BOX, Aartselaar | Sortlist
Sortlist
BOX cover
BOX logo

BOX Aartselaar, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
BOX Internet Services - Web Design
Een professionele website laten maken, of heeft u nood aan een online toepassing? Of het nu om een basiswebsite, een webshop of een webtoepassing gaat, bij BOX bieden wij betaalbare oplossingen. Zoals het thema van onze website al aangeeft, zijn wij een ‘renaissance’ onderneming; wij zijn vertrouwd met heel wat facetten van het internet, net zoals Da Vinci, Michelangelo, Machiavelli en Galileo ook meesters waren op vele gebieden. Dankzij onze internet-ervaring sinds 1993, bieden we naast het bouwen van websites ook andere diensten aan zoals online toepassingen, online video en live streaming, het faciliteren van webinars, ondersteuning in online marketing, webhosting, … Bekijk ons aanbod, neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen welke oplossingen we u kunnen aanbieden.
3 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
9 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 1998
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door BOX

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Heeft u nood aan een software-toepassing die eenvoudig via elke internetbrowser te beheren is? Wij bouwen de toepassing voor u, gekoppeld aan de gewenste databases en met de nodige technologische tools zoals beeldbewerking, uitwisseling met externe bronnen of export van bruikbare documenten in PDF of een ander formaat.

  Leg vrijblijvend uw wensen aan ons voor en we bekijken samen of BOX voor u een oplossing kan ontwikkelen. Omdat wij vertrouwd zijn met diverse technologiën, zijn we ook flexibel in het vinden van een voor u gepaste uitwerking.
  Skills in Web Applicatie (9)
  webshop ontwikkelingwebdesignFull Stack Developmentwebsite ontwerpwebwinkel ontwerpweb ontwikkelaarwebdesign ontwerpweb site ontwerpwebapplicatie ontwikkelaar
  Projecten in Web Applicatie (7)
  A12 Business Club - Web Applicatie
  European Baseball Coaches Association (EBCA) - Web Applicatie
  ESPA Maritiem & Logistiek - Web Applicatie
  Harpo - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (7)
  HarpoEntertainment & Events | international
  L. E. SystemIndustriële Goederen en Diensten | national
  Fietsen PhilipRetail | regional
  BOXRetail | national

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving
  BOX is full stack web development onderneming, die van A to Z bijdraagt aan uw webprojecten. Wij bieden de complete oplossing die uw ambitie waar maakt!

  Niet alleen krijgt u bij BOX een unieke website op maat, maar bent u ook zeker van correcte functionaliteit, geoptimaliseerde laadtijden en gebruik van abonnementsvrije toepassingen. Geen standaard sjablonen en eindeloze beveiligingsupdates van uw website-platform.

  Een zorgeloze website, standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines, en tegen gunstige tarieven. Wij kunnen naast het ontwerp ook voor inhoud zorgen (teksten, afbeeldingen,...), of doen dat graag in samenwerking met u.
  Skills in Ontwerp (7)
  Landing Page DesignVR-AR Ontwikkelingweb site ontwerpwebdesign ontwerpwebwinkel ontwerpwebsite ontwerpRealidad aumentada
  Projecten in Ontwerp (8)
  Verto Group - Ontwerp
  A12 Business Club - Ontwerp
  European Baseball Coaches Association (EBCA) - Ontwerp
  ESPA Maritiem & Logistiek - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (8)
  L. E. SystemIndustriële Goederen en Diensten | national
  EBCASport | international
  Verto GroupBouw | national
  HarpoEntertainment & Events | international

  Meer informatie over Ontwerp

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag BOX om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

9 projecten uitgevoerd door BOX

Verto Group
Verto Group

Lopend project voor Verto Group in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2021.Voor Verto Group BV ontwikkelde wij een tweetalige website met een uitgebreid beheer zodat de klant zelf zo veel mogelijk de inhoud kan aanvullen.Zo omvat de website een volledige webshop, incl. koppeling met betaalplatform en handige QR-codes in de bevestigingse-mails, zodat bestelafhandeling snel en eenvoudig is.Daarnaast zijn er twee galerijen; een algemene galerij met mogelijkheid om een afbeelding te linken aan een specifiek deel of delen van het aanbod, en een afzonderlijke keukengalerij. De keukengalerij kan - naast afbeeldingen - ook een invertarislijst en/of plattegrond bevatten. Bij het aanvragen van meer informatie, wordt de betreffende keuken direct mee opgenomen in het contactformulier.Op de hoofdpagina wordt een introvideo getoond (enkel indien het scherm breed genoeg is). Ook deze video werd door BOX verzorgd. Daarnaast verzorgde BOX alle copywritingVoor Verto Group ontworpen we ook het logo en huisstijl. Dit werd ook door BOX uitgevoerd in drukwerk.

CopywritingE-commerceOntwerp+1
Lees meer
A12 Business Club
A12 Business Club

Lopend project voor A12 Business Club in de Entertainment & Events industrie voor een B2B publiek sinds 2000.Deze business club heeft netwerken als belangrijkste doel. Voor dit netwerken zijn er een paar belangrijke tools online; er is een ledenlijst die doorzoekbaar is op elke willekeurige term, leden kunnen bepaalde contactgegevens afschermen van niet-leden, hun (bedrijfs-) nieuws publiceren, hun (bedrijfs-) evenementen publiceren en eenvoudig inschrijven op evenementen van de club.Het ledengedeelte is beveiligd met een persoonlijk wachtwoord. Op de hoofdpagina worden automatisch de eerstkomende evenementen getoond, alsook nieuwe leden en het laatste nieuws.De inhoud wordt volledig online beheerd door het clubmedewerkers. Naast een volledig ledenbeheer en nieuwsbeheer, kan men ook evenementen beheren. Dit evenementenbeheer omvat ook het uitnodigen van leden en niet-leden, en de inschrijvingen. Er is per evenement een fotoalbum dat meestal achteraf aangevuld wordt. Bij de upload (zowel individueel of in bulk) worden alle afbeeldingen geoptimaliseerd voor web-display, zoals bij alle websites van BOX. Ook is het mogelijk om direct een tekst onderaan de foto toe te voegen (b.v. copyright).Als introductie voor het ledengedeelte, maakte BOX ook een korte video.

CopywritingEvenementOntwerp+2
Lees meer
European Baseball Coaches Association (EBCA)
European Baseball Coaches Association (EBCA)

Lopend project voor EBCA in de Sport industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2015.Deze Engelstalige website biedt informatie over de European Baseball Coaches Association en hun activiteiten. Vooral de jaarlijkse conventie is een belangrijk deel van de website.De ledenlijst is doorzoekbaar op elke willekeurige term, leden kunnen bepaalde contactgegevens afschermen van niet-leden, hun (team-) nieuws publiceren, hun (team-) evenementen publiceren en eenvoudig inschrijven op evenementen van de organisatie.Het ledengedeelte is beveiligd met een persoonlijk wachtwoord. Inschrijven en/of lid worden is gekoppeld met het betalingsplatvorm van Mollie.Naast een volledig ledenbeheer en nieuwsbeheer, kan men ook evenementen beheren. Dit evenementenbeheer omvat ook het uitnodigen van leden en niet-leden, en de inschrijvingen. Alle andere informatie en design wordt beheerd door BOX.

Branding & PositioneringEvenementOntwerp+3
Lees meer
ESPA Maritiem & Logistiek
ESPA Maritiem & Logistiek

Lopend project voor ESPA vzw in de Media industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2019.De website van ESPA vzw biedt vooral informatie over haar activiteiten en leden. Nieuws en publicaties in verband met maritieme journalistiek zijn in diverse rubrieken terug te vinden, allemaal beheert door de klant zelf via een beveiligde beheerpagina's. De nadruk ligt dan ook eerder op het bieden van (tekstuele) informatie.Alle dynamische informatie (nieuws, ledenlijst, etc.) wordt beheert via een database. Bij de nieuwsitems kan de bijbehorende afbeelding vergroot worden. De publicaties/downloads worden aan de kant van het beheer automatisch herkend que type en grootte. Bij grotere bestanden worden deze automatisch in zip-formaat opgeslagen en op de website aan geboden.Er is een zeer uitgebreid aanvraagformulier voor lidmaatschap. Daarbij vult de kandidaat niet alleen tekstgegevens in, maar kan ook direct een pasfoto geupload worden, alsook de gevraagde artikelen. Dit laatste gebeurt in een overzichtelijke uploadpagina, waar de kandidaat eenvoudig kan zien welke bestanden er zijn/worden geupload. Via een tijdbalk is de voortgang van elke upload te zien. Ook kan de kandidaat bestanden nog verwijderen, voor een definitieve aanvraag in te sturen. Vanzelfsprekend worden de bestanden op een beveiligde plaats opgeslagen en zijn ze eenvoudig op te vragen door de beheerder van de website.

OntwerpWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
Harpo
Harpo

Lopend project voor Harpo in de Entertainment & Events industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2020.Harpo is het aanspreekpunt voor presentators/presentatrices, sprekers en coaching in communicatie.Personen zijn eenvoudig te vinden via de zoekfunctie met relevantie-score, die ook zoekt in onderwerpen en het blog. Elke persoon kan een uitgebreid profiel hebben, incl. gelinkte video's. Hetzelfde geldt ook voor het blog.De klant heeft volledig beheer over de profielinhoud m.b.v. een uitgebreide teksteditor waarin ook opmaak (tekstopmaak, kleur) kan worden aangepast.

OntwerpWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
L.E. System - Klantenportaal
L.E. System - Klantenportaal

Lopend project voor L. E. System in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een publiek sinds 2021.Als koelinstallatiebedrijf moet L.E. System bij elke installatie de nodige documenten leveren. Om dit gemakkelijk en overzichtelijk te houden, en direct beschikbaar te maken voor hun klanten, bieden zij een klantenportaal aan.Klanten kunnen, naast hun installatiegegevens, eenvoudig de laatste keurings- en andere documenten raadplegen. Er is ook een taakplanning opgenomen in het systeem, zodat ook de klant zowel historiek als toekomstige interventies/onderhoud kan zien.Het systeem voorziet gebruikers met verschillende niveau's van toegang, zoals beheerders, techniekers en klanten. Zo zijn er gebruikers, klanten, locaties en installaties, die onderling gelinkt zijn waar nodig.Beheerder en techniekers kunnen eenvoudig documenten uploaden of online in PDF genereren en linken aan een installatie. Daarnaast is er een uitgebreide taakplanner, waarmee taken worden toegewezen aan techiekers en installaties. De klant wordt automatisch op de hoogte gebracht via e-mail.

OntwerpWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag BOX om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

3 leden in BOX's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

BOX heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor BOX

Gewerkt met BOX?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van BOX

Details


https://www.box.be

 • HoofdkantoorEdgard Tinellaan 7, Aartselaar, België

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid