Over ons - Sortlist

Over Sortlist

Onafhankelijke experts die het concurrentielandschap van marketingbureaus kennen.
Wij kennen de bureaus die jij moet kennen!

Sortlist kantoor

Wat is Sortlist?

In één platform brengt Sortlist bedrijven van elke grootte en service op het gebied van marketing, reclameontwerp en web development samen. Door middel van een uitgebreide database en kunstmatige intelligentie, maakt Sortlist het mogelijk om snel de leverancier te vinden die het beste past bij de behoeften van elke klant.

Naast directe matching, integreert Sortlist een reeks modules gewijd aan dienstverleners (bureaus of freelancers) en begeleidt hen bij de ontwikkeling van hun projecten en online zichtbaarheid. En de begunstigden (klanten) worden begeleid in hun zoektocht, met een gedetailleerde follow-up door het team van Sortlist. Voor, tijdens en na het project.

Sortlist maakt de beste matches met leveranciers op het gebied van marketing en digitaal, en creëert zo de voorwaarden voor succesvolle samenwerkingen.


Wie zit er achter Sortlist?

Een fanatiek team van de digitale generatie.

Thibaut Vanderhofstadt
Thibaut VanderhofstadtCo-founder & CEO
Michael Valette
Michael ValetteCo-founder & Product Manager
Charles De Groote
Charles De GrooteCo-founder & CTO
Nicolas Finet
Nicolas FinetCo-founder & Marketing Manager

Enkele jaren na de oprichting van zijn platform in België, is www.sortlist.be erin geslaagd om het concurrentie landschap van de marketing- en reclamebureaus over de hele wereld te ontdekken en te bestuderen. Dit is de reden dat ons team begonnen is met de ontwikkeling van hetzelfde concept over de Belgische grenzen heen.

In Europa vindt je jouw Franse bureau bijvoorbeeld op www.sortlist.fr, jouw Britse bureau op www.sortlist.co.uk en jouw Zwitserse bureau op www.sortlist.ch.. Meer recent kunnen Duitse en Nederlandse bedrijven hun marketingpartner vinden op www.sortlist.de en www.sortlist.nl. Om verder te gaan in hun Europese ontwikkeling, en aangetrokken door het warme weer, heeft Sortlist besloten een kantoor te openen op het Iberische schiereiland, bereikbaar via www.sortlist.es en in de Italiaanse laars via www.sortlist.it.

Andere continenten worden ook vertegenwoordigd door lokale kantoren, waardoor we beter kunnen verwijzen naar lokale marketingbureaus. Bijvoorbeeld in de VS met www.sortlist.us de website die je momenteel bekijkt en in Canada met www.sortlist.ca.

Dankzij de ervaring die we hebben verworven in deze verschillende landen hopen we, in de nabije toekomst, onze vaardigheden nog verder te ontwikkelen in nieuwe markten. Hierdoor zullen we in staat zijn om in nog meer landen en -waarom ook niet- op meer continenten vestigingen te openen.

Waarom wij bestaan

'Wij zijn de katalysator van zakelijke relaties. Wij bestaan omdat wij vinden dat elke organisatie het verdient om zonder wrijving met de beste partner samen te werken.'

Sortlist, voor alles wat je nodig hebt!

Maak je zoektocht makkelijker en vind het perfecte bureau.