Corecrew (+ 3 reviews) | Sortlist

Corecrew cover
Corecrew logo

Corecrew Gent, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Bij corecrew is het onze missie om voor elke organisatie een excellent digitaal platform te voorzien. 
We blinken uit in elke fase van een project, van strategie tot het bouwen van naadloze digitale ervaringen.

De tools die we gebruiken zijn vaak open source technologie zoals Drupal omdat we hier oprecht in geloven. 
We groeien elke dag mee met de digitalisering en gebruiken onze kennis om organisaties te ondersteunen met hun websites en online applicaties.

Leer ons kennen op www.corecrew.be

 
15 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
16 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2014
Opgericht in 2006
1 award gewonnen
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Corecrew

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Website Creatie (12)
  PHP Website DevelopmentDrupalContent Management SystemDrupal DevelopmentWebdesignFront-EndBack-EndPHPWeb DevelopmentNode.js+2
  Projecten in Website Creatie (16)
  Drupal 8 voor Haven van Zeebrugge - Website Creatie
  Een blockbuster website voor SBS - Website Creatie
  Een website voor het Nationaal MS Centrum - Website Creatie
  Sogent.be in een fris design - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (16)
  ObjectiveOpslag | international
  Focus & WTVMedia | regional
  ZESMedia | national
  D'IeterenAuto | international

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Web Applicatie (3)
  Node.jsAngularJsWeb Service
  Projecten in Web Applicatie (3)
  Abstracts webapplicatie - Web Applicatie
  Spoedbestelling voor D'Ieteren - Web Applicatie
  Gamen met Tournamentcenter - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (3)
  TournamentcenterEntertainment & Events | international
  D'IeterenAuto | international
  E-himsFarmaceuten & Biotech | international

  Meer informatie over Web Applicatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Corecrew om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

16 projecten uitgevoerd door Corecrew

Drupal 8 voor Haven van Zeebrugge
Drupal 8 voor Haven van Zeebrugge

Project gemaakt voor Haven van Zeebrugge in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek.Wie is de klant?De haven van Zeebrugge [https://www.portofzeebrugge.be/] wordt uitgebaat door de ‘Maatschappij van de Brugse Zeehaven’ (MBZ) en wordt ook wel ‘het havenbestuur’ genoemd. De MBZ is een autonoom publiekrechtelijk overheidsbedrijf met de Stad Brugge als hoofdaandeelhouder. De maatschappij werd opgericht in 1895 en staat sindsdien in voor de technische, nautische en commerciële aspecten van het havenbeheer. De haven wordt hierbij op een duurzame wijze uitgebouwd, met de focus op een evenwichtige verhouding tussen mens, milieu en welvaart. De vraag van de klantDe haven van Zeebrugge [https://www.portofzeebrugge.be/] wou een moderne website waarmee ze zich konden onderscheiden van de concurrentie. De grootste uitdaging toen we dit project maakten was niet alleen om de zeer grote hoeveelheid aan info overzichtelijk weer te geven maar ook om dit alles in een mooi jasje te steken. Onze oplossingWe hebben de site gemaakt in de nieuwste versie van het CMS systeem Drupal 8, in samenwerking met onze partner D-artagnan. Naast de vele info pagina’s bevat de site ook geautomatiseerde imports voor o.a. de terminals en havenbedrijven pagina. De site is ook meertalig. De meerwaarde voor de klant * Een moderne gebruiksvriendelijke website met een hedendaags design. * De info wordt aantrekkelijker weergegeven waardoor er meer bezoekers op de site komen. * De site heeft snelle laadtijden dankzij verschillende caching methodes zoals o.a. Varnish en Memcache.

