Je suis une agenceJ'ai besoin d'une agence
Appwise logo

Appwise

starstarstarstarstar
(3 recommandations)Contacter Appwise

Certifications de l'agence Appwise

Badge vérifié

Profil vérifié par son propriétaire.

Localisation de l'agence Appwise

placeAfficher l'adressekeyboard_arrow_right
Localisation de l'agence Appwise

Langues parlées par l'agence Appwise

NéerlandaisAnglais

Services (2) offerts par Appwise

Informations de contact pour Appwise

webAfficher le Site Webkeyboard_arrow_right
phoneVoir le numéro de téléphonekeyboard_arrow_right
emailAfficher l'e-mail de contactkeyboard_arrow_right
Appwise

Appwise

BelgiqueHasselt

À propos Appwise

Co-creatie is een samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces. Kenmerken van co-creatie zijn dialoog, 'common ground', enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat.

Dit is waar Appwise in gelooft, samen met klanten in openheid en vertrouwen, oplossingen bouwen die voor convenience zorgen met een positieve impact als resultaat.

Appwise begeleidt klanten als ontwikkelaar en procescoach door een gestructureerd maar creatief proces. Het proces start bij de vertaling tussen mensentaal en technologie, gevolgd door design en prototyping met focus op user experience, gebruiksvriendelijkheid en attractiviteit; “beauty in form” en “simplicity in function” zijn voor ons de perfect combinatie.

Na Shape komt Build: native ontwikkeling van apps voor iOS en Android met “cutting edge” technologieën en frameworks. Appwise bestaat uit complementaire mensen en teams die naast hun mobile expertise ook uitblinken in Web en Back-end ontwikkeling, Data Modeling en Mining, Internet of Things, Virtual/Augmented Reality, Conversational User Interfaces,.. maar ook Testing, Continuous Integration en Quality Assurance sterk beheersen.

De Activatie is even cruciaal om een succesverhaal te kunnen schrijven. Hierin speelt Appwise graag een ondersteunende rol om uiteindelijk de gerealiseerde mobiele oplossing mee te activeren in de markt of organisatie. Gebruiksdata en verworven inzichten zijn vervolgens de brandstof om het continu Shape-Build-Activate proces te laten werken met de ambitie om altijd de beste beleving en gebruikservaring voor elke gebruiker te (blijven) bieden.

Ownership, passie en visie zijn dan ook kerncapaciteiten die het 27-koppig Appwise team hoog in het vaandel dragen.

Réalisations (7) par Appwise

Wit-Gele Kruis app
Wit-Gele Kruis appfévrier 2019
keyboard_arrow_right
Center Parcs app
Center Parcs appfévrier 2019
keyboard_arrow_right
UCLL
UCLLnovembre 2018
keyboard_arrow_right
HPE
HPEfévrier 2019
keyboard_arrow_right
Bruno Foodcorner
Bruno Foodcornernovembre 2018
keyboard_arrow_right
BlauwKonijn
BlauwKonijnnovembre 2018
keyboard_arrow_right
Trenara
Trenaranovembre 2018
keyboard_arrow_right
{{ works.collapsed ? "Show more" : "Show less" }}

Services (2) offerts par Appwise

Application mobile

Ergonomie (UX/UI)

Appwise verzorgt de vertaling tussen mensentaal en technologie, gevolgd door design en prototyping met focus op user experience, gebruiksvriendelijkheid en attractiviteit: “Beauty in form” en “Simplicity in function” zijn voor ons de perfecte combinatie.

Recommandations (3) données à Appwise

starstarstarstarstar

5/5

Pieter Van Moll  il y a 6 mois

Vengo

starstarstarstarstar

5/5

It was a pleasure working with Appwise. We co-created the app we envisioned. Very happy with the result and so are our users!

Bram Van Langendonck  il y a 8 mois

Salamander

starstarstarstarstar

5/5

Appwise, onze preferred partner op gebied van native app development. Samen met de klant bouwen ze aan innovatieve projecten die alle initiële verwachtingen overstijgen.

Hanne Troonbeeckx  il y a 8 mois

Buzzooka

starstarstarstarstar

5/5

Toen ik bij Appwise aanklopte had ik een app idee voor 20% uitgewerkt in mijn hoofd. Hun manier van aanpak heeft me meteen geïmpressioneerd. Ze denken mee met je concept en brengen creatieve en sterke ideeën aan. Bij de offerte kreeg ik niet enkel een duidelijk kostenoverzicht maar een app idee dat voor 90% uitgewerkt was. Een layout, een logo, conceptuele designs, ... De app was voor mij geboren! De samenwerking tijdens de ontwikkeling was vernieuwend. Zoveel talent! Ze zijn me blijven begeleiden tot én met de lancering van mijn app.