Cubro, Antwerpen | Sortlist

Cubro cover
Cubro logo

Cubro Antwerpen, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
ONLINE OPLOSSINGEN VOOR LOKALE ONDERNEMINGEN

Curbo heeft als doel online oplossingen te creëren die een effectieve meerwaarde bieden voor lokale ondernemingen. Het is tegenwoordig niet meer voldoende om enkel binnen uw vakgebied de beste te zijn, ook op het internet is het van levensbelang om u met uw onderneming te onderscheiden van de concurrentie.

Cubro richt zich specifiek tot lokale ondernemingen omdat zij vaak niet de capaciteit en budgetten hebben om deze online strijd aan te gaan. Voor deze ondernemingen hebben wij unieke modules gecreëerd die het mogelijk maken om op een budgetvriendelijke manier het verschil te maken met de concurrentie en een website te verwezenlijken die een effectieve bijdrage levert aan de onderneming.

Het internet is niet meer weg te denken voor ondernemingen en het is bijgevolg geen overbodige luxe om hier de nodige tijd voor vrij te maken. Maak vrijblijvend een afspraak met ons, dan informeren wij u met veel plezier over de mogelijkheden. Tot binnenkort!

4 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
2 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2016
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

1 diensten aangeboden door Cubro

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Webbureau Cubro is gespecialiseerd in het maken van professionele en doelgerichte websites. Onze focus bij het maken van uw website ligt bij het creëren van een effectieve meerwaarde voor uw onderneming, en dit aan een ongeziene prijs/kwaliteitsverhouding.
  Projecten in Website Creatie (2)
  HNGRY.BE - Website Creatie
  Graduator.be - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (2)
  HNGRYVoedsel | regional
  GraduatorE-commerce | national

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Cubro om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door Cubro

HNGRY.BE
HNGRY.BE

Project gemaakt voor HNGRY in de Voedsel industrie voor een B2C publiek.HNGRY is een uniek winkelconcept waarbij je kiest uit één van de 10 beschikbare gerechten, waarna ze alle ingrediënten meegeven opdat u enkel nog hoeft te koken.Omdat flexibiliteit centraal staat bij HNGRY, bieden ze vanaf heden ook de mogelijkheid om uw bestelling online te plaatsen. Om dit mogelijk te maken is HNGRY met ons, webbureau Cubro, in zee gegaan.RESERVEREN VIA RESENGOBestellingen die geplaats worden via de website worden afgehandeld via het reservatieplatform van Resengo. Cubro heeft er voor gezorgd dat de communicatie tussen Resengo en de website perfect verloopt en alles mooi verwerkt werd in het design.INTERACTIEFDe website is voorzien van onze interactieve module die HNGRY toelaat blogberichten te publiceren die één-op-één geconnecteerd zijn met Facebook. Op deze wijze kunnen de klanten ook online de interactie aangaan met HNGRY.

Website Creatie
Meer lezen
Graduator.be
Graduator.be

Project gemaakt voor Graduator in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek.Graduator books geeft studenten de mogelijkheid een centje bij te verdienen. Ze kunnen hun tweedehands boeken online verkopen op ons platform. Wij zorgen voor een simpele verkoop tussen de studenten.Ook heeft Graduator een Notes platform. Op graduator notes kan je notities en samenvattingen delen met je medestudenten. Studenten die goede samenvattingen maken kunnen hun notities verkopen. Hiervoor worden ze beloond met een extra zakcentje.Wij zijn de actieve technische partner voor het ganse project.

Website Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Cubro om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

4 leden in Cubro's team

Neem gemakkelijk contact op met Cubro's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Cubro heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Cubro

Gewerkt met Cubro?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Cubro


Details


http://www.cubro.be

 • HoofdkantoorJules Bilmeyerstraat, 2600 Antwerpen, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau