Brum Smith, Wichelen | Sortlist
Sortlist
Brum Smith cover
Brum Smith logo

Brum Smith

verified-flag
Wichelen, Belgique
Brum Smith is een Public Relations en communicatie-agentschap gespecialiseerd in crisiscommunicatie, mediarelaties, media- en sprekerstrainingen en reputatiemanagement. Brum Smith werd in 2019 opgericht door Bram Smets. BBC-journalisten noemden Bram zo tijdens een van de ergste crisissen die hogesnelheidstrein Eurostar ooit gekend heeft. Bram werkte er toen als woordvoerder en had het geluk die dag van wacht te zijn. Hij deed bij de hogesnelheidstrein veel ervaring op in crisiscommunicatie, mediarelaties en marketing. Bij Saatchi & Saatchi maakte hij zich de wereld van internationale corporate communicatie eigen. En bij PR-agentschappen RCA en Ketchum bouwde hij zijn PR, media- en sociale media-expertise verder uit.  Coachings en trainings geven is Brams echte passie. Hij was vaste media- en sprekertrainer bij PR-bureau Ketchum en coachte daar meer dan honderd managers uit verschillende sectoren. Bram haalt graag het beste in mensen naar boven. Zijn MBTI-certificatie heeft hem hier al enorm bij geholpen. Bram is vlot drietalig Nederlands, Frans en Engels. Bram werkte in zijn RCA-, Saatchi-, en Ketchumperiode voor merken zoals adidas, Accor, Ikea, Samsung, IBM, Wordline en Mastercard. Met zijn pasgeboren agentschap wilt Bram de passie voor coachings en trainings verder vorm geven. Strategische vraagstukken voor klanten helpen oplossen en hiermee aan de slag gaan. Positioneringsoefeningen, uitwerken van strategische communicatietrajecten en messaging workshops maken hier integraal deel van uit. Bram gelooft heel erg in een holistische, 360°-aanpak, waarbij een idee centraal staat en op verschillende dragers wordt uitgerold, en waarbij de verschillende kanalen elkaar versterken. Brum Smith mag bedrijven zoals wooncoop, BVI.BE, Foodmaker, Damiaanactie, AlphaCredit, Cruso, Pharma Distri Center, The Myers-Briggs Company, Brussels Flight Simulators, Test-Aankoop en Triple Living tot zijn klanten rekenen. Voorlopig bestaat Brum Smith nog uit 1 persoon, en werkt het bureau met een eco-systeem van allerhande specialisten, telkens op maat van de klant en in functie van de behoeften. Geen onnodige overhead kosten dus, maar de beste mensen uit de sector.
1 personne dans leur équipe
Parle Anglais, Français, Néerlandais
Membre Sortlist depuis 2020
Fondée en 2019
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

4 services offerts par Brum Smith

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description
  Bram Smets, oprichter van Brum Smith, maakte zich bij Saatchi & Saatchi de wereld van internationale corporate communicatie eigen. En bij PR-agentschappen RCA en Ketchum bouwde hij zijn PR, media- en sociale media-expertise verder uit. Bij Eurostar was hij woordvoerder en deed hij veel ervaring op op het vlak van crisiscommunicatie en mediarelaties.

  Coachings en trainings geven is Brams echte passie. Hij was vaste media- en sprekertrainer bij PR-bureau Ketchum en coachte daar meer dan honderd managers uit verschillende sectoren. Bram haalt graag het beste in mensen naar boven. Zijn MBTI-certificatie heeft hem hier al enorm bij geholpen.

  Bram werkte in zijn RCA-, Saatchi-, en Ketchumperiode voor merken zoals adidas, Accor, Ikea, Samsung IBM, Wordline en Mastercard.

  Met zijn pasgeboren agentschap wilt Bram de passie voor coachings en trainings verder vorm geven. Strategische vraagstukken voor klanten helpen oplossen en hiermee aan de slag gaan. Positioneringsoefeningen, uitwerken van strategische communicatietrajecten en messaging workshops maken hier integraal deel van uit. Bram gelooft heel erg in een holistische, 360°-aanpak, waarbij een idee centraal staat en op verschillende dragers wordt uitgerold, en waarbij de verschillende kanalen elkaar versterken.
  Compétences en Relations publiques (RP) (8)
  Media RelationsCrisis ManagementOnline Reputation ManagementcrisiscommunicatieCrisis CommunicationContent CreationPRReputation Management

  En savoir plus sur Relations publiques (RP)


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Stratégie de contenu (3)
  Content CreationMessagingpositionering

  En savoir plus sur Stratégie de contenu


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Réseaux sociaux (5)
  Content CreationSocial Media ManagementSocial Media Strategyconversation managementSocial Media Customization

  En savoir plus sur Réseaux sociaux


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Stratégie digitale (1)
  Reputation Management

  En savoir plus sur Stratégie digitale

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à Brum Smith et obtenez une réponse en un rien de temps.
Équipe

1 membre dans l'équipe de Brum Smith.

Contactez facilement l'équipe de Brum Smith.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

Brum Smith a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour Brum Smith pour le moment

Vous avez travaillé avec Brum Smith?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client

Contact

Coordonnées de Brum Smith

Détails


http://www.brumsmith.com

 • Siège socialBoeygem 6, 9260 Wichelen, Belgium

Sortlist

Building great business stories.

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Pour les clients
 • Services couverts
 • Conseillers Sortlist
 • Toutes les agences
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Prix
 • Lister mon agence
Ressources
 • Blog
 • Centre de données
 • Aide et soutien
Entreprise
 • À propos de Sortlist
 • Contacts
 • Emplois
 • 2023 © Sortlist - Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité