Appwise (+ 3 reviews) | Sortlist

Appwise cover
Appwise logo

Appwise Hasselt, België

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Co-creatie is een samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces. Kenmerken van co-creatie zijn dialoog, 'common ground', enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat.

Dit is waar Appwise in gelooft, samen met klanten in openheid en vertrouwen, oplossingen bouwen die voor convenience zorgen met een positieve impact als resultaat.

Appwise begeleidt klanten als ontwikkelaar en procescoach door een gestructureerd maar creatief proces. Het proces start bij de vertaling tussen mensentaal en technologie, gevolgd door design en prototyping met focus op user experience, gebruiksvriendelijkheid en attractiviteit; “beauty in form” en “simplicity in function” zijn voor ons de perfect combinatie.

Na Shape komt Build: native ontwikkeling van apps voor iOS en Android met “cutting edge” technologieën en frameworks. Appwise bestaat uit complementaire mensen en teams die naast hun mobile expertise ook uitblinken in Web en Back-end ontwikkeling, Data Modeling en Mining, Internet of Things, Virtual/Augmented Reality, Conversational User Interfaces,.. maar ook Testing, Continuous Integration en Quality Assurance sterk beheersen.

De Activatie is even cruciaal om een succesverhaal te kunnen schrijven. Hierin speelt Appwise graag een ondersteunende rol om uiteindelijk de gerealiseerde mobiele oplossing mee te activeren in de markt of organisatie. Gebruiksdata en verworven inzichten zijn vervolgens de brandstof om het continu Shape-Build-Activate proces te laten werken met de ambitie om altijd de beste beleving en gebruikservaring voor elke gebruiker te (blijven) bieden.

Ownership, passie en visie zijn dan ook kerncapaciteiten die het 27-koppig Appwise team hoog in het vaandel dragen.

27 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Nederlands, België
7 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2012
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Appwise

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Mobile App (4)
  iOS Native AppAndroid Native AppIOTChatbot
  Projecten in Mobile App (7)
  Wit-Gele Kruis app - Mobile App
  Center Parcs app - Mobile App
  UCLL - Mobile App
  HPE - Mobile App
  Klanten in Mobile App (7)
  HPETechnology Hardware & Equipment | international
  Center Parcs EuropaReizen & Vrije tijd | international
  Wit-Gele Kruis VlaanderenZorginstellingen |
  Group BrunoVoedsel |

  Meer informatie over Mobile App


 • Beschrijving
  Appwise verzorgt de vertaling tussen mensentaal en technologie, gevolgd door design en prototyping met focus op user experience, gebruiksvriendelijkheid en attractiviteit: “Beauty in form” en “Simplicity in function” zijn voor ons de perfecte combinatie.
  Skills in Ergonomie (UX / UI) (5)
  User Experience DesignMotion DesignWeb DesignUX DesignUI Design
  Projecten in Ergonomie (UX / UI) (2)
  Wit-Gele Kruis app - Ergonomie (UX / UI)
  UCLL - Ergonomie (UX / UI)
  Klanten in Ergonomie (UX / UI) (2)
  Wit-Gele Kruis VlaanderenZorginstellingen |
  UCLLOnderwijs |

  Meer informatie over Ergonomie (UX / UI)

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Appwise om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

7 projecten uitgevoerd door Appwise

Wit-Gele Kruis app
Wit-Gele Kruis app

Project gemaakt voor Wit-Gele Kruis Vlaanderen in de Zorginstellingen industrie voor een publiek.Kennisoverdracht 2.0Wit Gele Kruis kwam naar Appwise met de vraag om de kennisoverdracht rond procedures, regels, normen en informatie naar de werknemers efficiënt en fun te maken, met zicht op toekomstige accreditatietrajecten. Een uitdaging op ons lijf geschreven! Samen zijn we aan de slag gegaan en bedachten we een interactieve boomquiz waarbij alle medewerkers wekelijks relevante vragen voorgeschoteld krijgen, afgestemd op hun specialisatie of vakgebied.Self-learningWerknemers houden hun kennis up-to-date door dagelijkse notificaties met vragen op maat van hun know-how, departement en job. Gamification zorgt er voor dat gebruikers gemotiveerd zijn om zo snel en juist mogelijk te antwoorden met een steile leercurve als gevolg. Ze verdienen namelijk punten bij het voltooien van de trainingen en strijden zo om de beker voor ‘Beste departement’!Kwaliteitslabel binnengehaaldWit-Gele Kruis bespaart tijd en kosten door het invoeren van de Accreditatie Boom app. Medewerkers hoeven geen dagen meer op training of cursus, en de kennis wordt voortaan op wekelijkse basis afgetoetst, opgefrist en bijgevolg beter onthouden. Als kers op de taart behaalde Wit-Gele Kruis, als eerste dienst voor thuisverpleging, het kwaliteitslabel van het Nederlandse Instituut voor Accreditatie in de Zorg. Dit label garandeert dat de Wit-Gele Kruispatiënt kan rekenen op een deskundige, kwalitatieve en veilige zorg én dat de organisatiecultuur gericht is op continue verbetering.

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)Mobile App
Meer lezen
Center Parcs app
Center Parcs app

Project gemaakt voor Center Parcs Europa in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een publiek.Om kennis binnen Center Parcs Europa rond o.a. hygiëne, veiligheid, duurzaamheid, … te testen en werkpunten te detecteren, gingen we op zoek naar een alternatief voor hun papieren vragenlijsten. Het doel? De hele flow digitaliseren om efficiënter te kunnen gaan werken en sneller te kunnen ingrijpen bij kennis-, hygiëne- en veiligheidsgaps op de werkvloer. Aan de hand van dagelijkse vragenkaarten en gamification wordt de medewerker getriggerd zichzelf steeds te verbeteren en zo met hun afdeling de ‘Slimste afdeling van de maand’ te worden!Tijdens drie workshops met enkele Floormanagers, Department managers, SH&E managers en medewerkers van Center Parcs toetsten we de noden en meningen van elk type gebruiker af. Zo stelden we de perfecte tool samen voor eenieders rol.

Digital StrategyMobile App
Meer lezen
UCLL
UCLL

Project gemaakt voor UCLL in de Onderwijs industrie voor een publiek.Met de UCLL-app kunnen studenten niet alleen hun studierooster en nieuwsberichten checken. Ze kunnen ook hun studentenkaart opladen via de app!

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)Mobile App
Meer lezen
HPE
HPE

Project gemaakt voor HPE in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een B2B / B2C publiek.We bouwden de eerste app voor het vinden van interne ondersteuning voor Hewlett Packard Enterprise. Deze super eenvoudige en intuïtieve app maakt het mogelijk om contactinformatie van de juiste persoon binnen het bedrijf op te vragen wanneer ondersteuning nodig is. Verder kunnen werknemers het laatste HPE nieuws en sectorgerelateerde trending topics volgen.

Mobile App
Meer lezen
Bruno Foodcorner
Bruno Foodcorner

Project gemaakt voor Group Bruno in de Voedsel industrie voor een publiek.Met de Bruno Foodcorner app kan je meteen take-away of delivery bestellen.

Mobile App
Meer lezen
BlauwKonijn
BlauwKonijn

Project gemaakt voor BlauwKonijn in de Onderwijs industrie voor een publiek in 2018.De BlauwKonijn app is een tool om op een laagdrempelige en leuke manier taboes en vooroordelen op de werkvloer aan te kaarten en bespreekbaar te maken.

Mobile App
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Appwise om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

27 leden in Appwise's team

Appwise cover
Neem gemakkelijk contact op met Appwise's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Appwise heeft 0 awards gewonnen


Reviews

3 reviews voor Appwise

5/5
(3 reviews)
Pieter Van MollCEO bij Vengo
5/5
It was a pleasure working with Appwise. We co-created the app we envisioned. Very happy with the result and so are our users!


Bram Van LangendonckFounder & UX Designer bij Salamander
5/5
Appwise, onze preferred partner op gebied van native app development. Samen met de klant bouwen ze aan innovatieve projecten die alle initiële verwachtingen overstijgen.


Hanne TroonbeeckxCeo bij Buzzooka
5/5
Toen ik bij Appwise aanklopte had ik een app idee voor 20% uitgewerkt in mijn hoofd. Hun manier van aanpak heeft me meteen geïmpressioneerd. Ze denken mee met je concept en brengen creatieve en sterke ideeën aan. Bij de offerte kreeg ik niet enkel een duidelijk kostenoverzicht maar een app idee dat voor 90% uitgewerkt was. Een layout, een logo, conceptuele designs, ... De app was voor mij geboren! De samenwerking tijdens de ontwikkeling was vernieuwend. Zoveel talent! Ze zijn me blijven begeleiden tot én met de lancering van mijn app.

Gewerkt met Appwise?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Appwise


Details


https://www.appwise.be

 • HoofdkantoorGenkersteenweg, 3500 Hasselt, Belgium

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau