
  Pelckmans Uitgevers I 24 Infosessies - Evenement
  Klant in Evenement (1)
  Pelckmans UitgeversUitgeverij | national

  Meer informatie over Evenement

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Het Bataljon om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

16 projecten uitgevoerd door Het Bataljon

Pelckmans Uitgevers I 24 Infosessies
Pelckmans Uitgevers I 24 Infosessies

Project gemaakt voor Pelckmans Uitgevers in de Uitgeverij industrie voor een B2B / B2C publiek in 2021.24 webinars werden er in totaal op anderhalve week tijd opgenomen! Elke nieuwe lesmethode wordt nauwkeurig uitgelegd door uitgevers en er worden allerlei tips meegegeven door leerkrachten die met de vorige boeken al aan de slag gingen. Ook aan de hand van animaties duiken we in de lesmethodes die heel wat vertellen aan de leerkrachten over het nieuwe lesmateriaal.De 24 lesmethodes zijn alvast aan de leerkrachten vertoond en klaar om gebruikt te worden vanaf het nieuwe schooljaar!

EvenementFilm
Meer lezen
Kadonation I Commercial
Kadonation I Commercial

Project gemaakt voor Kadonation in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Aangezien het Waalse publiek nog niet vertrouwd is met Kadonation, werd er gekozen voor een tv- en online campagne. Via speelse explainer video's en radiospots op RTL wouden we de kijker en luisteraar warm maken om Kadonation te leren kennen en overtuigd te raken om het zelf te proberen.

Film
Meer lezen
NORDIC I Veilig reizen, het kan!
NORDIC I Veilig reizen, het kan!

Project gemaakt voor Nordic in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek in 2020.Kort, krachtig en visueel brengen we in beeld wat je kan verwachten wanneer je een reis boekt bij Nordic midden in de coronacrisis. We overtuigen en stellen reizigers gerust dat ze snel en zonder zorgen kunnen starten met inpakken. Een speelse animatie waarin we stapsgewijs prangende vragen beantwoorden.

Film
Meer lezen
Smartphoto
Smartphoto

Project gemaakt voor Smartphoto in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek in 2021.Een warme boodschap van Smartphoto. Mensen kunnen bij hen terecht om o.a. een fotoalbum, kaartje of koffiemok te laten maken, een leuk en gepersonaliseerd cadeau voor onder de kerstboom!

Film
Meer lezen
Upper At Home I Cinema Commercial
Upper At Home I Cinema Commercial

Project gemaakt voor Upper At Home in de Entertainment & Events industrie voor een B2C publiek in 2019.Upper At Home organiseert zinnenprikkelende homeparties om fijne en ondeugende avonden met vriendinnen te beleven.Aangezien wij dit stiekem ook leuk vinden, maakten we voor hen een ondeugende cinema commercial!

Film
Meer lezen
B2B Smaakmarkt
B2B Smaakmarkt

Project gemaakt voor EROV in de Overheid industrie voor een B2B publiek in 2020.Een schitterend virtueel event waar dan wel niet de smaakpapillen maar zeker en vast onze oogpupillen worden verwend, waar de sfeer van het brouwen, produceren en proeven authentiek wordt opgeroepen en het verhaal achter ieder product wordt onthuld.

Film
Meer lezen
Studio Guga
Studio Guga

Project gemaakt voor 9to5 Management in de Management Consulting industrie voor een B2B publiek in 2020.We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Onder de nieuwe naam “Studio Guga” werkten ze de afgelopen maanden aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Film
Meer lezen
Arteveldehogeschool I Blended Learning
Arteveldehogeschool I Blended Learning

Project gemaakt voor Arteveldehogeschool in de Onderwijs industrie voor een B2C publiek in 2020.Explainer die de studenten van de Arteveldehogeschool duidelijk maakt hoe zij in coronatijden de lessen zullen kunnen volgen (ofwel op school in kleine groepjes, ofwel van thuis).

Film
Meer lezen
Itzu | It's not about fitting into a box
Itzu | It's not about fitting into a box

Project gemaakt voor ITZU in de Personeelszaken industrie voor een B2C publiek in 2019.ITZU is een cluster van sterke partners in people business. HR & Facility zijn de basiselementen van hun DNA.

Film
Meer lezen
Yevgueni I Nooit Naar Nergens
Yevgueni I Nooit Naar Nergens

Project gemaakt voor Yevgueni in de Muziek industrie voor een B2B publiek in 2018.Videoclip voor Yevgueni. Een nummer met wielrennen als metafoor over het leven, over vallen en weer opstaan.

Film
Meer lezen
DUCO | Step into a world of Oxygen.
DUCO | Step into a world of Oxygen.

Project gemaakt voor Duco in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek.We staan er niet vaak bij stil, maar wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis vaak tot vijf keer slechter is dan de buitenlucht? De gevolgen voor onze gezondheid zijn niet min, frisse lucht is immers belangrijk goed.

