BRANDON & BRANDA (+ 4 Avis clients) | Sortlist
BRANDON & BRANDA cover
BRANDON & BRANDA logo

BRANDON & BRANDA

verified-flagcertified-flag
Gand, Belgique
Brands acting human
Brands Acting Human Merken zijn als mensen. Daarom staat de mens centraal in alles wat we bedenken en creëren. Zo gaan we na wat mensen drijft en hoe we voor onze klanten een zinvolle en duurzame relatie met hen kunnen opbouwen. Want branding en communicatie gaat altijd over mensen. Mensen maken merken Virtuele assistenten, dialogerende chatbots, responsive design, smart packaging, … De digitalisering grijpt om ons heen. Indrukwekkende technologie, dat wel. Maar leiden digitale kanalen je niet af van je doel, waardoor je merk de voeling met de essentie verliest? Wij geloven dat branding en communicatie over mensen gaat. Mensen kiezen merken, mensen maken merken. Wat drijft mensen naar jouw merk? Een sterk merk herken je aan zijn identiteit. Het is een persoonlijkheid die mensen aanspreekt. Stemt jouw merkimago overeen met hun gedroomde zelfbeeld, dan ontstaat er spontane interactie. Je merk voedt de relatie. En zo verbinden we mensen met merken. Elk merk heeft een sterk verhaal Branding is alles. Een sterk merk is het hele werk. Wij draaien de woordvolgorde om: alles is branding. Alles heeft een verhaal. Daarom luisteren we naar jou en naar de mensen. Wat jouw merk voor hen uniek maakt, daarover hoort het te gaan. Dat verhaal willen mensen horen. Sterke verhalen, daar houden ze van. Wij maken jouw merk sterker We ontwikkelen een brede merkenstrategie. En begeleiden je merk met merkconcepten, design van websites en verpakkingen, creatie van cross-mediale campagnes en acties voor employer branding. Met oog voor de mens. En met het oog op een meetbare return op je investering. Zo maken we je merk sterker. Benieuwd hoe wij jouw merk sterker maken? Contacteer ons via info@brandonbranda.com of bel +32 9 233 65 95 
11 personnes dans leur équipe
Parle Allemand, Anglais, Français, Néerlandais
16 projets dans leur portefeuille
1 collaborations commencées sur Sortlist
Travaille à distance à travers le monde
Membre Sortlist depuis 2018
Fondée en 1990
Ouvrir site web

Services

5 services offerts par BRANDON & BRANDA

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Sterke merken hebben een uniek verhaal. Wat jouw merk uniek maakt, daarover hoort het te gaan. Dat verhaal willen mensen horen. Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal. We observeren en analyseren. Zo krijgen we inzicht in de context van jouw merk. Het is de basis voor de positionering en verdere uitbouw van jouw merk. Of het nu gaat om een logo en huisstijl, een verpakking, een printadvertentie, een totale re-branding met een crossmediale activatiecampagne, een beursstand of een native app voor iOS, Android en Windows. We stroomlijnen uw merkidentiteit en creëren een beeldtaal die raak schiet. Ons doel: meerwaardecreatie voor jouw merk.
  Compétences en Image de marque & branding (19)
  Brand CreationVisual IdentityLogo DesignStrategyCommunicatiestrategieBrand IdentityPositioningEmployer BrandingDigital BrandingLuxury Branding+9
  Projets en Image de marque & branding (14)
  ARTEVELDE Gentse stadsbrouwerij - Image de marque & branding
  KONTAKT CHEMIE - Image de marque & branding
  VUB - Image de marque & branding
  Lutosa Belgitude - Image de marque & branding
  Avis clients en Image de marque & branding (2)
  Ann Van Driessche
  Eddy Walraevens
  Clients en Image de marque & branding (14)
  JarvissLogiciels et services informatiques |
  Vrije Universiteit BrusselÉducation | national
  deMens.nuSans but lucratif | national
  LijsterbesBoissons |

  En savoir plus sur Image de marque & branding


 • Description
  Elk sterk merk heeft een identiteit. Het is een persoonlijkheid die “consumensen” aanspreekt. Hoe het eruit ziet, hoe het praat, hoe het voelt en beweegt. Stemt jouw merkimago overeen met hun gedroomde zelfbeeld, dan ontstaat er spontane interactie. Dit alles vormt de merkidentiteit en brengen we samen in een brandguide.
  Compétences en Publicité (19)
  FotografieGraphic advertisinganimation advertisingStrategiegoogle adwordcommunicatiebureaugraphic advertisingmultimedia designadvertising designContentmarketing+9
  Projets en Publicité (6)
  ARTEVELDE Gentse stadsbrouwerij - Publicité
  KONTAKT CHEMIE - Publicité
  Lutosa Belgitude - Publicité
  RINGtv branding & communication - Publicité
  Avis client en Publicité (1)
  Greet Claes
  Clients en Publicité (6)
  RINGtvMédias | national
  LutosaAlimentaire | international
  OttoviniVins et Spiritueux | international
  Brouwerij HuygheBoissons | international

  En savoir plus sur Publicité


 • Description
  We design mobile first

  De gebruiker staat altijd centraal wanneer responsive we websites bouwen. Met wire-frames en flowcharts brengen we de functionaliteiten van uw website of app in kaart. We doen dit mobile first. Zo komen we tot de essentie van functioneel design: less is more.
  Met UX-Design maken we het surf en klikgedrag intuïtief waardoor we de juiste content snel kunnen aanbieden, het CTR optimaliseren en zorgen voor meer conversie.
  Compétences en Création de site internet (11)
  UX Designcustom websitegoogle adwordweb brandingwebsite optimizationwebsite maintenanceweb siteweWebsite CreationWeb Development+1
  Projets en Création de site internet (8)
  ARTEVELDE Gentse stadsbrouwerij - Création de site internet
  VUB - Création de site internet
  Lutosa Belgitude - Création de site internet
  deMens.nu - Création de site internet
  Avis client en Création de site internet (1)
  Jan Dobbenie
  Clients en Création de site internet (8)
  FaproBiens et services industriels |
  Vrije Universiteit BrusselÉducation | national
  JarvissLogiciels et services informatiques |
  deMens.nuSans but lucratif | national

  En savoir plus sur Création de site internet


 • Description
  In een interactieve wereld geeft de digitale technologie ons tools om mensen en bedrijven makkelijk te bereiken. Maar ze creëren ook nieuwe verwachtingen eens we met hen in contact staan.
  Wij combineren onze strategische ervaring en kennis van onze cultuur, taal en economie om merken en doelgroepen dichter bij elkaar te brengen. Het is een push-and-pull dialoog waarin we op zoek gaan naar wat mensen motiveert, om actie te ondernemen en voor conversie zorgt. We gaan op zoek naar de perfecte match tussen merk en gebruiker.
  In samenwerking met onze klanten helpen we bij het opzetten, het uitvoeren en het dagelijks opvolgen van lead generation trajecten, lead nurturing en online marketing concepten die ROI opleveren. Zo geven we jouw merk een imago en sales boost.


  Meten is weten

  We leven in turbulente tijden. Alles verandert snel. Het is dus belangrijk om je marketinginspanningen continu te evalueren en bij te sturen waar nodig. Want weten is weten. Onze Google-certified en Facebook blueprint-certified medewerkers volgen de ontwikkelingen op voet. Op die manier garanderen we dat de nieuwste ontwikkelingen in social en digital advertising kunnen van dat de nieuwste geïmplementeerd en gerapporteerd worden. Zo kan jouw merk, dienst of product sterk blijven communiceren en evolueren in een snel veranderende omgeving.
  Compétences en Publicité en ligne (6)
  Digital StrategyDigital BrandingOnline MarketingDigital advertisingLead GenerationDigital Marketing
  Projet en Publicité en ligne (1)
  Ottovini Brand & Packaging - Publicité en ligne
  Client en Publicité en ligne (1)
  OttoviniVins et Spiritueux | international

  En savoir plus sur Publicité en ligne


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.


  En savoir plus sur Packaging

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à BRANDON & BRANDA et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

11 membres dans l'équipe de BRANDON & BRANDA

Contactez facilement l'équipe de BRANDON & BRANDA.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

BRANDON & BRANDA a été récompensé 0 fois


Avis clients

4 Avis clients pour BRANDON & BRANDA

5/5
(4 avis clients)
GC
Greet ClaesGedelegeerd bestuurder at RINGtv
ServicePublicité
5/5

Keppens Design & Communication: creatief, eigenzinnig bureau. Denkt mee de klok rond en altijd bereikbaar.


ServicePublicité

JD
Jan DobbenieCEO Dobco Medical Systems at Dobco Medical Systems
ServiceCréation de site internet
5/5

Keppens Design & Communication heeft onze identiteit als bedrijf perfect overgebracht in ons logo. Zij konden - na verschillende voorbereidende gesprekken - zich zeer goed inleven in wat we precies nodig hadden. En wij hadden - als scale up company - ook wel wat eisen: Wij wouden een logo dat de dynamiek van onze SAAS oplossingen naar voren bracht, dat herkenbaar was en dat daarenboven kon gebruikt worden voor onze oplossingen waardoor het beperkt in vorm moest zijn. Het resultaat mag er wezen en we zijn zeer tevreden dat ons logo heeft mogen prijken op de titel van Ambassadeur Trends Gazellen 2019.


ServiceCréation de site internet

EW
Eddy WalraevensCEO Gudrun at Gudrun
ServiceImage de marque & branding
5/5

Sinds ongeveer 40 jaar werken wij/ik samen met Keppens Design & Communication. Ik heb mij steeds wéér verheugd over de frisse, verrijkende en functioneel-creatieve aanpak van het bedrijf. De meeste van de logo’s en merken zijn nu nog steeds actueel in de portefeuilles van de bedrijven waar ik voor werk(te). Een bewijs van no-nonsense functionele aanpak. Keppens Design & Communication heeft zich in de loop van de tijd steeds aangepast aan de noden van de markt , de digitale intrede is al lang een feit en een must. “It’s all about people”. Fabian, Wilfried en het hele team staan garant voor de professionele continuïteit, welke zo belangrijk is in imago building, maar welke niet opgebouwd wordt aan halve prijs. Wij hebben deze continuïteit van professionalisme ook kunnen ervaren, door de jaren heen, bij medewerkers welke “agility” toonden in deze “zéér responsive environment”.


ServiceImage de marque & branding

Vous avez travaillé avec BRANDON & BRANDA?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de BRANDON & BRANDA

Détails • Siège socialLimburgstraat 78, 9000 Gent, Belgium

BRANDON & BRANDA-facebookBRANDON & BRANDA-linkedin