starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( recommandations)
vYdeo

A propos de vYdeo

Ce profil a été vérifié par l'agence

Description
  • Bij vYdeo specialiseren we ons in social video. Dat is geen toeval, want bij ons komen dé 2 pijlers van social video samen. Enerzijds is dit de expertise rond videoproductie exclusief voor sociale media en anderzijds is dit de kennis en ervaring rond het viraal laten gaan van online content.

    De cijfers liegen er niet om: we behalen vlot 100.000 views én meer voor onze social video’s. Maar ook op engagement scoren we bijzonder hoog: onze video’s worden geliked, geshared en volop becommentarieerd. Maar ook onze completion rates (hoeveel procent van de video’s die volledig worden uitgekeken) zijn indrukwekkend: 23% en meer. En dat terwijl het gemiddelde van alle social video’s op Facebook op 10% ligt. Die uitstekende statistieken zijn niet toevallig: ze zijn het resultaat van zware investeringen en uitgebreide testen met social video op al onze platformen..

    Maar los van de data-analyse en cijfer-benadering draait het altijd om personen. VYdeo bestaat uit gespecialiseerde mensen die elk op hun manier expert zijn op vlak van social video. Ze weten als geen ander hoe de sociale kanalen werken en hoe je die broodnodige emotionele connectie moet maken. Combineer dat met een volledig ingerichte videostudio en je krijgt filmpjes die de tijdlijnen van jouw doelgroep zullen veroveren.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( recommandations)

Localisation

Afficher l'adresse

Langues

nl

Réseaux sociaux

Quelques chiffres à propos de l'agence

0

Services

0

Recommandations

4

Réalisations

52

Membres dans l'équipe

Recommandations de Clients’

Parcourez les dernières recommandations envoyées par nos clients

recommandation(s) postée(s)

Total des évaluations

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
Aucune recommandation n'a été publiée pour le moment.
Soyez le premier à en publier une !
add_circle_outlineAjouter une recommandation

Laissez-nous vous guider vers la bonne agence

Du web design aux campagnes de pub, nous vous guidons vers les agences qui répondent à vos besoins et budget. Comparez-les et sélectionnez celle qui vous convient le mieux.

J'ai besoin d'une agence

100 % gratuit - Les frais sont pris en charge par les agences voulant collaborer avec vous.