Film
Meer lezen
Il Pleut Des Voeux
Il Pleut Des Voeux

Project gemaakt voor Het Bataljon in de Marketing & Reclame industrie voor een B2B publiek in 2020.‘Il Pleut Des Voeux’ vertelt het verhaal van Henri, een dakloze man die in de straten van Gent rondzwerft. Elke dag speelt hij accordeon maar het verdiende geld gooit hij dezelfde avond steevast weg in de Leie..

Film
Meer lezen
Delaware Pikes Peak
Delaware Pikes Peak

Project gemaakt voor Delaware in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek in 2019.Deze testimonial video’s, in opdracht van Delaware, vertellen een speciaal verhaal. Vanina Ickx is gepassioneerd door racen en kreeg de unieke kans om deel te nemen aan Pikes Peak, één van de meest legendarische autowedstrijden ter wereld.

Film
Meer lezen
Twist
Twist

Project gemaakt voor Het Bataljon in de Marketing & Reclame industrie voor een B2B publiek in 2018.Twist is een kortfilm en ligt mee aan de basis van het ontstaan van Het Bataljon. Twist werd volledig verzorgd door ons productiehuis, van scenario tot regie tot postproductie en zelfs een vleugje distributie.

Film
Meer lezen
ROOV I Your Financial Assistant
ROOV I Your Financial Assistant

Project gemaakt voor roov.app in de Software & Computer Services industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Met zes bumper ads op Youtube zetten we ROOV met verschillende brand video’s op de kaart. Daarnaast maakten we ook een verklarende explainer video om zo de werking van de applicatie te verduidelijken. De sketches zorgen voor meer naamsbekendheid, maar verschaffen ook een speelse uitleg om mensen aan te zetten om de app te downloaden.Alle video’s verschijnen op de Website, Facebook, Youtube en LinkedIn van Roov. Met dit in gedachten richten we op een bepaald publiek, zijnde jonge gezinnen, alleenstaanden, studenten en 40+. Kortom, huishoudens van alle slag die nood hebben aan een degelijk en gebruiksvriendelijke tool die de gezinsadministratie voor hen archiveert en het huishoudelijk budget overzichtelijk weergeeft.

Film
Meer lezen
Stad Antwerpen I Ringparken
Stad Antwerpen I Ringparken

Project gemaakt voor Stad Antwerpen in de Overheid industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Zes video's waar we creatief de projecten van De Grote Verbinding in Antwerpen voorstellen.

Film
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Het Bataljon om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Het Bataljon's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Het Bataljon's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Het Bataljon heeft 2 awards gewonnen

71ste Montecatini International Short Film Festival2020-09-30
Golden Helmet Award - Filmed By Bike Film Festival Portland2019-04-30Video


Reviews

3 reviews voor Het Bataljon

4.84/5
(3 reviews)
Alessandra De PraetereTeamlead Digital Marketing at Nordic
ServiceFilm
SectorReizen & Vrije tijd
Team11 - 50
4.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?

In korte tijd een animatievideo opleveren over veilig reizen in tijden van corona.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Het kort op de bal spelen, de flexibiliteit en het snelle werk.

Zijn er verbeterpunten?

Qua animatie is er volgens mij nog wat ruimte voor verbetering. We vonden de animatie heel mooi, maar bepaalde zaken konden nog iets beter afgewerkt worden.

Alessandra De Praetere beveelt dit bureau aan


ServiceFilm
SectorReizen & Vrije tijd
Team11 - 50

Kristof BlanckeContent & Social media Manager at smartphoto group NV
ServiceFilm
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?

Main objective was to show the more personal side of our brand and strengthen the relationship with our customers.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

From the first meeting until the final video result, the communication with the team was just perfect. In line with our objectives, the Bataljon team was always thinking along and came up with nice and creative new ideas. Also very open, flexible and listening to feedback.

Zijn er verbeterpunten?

The weather when you want to shoot outside, but guess that's out of their hands ;-)

Kristof Blancke beveelt dit bureau aan


ServiceFilm

Mira De MoorInternational Officer at AHS Gent
ServiceFilm
SectorOnderwijs
4.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?

We wanted to create a short video showing how we welcomed incoming international students

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Their ideas, cooperation, creative input

Zijn er verbeterpunten?

no! perfectly happy!

Mira De Moor beveelt dit bureau aan


ServiceFilm
SectorOnderwijs
Gewerkt met Het Bataljon?

Deel je ervaring met ons.


Contact

Contact gegevens van Het Bataljon


Details • HoofdkantoorKerkstraat 106, 9050 Gent, Belgium

 • IJzerenpoortkaai 3, 2000 Antwerpen, Belgium

 • Rue Lambert Crickx 19, 1070 Anderlecht, Belgium

 • Krakeleweg 39, 8000 Brugge, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
Voor klanten
Voor bureaus
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen