De Witte Wolf, Aalst | Sortlist

Over


De Witte Wolf cover
De Witte Wolf logo

De Witte Wolf Aalst, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Wij creërenniet alleen een unieke website met een knap design, de zorg achteraf en scores op Googlezijn minstens even belangrijk.

De Witte Wolf wil vooral uniek zijn voor iedere klant. De zaak van Steven De Wolf uit Oost-Vlaanderen (Aalst) is sinds enkele jaren een vaste waarde in het Aalsterse . Wij garanderen professionaliteit, creativiteit en een persoonlijke aanpak voor iedere klant apart.

Iedere klant gelukkig is onze manier van reclame

Wij zetten het gevoel van de klant altijd op de eerste plaats. Het is voor ons van groot belang dat de ideeën van de klant worden omgezet in een concreet resultaat.  Deze aanpak leidt steevast tot tevreden klanten. Geef toe, dat wil toch iedereen?

The hard work only the strong survive

Harde werkers worden herkend door hun resultaten. Wij werken in samenspraak met onze klanten aan hun projecten. Al uw wensen worden keurig genoteerd. In de uitvoering houden we hier maar al te graag rekening mee om succes te garanderen. Fantastisch toch?

Up-to-date don’t be good, be the best

Alles! Ja echt alles is up-to-date bij De Witte Wolf! Onze mensen, onze websites, onze logo’s,… Alles moet voldoen aan de nieuwste technieken zodat wij creatief aan het werk kunnen blijven.

Creativiteit is de sleutel better than better, bigger than bigger

We maken volwaardige huisstijlen (ontwerp van logo’s, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen), zorgen voor promotie materiaal (flyer en poster) en nog veel meer! Maar creativiteit is het lijdend voorwerp!

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door De Witte Wolf

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Web analytics / Big data (2)
  Webdesign for lawyer - Web analytics / Big data
  Rouwcentrum Merckx - Web analytics / Big data
  Klanten in Web analytics / Big data (2)
  InteriusAnderen | regional
  Rouwcentrum MerckxAnderen | regional

  Meer informatie over Web analytics / Big data


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Website Creatie (2)
  Webdesign for lawyer - Website Creatie
  Rouwcentrum Merckx - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (2)
  InteriusAnderen | regional
  Rouwcentrum MerckxAnderen | regional

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag De Witte Wolf om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door De Witte Wolf

Webdesign for lawyer
Webdesign for lawyer

Project gemaakt voor Interius in de Anderen industrie voor een B2B publiek in 2018.Zaakvoerder Freek Van Neck van advocatenkantoor Interius uit Aalst kwam bij ons langs om een moderne, tijdloze website te laten ontwikkelen. Men wou af van het statische en nam een CMS systeem onder de arm waar ze naar hartelust blog- en persberichten kunnen op posten. Onze fotograaf van dienst kwam de kiekjes nemen van het personeel en het kantoor. De copywriter nam de gehele inhoud door van de zelfgeschreven teksten van het kantoor.

Web analytics / Big dataWebsite Creatie
Meer lezen
Rouwcentrum Merckx
Rouwcentrum Merckx

Project gemaakt voor Rouwcentrum Merckx in de Anderen industrie voor een B2C publiek in 2018. Een verlies raakt je diep tot in de kern, je komt in een mengeling van emoties terecht, je wordt geleefd. Het kost tijd en aandacht om een evenwicht te vinden tussen stilstaan bij je gevoelens en verder gaan met je leven.Vanaf heden kunnen de klanten van deze begrafenisondernemer ook online condoleren.

Web analytics / Big dataWebsite Creatie
Meer lezen
Tim Hanssens
Tim Hanssens

Project gemaakt voor Tim Hanssens in de Accounting industrie voor een B2B publiek in 2018. Boekhoudkantoor Tim Hanssens beschikt over jonge, goed opgeleide en dynamische medewerkers. Elke dag opnieuw zijn zij gedreven om onze klanten een optimale ondersteuning te bieden en hen de meest uitgebreide informatie te verschaffen. Succesvol en efficiënt ondernemen steunt immers op professioneel advies, op maat van uw zelfstandige activiteit als ondernemer.In hun dienstverlening staan kwaliteit en klantgerichtheid centraal. U wordt niet beschouwd als een nummer maar als een gewaardeerde klant en u krijgt een gedegen, gepersonaliseerde service.Vertrouwen is voor Tim de hoeksteen van de relatie klant-boekhouder.Zijn logo kreeg dan ook een modieuze look and feel.Wij bieden u een pakket aan op maat van uw behoeften en staan klaar om u na een kennismakingsgesprek een vrijblijvend en gedetailleerd samenwerkingsvoorstel aan te bieden.

Ontwerp
Meer lezen
Koffies Wilmotte 50years Upgrade old logo
Koffies Wilmotte 50years Upgrade old logo

Project gemaakt voor Koffies Wilmotte in de Restaurants industrie voor een B2C publiek in 2018.Koffie. Een enorm sterk product met een sterk karakter. Het was dan ook noodzakelijk dat het verouderde logo van Koffies Wilmotte uit Aalst een volledige facelift kreeg. Zoon Philippe Wilmotte gaf ons de vrijheid om van het verouderde logo een waar nieuw pareltje te maken. Het oude logo was dermate al enkele keren hopeloos bewerkt dat wij het “beste” oude logo in handen kregen. We waren er ons van bewust dat dit best anders kon. De klant wou ook de koffiebonen even laten terugkomen als accent. Dit alles in combinatie met een knipoog naar het oude maar vooruitdenken richting de toekomst. We gaan in een later stadium ook de tassen, visitekaartjes, zakken website een complete makeover geven.

Ontwerp
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag De Witte Wolf om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in De Witte Wolf's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met De Witte Wolf's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

De Witte Wolf heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor De Witte Wolf


Contact

Contact gegevens van De Witte Wolf


Details


 • HoofdkantoorGrote Baan 73, 9310 Aalst, Belgium

 • Grote Baan 266, 9310 Aalst, Belgium