Website Creatie
Meer lezen
Een blockbuster website voor SBS
Een blockbuster website voor SBS

Project gemaakt voor ZES in de Media industrie voor een B2C publiek.Wie is de klant?SBS Belgium [http://www.sbsbelgium.be/] is een media groep behorende tot De Vijver Media en is het bedrijf achter de televisiezenders VIER [http://www.vier.be/], VIJF [http://www.vijf.be/] en nieuwe ZES [http://www.zestv.be/]. Bovendien fungeert SBS Belgium ook als regie voor de zenders Discovery Channel, TLC, Play Sports en njam!. Waar VIER met zijn ‘smart entertainment’ het verschil maakt op de doelgroep tussen 18 en 54 jaar, focust VIJF zich op actieve vrouwen tussen 20 en 49 jaar. De combinatie van VIER, VIJF en ZES met de themazenders, zorgt ervoor dat SBS Belgium een sterk en uniek aanbod heeft. De vraag van de klantSBS zat op gouden eieren wanneer het idee ontstond om een channel te lanceren boordevol classics, blockbusters, topseries en actie van de hoogste planken. Aan ons dus om een spetterende interactieve Drupal website te bouwen. Onze oplossingHet Corecrew team werd ingeschakeld om de zender te ondersteunen met een website waar de kijkers alle informatie konden vinden. We kregen 2 maanden op de klus te klaren. De integratie met hun bestaand programma systeem en de synchronisatie van de tv-gids maakten de opdracht bijzonder uitdagend. Aan de hand van het open source CMS Drupal en redelijk wat custom development kon de website tijdens de kick-off van de zender live gaan. Naast de technische ontwikkeling staat Corecrew ook in voor het onderhoud & up-to-date houden van het bestaande digitale platformen voor VIER, VIJF & ZES.Wij zijn alvast niet weg te slaan! Jij kijkt toch ook? De meerwaarde voor de klant * De nieuwe zender ZES schoot stevig uit de startblokken met een marktaandeel van gemiddeld 2% op doelgroep 18-54 jaar. Meer dan 2,5 miljoen kijkers kwamen al in contact met de nieuwe zender. * Corecrew lanceerde samen met SBS Belgium een nieuwe gebruiksvriendelijke responsive website, die vlot te bekijken is op elk apparaat en voor elke bezoeker. * Bezoekers worden getriggerd om online programma's te bekijken en om deel te nemen aan wedstrijden. * Bezoekers genieten nu van een optimale user experience. * Er werd extra aandacht besteed aan een snelle laadtijd van de website dankzij speciale caching methodes (Varnish, Memcache).

Ergonomie (UX / UI)Website Creatie
Meer lezen
Een website voor het Nationaal MS Centrum
Een website voor het Nationaal MS Centrum

Project gemaakt voor Nationaal MS Centrum in de Non-profit industrie voor een B2B / B2C publiek.Wie is de klant?Het Nationaal MS Centrum biedt integrale, veilige, topklinische en geïntegreerde zorgtrajecten op maat voor personen met MS en andere chronische neurologische aandoeningen. De vraag van de klantEen website voorzien om deze zorgverlening te ondersteunen was voor onze Corecrew helden een hartelijke opdracht. Corecrew werkte samen met RCA group dit project uit en stond in voor de technische realisatie van de Drupal website. Onze oplossingMet de open source technologie Drupal bouwden we een website die de verschillende dienstverleningen, zorgaspecten van MS en artsen in kaart brengen. De patiënt kan sneller gewenste informatie ophalen en komt een heleboel praktische weetjes tegen. De meerwaarde voor de klant * Corecrew realiseerde een interactieve Drupal website waar gebruikers goed worden begeleid om correctie informatie te bemachtigen. * Een doordacht UX-design en nieuwe menu structuur heeft gezorgd dat de gebruikers voldoende pagina's bezoeken om de gewenste info te vernemen. * Webmasters kunnen op gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier de content up to date houden.

Ergonomie (UX / UI)Website Creatie
Meer lezen
Sogent.be in een fris design
Sogent.be in een fris design

Project gemaakt voor sogent in de Vastgoed industrie voor een B2B / B2C publiek.Wie is de klant?Sogent [http://sogent.be/] staat voor kwalitatieve projectontwikkeling en een efficiënt beheer van vastgoed om samen met verschillende partners Gent uit te bouwen tot een stad waar het goed is om te wonen en te werken. De vraag van de klantStad Gent [https://stad.gent/] vroeg om de website van Sogent te moderniseren. Sogent staat namelijk voor vernieuwing en vormgeving op vlak van architectuur in de mooie stad Gent. De vorige website weerspiegelde de core business van Sogent niet langer. Onze oplossingWe bouwden een Drupal 8 website die even modern en innovatief is als de projecten van sogent zelf. Een van pijlers is een nieuwe integratie met vastgoed CRM-software Fortissimmo [http://www.fortissimmo.net/], dat Sogent gebruikt voor beheer en opvolging van hun panden. Hierdoor hoeven zij slechts op 1 plaats hun panden te beheren. Automatische synchronisatie houdt de pand informatie op de website up-to-date. Geen dubbel werk en een optimaal resultaat. Ook een ingebouwd intranet werd voorzien. Aan de hand van login gegevens kan het personeel via hetzelfde portaal inloggen om op de hoogte te blijven van interne weetjes en activiteiten. Daarnaast vinden we het design een pareltje. Ook de klant was in de wolken. Wat Sogent vertelt over CorecrewUit de offertes die we mochten ontvangen, sprong het voorstel van corecrew er meteen uit. Het team van corecrew begreep het best onze vraag en stelde interessante oplossingen voor. Aan de slag dus! Het design was een eerste stap in de goede richting. Helemaal afgestemd op onze huisstijl, fris en vernieuwend. De ontwikkeling verliep vlot, dankzij onze directe lijn met de project manager die alles goed opvolgde. Tot en met de launch zat de samenwerking goed. Corecrew ging een extra uitdaging, en zo waren er wel enkele, tijdens het hele proces nooit uit de weg. De meerwaarde voor de klant * Een mobielvriendelijke website die bezoekers op elke apparaat kunnen gebruiken. * Een handige integratie van Fortissimmo om de panden op een efficiënte manier toe te voegen en te beheren. * Praktische werking dat het intranet in dezelfde omgeving als de Drupal website zit. * Door een sterk UX design krijgt de website een passend imago.

Ergonomie (UX / UI)Website Creatie
Meer lezen
Vrije Universiteit Brussel: Departement Elec
Vrije Universiteit Brussel: Departement Elec

Project gemaakt voor Vrije Universiteit Brussel in de Onderwijs industrie voor een publiek.Wie is de klant?De Vrije Universiteit van Brussel heeft verschillende websites om hun kennis, wetenschap en algemene informatie te communiceren. Eén van hun sites werd voor het departement ELEC [http://www.vubirelec.be/] gebouwd, "ELEC" staat voor "Fundamental Electricity and Instrumentation" (in het Nederlands: "Algemene Elektriciteit en Instrumentatie"). Vraag van de klantDe oorspronkelijke website werd reeds door ons gebouwd enige tijd terug, maar door een rebranding op van de VUB huisstijl werd door doorgetrokken naar alle onderliggende websites. Een document met nauwkeurige richtlijnen over de huisstijl werd ons bezorgd. Op slechts enkele dagen slaagde onze front end developer er in om de volledige look and feel om te zetten naar de nieuwe huisstijl. Onze oplossingOp vraag van de klant gaven we een herhaling van de CMS opleiding. Het kon volgens de klant geen kwaad om het geheugen op te frissen op vlak van content beheren in Drupal. Corecrew vindt het van uiterst belang om de klant op elk moment van informatie te voorzien, dus uiteraard kunnen opleidingen meermaals gegeven worden.Gelijktijdig vroeg de klant naar meer rechten en vrijheid om webforms en registraties online te beheren. Door een flexibel en gebruiksvriendelijk CMS, Drupal, waren deze aanpassingen in een mum van tijd geregeld. In samenspraak met de klant geven we rechten en vrijheid binnen hun website om zelf content te editeren, toe te voegen of te wissen. De meerwaarde voor de klantHet resultaat is een uniform verhaal binnen alle departementen van de VUB en tevreden content editors die meer vrijheid hebben om content zelf te beheren.

Ergonomie (UX / UI)Website Creatie
Meer lezen
Abstracts webapplicatie
Abstracts webapplicatie

Project gemaakt voor E-hims in de Farmaceuten & Biotech industrie voor een B2B / B2C publiek.Wie is de klant?Abstracts [https://abstracts.mirrorsmed.org/] is een website die we gemaakt hebben voor onze lange termijn partner E-Hims. Op deze site kunnen medische professionals posters opladen die dan weergegeven worden op congressen. Deze posters doorlopen een heel proces vooraleer ze goedgekeurd worden. De vraag van de klante-HIMS zocht voor een oplossing waarmee ze op congressen makkelijk posters konden weergeven op verschillende schermen en apparaten. Bezoekers zouden dan via tablets zelf een poster kunnen selecteren om te bekijken. Mobiele webapplicatieVoor dit project hebben we geopteerd om een webapplicatie te ontwikkelen via het Angular framework. Na research hebben we voorgesteld om Chromecasts te koppelen aan verschillende TV schermen. Via de Chromecast API konden we dan met de app poster afbeeldingen doorsturen naar een specifiek scherm. De poster data en afbeeldingen werden opgehaald via een REST service die we voorzien hebben langs de site kant. Wanneer een poster geselecteerd werd binnen de app, werd er ook telkens een QR-code gegenereerd en weergegeven. Wanneer bezoekers deze code scannen, werden ze doorgestuurd naar de desbetreffende poster pagina op de Abstracts site (waar ze eventueel contact konden opnemen met de maker van de poster). Onze partner verteltIn corecrew vonden we de langertermijn partner die we zochten. Het corecrew team zijn voor ons collega’s geworden die vanuit hun expertise mee denken hoe wij onze doelen kunnen bereiken.Dit zowel voor als tijdens iedere ontwikkeling, maar ook na oplevering wanneer ze alle maintenance updates voor hun rekening nemen.Door dit aan hun toe te kunnen vertrouwen, creeërden we binnen onze organisatie de ruimte om nog beter op onze eigen kern activiteiten te kunnen focussen. De meerwaarde voor de klant * Een moderne dynamische manier om medische posters weer te geven op congressen. * Plaats en kostenbesparing voor E-Hims. * Posters moeten niet meer op groot formaat afgedrukt worden. Bezoekers hebben een trigger om de abstracts site te bezoeken (in de vorm van een QR-code).

Ergonomie (UX / UI)Mobile AppWeb Applicatie+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Corecrew om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

15 leden in Corecrew's team

Corecrew cover
Neem gemakkelijk contact op met Corecrew's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Corecrew heeft 1 award gewonnen

Drupal Organization Member2016-09-30Drupal development

Reviews

3 reviews voor Corecrew

5/5
(3 reviews)
Jürgen BooneMarketing Manager bij Focus WTV
5/5
Met Corecrew hebben wij een lange termijn partner gevonden. Een sterk punt van corecrew is de vlotte communicatie tijdens het opzetten van het project en tijdens de nazorg. Ook voel je dat de medewerkers aan ons project steeds vol willen gaan voor een succesvol project.


Rik RijndersManaging Director bij E-hims
5/5
In corecrew vonden we de langertermijn partner die we zochten. Het corecrew team zijn voor ons collega’s geworden die vanuit hun expertise mee denken hoe wij onze doelen kunnen bereiken. Dit zowel voor als tijdens iedere ontwikkeling, maar ook na oplevering wanneer ze alle maintenance updates voor hun rekening nemen. Door dit aan hun toe te kunnen vertrouwen, creeërden we binnen onze organisatie de ruimte om nog beter op onze eigen kern activiteiten te kunnen focussen.


Barabara DubaereCommunicatie verantwoordelijke bij Sogent
5/5
Uit de offertes die we mochten ontvangen, sprong het voorstel van corecrew er meteen uit. Het team van corecrew begreep het best onze vraag en stelde interessante oplossingen voor. Aan de slag dus! Het design was een eerste stap in de goede richting. Helemaal afgestemd op onze huisstijl, fris en vernieuwend. De ontwikkeling verliep vlot, dankzij onze directe lijn met de project manager die alles goed opvolgde. Tot en met de launch zat de samenwerking goed. Corecrew ging een extra uitdaging, en zo waren er wel enkele, tijdens het hele proces nooit uit de weg.

Gewerkt met Corecrew?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Corecrew


Details


https://corecrew.be

 • HoofdkantoorLiefkensstraat 35 B 9032 Gent, België

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau